FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Juventus második szezonom Seria A és az igazgatóság azt kéri tõlem hogy legalább három játékossal kössek három évnél hosszabb szerzõdést <#nezze>#nezze> de akármennyi fizetést adok nekik akit eddig megpróbáltam mindenki visszautasítja! <#falbav>#falbav> no comment. Sajna az nincs benn a tárgyalási elõzményekben hogy mi nem tetszik nekik de a vezetõség minden harmadik héten ezzel baszogat <#szomoru1>#szomoru1>Please help anyone!!!
Hajrá Magyarország!
Másodszor hát igen aki másfél órát szán egy játékra annak nem a Pes a játéka
Ezelatt még a gyakorlást se lehet végigcsinálni és ugye ez az alap.
Ez a menüs dolog meg, egy játékban nem a menü a lényeg de mutatok én neked olyan menüt hogy csak nézel.
Hangokra annyit hogy már egy hete kijött rá egy patch eredeti szurkolóhangokkal és nagyon jól szól a diavolóóóóóó.
Énis nagy fifás voltam ugye a kezdetekkor együtt vittük szinte a Fifahungary-t Hedgével meg másokkal, de rászántam idõt hogy megismerjem.
Te másfél óra alatt szerintem a tizedét se láttad annak, hogy a játék mit tud, sõt szerintem az irányítást se lõtted rendesen be.
Szval a te dolgod, hogy mivel játszol, te leszel egy élménnyel szegényebb, de ne szarozz már le valamit amit nemis ismersz.
Mégegyszer mondom ez nem fifa, hogy másfél óra után már a legend patchet keressük. Gondolkozz el hát egykori nagy fifás mondja ugyanezt és talán jobban ismerik mindkét programot.
bátyám ezután a gól után földre vágta a gamepadot és teljesen idegbeteg lett😛
azért én sem vagyok akkora barom hogy úgy ítéljek meg egy játékot hogy nem is jáccottam vele.Vagy 1.5 órát játszottam vele és a menüje se teccik a hagngok se benne és áttekinthetetlen számomra hát még maga a meccs:S.Szóval nekem mint nagy fifásnak a pes baromira nem jön ben sehogy se.Max amikor kiviszik hordágyon a játékost ha lesérül de semmi egyéb.
Fifa szerintem sokkal jobb a bugjaival eggyütt mint a pes...
CHELSEA, MANCHESTER, LIVERPOOL, ARSENAL, EGYSZÓVAL ANGLIA FOREVER!!!!!!!!
Én egyszer tudtam csak azzal jáccani, de aztán nem láttam többet, helyette a piros Nike labda az alap! A T90 Swift
Hajrá Magyarország!
Logitech Wingman Rumblepad gamepad-om és néha meccs közben az irányzék használatakor magától elkezd cselezni a játékosom, és nem megy, hanem helyette cselez, de úgy, hogy nem lehet irányítani merre menjen. Meg néha olyan is van, hogy mikor passzolok és a másik játékosom átveszi a labdát, egybõl elfordul balra és megy elõre. Próbáltam úgy, hogy minden USB-s eszközömet kihúztam, kivéve a COM portba bedugott adatkábelt.
Mi lehet a gond?
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
Letöltöttem a FAQ-ból a gyep patchot úgy csináltam ahogy leírták csak azt nem értettem hogy hogy írjam felül a z_data07-tet amikor a patchba Z_data34 van. Elõre is kössz
és Tom Tom neked meg scak annyit, hogy sztem midnenki döntse el maga h leakarja tölteni szal ...
szerintem meg nem ment vele a játék ezért beírtad ezt
tipikus semmi konkrét csak leszarozom mert nem megy
többször elmondtuk, hogy ezt nem öt perc után kell megitélni fõleg kezdõnek
RLD=Reloaded.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Nagyon ratyi az egész.Fifa ezerszer jobb
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
ezt most nem értem, nem lehettek ennyire almák, a szobámban az asztaolmon a tok. Nem tudjátok ellopni! De segytsen vki, hogy kell elindítani evvel a kóddal...
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
lenne egy nagyobb probélmám, most vettem egy gépet és kaptam hozzá fifa2007tet. Van a borításon, a dvd lemez megett egy kód: TBEW-3UX8-UKA4-5UKY-8RLD. Segítsetek, ezt hova köll beírni hogy elinduljon? Köszi elõre is.
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Kellene egy kis help az átigazolásban.
1.Játékosra nem lehet keresni?
mondjuk, nemtudom, hol játszik, de megakarom venni
2.Csak azokat a játékosokat lehet megvenni akiket a gép ad ki átigazolási idõszakban?
3
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Van egy olyan gondom, hogy feltettem a magyar változatott és elindítás után bejön a bejelentkezõ kép, háttérben eg csajjal meg felül lehet választani nyelveket (zászlóval együtt), de nem tudok továbblépni. Egyetlen egy gomb van csak (az x) és azzal csak kilépni lehet a játékból. Ha jól gondolom, hiányzik egy gomb, amivel tovább lehetne lépni. Vajon miért van ez? VOlt valakinek ilyen? Köszi
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
ReaL MaDRid x siempre
Én messit 75 milláért és 150 ezres fizuval vettem meg 10%-os góljutalommal...
nYoMi:tárgyalási elõzményeknél(az angol nevét nem tudom,de az átigazolások menüpontban van) írja.ráklikkelsz ott robinhora,és írja majd,h mi kínja van.vmikor nem a zsé a kevés,hanem az,h nem akar 5 évre menni,vagy csak kölcsönbe szeretne menni,esetleg 2 év neki túl kevés,meg hasonlók is lehetnek.vagy még az is lehet,h szimplán nem akar eligazolni,mert jól érzi magát,vagy pedig kevesli a fizetést,vagy a klubja kér többet érte
ReaL MaDRid x siempre