FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ugye kilinkeltem az egész zdata-m másik megcsinálta telepítõsre sõt olyan verzió is van ami a PIplol patchel együtt felrakja.
HIhetetlen hogy szinte minden nap be kell újra írni, szerintem benne van a FAQ-ban is
nem nagy cucc
leszarom a konfigod...
Viccet félretéve. nekem is ilyen szar... tölts le egyet, importáld a gémbe, de ha jól emléxem sokszor elõfordulhat hogy kilép egy bizonyos stadionnál...
😄
AMióta felraktam a játékot azóta iyen szar a füvem minden meccsen.😞
Mitlehetne vele kezdeni?
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
Miért??

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
Na pl. nálam az ilyenek miatt inkább PES powaaa
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Laza 70 méteres gól

de mostmár tényleg hagyjuk ezt mert ez végülis fifa topic.
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
11500 fabregasos 06/07es idegenbeli villámáron.
Bár a mostani arsenal mez 14 rugó de nekem a tavalyi jobban tetszett
az se baj nekem ha nem nike vagy adidas csak frankó mez legyen...
Iceman
ReaL MaDRid x siempre
Olyan milanos mezt is találtam ott a topikba!!!
De pl egy decathlonba 14 volt egy milanos mez.Néha szoktak lenni auchanba vagy tecsóba mezek de sztem még egy ilyen bolt mint a lions nincs az országba.Rendelj külföldrõl ha nagyon akarsz
ReaL MaDRid x siempre
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
elõre is bocsi, nem a játékkal kapcsolatos a kérdésem...
Gondolom itt többen nagy foci fun-ok 😊 az érdekelne hogy hol lehet focis mezeket venni... egyet ismerek a Keleti PU mellett...
de ha tudtok vmi hasonló jó kis üzletet/üzleteket azt megköszönném 😊
Iceman
\"Hard to see, the dark side is.\"
Kicsit jó😄
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"