36657
-
Piko888 #16362 Nem tudjátok mikor jön az xbox360-as demo? -
campy #16360 ilyet még nem is láttam! ez mi? -
#16359 A Van der Saar bug a egyedüli ami a teljes be is benne lehet és még égő is ráadásul EA-ra nézve.(Grafika is rosz bugos is mi változott akkor kéremszépen :D kicsit a gamplay ja meg a menű) -
#16358 Duby igaz ez bug de ez kivételesen nem az EA hibája hanem a mijénk ugyanuis az illető megpiszálta a demót a demo expader nevű progival beállította az 1vs1-et azért eltünik minden játékos és ha megnyomod a lövés gombot akkor hátrab*ssza a kapusnak.. -
#16357 Juventus patch működő linkjei
-
#16356 Ennek fele se tréfa, ilyet a Menchesterrel is lehet: Hendikep 2 -
#16355 Ez se rossz: Hendikep -
#16354 Ezt láttátok már?
FIFA 08 Van der Sar Bug -
#16353 huhh ez a Be A Pro, nagyon fasza lesz, legalábbis a video alapján, igaz az next-gen, de gondolom pc-n is hasonló lesz, csak a grafikai korlátokon belül, ugye? -
Dexantreal #16352 Mármint kapussal buktattam mást, nah. -
Dexantreal #16351 Vazzeg, skubizzátok ezt! De karaj!
Első kapus buktatásom a Fifa 07-ben lááááál!
Megfogja a kapus, kiejti kezéből, a Galatasaray jtáékos meg ott kószál körülötte és felbukik és Hajdú B. meg mondja,h rosszul jött ki a kapus és 11-es!
De kemény!
Galatasaray 2 - 2 USA -> barátságos meccset játszok éppen. -
Tom Tom #16350 nekem a pár gif alapján nagyon 07esnek tűnik de majd okosabb leszek ha lejön reggelre a demo.majd beteszek pár cselt vagy valamit ha maradt a tavalyi bill kiosztással mert szinte mindegyik csel ment bill.el. -
#16349 Az igazi újdonságot az úgynevezett "Be A Pro" játékmód adja majd amely, az EA Sport játékait erőszeretettel forgató emberek számára már ismerős lehet a Madden NFL-ből. A lényege, hogy a csapat tizenegy emberéből mindössze egyetlenegyet irányítunk majd mi, játékosok. Nem nehéz kitalálni, hogy ez milyen lehetőségekkel kecsegtet többjátékos (internet) módban.
Ez némi RPG ízt ad a játéknak, hiszen a kiválasztott játékossal sok-sok türelem és gyakorlás árán igazi karriert futhatunk be. Ami viszont továbbra is érthetetlenül kimarad a játékból az a teremfoci, amely legjobb emlékeink szerint '97-ben tette tiszteletét a programban.
Az EA-nál a mesterséges intelligencia fejlesztésére most nagyobb hangsúlyt fektettek, és a számítógép által vezérelt játékos összesen 35, úgynevezett "döntés motor" alapján választja ki a helyzetnek leginkább megfelelő mozdulatot. Egy régi hiányosságot is pótoltak az EA-nál. Végre érthető, és értelmes módon végezhetjük el a szabadrúgásokat, amely során a program a védők közelségén keresztül a légnyomáson át, a rúgó játékos fizikai állapotáig mindent bekalkulál.
Az évek tapasztalataiból okulva nem törünk pálcát a játék felett, de nem is dicsérjük agyon. Igazi, mértékadó összehasonlítást pedig csak akkor ejtünk meg, amikor a PES következő része is belép a ringbe, mert az mostanában mindig alaposan megkeveri a lapokat. -
#16348 A fifahungary-n van róla egy sik és egy video
-
#16346 Be a pro az mit si taakr? Sry de vmiről nagyon nem olvastam ezek szerint :s
Hunbasser: Nálad mi volt a bug a szponzorokkal?
Amúgy nekem a menedzser módban az nem tetszett, hogy túl irreális árak voltak a játékosoknál. Meg, hogy nem te írsz be egy saját összeget, amit elterveztél, szvsz jobb mint kattintgatni... Na meg igazolásoknál ne a klub pénzét pazaroljuk, hanem azt amit kapnánk átigazolásokra. De ha jól tom megint csak klub pénz lesz :|
hirtelen ennyi, de biztos van még ami számomra nem a igazi, csak nem jut eszembe. -
Dexantreal #16345 Nem baj, lényeg, hogy betették!
