36658
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• Breki33
    Az IGN készített egy interjút Paul Hossackkel, a FIFA 08 PS2-re szánt verziójának producerével. Néhány új információn kívül, azonban csak az eddig is ismert tényeket tárta fel, de azért nem maradtunk most se újdonság nélkül sem. Amiről eddig talán elég keveset hallottunk, az a passzolás, a beívelések módjának megváltoztatása. A dolog lényege, hogy sokkal szabadabb – és egyben nehezebb is – lesz a játék, ugyanis, nem játékoshoz, hanem irányba ívelhetünk, passzolhatunk. A producer szerint ez többek között arra lesz jó, hogy plusz kihívást ad a játéknak, meg akarjuk majd tanulni, hogy milyen is a tökéletes beadás – még ha hónapokba telik is. A másik újdonság, a játékosok helyezkedése és egyben mesterséges intelligenciája (MI) lesz. A játékosok mindig megpróbálnak a lehető legjobban helyezkedni képességeikhez mérten, így is javítva az angol harmadosztályú kiscsapat és a Manchester United közti különbséget, vagy legalábbis annak érzését. Az irányítás is megváltozik kicsit, hiszen a játékosváltást és a kapussal való manőverezést javítva az EA két új lehetőséget is a játékba rakott: a jobb analóg karral (ugye PS2-ről van szó) is válthatunk játékost, valamint a kapust is irányíthatjuk egyetlen gombnyomás segítségével. Ezutóbbi csak a legprofibbaknak jelenthet felüdülést, hiszen nem könnyű a 1-1-es helyzetben úgy elrúgni a labdát a csatár előtt, hogy ne kelljen megválnunk portásunktól (korábban már leközöltük, hogy az új játékban már a kapus is kiállítható) és szabadrúgáshoz juttatnunk az ellenfelet. A játék Menedzser módja is folytatódik, nem is akárhogy! Legnagyobb újdonságként az írható fel, hogy immár bajnokságunk előtt játszhatunk felkészülési meccseket is, rendes szezonbeli ellenfeleink és nem utolsó sorban az átigazolási piac behatóbb megismerése céljából. Valamint, van még egy PES-ből ismerős változás (az előbbi is az lehet, mégpedig a Master League módból, a japánok menedzser módjából), mégpedig a formáció szabad állítása. Ezáltal mindenki helyét kötöttségek nélkül változtathatom, valamint elláthatom támadó és védekező feladatokkal.
  • Piko888
    Nem tudjátok mikor jön az xbox360-as demo?
  • campy
    ilyet még nem is láttam! ez mi?
  • gabi89
    A Van der Saar bug a egyedüli ami a teljes be is benne lehet és még égő is ráadásul EA-ra nézve.(Grafika is rosz bugos is mi változott akkor kéremszépen :D kicsit a gamplay ja meg a menű)
  • gabi89
    Duby igaz ez bug de ez kivételesen nem az EA hibája hanem a mijénk ugyanuis az illető megpiszálta a demót a demo expader nevű progival beállította az 1vs1-et azért eltünik minden játékos és ha megnyomod a lövés gombot akkor hátrab*ssza a kapusnak..
  • Breki33
    Juventus patch működő linkjei

• Duby
    Ennek fele se tréfa, ilyet a Menchesterrel is lehet: Hendikep 2
  • Duby
    Ez se rossz: Hendikep
  • Duby
    Ezt láttátok már?
    FIFA 08 Van der Sar Bug
  • vmvr
    huhh ez a Be A Pro, nagyon fasza lesz, legalábbis a video alapján, igaz az next-gen, de gondolom pc-n is hasonló lesz, csak a grafikai korlátokon belül, ugye?
  • Dexantreal
    Mármint kapussal buktattam mást, nah.
  • Dexantreal
    Vazzeg, skubizzátok ezt! De karaj!
    Első kapus buktatásom a Fifa 07-ben lááááál!
    Megfogja a kapus, kiejti kezéből, a Galatasaray jtáékos meg ott kószál körülötte és felbukik és Hajdú B. meg mondja,h rosszul jött ki a kapus és 11-es!
    De kemény!
    Galatasaray 2 - 2 USA -> barátságos meccset játszok éppen.
  • Tom Tom
    nekem a pár gif alapján nagyon 07esnek tűnik de majd okosabb leszek ha lejön reggelre a demo.majd beteszek pár cselt vagy valamit ha maradt a tavalyi bill kiosztással mert szinte mindegyik csel ment bill.el.
  • Breki33
    Az igazi újdonságot az úgynevezett "Be A Pro" játékmód adja majd amely, az EA Sport játékait erőszeretettel forgató emberek számára már ismerős lehet a Madden NFL-ből. A lényege, hogy a csapat tizenegy emberéből mindössze egyetlenegyet irányítunk majd mi, játékosok. Nem nehéz kitalálni, hogy ez milyen lehetőségekkel kecsegtet többjátékos (internet) módban.

Ez némi RPG ízt ad a játéknak, hiszen a kiválasztott játékossal sok-sok türelem és gyakorlás árán igazi karriert futhatunk be. Ami viszont továbbra is érthetetlenül kimarad a játékból az a teremfoci, amely legjobb emlékeink szerint '97-ben tette tiszteletét a programban.
    Az EA-nál a mesterséges intelligencia fejlesztésére most nagyobb hangsúlyt fektettek, és a számítógép által vezérelt játékos összesen 35, úgynevezett "döntés motor" alapján választja ki a helyzetnek leginkább megfelelő mozdulatot. Egy régi hiányosságot is pótoltak az EA-nál. Végre érthető, és értelmes módon végezhetjük el a szabadrúgásokat, amely során a program a védők közelségén keresztül a légnyomáson át, a rúgó játékos fizikai állapotáig mindent bekalkulál.

