36658
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• hunbasser
    ejha

"Értesültünk róla, hogy a Manager mód is visszatér idén, számos új fejlesztéssel. Mesélne egy kicsit az idei Manager módbeli újításról?

Hossack: Beraktunk szezon-előtti barátságos meccseket, hogy a játékosoknak több ideje legyen megismerni a csapatokat és a játékospiacot, mielőtt elindul a bajnokság. Az edzés-szimuláció lehetővé teszi, hogy különféle gyakorlatokat írhassunk elő a klubnak (pl. kapusedzés, erőnléti edzés). Minden edzéstípusnak megvan a kockázat-hozadék faktora: javíthatunk a formán meccs előtt, de fennáll a sérülések, és a kimerültség kockázata is. A "várakozások" dinamikusan frissülnek a szezon felénél, hogy tükrözzék, mennyire kezeljük jól klubunkat."

"Mennyire szólhatunk bele a játékban a felállásokba? Teljesen átszabhatjuk a csapat taktikáját, a rivális gyengéit látva?

Hossack: A FIFA 08-ba beépítettünk egyéni formációkat. Immár bármelyik formációt megváltoztathatjuk, és kedvünkre csiszolgathatjuk. Elhelyezhetjük az összes játékost, és egyedi támadó és védekező feladatokat rendelhetünk hozzájuk. Meglephetjük barátainkat saját tökéletes taktikánkkal."

"Hossack: A Fifa 08-ban, ha felíveljük a labdát, ahelyett, hogy pár méterrel az elé a játékos elé érkezne akire mutatunk, pontosan a bal analóg kar által meghatározott irányába fog menni. Továbbá a passz erősségét a gombnyomás hossza határozza meg. Elsőre bonyolultnak tűnhet felívelésekkel játszani, de ez a valóságban is így van. Sokkal nehezebb egy ilyen lövést jól helyezni, mint egy sima passzt. Gyorsan rájön azonban az ember, hogy az új rendszer akkora szabadságot biztosít, amivel korábban még nem találkozhattunk. Pontosan oda helyezhetjük passzainkat, ahova szeretnénk. Szenvedélyünkké válhat a tökéletes felíveléssel próbálkozni, nagyszerű érzés, hogy meg tudjuk játszani azt a labdát, amit egy éve még nem. Ez a szabadság. Ugyanez igaz a keresztlabdákra is. A bal analóg kar határozza meg az irányt, míg a gombnyomás hossza az erőt. Egy kis gyakorlással oda helyezhetjük a labdát, ahová akarjuk, a rövidre, a hosszúra, a tizenhatos sarkára. Az utolsó manuális lehetőség melyet beépítettünk a jobb karral való játékosváltás. Ennek segítségével bárrmelyik játékost, bármilyen helyzetben irányíthatjuk. Ha a hagyományos, gombnyomásra történő váltással nem a kívánt játékosra ugrana a játék, egyszerűen válasszuk ki a megfelelő játékost a jobb kar megfelelő irányba mozdításával. Ez egy egyszerű, de nagyszerű kiegészítés a gombos váltogatás mellé."

elég jónak ígérkezik :)
  • campy
    miért az ír liga került be? inkább akkor az ukrán vagy a cseh liga kellene! nem is beszélve a görög ligáról! sőt sztem még a Orosz bajnokság is ismertebb mint az ír bajnokság! ír Eircom pff.:S
  • vmvr
    örülnék neki, ha nem csak 1-2órába tartana kitapasztalni:)
  • Atti12
    bazz ha ez mind igaz, ujra kell tanulni fifázni :|:)
  • Djemba
    tuti nem jön ki a 27-én demo
  • Hasan01
    na most már remélem jó lesz:P egyébként ps2-es az interjúitt
  • Hasan01
    látom a linket nem adja be nem tom mi a baj na mindegy
  • Hasan01
    fifa 08 interjúnem tom hogy ti láttátok e már én még nem de szerintem jó kis interjú lett
  • mike0013
    amikor pc-re is, valószínűleg szeptember végén
  • John Cena
    pontosan FIFA 08 mikor jön ki PS2re???
  • Atti12
    aha, elöször várd meg hogy kiadják.
  • campy
    valami torrentről lekéne szedni a demot! most kiprobálnám:D aki tud linket az adjon egyet il. irjon ide egyet!:)
  • ForzaInter
    azé elég fura hogy 27-én jön a demo, de nemhogy egy videot de egy kurva képet nemláttunk a pc változatról:|
  • vmvr
    info honnan van?

