36657
-
#16200 De a PES2008 nem is néz ki olyan jól, mint a nextgenes FIFA, azt azért tegyük hozzá.
Az igaz, hogy nem a MO-i eladásokból élnek meg, de azért közép - és kelet európában is adnak el szép számban belőle. Én csak igyekszem pozitívan hozzáállni... -
#16199 na igen.ha Mo-n még nincs is mindenkinek olyan gépe,ami vinné a NG grafot,Európa nagyobb országaiban azért már a kis szaros gyerekeknek is olyan gépük van,hogy csak ámulnánk :) -
#16198 xbox360-ra demo mikor jön? tud valki infot?
vagy ha van ilyen oldal ahol tájékozodhatok megköszönném! -
#16197 "különösen Magyarországon... "
mert ők pont magyarországot nem szarják le,ahol 10ből 1ember ha meveszi a játékukat :D -
#16196 oké mindjárt megy egy privi a címmel -
#16195 lol:)
nézd már meg a pes2008 gépigényét,ami NEXTGEN,érdekes meg tudták oldani hogy sm2-es vidkarin is menjen....akkor az ea miért nem tudta? ja mert csak a lóvéra mennek..értem én :P
akkor ottvan a virtua tennis3,az is nextgen,mégis közel sincs olyan nagy gépigénye,mint ahogy a kedves íés producer mondaná
ez az MI-s szöveg annyira gáz.D -
#16194 Az a gond, hogy őkis leszarják
Elég csak ha ma is említett bugot mondani.
Simán megcsinálhatnák #16175-ra pl a gyepet rendesre a mezeket javíthatnák a grafikai hibákat.
Erre nem kell nextgen
-
#16193 Hát, ha valóban szépet akarnának kihozni belőle, akkor ahhoz minimum dualcore-os proci kéne, nameg sm 3.0-at támogató VGA, és ez még azért nincs sok embernek, különösen Magyarországon... (ugye sokat lehetett olvasni a steames felmérésekből is pl) Én is nagyon örülnék neki, ha szebb lenne a játék, de mit sem ér, ha hamar monoton lesz. Ez volt a 07-el is. Eleinte tetszett, kifejezetten élveztem, de 1-2 évad után a karrier módban is unalmassá vált, hogy folyton ugyanazokkal a bugokkal találkoztam, meg könnyen nyertem a legmagasabb szinten is. PES 6-al azóta elvagyok, még mindig nem unom. -
#16192 NG grafhoz azért tényleg jó gép kell...
csak a kedves producer arra nem gondolt,hogy talán új vásárlókat is szerezhet ezáltal,nem pedig csak veszíthet,szóval szar duma tényleg ^^
de ha már elénk dobnak egy elfogadható gameplayt és egy jó manager mode-ot,akkor azt hiszem,hogy akik a fifa 07-el játszottak,azok ezzel is tolni fogják.az más kérdés,hogy mennyien fogják a játékot megvenni -
#16191 már most elérték a demoban,tényleg nehezebb lett a játék.a com ellen csak professional nehézségi szinten játszottam még,de hihetetlenül jól teszik a bogyót,és pillanatok alatt a kapu előtt vannak.
Breki:az egyik teszter készen áll! -
#16190 :) az a baj hogy a x360as verzió is szar lesz mert a ps3 verzióban lesz a cell álltal megtámogatott MESTERSÉGES INTELIGENCIA a játékosoknak:DDDD
Ez a szöveg h azért nem nextgen... mintha akkora nagy grafikai igénye lenne a fifának:D. 1 pálya 12+pár ember... ajjaj, 2007ben ez bonyolul a ma gépeknek:D -
#16189 Nah emberek, elolvastam a Pc Guru tesztjét a FIFA 2008-ról. A teljes változat úgy néz ki, sokkal jobb lesz, mint a demo. De a grafika ott se lesz csúcs... A játék producerét kérdezték meg, aki elmondta, hogy ahhoz a nextgen grafikához, illetve az MI megvalósításához, ami xbox360-on van, nagyon erős gép kellene, és ilyen erős gépekkel jelenleg csak pár százaléka rendelkezik a felhasználóknak (vevőkörüknek). Végülis érthető, hogy nem akarnak annyi vásárlótól elesni... A játékmenet-beli újítások állítólag jók, gólt nehezebb rúgni és a Be a pro mód is jól sikerült. Egye fene, lesz*rom a grafikát, adok neki a demó után még egy esélyt, kíváncsian várom a teljes változatot. Ha csak azt elérik, hogy tényleg nehezebb legyen gólt lőni, és ne unjam meg hamar a játékot, akkor a régi/új játékmódokkal biztosan elleszek. -
#16188 Nálam a 2007 csinált ilyet egy csomószor. Sztem bug, amit azóta sem javítottak ki. -
#16187 Ajánlom magamat
Ha rám hallgatsz ezt rakod fel
Itt találsz linkeket -
imi1024 #16186 Sziasztok!
