36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• Breki33
    milyen? pontosítsuk
  • faláb
    Hát igen régebbi,de mivel gépigény ugyanaz vidkarira is mint 07-nek,így menni kellene ennek is...
  • Breki33
    a coccergaming-on van egy ezzel foglalkozó fórum nézz be hátha segít

nem régebbi videokártyád van?
  • báttyó02
    nm,sok sikert
  • faláb
    Ok,megpróbálom,kösz!
  • báttyó02
    nemtom,de ez a feketeség tuti h codek gond
    próbáld meg uninstall,és feltenni frisebbet ha van,vagy régebit
  • faláb
    Az van felrakva,vagy van újabb verzió?
  • báttyó02
    feketeség=codek gond

tedd fel a k-lite codeket,tuti h jó lesz
  • faláb
    Te értel az ilyen dolgokhoz,na tehát nem tudod miért csak egy feketeség jön be mikor inditom a demot?:S
  • Breki33
    a profile-t is érdemes beállítani ugyanúgy mint 2007-ben
    sokkal szebb lesz

érdekes módon nekem a demo kevésbé akad ha vmi fut mint a 07 akadt
    ez jó pont
  • Breki33
    egyáltalán nem baromság sőt

szinte már kéri mindenki a saját kedvenc csapatát, hogy rakják bele

meg minek játszon szar grafikával a teljeseig
    és itt tanuljuk meg miis akik kiegészítéseket készítünk mi hogy van melyik file -ban
  • tmisi
    Ez más miatt lehet. :S
  • faláb
    Nem ugyanaz a gépigény mint a 07-nek?Mert nekem a 07 simán ment,08 demo meg ha elindítom bejön egy feketeség azt csá :S
  • ForzaInter
    énis nyomtam tegnap pár meccset, és azért lövések nem ugyanolyanok másak, kicsit más a gémpléj is passzok is jobbak... gólokat nehzebb rugni, azér nem teljesen 07 ez... csak ki kell tapasztalni.
  • Fyrex
    és végre tán megérjük a normális mélységi passzokat is...

érdemes kicsit jáccogatni ezzel a demoval :)
  • John Cena
    én nem tudtam róla de baromságnak tartom
  • báttyó02
    ez mindig is igy volt
  • John Cena
    EZT is megéltem már a demót is sz*rá pecselik de az eredeti játék csak hó végén jön:D érdekes:D
  • Fyrex
    hm ez azért tetszett :)
  • Fyrex
    FIFA demo-t mindenki elküldte egyből a búsba, viszonylag jogosan. DE! a játékmenet láthatóan változott, és biztos hogy még finomítani fognak rajta, és talán nem lehet majd WC szinten 7 gólt rúgni. nyílván mindenki nagyobb durranást és több látványos fejlesztést várt, mert tudjuk h a PES2008 most nagyot fog szólni az új grafikával főleg. De azért a FIFA08 teljes is egy jó "árkád" foci lesz, ötletes játékmóddal ugye, tehát ne dobjuk ilyen hamar a szemétre, a grafikát feljebb lehet majd húzni mint itt, satöbbi satöbbi.
    Jövőre majd észbekap az EA, hogy látványosabb előrelépés kell, és majd lehet egyből ámulni a játékon, holott nem biztos h játékmenetben akkora fejlődés lesz. Mindenesetre a FIFA arra ismét jó lesz amire eddig, eljátszogatunk vele amíg kedvenc játékunk meg nem jelenik.

köszi ha végigolvastál :))
  • Breki33
    miért köszi?

én csak kérdeztem, de ezek szerint jól gondoltam

én köszi, hogy megerősítettél

az L1+W-s indítás is kicsit furának tűnik nekem
    közelről ha alkalmazni akarom mindig hosszú lesz

Erről van vkinek tapasztalata?
  • Breki33
    Demo raptorral már jobban néz ki a játék

Tele cameranal a zoom 2 egységre visszavéve jónak tűnik
  • Djemba
    26 nap még
  • Zsolti9014
    oh, köszi
    elsiklottam a kérdésed felett :D
  • vezérszuszu
    Nah felraktam a demot!
    Nyomattam vele 3 meccset és az a véleényem hogy egy picit más mint a 07 de sokban hasonló!
    Asszem megint meg kell tanulni gólt lőni mert nem nagyon mentek a távoli lövések, meg engem az zavar hogy amikor a labdát felívelik és le akarom venni shiftel akkor elvált a játékosról, ez szar!
    AMúgy szerintem jó lesz!
    Megveszem eredetibe!
  • rooney8
    Megnyomod a shift-et (természetesen ha az ellenfélnél van a labda) és voálá a kapussal vagy :)
  • kas123
    ez tetszik :)
  • BIZ0906
    Na ez pl egy jó újítás lesz
  • Breki33
    kapuvédésbemutatás

http://www.dailymotion.com/swf/4R3pJWgYHe6JTjbxK
  • Breki33
    http://rapidshare.com/files/52724795/FIFA_08_Stadium_Patch.rar
  • hunbasser
    stadion patch :)
  • szapor
    ez mi? :)
  • Breki33

And here it is (hope it's working):

http://rapidshare.com/files/52724795...dium_Patch.rar

All you have to do is unrar the Archive to your Fifa Demo Folder and click YES when you have to overwrite Fifa.db

This Patch will add some Stadiums to your Fifa. Use it with a fresh copy, to ensure it works.

I have a two year old P4 3.4GHz with 1Gig Ram and a ATI X3000SE and FIfa runs fluid. So hope there aren't much problems

As soon as there will be a fatgui i will import the Files to zdata

So have fun!

• Breki33
    tulkép énis ezt kérdeztem :-)

a másikra azt mondanám, hogy elvileg gyengébb gépeken is elfut legfeljebb nem olyan lesz a grafika
  • Zsolti9014
    én meg eddig toltam mindkettőt :DD
  • Zsolti9014
    jól vettem észre, hogy a tavalyi Y+D (finesse shot) és a Q+D (chip shot- átemelés) fel lett cserélve?

nem játszottam még sokat a demóval, de egyenlőre annyit tudok mondani, hogy a játékmenet valóban jobb egy picit, de összességében többet vártam. Igaz, ez a teljes verzióban a Be a Pro móddal ellensúlyozva lesz :DD

Meg aztán a PES nem fog futni nálam, tehát bármelyiket is ítéli a NÉP jobbnak, én Fifázni fogok. :DD
  • Breki33
    csak elkészíteni nehéz

és nem a mi dolgunk lenne .......
  • mikiking
    http://www.fifahungary.com/letoltesek.php?letid=614
  • hunbasser
    fifa-bot.de

de a fifahungaryn is fent van,csak egy kis utánanézést igényelt volna a dolog...

egyébként van már a demohoz magyarítás és van már demo raptor is,amivel átállíthatjuk a mezeket.hasonló,mint az expander,mert ebben is tudunk felbontást állítani,radart bekapcsolni stb.

FIFA 08 Demo Raptor
  • mikiking
    a demo expander sem az igazi grafot teszi hozzá ha észrevetted,nekem mesze sem haladja meg a magas részletesség 1204 ..... szintet ami 07 ben volt,sztm ez a teljes gameban ki lesz korbácsolva rendesen . ha meg nem akkor ------------------------------