36657
-
#16280 hm most hogy mondod mintha ezt láttam már volna valahol egy évvel korábban... hm nemtudom.. valaki tud segíteni? -.-' -
#16279 fifában:| nincs is ilyen, PES-be szebb -
Gaba22 #16278 Próbáltatok már hóban játszani? Nagyon komoly!
A bejátszásba a játékosok lehelete látszik, akkor kesztyű van a játékosokon, nagyon zsír! :)
A pálya néhol havas, néhol nem. A kapuk mögött viszont már áll a hó. Amikor az első meccsemet játszottam havas pályán, úgy a 43. perc körül elkezdett esni a hó, elég szép volt! -
#16277 gondolom ő crosswind a fifavictormarcao-ról -
#16276 de tuti
az ea mint mindig,az alig 1hónap alatt az összes bugot kijavítja,sőt még nextgent is belerakják :D:D
-
BIZ0906 #16275 Ez csak egy összedobott shit demo csak másabb lesz a teljes. Vagy nem? :S majd kiderül -
#16274 Q+W nekem nem akar menni, neked a Q mire van beállítva?(szöveg szerint)
Más írja, hogy egyre több új dolgot talál, minél többet játszik, én viszont egyre idegesebb vagyok.Mondok példákat is:
1.C.Ronaldoval megyek 1-1 -ben Valdes ellen, az kijön 16-os szélére, elesik, én mellette a labdát elgúrítottam , eközben Ronaldo átugorja, csak be kéne gurítani a kapuba, erre Ronaldo megáll, és visszanéz , hogy mitörtént Valdessal.A #*@ß anyád, a védők odaérnek , gól meg sehol.
2.Most Rooney-jal viszem a labdát, elrúgom, kapus kivédi, szöglet.Eközben egy bejátszás, hogy Scholes sárgát kap.Mivan?Visszjátszás megnéz, Scholes csak sétálgatott, semmit nem zavart a bal szélen, játékos nem volt a közelben...Bíró unatkozott, és adott egy sárgát...
3.Milito csunyán felrúgott egy müncheni játékost, és itt jön a csavar.Marques kapott helyette sárgát , akinek így meglett a 2, és irány az öltöző...Visszajátszás itt is kielemezve, a játékban óriási nagy hibák vannak , szégyen...
Nagyon remélem , hogy a PES-nél nem lesz megint bukta, hogy a beígért next-gen cuccos elmarad.... -
Gaba22 #16273 Q+W-vel indítasz magasan, ha jól tudom, mert én azt használom!
Y gomb viszont van, csak mást tud! :)
Y+D nálam az emelés, tehát mikor a kapus fölött kell áttenni.
Q+D viszont a tekert lövés, szóval megcserélődtek! :) -
#16272 Fifa 99 World Cup. -
#16271 Melyik gombkombinációval tudok emeltlabdával-embert indítani?Az istenért se jövök rá, pedig a 07-ben működött a dolog...És még valami, hogy lehet tekerten lőni és beadni?Mivel hogy Y gomb itt msot nincsen... -
#16270 99-es xbox verziója -
#16269 akkro iylen grafóval?:) -
#16268 nem,a '99 -
#16267 ez már 08????? -
Gaba22 #16266 Jaja. Ezzel én is így vagyok! :)
Nekem az tetszik, hogy nehezen lehet gólt lőni, mikor távolról lövök, akkor az emberek mozgása (mármint a lövés pillanatában) és a fejelés is sokkal jobb lett! Viszont a legjobban az tetszik, hogy az ellenfél játékosai nagyon bátran cseleznek! Lefordulós csel, bicikli csel... csak lestem! :)
De ezek miatt nem vagyok boldogtalan, hisz így lesz nehezebb a játék, és, ha nehezebb, akkor élvezetesebb is! :P -
#16265 nextgen pecccs nézőket meg füvet javította meg talán kicsit mezket, vmivel jobblet tőle, élvezhetőbb vol, egyébként minél többet jáccok több ujdonságot fedezek fel:D -
#16264 -
#16263 -
#16262 link -
#16261 akkor így
-
http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=D14667BB48CE7A3D -
#16259 abban van a fű többek között
ezek szerint neked rendesen felment?
akkor kérnék egy képet a fűről -
#16258 mért is kéne a zdata 11? most ezt nem értem -
campy #16257 köszönöm Laca!:) -
http://www.fifa08online.com/downloads/index.php?act=view&id=2 -
#16255 tudja valaki, hogy a soccergamig fórumon író crswind17 kicsoda?
