36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• campy
    Nézzétek a buzit hogy repül! :D kár hogy nem tudtam mozgo képet betenni! lőttem vagy 25 méterről egy óriási gólt! DIDA kidobta a labdát és 25-ről Cana-val bebasztam! csak igy mentettem el!

• Balyy
    Ja csak ez nem lesz nextgen! Mondjuk én ps2 fogom nyomni és az se az! Egy üres dvd-t azért megér! :D
  • Istencsászár
    NextGent raklámozták, ezt a korcsot leszarják már.
  • Balyy
    Látom nem baj h nem tudtam kipróbálni a demót!
    Egyébként az elmúlt évekhez képest ennek a résznek nem volt valami nagy reklámja! Azért a régebbi részeknél folyamatosan jöttek a képek meg minden de most az se! Lehet nem merték beválalni annyira fos!
  • BIZ0906
    Hát ez a demo egy nagy szar. Ha kijön a végleges verzió akkor mondok bővebb véleményt.
  • Gabe18
    Na ne már.Ha ott lenne egy csodaszép,zseniális,látványos,újitásoakal teli demo napokra,de akár 1-2 hétre attól hogy kész legyen,akkor majd az EA lejáratja magát ezzel...
  • Gabe18
    Mert ha nem töltöm le,akkor honnan tudom hogy nem tetszik?
    Pont hogy sokan adnak neki évről évre egy esélyt a demo letöltésével,mert emlékeznek még azokra a régi időkre mikor a Fifa megjelenése még hatalmas hir volt,mert mindenki izgatott volt milyen újitásal lepnak meg,és mindig voltak is nagy dolgok.
  • SzocsA
    szerintem a demo egy átszerkeztett fifa 07 amelyet a rajongók nyomására adott ki az ea!

na szóval a demoból hiányzik a kézfogás az öltözőből kijövet hiányzik a napfény a stadion árnyéka a fű sem az ami a videókon láttunk STB de lehet hogy az next gen verzió volt !
  • Gabe18
    Persze,majd az egész játékot újrairják a kiadott demó után...
    A demo pont arra van hogy bemutassa,ezt csináltuk,ilyen,ha tetszik vedd meg.
  • jedimarsi
    Nektek mondják a kapusok nevét?? Mert én a jó öreg Oli Kahn már kitömtem párszor meg védett is angyokat de semmi Dida-nal ugyan ez!!!???
  • BIZ0906
    218 új üzenet
  • SzocsA
    akiknek nem tetszik a játék az minek tölti le és játszik vele? azt kit érdekel hogy ilyen sza. olyan fo. mennyé máriozni vagy masztizá bagy barbizzá!
    akik eddig fifáztak azok továbbra is a fifával játszanak majd akik a pessel azok meg azzal akik a simsel azok továbbra is azt nyomják!

mégvalami a fifa ha nem tévedek minden évben megjelen ha a létező összes grafikai újitást beletennék amit el lehet képzelni szurkolói hangok bőbeszédű kommentár akkor milyen fejlesztés maradna a fifa 09 re vagy a 10 re? és persze 1 dvdre nem férne rá! most is egy interjúban azt monták azért nem lett jobban fejlesztve a kommentár szókincse mert a dvd-k nem bírják nem fér rá több adat!HM
  • hunbasser
    én elhiszem,hogy meg kell vele tanulni játszani,sőt,meg is fogok tanulni,de azért még sokan vannak olyanok,akik 12 óra munka után hazamennek,és csak játszani akarnak,nem pedig játékot tanulni...

nekik a fifa tökéletesen megfelel.

a másik pedig ami miatt a fifa még jóval előnyösebb,mint a pes:sokan nem tudják megvenni a fifát eredetiben,de legalább ők is tudnak tört verzióval multizni,és ez hatalmas fegyvertény
  • eZo
    Ezt délután írtam:

ma 15:47 #15838
    Azoknak üzenném aki a demó láttán reménykednének, hogy "áááá a fullos verzió nem ilyen lesz, kijavítanak mindent" csalódni fognak !
    Hosszú évek óta ugyan ez a téma, most játszottam 3 félidőt, de nagyon gáz ! Minimális az eltérés a 07-es verzióhoz képest :(

Erre:
    ma 17:39 #15900
    miért,szerinted marad ilyen a gameplay?van még 2 hónapjuk alkotni,és szerintem fognak is(legalábbis remélem)

Álom világba éltek gyerekek, egyedül a magyar kommentátor miatt lesz hangulata a játéknak, de a tavalyi után félek az is rókabőr lesz :)
    Nem akarok senkit megbántani, de az aki 1-2 hónap tanulást, gyakorlást áldoz a PES szériára az többet nem fog a fifán keseregni !!!
    PES-t meg kell tanulni játszani, de még hónapok után is tud újat mutatni, szóval megéri !