Bocsi a zavarásért. Azt szeretném kérdezni, h szerintetek milyen grafikákat tegyek bele a fifa 07be(pl. gyep)?Leszedtem a faq-ban lévő turf importert,de nem igazán tom használni. Ja és fenn van a hsp.Lécci segítsetek!!
Köszi! -
#16185 Most viszont tényleg keresnék tesztelőket hogy ilyen lehessen a középkezdőkörben
javítottam a szineken 12 helyre beraknám ezt a középkezdőkörös verziót
még 12 helyre a sima verzót (javított színekkel magán a szinezésen is kicsit elmosott fűtextúrával)
A többiben hagynám a tegnapit.
Azt kéne megnézni megjelenik-e vmelyik új változat és ha igen milyen.
Lehet kilóg lehet rossz helyen lesz lehet a minta nem lesz jó.
Aki vállalja kap egy zdata linket azt bemásolja aztán az új fatbbuildert futtatja és visszajelez.
ERedeti visszaállítása a mentett eredeti zdata visszamásolása fatbbuilder futtatása, vagy simán az egész mentett data könyvtár visszamásolása.
Eddig egy tesztelőnk van -
#16184 Light Demo
http://fifasoccer.ru/files/info/10258
198 mb
-
#16183 egyébként a fifademo nálam megbolondult mikor golt lövök ismétlésnél a kapusomat mutogatja -
#16182 nincs miért itt eladtam közelről jó távolrol látszik az ismétlődés
-
#16181 ugyanaz mint előbb csak csíkosban, sajnos felülről nem ilyen szép -
Dexantreal #16180 -
#16179 nah ez már igen
gratulálok szép munka -
BIZ0906 #16178 Na ez már grat :) -
#16177 ejjj,de szééép a fűűű :) -
faláb #16176 Nem találom. -
#16175 Na megvan a csíkos
-
#16174 az
egyébként a Pes-ből ismerős módon csúszkán állítható mecs előtt -
#16173 azt hiszem L1 -
#16172 és gémpadon? :-P -
#16171 q -
#16170 csá nép!
Embert senki nem tud váltani vagy csak mi vagyunk ien lámák a spanokkal?:O
(automatán persze vált de így nem túl jó...) -
BIZ0906 #16169 Hát ő igen kicsit gáz kinek van ilyen vádlija :S :) -
#16168 úristen milyen vádli :-) -
#16167 Ezt le tudja valaki tölteni?
Source:
Down:
[SIZE="6"]PS:How to upload file?[/SIZE]
-
BIZ0906 #16166 Egy kicsit vakítsd és élethűbb is lesz .) -
#16165 Na füves texturával már sokkal jobb
#16163-re senki? -
#16164 csak nem tudod megérteni,hogy ez fifa,és nem pes topik...ha 3x nem mondtam el még,akkor egyszer sem -
#16163 tudja valaki mi alapján adja be a fűmintákat?
korábban mindig széles csíkos volt megnézném azon milyen de mindig ezt az átlóst adja be -
#16162 érdemesebb azt a videót nézni ahol mutatja is a cseleket
lehet, szép nekem egyenlőre nem tetszik kicsit természetellenesen zöld
de most nem fogom 82 file-ban az összes textúrát újra kicserélni és bepakolni. Mondjuk ahhoz képest, hogy nem tudtam tesztelni és úgy készítettem nem rossz :-)
Még a fűmintát cserélem a többit holnap megnézem -
#16161 Én annyira kiábrándultam a fifa-ból, soha nem nyúltam pes-hez, de ezen a héten megtettem, és kellemes meglepetés ért, higy mien szépek az animációk, és persze a grafika is. Mivel a FIFA demóba, grafikailag, semmi javulást nem vettem észre, sőt meg a karakterek mozgása is olyan volt mint a 07 ben így úgy döntöttem, hogy megvárom a FIFA 08 Full-t megnézzem ott is a karakterek mozgasát ... hogy finomítottak e rajta, ha nem, ha minden ugyan olyan mint a 07 (persze a kapus írányíthatóságát leszámítva), akkor a Pro Evolution Soccer 2008-hoz kell nyuljak ...