FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zizou5
hát ha csak azt köti ki h 3 játékos, akkor keressd meg a legrossszabb játékosiad, azok ugyis örülnek ha maradhatnak a SERIA A ba és azoknak adj max lovet és kevés évre, ha nagyon szorul a hurok!

Sziasztok emberek! <#worship>
Juventus második szezonom Seria A és az igazgatóság azt kéri tõlem hogy legalább három játékossal kössek három évnél hosszabb szerzõdést <#nezze> de akármennyi fizetést adok nekik akit eddig megpróbáltam mindenki visszautasítja! <#falbav> no comment. Sajna az nincs benn a tárgyalási elõzményekben hogy mi nem tetszik nekik de a vezetõség minden harmadik héten ezzel baszogat <#szomoru1>Please help anyone!!!
Zsolti9014
egyetértek, FIFA-val kb. 5 éve tolom, de PES-sel is immár 2 éve. Szerintem a 2 tökéletesen megfér egymás mellett, sõt jól kiegészítik egymást, grafikában nekem a FIFA jobb volt, de gameplay-ben a PES megveri. (szerintem). Igaz a PES 6-ot még nem tudtam beszerezni, de ami késik, nem múlik.

Hajrá Magyarország!

Breki33
Elõször is továbbra is Breki

Másodszor hát igen aki másfél órát szán egy játékra annak nem a Pes a játéka

Ezelatt még a gyakorlást se lehet végigcsinálni és ugye ez az alap.
Ez a menüs dolog meg, egy játékban nem a menü a lényeg de mutatok én neked olyan menüt hogy csak nézel.

Hangokra annyit hogy már egy hete kijött rá egy patch eredeti szurkolóhangokkal és nagyon jól szól a diavolóóóóóó.

Énis nagy fifás voltam ugye a kezdetekkor együtt vittük szinte a Fifahungary-t Hedgével meg másokkal, de rászántam idõt hogy megismerjem.

Te másfél óra alatt szerintem a tizedét se láttad annak, hogy a játék mit tud, sõt szerintem az irányítást se lõtted rendesen be.

Szval a te dolgod, hogy mivel játszol, te leszel egy élménnyel szegényebb, de ne szarozz már le valamit amit nemis ismersz.

Mégegyszer mondom ez nem fifa, hogy másfél óra után már a legend patchet keressük. Gondolkozz el hát egykori nagy fifás mondja ugyanezt és talán jobban ismerik mindkét programot.
Ronaldo megállíthatatlan

bátyám ezután a gól után földre vágta a gamepadot és teljesen idegbeteg lett😛

breki...
azért én sem vagyok akkora barom hogy úgy ítéljek meg egy játékot hogy nem is jáccottam vele.Vagy 1.5 órát játszottam vele és a menüje se teccik a hagngok se benne és áttekinthetetlen számomra hát még maga a meccs:S.Szóval nekem mint nagy fifásnak a pes baromira nem jön ben sehogy se.Max amikor kiviszik hordágyon a játékost ha lesérül de semmi egyéb.
Fifa szerintem sokkal jobb a bugjaival eggyütt mint a pes...

Azt hogyan lehet visszahozni, mer incs a beállításoknál sem!!! <#zavart1>

CHELSEA, MANCHESTER, LIVERPOOL, ARSENAL, EGYSZÓVAL ANGLIA FOREVER!!!!!!!!

Jaaaaaaaaaaaaa! 😄
Én egyszer tudtam csak azzal jáccani, de aztán nem láttam többet, helyette a piros Nike labda az alap! A T90 Swift

hunbasser
...
ez alapból benne van...<#miaz>

ReaL MaDRid x siempre

Zsolti9014
elindítod a telepítõt, utána kérni fogja a kódot, akkor írod be, amikor kéri.

Hajrá Magyarország!

Te honnan szerezted azt a labdát ami a képen van??? Az a fekete csíkos!

Hello!

Logitech Wingman Rumblepad gamepad-om és néha meccs közben az irányzék használatakor magától elkezd cselezni a játékosom, és nem megy, hanem helyette cselez, de úgy, hogy nem lehet irányítani merre menjen. Meg néha olyan is van, hogy mikor passzolok és a másik játékosom átveszi a labdát, egybõl elfordul balra és megy elõre. Próbáltam úgy, hogy minden USB-s eszközömet kihúztam, kivéve a COM portba bedugott adatkábelt.
Mi lehet a gond?

Attila8805
No problem<#rolleyes>

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Jó én ehhez nem értek
És arra nem tudsz vmit h mit csináljak mert ha elindítom a Fraps-t h felvegyek el kezd szaggatni és nem lesz jó a felvétel
Breki33
??

ez az egész zdata-m, hogy adnék másikat? P
De akkor se jó. Breki nem tudnál másik füvet adni?
Hello valaki tudja az online kódot?
DjCooll
Nem úgy volt hogy ezek ki vannak javítva a játékban??:S

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

Breki33
zdata34 kell simán felül kell írni
ja nem Z_data hanem Zdata_v sorry
HI
Letöltöttem a FAQ-ból a gyep patchot úgy csináltam ahogy leírták csak azt nem értettem hogy hogy írjam felül a z_data07-tet amikor a patchba Z_data34 van. Elõre is kössz
bammm...bocs nem neked akartam irni hanem a thanatossnak még1szer bocs, csak félrenyomtam:S
és Tom Tom neked meg scak annyit, hogy sztem midnenki döntse el maga h leakarja tölteni szal ...

