FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

meccsen nem tudom megcsinálni mert a védõ mindig elfejeli vagy kapus ráugrik

HAli! Lenne egy kérdésem, nekem xboxom van. Nagyon zsir a játék. CSAk ugye angol. Ha valaki segítene pár dologban megköszönném. A CSapat morál..pl, Manager modban irt ugye angolul dolgokat és akkor 3 féle válasz volt. Ezek magyarosítása vagy vlmi? Nem tudtok rola? Esetleg a csapat morál..mitõl megy fel? Egy kis help
hunbasser
oké.de pm-ben szólni fogunk,szóval nem is kell ide bejönni,ígérem,h szólni fogok,amint kijön.legalább majd beállhatsz seedelni 😛

ReaL MaDRid x siempre

itt vagyok mindig

FORZA INTER!

Boconadi
jaja, amiarr volt kihúztam és már jó.
Köszi, bye!
Jah! Szerintem az a joystic miatt van, mivel más gamenél már nekem is volt ilyen!

CHELSEA, MANCHESTER, LIVERPOOL, ARSENAL, EGYSZÓVAL ANGLIA FOREVER!!!!!!!!

Boconadi
Lehet vicces lessz a kérdésem, de nincs benna a faq-ban és nekem azt csinálja :S

Belépek a játékba, és folyamatosan megy az a hang ami akkor van ha kattintassz vmire. Emellett mindig van hogy magától megy a jobbra gomb mintha belenne ragadva. Pedig nincs. Lehet hogy a joystic miatt van?
Nálam nem mükszik a magyar kommentár!!!!
Pedig úgy csináltam ahogy a FAQ-ban van! 😞

james69holden
kicsit off
új pes milyen lett Breki?

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Ugye patchelés után visszaraktam a dns féle nodvd-t, de ezek után semmi nem változott az eredetihez képest (pedig a menüben kattintottam egy online squad update-et is).

\"Hard to see, the dark side is.\"

DjCooll
köszke életet mentettél😊

▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

Breki33
és végigpróbálgattad P

ha visszaolvastál volna

lehet megúszol egy újratelepítést
A FAQ-ban találtam!
07 Match Explorer :30 beállítási lehetõséget ad hozzá a fifához, néhány elég érdekes és hasznos.

Breki33
esetleg ha elárulnád a progi nevét..........
KÖSSZ! Mostmár jó! Már csak 1 gond van! Amikor rámegyek, hogy... mittomén... például Kezdõ Rúgás, akkor be akarom állítani, a kezdõ 11-et, és magától elkezdi a játékot! 😄 Jah, és a jobb alsó sarokban kiírja hogy "event pad pad!" Ez mi a fene? Eddig ezt nem írta ki!

megcsinálom a rabonnát a sarokpöccintõst és 8szor dekázok visszahúzogatva akárhol akárhányszor de ez a húzogatós ez kifogott rajtam<#eplus2>
Shift+jobb+fel vagy hogy mert ez hihetetlen de nemtom hogy kell!!

Thx! Megpróbálom! Pedig a felbontás folyton 1280x1024 volt, és még mindig azt! 😞
De megpróbálom! THX! <#worship>

hunbasser
huhúú,miféle gondok is?

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
állítsd át a felbontást a játékban 😄
és hozz létre egy locale.ini jegyzettömbbel a fifa 07 fõmappájába,írd bele: WINDOWED=0

ReaL MaDRid x siempre

Tudna nekem vki segíteni?
Eddig tök jól ment a Fifa, de most, hogy elindítottam, kicsi ablakban nyílik meg, szar a grafika, meg minden szar! Erre mi lehet a megoldás! Mert letöltöttem a FIfához egy progit, és valszeg atól csezszõdött el, így a Fifát is letöröltem, és újratelepítettem! DE MÉG MINDIG ROSSZ!!!!
VKI PLEASE HELP!!! <#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>

Ha reloaded van akkor az English-Nordic fog csak felmenni, nekem is ez volt. (A gondok ez után kezdõdtek...)

\"Hard to see, the dark side is.\"

a #11172-re esetleg valami 5let?

Est Sularus Oth Mithas

hunbasser
akkor megpróbálom az angol patchet

ReaL MaDRid x siempre

Breki33
nekem is ez volt

sztem lehet másik kell v eredeti exe
hunbasser
és #11177 vmi ötlet? 😊

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
akkor ha nyomod közben az e-t(ugye sprint),akkor alapból laposan lõ általában

ReaL MaDRid x siempre

Breki33
nem használom mert nagyon bizonytalan

meg hát kijött a PES ugyhogy <#worship><#wave>
és ha nem szabadrúgás? akkkor hogyan kell laposan lõni?
hunbasser
és mégvalami:csak úgy kedvem lett volna nézegetni a mezeket kit raporral,és alul vannak a gombok,amikkel modellezhetem(hú,de szarul fogalmaztam meg 😄),és rákattintok,tölt,és feketeség
próbáltam 640x480-ban és 800x600-ban is,1024x768 már meg sem próbáltam 😄
Breki?tudsz rá vmit mondani?

