FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabi89
Ez kegyetlen <#buck><#idiota>

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

gabi89
Csapat kezelése van egy ilyen menüpont a menedzser módban ott lehet 😊

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Segitsetek pls
menedzser módba nyomázom, és ügye van a keret akik játszák a meccseket. 16 ember asszem..
Nos a maradék tartalékokhoz hogy lehet hozzáférni ? melyik menübe ? sajna egy idõután a nagyon hullák az embereim pedig cserélem is õket... De amikor bejnokok ligája, angol kupa, baknoki stb van 1xrre akkor már nembirják a megterhelést.. Szóval hol lehet hozzájutni azokhoz akik nemférnek be a 16 keretbe ? sajna nemtalálom...
Zizou5
LOÁÁL:d:d:d:d

Na ezt a bugot übereljétek!!

megint segítség kellene. a haverommal akartunk online játszani, kikapcsoltuk a tûzfalat is, és direct IP-n meg is volt a kapcsolat, de ahogy elkezdtük volna a meccset, elment a kapcsolat - ezt kétszer még elismételte velünk, és most nem tom mi legyen, mit kéne csinálni hogy mûködjön.
megpróbáltuk a hamachit is, gondolom a network playhez lenne jó, de úgy meg nem is tudtunk egymáshoz kapcsolódni.
ha van valaki aki tudna erre a problémára egy jó (részletes) választ adni, az nagyon jó lenne.

kösz
ajj mire jöttem rá!!!!
a rabonnát meg lehet máshogy is csinálni.
mész elõre gyorsan vissza + fel + y + a
Sokkal egyszerûbb mert ugye az y át van rakva f-re vagy másra amit sokkal jobban elérsz és így átllítom sokkal könnyebb

Beírhatjátok a fqba hogy ugyanúgy kell csinálni mint az elasticot csak épp robinhoval.

Beírhatjátok a fqba hogy ugyanúgy kell csinálni mint az elasticot csak épp robinhoval.

Valószínûleg egyiket se, mivel törttel nem mûködik.

\"Hard to see, the dark side is.\"

KeKKSZike
Biztosan volt már róla szó, sorry, de nagyon lusta vagyok visszaolvasni! Akinek angol van, de megyarosította, az melyiket szedje le? Angol - magyar? thx...

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Breki33
A magyart igen
neked a "FIFA 07 PC DVD Patch"-et leszedi?
Mert nekem 50%-ig megy.<#falbav>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Breki33
nem ezt látod?

EA Sports FIFA 07 Patch Files

FIFA 07 PC DVD Patch

--------- Select Below ---------- English (UK) English (US) English (Australia) English (Central European) English (Eastern Europe) English (Nordic) Français Deutsch Italiano Español Portugése Nederlands Brasil Ce¶tina Magyar Polski Ruski Dansk Svenska Mexican

FIFA 07 EA DOWNLOADER Patch

--------- Select Below --------- English (UK) English (US) English (Australian) English (Central Europe) English (Eastern Europe) English (Nordic) Español Portugése Brasil Dutch Deutsch Français Italiano Polski Magyar Ce¶tina Ruski Svenska Dansk Mexican

FIFA 07 Patch Read Me

--------- Select Below --------- English Ce¶tina Dansk Español Français Magyar Italiano Nederlands Polski Portugése Brasil Ruski Svenska
Zizou5
és itt hol van az h lécci válaszold már meg nekem a gondom? mert ha van ott egy olyan link vagy egy olyan letöltés akkor szoljál mert én nem látok!

Breki33

nézd már meg

ennél világosabban nem lehet
Zizou5
és amit leírtam igaz! felrakom a fifát, aztán a patchet, majd megcrekkelem, belépek, és semmi változás nincs, sõtmég az interaktív ligába se tok belépni. itt segíts, ne abba h hülye vagyok vagy sem, azt majd én eldöntöm!

Zizou5
deddede, ugy beszélsz velem minthja vmi falusi paraszt gyökér lennék! légyszives hagyd abba ezt velem szembe! visszalapoztam és ott mondta vki h 2 fajta patch van nem én találtam ki!