Az évek tapasztalataiból okulva nem törünk pálcát a játék felett, de nem is dicsérjük agyon. Igazi, mértékadó összehasonlítást pedig csak akkor ejtünk meg, amikor a PES következő része is belép a ringbe, mert az mostanában mindig alaposan megkeveri a lapokat.
  • Breki33
    A fifahungary-n van róla egy sik és egy video

• SLICK
    Be a pro az mit si taakr? Sry de vmiről nagyon nem olvastam ezek szerint :s

Hunbasser: Nálad mi volt a bug a szponzorokkal?

Amúgy nekem a menedzser módban az nem tetszett, hogy túl irreális árak voltak a játékosoknál. Meg, hogy nem te írsz be egy saját összeget, amit elterveztél, szvsz jobb mint kattintgatni... Na meg igazolásoknál ne a klub pénzét pazaroljuk, hanem azt amit kapnánk átigazolásokra. De ha jól tom megint csak klub pénz lesz :|
    hirtelen ennyi, de biztos van még ami számomra nem a igazi, csak nem jut eszembe.
  • Dexantreal
    Nem baj, lényeg, hogy betették!
    Vmi olyasmit olvastam elején, hogy csak konzolra lesz, de, akkor nem.
  • Dexantreal
    Értem, csak én demot nem próbáltam ki.
    Viszont így, akkor már nagyon várom a fullt! Be A Pro, pfúúúú vazzeg!
  • Attila8805
    Benne van pc-s be is csak kakibb graffal sajnos:-(
  • hunbasser
    dehogy is,akkor szerinted miért van ott a demo-ban is? :) (csak meccset lehet játszani,de ott van a menüben a be a pro,és ha rámész,akkor ír róla néhány infot,hogy milyen is lesz ez)
  • Dexantreal
    Be A Pro az csak konzol, nem? :S
    Pc-re azt kihagyják, úgy tudtam.
  • hunbasser
    egyébként a 08 demoja veri a 07 gameplayjét szerintem :)
    grafikailag ugyanaz,az arcok jók,közönség is kicsit javult(bár ugye az is csak távolról szép,de hát ne várjuk el,hogy minden néző 3d-s legyen,mert akkor nincs olyan pc,amin elfutna a játék :DDDDDDDDddd),és nekem nem rémlik,hogy lett volna labdafogó háló a fifa 07-ben,tehát ez is újítás ^^

aztán lehet játszani hóban,ez is jó.a fullban meg ugye ott lesz az újszerű manager mode(amit nagyon várok,remélem,hogy legalább a szponzoros bugot kijavították),és várom már a be a pro-t is.ez a kapussal kijövős dolog nagyon tetszik.az is tetszik,hogy lehet vele szabadokat is lövöldözgetni,de az még jobban tetszik,hogy megnyomom a shiftet,és voila,teljes értékű mezőnyjátékosként tudom kezelni akkor is,ha az ellenfél támad.(eddig csak a W-s kifutás maradt nekünk,mostmár azért sokkal jobban lehet irányítani)

a passzok,az átadások,az indítások is jobbak lettek.nehezebb gólt rúgni,mint a 07-ben,és az ellenfél játékosainak AI-ja sokkal jobb lett szvsz.

még az is jó,hogy amikor a kapus kézből kirúgja,vagy amikor középkezdés van,nem kell a játékossal egy helyben várakozni,lehet közben mozogni.

és ne felejtsük el,ez még csak egy júliusi demo,amivel nem tudom,hogy mit vártak ennyit(vagy csak a DB lenne júliusi?)

remélem,hogy még a bugokat kijavítják a teljesben,és finomítanak a dolgon,szerintem nem lesz olyan rossz azért
  • Fyrex
    hát szidhatnám eleget

de nem szokásom.
  • kas123
    nem, de neke múgy jötte le h szidod a gamet :D, de akk sry
  • Fyrex
    mondtam én h nincs? :|
  • kas123
    hát ilyen az életben is van, a kapus nyomás alatt volt, csak úgy elrúgta és ottvolt ronaldinho..
  • ForzaInter
    énis azzal foglalkozok, ha jól kiesmered többet jáccol vele felfedezel pár udjonságot...
  • Fyrex
    meglesz azis, nem nagyon érdekel a nehézség tökmindegy mennyivel nyerek vesztek szeretném minél jobban kiismerni a játékot...
  • ForzaInter
    perfectre rakd:D
  • Fyrex
    felraktam world classra
  • Fyrex
    igen tudom hogy állítható csak mindig átsiklom felette :/
  • examinee
    Én is azt kérdezném mint Piko.
    Xbox360-ra mikor jön a demo?
  • Breki33
    ez később álitható

kijelölöd jobb egérgomb és növeled a kockák közötti időt
  • Fyrex
    jólvan neked mindig gyorsak a gifjeim :D:D nekem teccik így
  • Breki33
    igen tudom ezért kérdeztem, hogy újrarakva jó-e
  • Fyrex
    öö passz ami alapbol raptorban van :)
  • Breki33
    elég gyors a szintje :-)
  • hunbasser
    hmm,most kicsit körbejártam a stadionban a demo raptor free camjével.még a stadion teteje is meg van csinálva :) pedig azt ugye soha nem mutatják.és a lelátók mögött még bokrok is vannak :D
  • hunbasser
    milyen szinten játszol?
  • Fyrex