Breki33
szerinted szar

szerintem meg nem ment vele a játék ezért beírtad ezt
tipikus semmi konkrét csak leszarozom mert nem megy

többször elmondtuk, hogy ezt nem öt perc után kell megitélni fõleg kezdõnek
Attila8805
Ha arra gondoltál hogy én használtam fel akkor rábas*tál mert nekem meg van eredetibe ez az egyik a másik meg abból gondoltam hogy reloaded kód hogy az utólsó négy karakter:8RLD.
RLD=Reloaded.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Attila8805
Mért?

állj má le háháháháhheehe bazd akkora lámát interneten még nem látta mint teh[<#vigyor><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#csodalk><#csodalk><#lama>

De amilyen okos vagy beírtad a kódot ide a fórumba és ha valaki felhasználta baszhatod az egészet mivel csak a kód a lényeg a tok pedig szart se ér...A pest ne töltsétek le nagy kalap szar az a játék.
Nagyon ratyi az egész.Fifa ezerszer jobb

vmvr
szerintem aludjál egyet, lehet, hogy jót tenne😊

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

sziasztok

ezt most nem értem, nem lehettek ennyire almák, a szobámban az asztaolmon a tok. Nem tudjátok ellopni! De segytsen vki, hogy kell elindítani evvel a kóddal...
Attila8805
Sõt az szereintem csak egy sima reloaded kód.

Attila8805
Búcsút mondhatsz a kódodnak azt már valaki használja.<#lama><#banplz>

elloptad-e?😄
szenyó

Kmarha
hát most már ezzel a kóddal nem fog menni 😉

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

sziasztok

lenne egy nagyobb probélmám, most vettem egy gépet és kaptam hozzá fifa2007tet. Van a borításon, a dvd lemez megett egy kód: TBEW-3UX8-UKA4-5UKY-8RLD. Segítsetek, ezt hova köll beírni hogy elinduljon? Köszi elõre is.
Hi.Nekem állandóan kikapcsol a monitor játék közben és utánna semmi reakció le kell resetelni a gépet.Miért van ez?Más játéknál ez nincs így minden más tökéletesen megy csak ez nem
vmvr
van benne egy olyan funkció,hogy keresés név szerint,és meg lehet venni olyan pléyákat akik nem eladók

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Jóreggelt

Kellene egy kis help az átigazolásban.

1.Játékosra nem lehet keresni?
mondjuk, nemtudom, hol játszik, de megakarom venni

2.Csak azokat a játékosokat lehet megvenni akiket a gép ad ki átigazolási idõszakban?

3

Kmarha
<#banplz><#taps>

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

mike0013
ENTER-t próbáltad😊?

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Hi!

Van egy olyan gondom, hogy feltettem a magyar változatott és elindítás után bejön a bejelentkezõ kép, háttérben eg csajjal meg felül lehet választani nyelveket (zászlóval együtt), de nem tudok továbblépni. Egyetlen egy gomb van csak (az x) és azzal csak kilépni lehet a játékból. Ha jól gondolom, hiányzik egy gomb, amivel tovább lehetne lépni. Vajon miért van ez? VOlt valakinek ilyen? Köszi
lobig
kössz, igen.

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

hunbasser
a barcával vagy?akkor nem fogják neked odaadni robinhot,ugyanis rivális csapattól nem vehetsz játékost,simán elküld a Real a p***ába 😊 és igazuk is van -.-

ReaL MaDRid x siempre

Milyen mutató? Hol találom meg? Amúgy thx a sok helpet. Tárgyalási elõzményeket megtaláltam majd meglesem benne akkor hogy mit kér. Tõlem 99milláért akarják most Messit megvenni.
Ja és nézegesd azt a mutatót hogy hogy áll a tárgyalás

ennyi pénzért ne csodálkozz...
Én messit 75 milláért és 150 ezres fizuval vettem meg 10%-os góljutalommal...

hunbasser
hosszabbítsd meg a szerzõdéseiket még idõben 😛

nYoMi:tárgyalási elõzményeknél(az angol nevét nem tudom,de az átigazolások menüpontban van) írja.ráklikkelsz ott robinhora,és írja majd,h mi kínja van.vmikor nem a zsé a kevés,hanem az,h nem akar 5 évre menni,vagy csak kölcsönbe szeretne menni,esetleg 2 év neki túl kevés,meg hasonlók is lehetnek.vagy még az is lehet,h szimplán nem akar eligazolni,mert jól érzi magát,vagy pedig kevesli a fizetést,vagy a klubja kér többet érte

ReaL MaDRid x siempre

Köszi. Amúgy egy játékosnak a követelményeit nem lehet megnézni? Meg akarom venni pl. Robinho kap 60millát 120ezres fizetés 5%gól..erre nem jön átt, visszautasítja