Breki33
sztem nem oltottalak le csak elmondtam hogy ez hülyeség

józan paraszti ész kell csak hozzá
tesem gondolod ezt komolyan gondolkozzz csak......
Breki33
http://largedownloads.ea.com/pub/patches/Fifa/07/

világosan itt van
Zizou5
jo figy nem leoltani kell, ha ne mtok vmit, hanem segíteni!!! vhol látod h én igy szolok hozzád?,

Breki33
amit írsz

gondolkozz már és nézd meg mi van kiírva
Breki33
és azzal elveszted a frissítet exe-d

világosan oda van írva melyik pach mihez van

egyik a DVD-hez másik EAdownloader
Zizou5
mi a hülyeség?

Breki33
dehogy ez hülyeség
Zizou5
direkt azért utána rakom fel a cracket, h ne láthassa h nem eredeti! és igen frissít vmit vmi gui meg mittomén mit 😄

hunbasser
nem frissítette az adatbázist sem?

lehet h rájött a patch,h nem eredeti a fifád _A:S?D:AS_D szopás SAD_:ASD

ReaL MaDRid x siempre

Zizou5
értem, de nem tom mivan, én ezt töltöttem le: FIFA07_EASTEU_HU_Patch és ez nem mûxik! felrakom a fifát, felrakom a patchet, felrakom a cracket, bemegyek és nem történik semmi, és az interaktív ligába se tok bemenni! a játékom töltött, viszont van eredeti accountom. mit tegyek?

hunbasser
nem a tört fifáról van szó.a játékot le lehet tölteni pénzért az ea honlapjáról is...

Zizou5 kérdésére a válasz:ha jól tudom 2 van,Breki be is tett egy linket,h mi a különbség

ReaL MaDRid x siempre

vmvr
valószínûleg...😊, az ea kiad egy patch-et a tört fifához is😊

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

lobig
kapuralövés után kipattan a labda a kapusról és...

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

FIFA 4ever

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

Zizou5
sráácok, most elméletileg, 2 patch van? 1 eredetihez, és 1 a letöltött Fifákhoz?

hunbasser
köszönjük,h ezt megosztottad velünk

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
jó,szia 😛

ReaL MaDRid x siempre

siposadam
én már unom a Fifát

Jó a Chelsea?? Hát persze!!!!!

Zizou5
srácok, miért van az, h felrakom a fifát, aztán a patchet, és nem történiok semmi, és pl. az interkatív ligába nem tok belélpni? a játékom letöltött, de van hozzá eredeti jelszóm. mi lehet a gond?

Hali valaki lenne olyan kedves és leírná honnan lehet letölteni az egész játékot??!!

james69holden
benne van a FAQ-ban

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

HAlo! Xboxra hogy rakjak magyarosítást? Vagyis hol találok hozzá azt már elolvastam hogy kell bemásolni.
Akinek EREDETI a FIFA-ja és tehetségesnek érzi magát + szeretne klánban játszani, vegyen fel MSN-re!! Címem: [email protected]

valaki nyomta már hamachin vagy nem eredetivel ?

Breki33

egy testcsel az lövés aztán gyorsan passz vagy ha jól emléxem kétszer fel a jobb analóg

kényszerítõ pedig elvileg l1-passz
valaki kérem magyarázza el nekem a cseleket, mert nem jövök rá hogy mûködnek.
gamepadom van.
a faq-ban megtaláltam a cselkombinációkat, de nem jön össze egyik sem. a testcsel gombot nyomva kell tartani, és utána kell megnyomni a mittomén az elõre-elõrét, hogy csináljon valamit? vagy hogy? tényleg nem tudom...
és még valami: kényszerítõ van benne? ha igen, azt hogy kell elõvarázsolni?

elõre kösz a válaszokat
james69holden
olvass vissza #9943
ugyanúgy lehet magyarítani xbox-ra is

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

ez is olyan irreális mint a góljaim<#whatever>

games4ever
jól nyomja a csávó<#vigyor2><#worship><#nevetes1><#nyes>

VAlaki, help pls. Legalább vlmit hogy fasza legyen a csapatom. Esetleg játék közben trükkök..Csapat morál..pls
lobig
thuram lazán átvette a labdát <#nyes>

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

Breki33
most füvezek vele P