36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• SLICK
    hát igen, ez nem vmi jó. Bár én nem vagyok olyan profi ebben a játékban h világklasszis szinten játszak, de azért annyira nem szar h amatőr legyek.. :)

Amúgy 08-ban remélem hasonló lesz a menedzser mód, mint a 07-ben. Csak javítanák ki azt, hogy a játékosok ne legyenek ilyen drágák vagy az is jó ha külön lehetne kezelni a klub pénzt és az átigazolásokra szánt összeget. Tehát h kapsz X összeget átigazolásokra..
  • cucmalajmc
    ezt nézzétek még
  • cucmalajmc
    Horti
    van még egy pár fönnt.
  • John Cena
    Állat a csávó én si hallottam:D
  • Randal
    Ő szokta a sportklubbon tolni? Egy meccsét néztük haverral. Valami eszméletlen szöveget tolt. Nem gyengén fikázta a játékosokat.
    Tényleg valami videómegosztón nincsenek fennt szövegei?
  • campy
    " Jönnek majd a vöröskeresztes lovagok" :D:D:D azon szakadtam!
  • hunbasser
    ha Horti nyomná,én megvenném a játékot -.-

el tudom képzelni,ahogy mondja: "PAAAJJJJNNNGGG!" vagy "rápörkölte rendesen a kis csíra":)
  • Hasan01
    az biztos...
  • ricsa008
    ok akkor jó köszi
    a Horti nagyon birom az lenne a legjobb (annak van szókincse)
  • cucmalajmc
    vagymeg Horti Gábor. rázúzta a kiscsákó! stb.
    neem Hajdú B+Faragó lesz és még több lesz a szókincsük.
  • ricsa008
    komoly vagy csak nagyképűségből:DDD
  • Count Adyn
    Nem majd Léderer+Verebes mester:DDD
  • ricsa008
    nem lehet tudni kik lesznek a 08 magyar kommentátorai?
    megint a Faragóék?
  • SzocsA
    afifa 07 mappában a config.DAT filet hogyan tudnám szerkezteni?
    mert telle van mindenféle karakterrel ha jegyzettöbel vagy wordpaddal nyítom meg wordel még nem próbáltam mert nincs fent!
    azért kéne mert betettem egy másik configot az a magyarr fifám angol lett emiatt a bejelentkezésnél csak 3 zászló közűl tudok választani , meg a kommentár is angol. A f.a.q. magyar kommentár letőltésnél pedig nem működik a link!
  • hunbasser
    offtopik hozzászólásokat mellőzzük már...a topikomban beszélgethetünk tovább.
  • campy
    bocs nem ugy értettem neked jo életed lehet! én meg itt rohadok a Csepeli panelban! és FIFÁZGATOK:D
  • campy
    micsoda furcsa ember lehetsz, ha jol emlékszem a topikodban azt láttam hogy dolgozol, pedig az adatlapodon 14-18 életkor ig van! egyszerre több dolgot csinálsz! FIFÁZOL, sportolsz, dolgozol + suli is gondolom meg buli is lehet... és Hatvani vagy!
  • campy
    jol van nyugi csak ennyit akartam! kössz azért! nem baj...:)
  • hunbasser
    ha valamire nem válaszolok,az vagy azért van,mert elkerülte a figyelmem,vagy pedig azért,mert nem tudom a választ.

az első eset ki van zárva,ugyanis már harmadszor hívod fel rá a figyelmem,tehát marad a második eset...ezt a patchet egyszer próbáltam feltenni,nem ment,hát hagytam is,sokan mondogatták,hogy csak jogtiszta fifára megy fel.

ha valaki tudja rá a választ,akkor úgyis fog rá válaszolni.
  • campy
    grrr ez hihetetlen mindenre figyelsz csak arra nem amit irtam-> itt
    #15320 nem lehet igaz! csak mond meg szted mi a hiba? angol szöveget értem de hogy mit csináljak vele nem ugyhogy csak válaszolj légyszi:D:D szépen kérem:) Madridista
  • hunbasser
    hát,az EA-nél nem nagyon lehet tudni,hogy mikor jön a demo,állítólag 1-2 hét múlva már jöhet,én is várom már.

egyébként szerintem azért nem jönnek,mert mindenki fifa 08 topikot keres,és nem pedig sima fifa topikot.
  • Fyrex
    jólvan van itt házigizda, törölheted enyémet is, ezt is :))
  • hunbasser
    kellett ez campy?

(aki nem érti:írt egy eléggé nem ideillő hsz-t,de kitöröltem)
  • Fyrex
    hm érdemes volt ide benézni...

énis inkább Barca, de azért ezt így nem kéne.
  • Fyrex
    hm ilyenkor már rég demo-láz volt tavaly, most semmi? :D
  • Neuman
    Köszi!
    Éljen a Madridizmus!
  • campy
    #15320 légyszi ez fontos!
  • hunbasser
    itt nem warezolunk madridista társam :P de azért küldtem neked egy pm-et.
  • campy
    leigazoltam a Feyenoordhoz!
    kb.384000 Euro jegybevétel
    kb.256000 Euro szponzori pénz
    kb.314000 fizetések

majd 1-2 játékost elküldök aztán mégjobb lesz! De Guzman 88-as, Vlaar 90-es! Rafael 86-os, Drenthe 79 és sokan jok még nem semmi csapat!
  • Neuman
    Hello!
    Crack-et honnan tudok leszedni, nem csak a fifához kell!
  • campy
    hát megprobáltam feltenni a patchet a hivatalost amit mondtál Hunbasser és ezt írja ki!->"Old file not found. However a file of the same name was found. No Update done since file contents do not match" nem tod mi lehet?
  • hunbasser
    én a gratot a #15282-ben leírt eredményeidre írtam :) tisztában vagyok vele,hogy nem a Fenerrel vagy.

képet pedig kicsinyíts az IrfanView nevű programmal,ne tökölj a paintben,az csak a kép minőségén ront :) az IrfanViewba csak bemásolod a lekapott képet,és a méretnék a szélességhez beírod a 750-et,a magasságot már magától be is állítja méretarányosra,és elmented.
  • SzocsA
    hello!
    meg lehet azt csinálni hogy carrier módban akármennyi pénzed legyen?
  • Count Adyn
    Nem lehet mindenki ilyen pro:DDDD
  • Dexantreal
    Szerencséd volt.
  • Atti12
    honnan veszed hogy nem tudnék nyerni? :D bajnokságba is 4. voltam a 12 böl szal pszt -.- :)
  • ForzaInter
    realnak odavissza 4-et rugtam, töbit nemissmondom:D
  • Count Adyn
    Legenden már egész jó, 2-3 gólnál nem szoktam többet rugni, mert a kapus az kivéd mindent:D MEg teljesen más módszerrel lehet eredményesen gólt rugni mint WC-en, legalábbis nekem:)
  • campy
    hját ilyet se láttam még most jelenleg 4 fő játékosom sérült meg lassan nem lesznek cseréim se:D 52-es Farrell már kezdő, csereként a saját nevelés Falcounbridge 46 csatár:D, védő sok van! szemétség azért hogy a gép igy tud felrugni és elég szar az orvosi személyzetem ugyhogy későre gyógyulNak fel! (bokatörés, Vállficam,...)
  • campy
    hiába veritek a gépet ha más ellen nem tudnátok nyerni!:P:P:D