36658
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• tmisi
    ==========================================================
    PATCH FIXES
    ==========================================================
    1. A kapusok nyesett passzai és átlövései pontatlanabbak.
    2. Frissített csapat adatbázis:
    - 257 új játékos
    - 13 játékos szerkesztve
    - kb. 2500 felállás, mezszám, poszt frissítve
    - Csapatkapitányok, rúgók és alakzat információ frissítve 51 csapatnál.
    3. EASO Klub címer feltöltésénél előforduló fagyási hiba javítva.
    4. Iram vezérléssel kapufának hátráló kapus okozta fagyási hiba javítva.

Na ez van benne.
  • Prince23
    Kösz!
    Tehát a hun patch tartalmazza a magyar bajnokit?
  • tmisi
    ui: a hungarian patch alatt nem a magyarítást kell érteni, hanem kif. a magyar vetzióhóz készült javítócsomagot
  • tmisi
    jó, nekem is az van
    felmegy a hungarian patch is rá (persze ehhez kell az újabb verziójú törés is)
  • Lnntos
    Én ehhez az egészhez annyit fűznék hozzá hogy régebben játszottam a fifa07el, felcseréltem az védőket csatárokra és fordítva gagyi 60as embereket vettem alapból, wc szinten mindig nyertem. Annyira szar :)
    Végülis ennek az a lényege hogy tökmindegy hogy kit milyen pozícióba teszel ugyanúgy tudsz vele szerelni/gólt lőni, csak próbáljátok ki.
  • ricsa008
    a Demó is csúszik?
  • Prince23
    Hi!
    Nézegetem az Fifa 07 Hungarian iMMXPc verziót. Szerintetek az jó?
    Régebben meg volt, de most újra focizhatnékom van, és nem fogok várni novemberig.
    Ui: azt olvastam, h valamelyik verzió mindig lefagyott meccs közben, pont mint a nfscarbon hungarian verziója.
  • hunbasser
    ez van sajnos...pedig itt már demoról beszélgettek,elvileg már azzal kéne játszanunk :)
  • Prince23
    Wazz a guru szerint csak novemberben jön ki a gamma... és 1 DVD-nél több adatot fog hordozni :PP
  • hunbasser
    Kedves skynlyne!

Hozzászólásodat töröltem,mielőtt még páran kiröhögnek és lefikáznak.

A FIFA 08 még nem jelent meg,de ezt te is könnyedén megtudhatnád,például ha rákeresel mondjuk a google-n a 'FIFA 08' címszóra,akkor láthatod,hogy még nem adták ki,sőt,mindenhol a várható kiadás dátumát írják.

Továbbá ez nem warez topik,sőt,a fórum sem foglalatoskodik ilyesfajta illegális dolgokkal,szóval,ha kijött a FIFA 08,ne ide járj majd letöltési linkeket kérni,mivel itt nem fognak adni,és valószínüleg a többi legális dolgokkal foglalkozó fórumon sem fognak neked segíteni.

Várhatóan szeptember-október környéke felé jön ki a játék,a játékportálok teli lesznek a FIFA 08 hírével,ha már látod,hogy kijött,meg lehet majd vásárolni a boltokban kb. 12-13 ezer forintos áron.
  • campy
    jo nyugi nem kötözködni akartam csak mondtam hogy a nagyokkal könnyű! már a Feyenoordhoz igazoltam eléggé erős csapat lett, de kevés lóvéval úgyhogy lesz dolgom:) ! szerencsém az hogy óriási szponzorom jött! NEKKO! kb.330000 Euro jegybevétel fizetéssek együtt! Szponzori pénz 358000 euro!
  • Atti12
    bots, elfelejtettem
  • Randal
    Nálam Xbox-on is előfordult. Akkor valami Kelet-Európai gyereknél csinált ilyet. Mondjuk annak az értékei nem voltak ilyen jók:)

