36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• Tom Tom
    na sorry nemnagyon vágom még:
  • Tom Tom
    Poén:)Tök más most a finesse lövés és mennyit szenvedtem vele az elején mire rájöttem hogy a q+d lett a finesse...de azért a cselek maradtak
    itt messi osztja a népet:
  • Fyrex
    én nem röhögtem annyira :D:D
  • John Cena
    ez jó:P:D:D:D
  • Fyrex

• Fyrex
    lol 6 megás gifeket ne tegyünk már be

2 mega alá próbáld meg leszorítani ha már berakod
  • zeus89
    na kb. megtaláltam mi a különbség a FIFA 07 és 08 között az egyik ez:

Visszajátszások megosztása (PC) – Mostantól megoszthatod legjobb meccseidet vagy pillanataidat és megmutathatod őket másoknak is! Egyszerűen felveheted a játékot vagy annak kulcsfontosságú pillanatait és videófájlként megmutathatod őket barátaidnak és ellenségeidnek is! Kérkedhetsz győzelmet hozó góljaiddal vagy éppen felveheted mind a kilencven percet, hogy újra átélhesd kedvenc meccsedet!

a másik meg a kapus irányítás, a gyors emberváltás, és a jobb passzok aszem ennyi ;)
  • cucmalajmc
    itt írnak róla sztem
  • Hunor1
    Akkor megkérdezem újra:

Valaki segíthetne egy kicsit mert ettől teszem függővé a gamma megvásárlását .
    Tehát , a multiplayer részben most lesz egy újítás ?? Arra gondolok hogy majd lehet indulni saját kreált !! csapattal is a neten ?? Sajna nem nagyon vágom az angolt..de ez jött le nekem. Ha így lenne akkor hogy lehet majd kikerülni azt hogy mindenki mondjuk 10 Ronaldihno-t pakoljon be a csapatába ? (vagy olyan tulajdonsággal bíró játékosokkal)

köcce
  • cucmalajmc
    breki, ne haragudj de egy hszbe belinkelnéd mind azt ami kell a szép fű eléréséhez?
    köszönöm, majd később mutatok gólokat én is.
    és észrevettétek hogy a visszajátszásban az egész meccset vissza lehet pörgetni?
  • hunbasser
    ilyen passzokat alig ha lehetett adni a fifa 07-ben,szerintem ebben sokat változott az idei játék
  • Fyrex
    hm asszittem erre több komment lesz, szm elég nagy passz :D
  • hunbasser
    nem uncsi,jó nézni ezeket a gólokat/mozdulatokat :)
  • Fyrex
    ááááááááááááááá

• Count Adyn
    Legalább van hsz xD
  • Fyrex
    tudom már uncsi :P
  • Fyrex
    de idővel rá lehet :P

• Fyrex
    mindenesetre a mozgások és védések továbbra is szépek :)

• Fyrex
    idén nem olyan könnyű ráérezni a finess-re, mint tavaly

• Hunor1
    Hali mindenki !
    Valaki segíthetne egy kicsit mert ettől teszem függővé a gamma megvásárlását .
    Tehát , a multiplayer részben most lesz egy újítás ?? Arra gondolok hogy majd lehet indulni saját kreált !! csapattal is a neten ?? Sajna nem nagyon vágom az angolt..de ez jött le nekem. Ha így lenne akkor hogy lehet majd kikerülni azt hogy mindenki mondjuk 10 Ronaldihno-t pakoljon be a csapatába ? (vagy olyan tulajdonsággal bíró játékosokkal)

köcce
  • Breki33
    07-ben az ini-kben lehetett a blurt beállítani

ha jól emléxem
  • Breki33
    Az nHancer felhasználóbarát módon nyújt lehetőséget az NVIDIA alapú videokártyák nyilvános és rejtett beállításainak módosítására. Az eredeti NVIDIA vezérlőpult lehetőségein túl is hozzáférést nyújt egyes paraméterek beállításához. A szoftver 32 és 64 bites változatban egyaránt letölthető.

• Fyrex
    nemtudom, locale-ba nemtudod belepiszkálni?

mit takar ez az nHancer?
  • Breki33
    Aki szeretné javítani a grafikát annak ajánlom az nHancer nevü progit
  • Breki33
    igen de a Juvest kiszedi

tényleg ebben a fifában nincs blur effect? P
  • Fyrex
    egyébként a real és arsenal patch kompatibilis, vagy a realosben benne van az arsenal is, mindenesetre mindkettő benne van
  • Fyrex
    jó hogy szólsz, egyszerű a válaszom: passz

nextgen patch + zdatád + real madrid patch

asszem ezek vannak fent ilyen sorrendben
  • Breki33
    ja nem válaszoltál a múltkor, hogy lett neked keresztcsikos a gyep
  • Breki33
    mert ebben az egész akció benne van, ha pedig tovább kicsinyítem semmi se látszik belőle

én mostanában inkább elmegyek két megáig de egész akció
  • Fyrex
    kicsit nagy lett, ennél jóval kisebbeket szoktál :/
  • Breki33
    Kezdenek bejönni ezek a beadások

• zolo
    Tudja valaki, hogy micsoda ez a Fifa08 turnészerűség?
    Itt Kecskeméten a Malomban ki van plakátolva, hogy holnap Fifa08, de seemi egyéb, és láttam hogy más városokban már volt ez, tudja esetleg valaki, hogy mit takar?
  • Istencsászár
    Gémpélj sokat javult, al sokat javult, hangulatban sokat javult, élvezetesek a meccsek. Al valamit már sejt mert nem kiszámítható, apró dolgokat már megtud csinálni ( persze a celles ps3 mesterséges inteligenciához semmikép sem mérhető ).

Bejátszások akadnak meg máshol is, a kép villódzik itt ott, és mivel a THE MOST recefice gamr I'VE EVER SEEN!!! igy a grafika is lótrágya, valamit újítottak, beleraktak, de az AA-t mínuszba adták meg, igy ronda.
  • examinee
    Na, leszedtem x360-ra is a demot.
    Mikor kijött pc-re akkor is leszedtem pc-re.
    És lám, aki nem akarta elhinni az elhiheti-> x360-ra nextgen.
    Gameplay nagyon brutál jó lett. Nagyon élvezhető, élethí mozgásokkkal teli.
    Egyetlen hibája talán a grafika, na azon még van mit csisszantani:D
    De sokat változott ismét a fifa és jó irányba.
    És aki most azt mondja majd hogy PES-es lett, kérdem én nem azt kérdeztétek évekig, mikor lesz olyan mint a PES?:D
    Jó van különbség persze, de jó lett nagyon.
    Egyenlöre 10 meccs után ez a véleményem.
    Pc-s demoval 5 percet játszottam.
  • Fyrex
    anno a PES4ben nézett ekkorákat a kapus, szerintem ezt is onnan vették... kár volt.
  • Fyrex
    szééégyen szééégyen PERFECT nehézségi szinten... ááhhh

• dadek
    Barca-Mu meccset lehet tolni az Allianz Arenában. 4 perc félprofiban. Kamerák állíthatóak, sőt választható a profi kamera is és lehet cserélni is.
    Kicsit lassúnak túnik a játékmenet, de lehet, hogy a fullban lehet ezen állítani.
  • dadek
    Azt nem tudom, de ezzel a variációval amit írtam, még ma lehet tolni a demót.
  • examinee
    Ez jó. és eusoknak mikor jön?
  • dadek
    Megvan! Az LB-t nyomva a jobb analóg karral lehet a cseleket előhozni!!!