ReaL MaDRid x siempre

Breki33
ezt neked kell megkeresned

megnyitod a zdatákat kiszeded a meznek tûnõ fsh-at és átnézed õket

próbáld meg hogy berakod rebuild nélkül és idõrendi sorrendben nézed a zdatakat
hunbasser
fifa 07 fõmappába bemásoltam a patchet,elindítom,0%-nál amikor kiírja,h processing:config.dat,ez a hibaüzi jön be

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
minek neked fsh?kit raporral kikeresed a barcát (F.C.Barcelona néven van) kiválasztod,h hazai vagy idegenbeli mezt akarsz-e,és export,és ott is lesz.ezt meg elmented bmpbe
a team id 241...

ReaL MaDRid x siempre

Jó reggelt!
Valaki segitene abban ha beimportálok a barcának egy mezt a kitraptorral honan tudom hogy melyik fsh fájl tartozik a barca mezhez?mert azt kéne kiexportálnom a filemasterrel. Köszi hy
hunbasser
ez részletességfüggõ.ha alacsony a grafikai részletesség,akkor kevés nézõ,ha közepes,akkor közepes,ha magas,akkor meg teltház van.mindenesetre ez sztem nem befolyásolja a manager módban az eladott jegyek számát,mert ha magas a szurkolói támogatottságod,akkor úgyis kimennek,hiába,h csak félházat mutat,az csak a grafikai szempontok miatt van úgy

ReaL MaDRid x siempre

Jeeeeee! Most töltöm a magyar szinkront! Jah... és nem tudtok egy oldal ajánlani, ahonnan labdákat lehet letölteni, mert egyet találtam, ott mindent le lehetett tölteni, csak éppen labdákat nem! 😄

sziasztok. Nekem egy olyan gondom van, hogy egy ideje, mikor elkezdõdik a meccs nincs az elején a bevezetõ "videó", hanem egybõl a középkezdésre ugrik. Végignéztem a beállításokat, de nem találtam erre lehetõséget, vagy átsiklottam felette. Tud valaki segíteni?

Est Sularus Oth Mithas

helló. nekem lenne egy olyan problémám h sosincs teltház a stadionban. nem tud valaki segíteni?

hunbasser
nézd.van a topiknak úgy 20 aktív látogatója,meg sztem kb 50-60,akik csak olvasgatnak,meg csak néha néznek be ide.namost akkor mindenki írja be,h "nem tudom rá a választ"?ha nem válaszol senki,az azért van,mert vagy senki nem tudta rá a választ,vagy azért,mert elsikkadtunk felette

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
szabadnál q+d-vel lehet laposan lõnni,nem csak simán d 😛

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
shiftet nyomd,aztán vmilyen iránykombináció.nem nehéz megcsinálni

ReaL MaDRid x siempre

The FlashBack
ebben szinte csak laposan lehet rúgni😄 egyébként meg "d"
nem?

The FlashBack
köszi, de itt akkor a forgalom, hogy 10-20 üzik is kimaradhatnak. Lényeg az, hogy ha felteszel egy kérdést, és van itt valaki aki tudja rá a választ, az válaszolni fog. Mások is tudhatják, d ha éppen nincs itt, 500hsz-t biztos nem fog visszaolvasni a kedvedéért. De azért, te még felteheted max mégegyszer, és akkor hátha, de az se jó, ha minden harmadik hsz a tied.

Firerock
HÁT a k*rva életbe
eddig 3dolgot írtam az utolsó 3napban
de senki les se szarta
hát köszönöm
akkor legalább mondjátok azt hogy nemtuggyuk te balfasz
kezdem azt írni hogy nemláttyátok mit írok...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

gabi89
q+d

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

siposadam
hy!
X-fire-on keresztül nem lehet nyomni a FIFÁT?

Jó a Chelsea?? Hát persze!!!!!

DjCooll
hogy rúgsz laposan?

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

katt a "kép beszúrása" gombra oda ezt a linket "http://sgupload.uw.hu/1161355752.gif" és kész is

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Na ezt a cselt hogy kell megcsinálni???
Faqban nincs benne és csak néha jön össze de nemtom hogy:http://sgupload.uw.hu/1161355752.gif