Másrészt néha nevetséges az ifiakadémia. Az okés, hogy a 60-70-es overállú játékosok jók, de hogy a nagyobb csapatoknál a 15 év alatt egyszer se jöjjön be egy tehetség. És akkor még úgy hangoztatják, hogy neveld ki a saját tehetségedet aki a csillag lehet. LOL.
  • hunbasser
    wonderkid :)

de azért majd legközelebb kicsinyítsük már le a képet 750x563-ra,köszönöm.
  • Atti12
    a másik meg az hogy a lényeg nem ezen van, hanem hogy milyen durva játékost dobott az ifiakadémia.
  • Atti12
    mielött belekötsz valamiben olvasnád el amit irok -.-. ("és csak szórakozás kedvéért inditottam egy menedzsert a barcaval.") Egyébként Notthingam Forestal tolom, feljutottam vele a PL be és mindent megnyertem amit lehetett.
  • John Cena
    ez igaz:D én Muvala csillagokba járok a Lincoln Cityvel meg örülök hogy 50es emberek jönnek!:D
  • campy
    Barcával könnyű inditani menedszer módot hiszen pl a személyzet is csak 10-es szintű! inditamál pl a Doncasterrel egyet:) az már nem lenne olyan könnyű pénzügyileg! meg ott sok mindent fejleszteni kellett!
  • Count Adyn
    Ő a fekete ló!:D
  • Atti12
    bazz, bebuggzott a fifám :|. gondoltam ma egyet és csak szórakozás kedvéért inditottam egy menedzsert a barcaval. Megjönnek az első levelek, köztük az ifiakadémia jelentés. B. Col nevü emberke van benne, mondom fura, nem annyira spanyolos a neve. megnézem, hát nem is spanyol, angol. kapus, overálja 76, 16 éves és nincs képe! [itt megdörzsöltem a szemem hogy mivan álmodok? :D ] Közbe arra gondoltam hogy biztos valami nagy szar, semmit nem fejlődik, de tévedtem. hihetetlen, ez egy bug! XD semmi más nem lehet.

• Count Adyn
    Hát jah:D középkezdés bumm ja bocs középkezdés megin:D
    A 90. percben való egyenlítés után is nyeltem nagyokat^^
  • John Cena
    www.fifahungary.com
  • shalalala
    HELLO ! Hol van frissités NB1-hez???:S PL. Aco Stojkov Lokiban meg ilyenek... ?
  • Randal
    Eto első percben lőtt gólt? Hmm. Nem lehetett idegesítő:D
  • SLICK
    én régebben úgy olvastam... sztem nincs kizárva, bár bevallom azóta nem olvastam az infókat a gameval kapcsoaltban
  • Djemba
    08 is magyar szinkronos lesz télleg?
  • Count Adyn
    Huhuu nagyon fincsi kis király kupa döntőt játszottam le most:D
    Amig nem jön a 08 addig a spanyol bajnokságba szórakozok:)))
    kép1
    kép2
  • campy
    jut eszembe Paolo Maldini kb 38 éves alapból a játékban és még benne lesz a 08-ban is!:)
  • campy
    ááá inkább nem szeretnék Svcholes mocskos vörös pofájára hasonlitani!:D Giggs az oké ő télleg jol nyomja!
  • Atti12
    nemkéne -.- szeretnél te ugy focizni mint ők.
  • ForzaInter
    pl ő, de van rá sok példa áltlában egyébkétn a 35-ön túl lécő játékosok meg vagy 40 évies korukig jáccanak...
  • hunbasser
    az nem rossz :) tényleg idegesítő,amikor 34 évesen már visszavonulnak,pedig akkor még bőven lehet játszani :)
  • Count Adyn
    Én felraktam valami PL es peccset, attól mindenki 42 évesen vonul vissza:)
  • hunbasser
    akik Hortiról szeretnének tovább társalogni,azok itt tehetik meg
  • campy
    mármint a játékban 39 éves
  • campy
    gyökér Scholes már 39 éves és nem vonul vissza!:S és a Giggs se á pedig ezek gyökerek! FUCK MANCHESTER UTD! hálistennek kikaptak a Man. citytől:D
  • campy
    Feyenoordal vagyok, van nálam még a csapatban 43 éves kapus!:D ugyanakkor az egyik legjobb csatárom Van Hooijdonk 74-es és 40 éves elmúlt:D alig bír menni és már lőttem vele 8 gólt:D és 7 gólpasszt adtam vele:D háháhá! ja és kihagytam a fő kapusomat aki valami Mondragón(kolumbiai) aki 79-re esett vissza és szintén 40 éves! durva
  • campy
    te most a FIGO-ra gondoltál?:) őt én is bírom! nálam Totti 33 évesen vonult vissza:D
  • SLICK
    igazad van... a következő szinten én is így tapasztaltam ki, elég sok izzadtság árán :c

#15352: Jaja, hiába kínáltam érte még több fizetést, akkor is végső elhatározása h visszavonul...
  • ForzaInter
    meg hogy ne vonuljanak olyan hamr a játékosok viszsa, idegsítő mikor egy kedvecem 35 évesne vagy fiatlabbon visszavonul:SS