Vmi olyasmit olvastam elején, hogy csak konzolra lesz, de, akkor nem. -
Dexantreal #16344 Értem, csak én demot nem próbáltam ki.
Viszont így, akkor már nagyon várom a fullt! Be A Pro, pfúúúú vazzeg! -
#16343 Benne van pc-s be is csak kakibb graffal sajnos:-( -
#16342 dehogy is,akkor szerinted miért van ott a demo-ban is? :) (csak meccset lehet játszani,de ott van a menüben a be a pro,és ha rámész,akkor ír róla néhány infot,hogy milyen is lesz ez) -
Dexantreal #16341 Be A Pro az csak konzol, nem? :S
Pc-re azt kihagyják, úgy tudtam. -
#16340 egyébként a 08 demoja veri a 07 gameplayjét szerintem :)
grafikailag ugyanaz,az arcok jók,közönség is kicsit javult(bár ugye az is csak távolról szép,de hát ne várjuk el,hogy minden néző 3d-s legyen,mert akkor nincs olyan pc,amin elfutna a játék :DDDDDDDDddd),és nekem nem rémlik,hogy lett volna labdafogó háló a fifa 07-ben,tehát ez is újítás ^^
aztán lehet játszani hóban,ez is jó.a fullban meg ugye ott lesz az újszerű manager mode(amit nagyon várok,remélem,hogy legalább a szponzoros bugot kijavították),és várom már a be a pro-t is.ez a kapussal kijövős dolog nagyon tetszik.az is tetszik,hogy lehet vele szabadokat is lövöldözgetni,de az még jobban tetszik,hogy megnyomom a shiftet,és voila,teljes értékű mezőnyjátékosként tudom kezelni akkor is,ha az ellenfél támad.(eddig csak a W-s kifutás maradt nekünk,mostmár azért sokkal jobban lehet irányítani)
a passzok,az átadások,az indítások is jobbak lettek.nehezebb gólt rúgni,mint a 07-ben,és az ellenfél játékosainak AI-ja sokkal jobb lett szvsz.
még az is jó,hogy amikor a kapus kézből kirúgja,vagy amikor középkezdés van,nem kell a játékossal egy helyben várakozni,lehet közben mozogni.
és ne felejtsük el,ez még csak egy júliusi demo,amivel nem tudom,hogy mit vártak ennyit(vagy csak a DB lenne júliusi?)
remélem,hogy még a bugokat kijavítják a teljesben,és finomítanak a dolgon,szerintem nem lesz olyan rossz azért -
#16339 hát szidhatnám eleget
de nem szokásom. -
#16338 nem, de neke múgy jötte le h szidod a gamet :D, de akk sry -
#16337 mondtam én h nincs? :| -
#16336 hát ilyen az életben is van, a kapus nyomás alatt volt, csak úgy elrúgta és ottvolt ronaldinho.. -
#16335 énis azzal foglalkozok, ha jól kiesmered többet jáccol vele felfedezel pár udjonságot... -
#16334 meglesz azis, nem nagyon érdekel a nehézség tökmindegy mennyivel nyerek vesztek szeretném minél jobban kiismerni a játékot... -
#16333 perfectre rakd:D -
#16332 felraktam world classra
-
#16331 igen tudom hogy állítható csak mindig átsiklom felette :/ -
#16330 Én is azt kérdezném mint Piko.
Xbox360-ra mikor jön a demo? -
#16329 ez később álitható
kijelölöd jobb egérgomb és növeled a kockák közötti időt -
#16328 jólvan neked mindig gyorsak a gifjeim :D:D nekem teccik így -
#16327 igen tudom ezért kérdeztem, hogy újrarakva jó-e -
#16326 öö passz ami alapbol raptorban van :) -
#16325 elég gyors a szintje :-) -
#16324 hmm,most kicsit körbejártam a stadionban a demo raptor free camjével.még a stadion teteje is meg van csinálva :) pedig azt ugye soha nem mutatják.és a lelátók mögött még bokrok is vannak :D -
#16323 milyen szinten játszol? -
#16322 -
Piko888 #16321 Nem tudjátok mikor adják ki az Xbox360-as demot?