36657
-
#16160 és gondolod,hogy attól még nem kerülhetnek bele a pc-s verzióba?
Breki:széép! -
#16159 kicsit túl zöld és még nincs benne az új fűminta
a felső driverben a kinézetet beállítva készült -
#16158 köszi, közben kipróbáltam elsőnek egész jó sztem
-
#16157 Ezeket a videókat az XBOX 360 topikba kéne, mivel semmi köze a PC -s játékhoz -
#16156 aki még nem látta: FIFA 08 cselek
gondolom nem az összes,csak a legjobb cseleket tartalmazza a videó -
#16155 tesztelek szívesen! -
#16154 Nagyon várom már a végleges verziót, mert ez a demó nem az igazi.
Itt is lehet majd vágni biztos sok gólt wc szinten is, csak nem tilt le:) -
#16153 Expander bugosabb -
#16152 illetve lehet nincsen kapcsoló hanem alapból végtelen
-
#16151 Mindenképp csak egy félidőt lehet, de az meghosszabodik
van ilyesmi, hogy neverending game azt kell bekapcsolni -
#16150 Expander kell nekem nem??? talán megoldottam... -
#16149 ugyan ugy csak egy félidőt lehet vele játszani meg nem is hosszabodik.... ilyenkor mivan? -
tmisi #16148 Akkor üdv itthon! A vélemények megoszlanak. A többség csalódott a demóban, mert első ránézésre nem sokat változott a 07 óta. A textúrák egy csöppnyivel élesebbek, igazából a kommentátorokban (kapusok nevei) és a játékmenetben van némi változás. Na persze meg az új játékmód (be a pro), csak az majd a teljesben lesz kipróbálható. :)
Próbáld ki nyugodtan, de egetrengető változásokra nem számíts. -
Mityu91 #16147 Sziasztok!
En most jottem meg KAnadabol es nem nagyon kovettem a hireket es erdekelne, h milyen lett a jatek legalabbis a demo es mire lehet syamitani vagy van e valami teszt....
Kosyi Milan -
#16146 THX!!! -
#16145 de van Fifa raptor -
#16144 keresnék tesztelőket új gyephez a Fifa-ba
elvileg beraktam a Fifa 07-es gyep patchem gyepeit az újba megnéztem az itteni gépen, elég ronda volt mondom mi történhetett maga a fifa is másodperces késéssel reagált a gomnyomásokra
viszont visszarakva az eredeti zdata-t az eredeti gyep is ugyanolyan ezen a gépen
olyanokat keresnék akik ki tudnák próbálni rendes gépen
egy zdata-t kéne bemásolni és a legújabb fatgui-t futtatni -
#16143 Sziasztok... nics valakinek olyan patch amivel nem csak egy félidőt lehet játszani??? vagy legalábbis időkorlát nincs??? mert a 07 demóhoz volt ha jól emléxem...
előre is kösz -
Dexantreal #16142 1ébként. -
Dexantreal #16141 'ébként elkezdtem a 07-ben próbáat nyomatni és 1-2 megvan.
Az olyan próbák, melyek azt akarják, hogy nyerjem meg xy bajnokságot, kupát, ilyesmit, azt menedzser módban is lehet?
A 11-es próba rúgás lol.... nyerj a csapatoddal egy mérkőzést büntető párbajokkal.
Vagy ilyesmi.
Vazzeg, alázom az ellent, el se jutottam hosszabbítási lol. -
#16140 zdata 11-ben gyep textúra
labdák (61 féle) t99-esek -
Dexantreal #16139 Amint látom Kas hsz-ból, megint megmaradt a lámmerságos bíráskodás pff :P.
Ezt 16-oson kívül lefújta volna, mint állat. -
#16138 zdata 02-ben vannak a reklámtáblák és a csukák
t223 és t20 -
qvashy #16137 nekem bejött ez a demo... kicsit fura h a kapussal is lehetek de majd megszokom... várom már, hogy kiadják a teljes verziót -
#16136 Pedig elvileg idén már a kapust is büntetni fogja a bíró:D -
#16135 :D:D -
faláb #16134 Tokody,Materazzi öngólokat ajánlom figyelmedbe:D -
#16133 láttunk már olyat a valóságba is hogy félpályárol kiakarta bombázni a csatár elöl a labdát aztán félpályás öngól XD -
#16132 1 őrületes nagy bug volt az 1ik meccsemen, mivel ezt videóba rakni, kicsit nehézkes (később megpróbálom majd...) így leírom:
szabadrúgást kaptam, a sorfalon megpattant a labda az egyik csatárral odasprinteltem, de az egyik védő hamarabb odaért, gíy a csatárral visszafelé futottam, de a védő fogta és berúgta a saját kapujába az alapvonaltól közel a 16os vnalától...csak lestem :S -
Hasan01 #16131 a demóba vannak zenék?és ha vannak akkor milyenek? -
ez volt az első valamirevaló helyzetem :), sajnos csak kapufára rúgta, de saha befejelte 1 szép csukafejesből :D
próbálgattam a kapus-sal is a védekezést...hát kicsit megmosolyogtam, hogy nemvolt képes eltalálni a labdát becsúszáskor...ez még nem lenne baj, de mivel így a játékost buktatta (nem ért a labdához) tizenegyest kellett volna adni, amit persze nem fújt be a bíró :) -
#16129 oks, akkor értjük egymást, és szintúgy :) -
cucmalajmc #16128 igen! meccs közben a Team Managent opció. (a legfelső). és ott beállítod. -
#16127 lehet kapust mezönybe tenni és ugyan ez fordítva?? -
#16126 hm miről?
csak beállítottam a driverben a profile-t illetve felraktam a stadionpatchet -
faláb #16125 felraktam egy újabbat,de így se jó :S -
cucmalajmc #16124 állítsatok be mezőnyjátékost a kapuba! ugyanolyan jól véd. :S
beállítottam Riberyt azt jobb volt mint Kahn. -
#16123 hallgatlak :) -
faláb #16122 SiS :S -
#16121 Na így már jobban néz ki