36657
-
#16120 milyen? pontosítsuk -
faláb #16119 Hát igen régebbi,de mivel gépigény ugyanaz vidkarira is mint 07-nek,így menni kellene ennek is... -
#16118 a coccergaming-on van egy ezzel foglalkozó fórum nézz be hátha segít
nem régebbi videokártyád van? -
#16117 nm,sok sikert -
faláb #16116 Ok,megpróbálom,kösz! -
#16115 nemtom,de ez a feketeség tuti h codek gond
próbáld meg uninstall,és feltenni frisebbet ha van,vagy régebit -
faláb #16114 Az van felrakva,vagy van újabb verzió? -
#16113 feketeség=codek gond
tedd fel a k-lite codeket,tuti h jó lesz -
faláb #16112 Te értel az ilyen dolgokhoz,na tehát nem tudod miért csak egy feketeség jön be mikor inditom a demot?:S -
#16111 a profile-t is érdemes beállítani ugyanúgy mint 2007-ben
sokkal szebb lesz
érdekes módon nekem a demo kevésbé akad ha vmi fut mint a 07 akadt
ez jó pont -
#16110 egyáltalán nem baromság sőt
szinte már kéri mindenki a saját kedvenc csapatát, hogy rakják bele
meg minek játszon szar grafikával a teljeseig
és itt tanuljuk meg miis akik kiegészítéseket készítünk mi hogy van melyik file -ban -
tmisi #16109 Ez más miatt lehet. :S -
faláb #16108 Nem ugyanaz a gépigény mint a 07-nek?Mert nekem a 07 simán ment,08 demo meg ha elindítom bejön egy feketeség azt csá :S -
#16107 énis nyomtam tegnap pár meccset, és azért lövések nem ugyanolyanok másak, kicsit más a gémpléj is passzok is jobbak... gólokat nehzebb rugni, azér nem teljesen 07 ez... csak ki kell tapasztalni. -
#16106 és végre tán megérjük a normális mélységi passzokat is...
érdemes kicsit jáccogatni ezzel a demoval :) -
#16105 én nem tudtam róla de baromságnak tartom -
#16104 ez mindig is igy volt -
#16103 EZT is megéltem már a demót is sz*rá pecselik de az eredeti játék csak hó végén jön:D érdekes:D -
#16102 hm ez azért tetszett :)
-
#16101 FIFA demo-t mindenki elküldte egyből a búsba, viszonylag jogosan. DE! a játékmenet láthatóan változott, és biztos hogy még finomítani fognak rajta, és talán nem lehet majd WC szinten 7 gólt rúgni. nyílván mindenki nagyobb durranást és több látványos fejlesztést várt, mert tudjuk h a PES2008 most nagyot fog szólni az új grafikával főleg. De azért a FIFA08 teljes is egy jó "árkád" foci lesz, ötletes játékmóddal ugye, tehát ne dobjuk ilyen hamar a szemétre, a grafikát feljebb lehet majd húzni mint itt, satöbbi satöbbi.
Jövőre majd észbekap az EA, hogy látványosabb előrelépés kell, és majd lehet egyből ámulni a játékon, holott nem biztos h játékmenetben akkora fejlődés lesz. Mindenesetre a FIFA arra ismét jó lesz amire eddig, eljátszogatunk vele amíg kedvenc játékunk meg nem jelenik.
köszi ha végigolvastál :)) -
#16100 miért köszi?
én csak kérdeztem, de ezek szerint jól gondoltam
én köszi, hogy megerősítettél
az L1+W-s indítás is kicsit furának tűnik nekem
közelről ha alkalmazni akarom mindig hosszú lesz
Erről van vkinek tapasztalata? -
#16099 Demo raptorral már jobban néz ki a játék
Tele cameranal a zoom 2 egységre visszavéve jónak tűnik -
Djemba #16098 26 nap még -
#16097 oh, köszi
elsiklottam a kérdésed felett :D -
#16096 Nah felraktam a demot!
Nyomattam vele 3 meccset és az a véleényem hogy egy picit más mint a 07 de sokban hasonló!
Asszem megint meg kell tanulni gólt lőni mert nem nagyon mentek a távoli lövések, meg engem az zavar hogy amikor a labdát felívelik és le akarom venni shiftel akkor elvált a játékosról, ez szar!
AMúgy szerintem jó lesz!
Megveszem eredetibe! -
#16095 Megnyomod a shift-et (természetesen ha az ellenfélnél van a labda) és voálá a kapussal vagy :) -
#16094 ez tetszik :) -
BIZ0906 #16093 Na ez pl egy jó újítás lesz -
#16092 kapuvédésbemutatás
http://www.dailymotion.com/swf/4R3pJWgYHe6JTjbxK -
#16091 http://rapidshare.com/files/52724795/FIFA_08_Stadium_Patch.rar -
#16090 stadion patch :) -
szapor #16089 ez mi? :) -
And here it is (hope it's working):
http://rapidshare.com/files/52724795...dium_Patch.rar
All you have to do is unrar the Archive to your Fifa Demo Folder and click YES when you have to overwrite Fifa.db
This Patch will add some Stadiums to your Fifa. Use it with a fresh copy, to ensure it works.
I have a two year old P4 3.4GHz with 1Gig Ram and a ATI X3000SE and FIfa runs fluid. So hope there aren't much problems
As soon as there will be a fatgui i will import the Files to zdata
So have fun!
-
#16087 tulkép énis ezt kérdeztem :-)
a másikra azt mondanám, hogy elvileg gyengébb gépeken is elfut legfeljebb nem olyan lesz a grafika -
#16086 én meg eddig toltam mindkettőt :DD -
#16085 jól vettem észre, hogy a tavalyi Y+D (finesse shot) és a Q+D (chip shot- átemelés) fel lett cserélve?
nem játszottam még sokat a demóval, de egyenlőre annyit tudok mondani, hogy a játékmenet valóban jobb egy picit, de összességében többet vártam. Igaz, ez a teljes verzióban a Be a Pro móddal ellensúlyozva lesz :DD
Meg aztán a PES nem fog futni nálam, tehát bármelyiket is ítéli a NÉP jobbnak, én Fifázni fogok. :DD -
#16084 csak elkészíteni nehéz
és nem a mi dolgunk lenne ....... -
mikiking #16083 http://www.fifahungary.com/letoltesek.php?letid=614 -
#16082 fifa-bot.de
de a fifahungaryn is fent van,csak egy kis utánanézést igényelt volna a dolog...
egyébként van már a demohoz magyarítás és van már demo raptor is,amivel átállíthatjuk a mezeket.hasonló,mint az expander,mert ebben is tudunk felbontást állítani,radart bekapcsolni stb.
FIFA 08 Demo Raptor -
mikiking #16081 a demo expander sem az igazi grafot teszi hozzá ha észrevetted,nekem mesze sem haladja meg a magas részletesség 1204 ..... szintet ami 07 ben volt,sztm ez a teljes gameban ki lesz korbácsolva rendesen . ha meg nem akkor ------------------------------