• vmvr
    így: #15824
  • Djemba
    demoba hol állítom be a grafikát?
  • rooney8
    Már rég röhögtem ilyen jót
  • campy
    az a baj az emberekben hogy mindenki a másik hibáját keresi! miért nem törődik mindenki a saját hibáival? ne a játékot fikázzátok! mondom majd sztem még fogjátok dicsérni a FIFA 08-at:D
  • Atti12
    hát megnéztem, nem sok változást látok, talán annyit hogy nehezebb góltrugni. Mind1, azért várom a teljest hátha csinálnak még rajta valamit. Legalább a HUD-ot kicserélhették volna, mert ez így elég lehangoló :(.
  • faláb
    Elindítanám a demot,de csak egy fekete kép jön be,amiből nemtudok kilépni,vagyis igen ha megnyomom a restart gombot...
    Mit lehet tenni?:S
  • Lionel
    hihetetlen nevetséges
  • hunbasser
    pff...

az xbox360-as dolgaitokról pedig az xbox360 topikban lehet tovább csevegni
  • Gabe18
    Már ne haragudj,de ezt a sok hülyeséget összehordani.Látszik hogy X360-at max a kirakatban láttál még.
    1. 5 óra alatt nem szokott tönkremmenni,még ha igaz is hogy nem a legjobb konstrukcio.
    2.Nem 20 ezer rá egy játék még a legrágább üzletben sem.
    3.Az nem hash,hanem flash.
    4. A netes játék az egyik legfontosabb elem,főleg egy ilyen sport játékban ma már.
    5 Nem kell tv hogy elfogadható minöség legyen,csak egy kábel amivel rákötöd a pc-s monitorodra.
  • Sly06
    Én csalodtam megint, bár nem tudom mit vár az ember, mikor már évek óta ugyan ezt játsza az EA..Ok alá írom hogy ez még csak demó de olyan volt mintha a 07-el játszanék..a bevonulás az elején meg minden más..a játékmenet fejlődött valamit.. remélem majd a fullban lesz 1-2 olyan dolog ami még összeségében javit a gamén..
  • examinee
    Mindenböl vanank rossz szériák és rossz gyártások....
    Az újaknak semmi bajuk.
    jah igen, inkább évente költs 150-ezret a gépedre hogy tudjál a játékokkal játszani:D
  • kas123
    nemveszek 1 xboxot ami 5 óra (egyfojtában játszott) játék után szétfüstöl (haveromnak is szétfüstölt)...nem fogom hozzá megvenni 20ért a játékot, nem hash-elem be, mivel az is drága...nem fogok azon neten játszani, mivel sztem az ratyi (havernál játszottam pár netes gameval...) + nemveszek 1 új tv-t, hogy elfogadható minőségbe tudjak játszani vele...
    szal ennyi :D (bocsi hunbasser h offoltam :()
  • examinee
    Full is ugyan ez lesz. Xboxon kell vele játszani..
  • Gaba22
    Feltettem én is a demot, és 1-2 meccset le is nyomtam!
    Mikor elkezdtem játszani, akkor az az érzésem támadt, hogy a Fifa07-tel játszok! Viszont utána egy kicsit más lett a véleményem! A játékosok mozgása sokkal jobb lett. A meccs az tisztára olyan, mint a 07-é volt. Azért összességében bejött a játék, és várom, hogy kijöjjön a teljes verzió! :)
  • kas123
    hát elég érdekes volt olvasni a hsz-eket, és úgy döntöttem, hogy inkább nem töltöm le a demót :) megvárom a full-t :)
  • ThierryHenry
    hát a demóban én se láttam új dolgokat kivéve a kapusosat de nekem az is csak ritkán skerült és azt se tudtam h hogy csináltam de attól még nem kéne fikázni a játékot ez mégis csak egy demó
  • vmvr
    így van
  • hunbasser
    egyértelmű,nem tudom hogy mit várnak egy DEMÓTÓL...

majd ha kijön a teljes játék,az is ugyanilyen szar lesz,akkor már lehet mondani,hogy "hát,ez nem úgy sikerült"

egyébként meg én sem járok/jártam be a pes topikba fikázni,pedig annak is vannak hibái...
  • campy
    na:D szóval! mindenki kritizál pedig ez csak egy demo! ne ez alapján ítélkezzetek majd meglátjátok lehet hogy a manager módtól majd elámulunk lehet hogy jobb lesz a 07-nél! az tök mind1 nekem a grafika majd megkapjuk előbb-utóbb azt a next gent! sztem még ne fikázzátok!
  • hunbasser
    breki góljából ítélve azt hittem már,hogy legalább a lövések nagyrésze eltérő,de ezek szerint mégsem?
  • lemongrass
    lemongrass csalódott egy nagyot! :( Lomtár + uninstall
  • hunbasser
    na jó,aki innentől elkezd beszélgetni a pesről itt,a FIFA topikban,az nem ússza meg egy egyszerű hsz törléssel.

illetve,aki csak bejött a fifát szarozni,és a pest isteníteni,az kérem,fáradjon át a FIFa vs PES topikban(bannerben a linkje),vagy a PES topikban.

látom a szutykolás nagyon megy...tény,hogy az eddigi hsz-ek alapján a fifa 08 semmit sem változott,de attól még gondolom vannak itt olyanok,akiknek tetszik a játék ennek ellenére is,legyetek rájuk is figyelemmel(tudjátok,kinek a pap,kinek a papné...)
  • campy
    valahogy fehér a grafika nagyon rossz! sztem 640x480 a felbontás! kéne a demo expander!
  • ProGabe #15960
    az,csak mikor a 45-ik ugyanilyet lövöd,már valahogy nem az igazi :D
  • Gabe18
    És nálad ez az expander okoz valami változást?Mert nekem a játékot elinditja,de semmi beállitási különbséget nem látok.
  • do2
    annyi hogy ez fifa07