ja, és ha tudsz, akkor megdobhatsz egy linkel:)
  • Scooby87
    ami fent van torrenteken teljes,ne szedjétek az fake...
  • Scooby87
    08 demo...27.hivatalosan....nem hivatalosan a mai nap már lehet szedni majd...csúnya rossz warez :D
  • Istencsászár
    Majd elválik, az eddigiek alapján a xboxos verziónak szebbnek kell lennie, de majd az összehasonlítás eldönti.
  • Forza Italia
    Az eleje az Ps3, de amikor már meccs közben mutatja az Xboxos. De ez végülis nagyon mindegy mert PS3 és az Xbox360 egy szinten van.
  • Istencsászár
    Ps3, mivel a kontroller nem Ms gyártmány ami a képen látható.
  • Forza Italia
    Ha nem vennéd észre ez Xbox360 as verzióból van.
  • hunbasser
    jól van,nem nagyon nézek magyar futballt,leírva meg még alig láttam a nevét,és gondoltam,így kell írni :D

nos,én is örülök,hogy tegnap megvertük az olaszokat(sőt,finoman fogalmazta m azzal,hogy örülök),de ez FIFA topik,és aki még szeretne egy kicsit cseverészni a magyar válogatott tegnapi teljesítményéről,az legyen szíves átfáradni ide.

köszönöm.
  • jugen
    Beranek az te:)

Sidibe többször is játszott már hátvédet régebben is.
  • Kmarha

de geci vagy
  • Randal
    Na ja. Megmutatták hogy tudnak nagyon fegyelmezetten is játszani.
    Igaz voltak rosszul passzolt labdák, meg levételek, de nagyon jól tolták. élvezet volt nézni:)

Fejben most nagyon ott votlak a gyerekek. Az olaszok meg széthullotak.
    Bár nem hinném hogy túl motiváltak lettek volna, de ettől függetlenül is jó meccs volt.
  • examinee
    Az olaszok nem a bundabotrányról híresek?!......
  • Atti12
    nagyon jó meccs volt! az a Gera passz.. Meg amit Dzsudzsi művelt az első félidőben... jók voltunk, ha ilyenek lennénk az EB-n még esélyünk is lenne :)
  • campy
    háh az Azzurik mehetnek haza egy 3-1 -el asszem sosem fogják elfelejteni, talán még tanulnak is belőle->Szép volt Magyarok->inkább majd a selejtező meccseken kéne bizonyitani sajna ez csak bari meccs volt!
  • Kmarha
    BAzz! :D Mondom jön a Magyar-Olasz, hát lejátszom elötte a Fifában, csak hogy jó meccset is lássak.

1-0 jött csak össze (bénáztam). No de a valóságban a meccs?! Hatalmas! 3-1! Inkább vettem volna rá jegyet a fenébe is! :)
  • Randal
    Ezek többsége, ha nem mindegyik benne van a 07-ben is.
  • Attila8805
    Remélem ezeket a cseleket konzolosból se hagyják ki:D
  • ForzaInter
    pl egy Tottenham meccsen Dawson-t a közélphátvvédet előreküldték csatárnak... Sidibe-s meccsre emléxek.
  • hunbasser
    én meg apámtól :D a kommentátor is meglepődött nem gyengén.

szóval,attól még,hogy Sidibé csatár,attól még lehet,hogy jól védekezik(sőt,biztos,mert még védő is ült bőven a kispadon,és még cseréje is volt a lokinak),és állítólag minden támadást megfogott.

ugyanez gyakran előfordul szélsőkkel,gyakran ők is tudnak csatárokat megszégyenítő szólókat bemutatni sikeres befejezéssel
  • Atti12
    jah volt valami ilyesmi, bár én osztálytársamtol hallottam, ritkán nézek magyar focit :/
  • hunbasser
    meg ha jól tudom olyan is volt,hogy Loki meccsen Behranek hátraküldte Sidibét balhátvédnek...
  • Atti12
    ja meg amikor Mu ban O'Shea volt a kapus? :D
  • hunbasser
    de akkor legalább nem vmi topcsapattal tolod,ugye? :P azzal még szép hogy könnyű,tele vannak jó játékosokkal...legenden már próbáltad a fifát?

a másik meg az,hogy persze,tudsz velük gólt lőni,meg minden(irl egy védő is simán eltalálja a kaput,nem erről van szó),csak a játékban is úgy van megoldva,hogy a csatár jobban tud furakodni,gyorsabb,jobban lő,és ez érezhető is.
  • Randal
    Gerrardot kifelejtettem:P
  • Randal
    Miért, a való világban nincs így? Nézdf meg pl. csak a Liverpoolnál Riise-t aki elméletileg bal hátvéd, de ettől függetlenül berakhatod középpályára is. Meg csatárnak is:D

A védőid általában gyorsak és jól tudnak labdát lopni, így meglóghatsz vele. A csatáraid meg szintén gyorsak, szóval a védekezés ilyen téren megoldva. Persze elég durva, de ugye gép ellen játszol.
  • BIZ0906
    Ezt honnan szedted?
  • Prince23
    És erre van crack?? :O
    És az 1.0-ra kell rakni?
    thx