#16254 olvasd tovább is
és ha műxik felrakhatnád külön a zdata 11-et tömörítve kb 5 mega
bele szeretnék nézni -
#16253 Hát én leszedtem, de ne várjatok sokat... -
#16252 talán a középső rész jobban is néz ki -
#16251 De sokat segítene, hogyha valaki felrakta a patchet és működik neki akkor hasonló képet beszúrna -
BIZ0906 #16250 egész jó :) -
viszont látszik egy kis hiba a 16 os előtti textúra kicsit másmilyen
mivel a kezdőköröst transzfolgálgatnom kellett ez lehet amiatt is. -
#16248 Eredménye ilyen ami sztem már elég pofás
-
#16247 Azért kérdem mert nálam kifagyott utánna rendberaktam, de pont a füves zdata-t cserélnem kellett, hogy működjön (nem futott le a fatbh se) -
#16246 Valaki kipróbálta a Fifahungary-n is fent lévő demo-t úgymond next genesítő patchet? -
#16245 Mint látható még nem tökéletes alul nem simul rá az ívre felül pedig kilóg baloldalt
De ha azt beljebb tolom aul fog kilógni
Ha van valakinek jó ötlete vagy térlátása, hogy lehet megccsinálni jobbra szívesen veszem -
#16244 ***Ezeknek a chipkészleteknek a ???laptom ???modelljei is .....
*A FIFA 08 Demo csak DirectX 9 "kompatibilis"kártyákat támogat Windows ???Vosta??? alatt.
*Ha a FIFA 08 Demót Windows Vistán futtatod,???frafikai??? rendellenességek léphtnek fel.
besírok ezt az EA írta .... nem tudnak helyesen írni? -
#16243 Na ennyit sikerült kihozni
-
#16242 W-vel az már ok Q-val érdekes lett volna
más vholya a L1+s-es kényszerítők is furán működnek nekem -
#16241 Campy: Nekem is ez volt a problémám. Nekem egy RAdeon 9550 (128 MB)-om van. Driver frissités megoldja a problémát. Az ATIoldaláról letudod tölteni a legújjabb Drivert.
És aki egyéb videó kártya panaszai van azoknak ajánlom ezt:
============================================================
8. Megjegyzések a grafikus kártya támogatással kapcsolatban
============================================================
Ajánlott chipkészletek:
NVIDIA GeForce3
NVIDIA GeForce3 Ti200/500
NVIDIA GeForce4 Ti4200/4400/4600/4800
NVIDIA GeForce FX sorozat
NVIDIA GeForce 6xxx sorozat
NVIDIA GeForce 7xxx sorozat
NVIDIA GeForce 8xxx sorozat
ATI Radeon 8500
ATI Radeon 9xxx sorozat
ATI Radeon Xpress 200
ATI Radeon X300
ATI Radeon X550
ATI Radeon X600
ATI Radeon X700
ATI Radeon X800/850
ATI Radeon X1300
ATI Radeon X1600
ATI Radeon X1800
ATI Radeon X1900
ATI Radeon X1950
ATI HD 2900 XT
Intel 915
Intel 945/950
Intel GMA 3000
S3 Graphics DeltaChrome S4
S3 Graphics Chrome S27
***MEGJEGYZÉS: *Ezeknek a chipkészleteknek a laptom modelljei is működhetnek, de hivatalosan nem támogatottak, mivel nem estek át tesztelésen.
*Az NVIDIA GeForce MX sorozat nem támogatott.
*Az S3 Graphics kártyái nem támogatottak Windosws Vista alatt.
*A FIFA 08 Demo csak DirectX 9 "kompatibilis"kártyákat támogat Windows Vosta alatt.
*Ha a FIFA 08 Demót Windows Vistán futtatod, frafikai rendellenességek léphtnek fel.