36657
-
Tom Tom #16564 na sorry nemnagyon vágom még:
-
Tom Tom #16563 Poén:)Tök más most a finesse lövés és mennyit szenvedtem vele az elején mire rájöttem hogy a q+d lett a finesse...de azért a cselek maradtak
itt messi osztja a népet:
-
#16562 én nem röhögtem annyira :D:D -
#16561 ez jó:P:D:D:D -
-
#16559 lol 6 megás gifeket ne tegyünk már be
2 mega alá próbáld meg leszorítani ha már berakod -
#16558 na kb. megtaláltam mi a különbség a FIFA 07 és 08 között az egyik ez:
Visszajátszások megosztása (PC) – Mostantól megoszthatod legjobb meccseidet vagy pillanataidat és megmutathatod őket másoknak is! Egyszerűen felveheted a játékot vagy annak kulcsfontosságú pillanatait és videófájlként megmutathatod őket barátaidnak és ellenségeidnek is! Kérkedhetsz győzelmet hozó góljaiddal vagy éppen felveheted mind a kilencven percet, hogy újra átélhesd kedvenc meccsedet!
a másik meg a kapus irányítás, a gyors emberváltás, és a jobb passzok aszem ennyi ;) -
cucmalajmc #16556 itt írnak róla sztem -
Hunor1 #16555 Akkor megkérdezem újra:
Valaki segíthetne egy kicsit mert ettől teszem függővé a gamma megvásárlását .
Tehát , a multiplayer részben most lesz egy újítás ?? Arra gondolok hogy majd lehet indulni saját kreált !! csapattal is a neten ?? Sajna nem nagyon vágom az angolt..de ez jött le nekem. Ha így lenne akkor hogy lehet majd kikerülni azt hogy mindenki mondjuk 10 Ronaldihno-t pakoljon be a csapatába ? (vagy olyan tulajdonsággal bíró játékosokkal)
köcce -
cucmalajmc #16554 breki, ne haragudj de egy hszbe belinkelnéd mind azt ami kell a szép fű eléréséhez?
köszönöm, majd később mutatok gólokat én is.
és észrevettétek hogy a visszajátszásban az egész meccset vissza lehet pörgetni? -
#16553 ilyen passzokat alig ha lehetett adni a fifa 07-ben,szerintem ebben sokat változott az idei játék -
#16552 hm asszittem erre több komment lesz, szm elég nagy passz :D -
#16551 nem uncsi,jó nézni ezeket a gólokat/mozdulatokat :) -
#16550 ááááááááááááááá
-
#16549 Legalább van hsz xD -
#16548 tudom már uncsi :P
-
#16547 de idővel rá lehet :P
-
#16546 mindenesetre a mozgások és védések továbbra is szépek :)
-
#16545 idén nem olyan könnyű ráérezni a finess-re, mint tavaly
-
Hunor1 #16544 Hali mindenki !
Valaki segíthetne egy kicsit mert ettől teszem függővé a gamma megvásárlását .
Tehát , a multiplayer részben most lesz egy újítás ?? Arra gondolok hogy majd lehet indulni saját kreált !! csapattal is a neten ?? Sajna nem nagyon vágom az angolt..de ez jött le nekem. Ha így lenne akkor hogy lehet majd kikerülni azt hogy mindenki mondjuk 10 Ronaldihno-t pakoljon be a csapatába ? (vagy olyan tulajdonsággal bíró játékosokkal)
köcce -
#16543 07-ben az ini-kben lehetett a blurt beállítani
ha jól emléxem -
#16542 Az nHancer felhasználóbarát módon nyújt lehetőséget az NVIDIA alapú videokártyák nyilvános és rejtett beállításainak módosítására. Az eredeti NVIDIA vezérlőpult lehetőségein túl is hozzáférést nyújt egyes paraméterek beállításához. A szoftver 32 és 64 bites változatban egyaránt letölthető.
-
#16541 nemtudom, locale-ba nemtudod belepiszkálni?
mit takar ez az nHancer? -
#16540 Aki szeretné javítani a grafikát annak ajánlom az nHancer nevü progit -
#16539 igen de a Juvest kiszedi
tényleg ebben a fifában nincs blur effect? P -
#16538 egyébként a real és arsenal patch kompatibilis, vagy a realosben benne van az arsenal is, mindenesetre mindkettő benne van -
#16537 jó hogy szólsz, egyszerű a válaszom: passz
nextgen patch + zdatád + real madrid patch
asszem ezek vannak fent ilyen sorrendben -
#16536 ja nem válaszoltál a múltkor, hogy lett neked keresztcsikos a gyep -
#16535 mert ebben az egész akció benne van, ha pedig tovább kicsinyítem semmi se látszik belőle
én mostanában inkább elmegyek két megáig de egész akció -
#16534 kicsit nagy lett, ennél jóval kisebbeket szoktál :/ -
#16533 Kezdenek bejönni ezek a beadások
-
#16532 Tudja valaki, hogy micsoda ez a Fifa08 turnészerűség?
Itt Kecskeméten a Malomban ki van plakátolva, hogy holnap Fifa08, de seemi egyéb, és láttam hogy más városokban már volt ez, tudja esetleg valaki, hogy mit takar? -
#16531 Gémpélj sokat javult, al sokat javult, hangulatban sokat javult, élvezetesek a meccsek. Al valamit már sejt mert nem kiszámítható, apró dolgokat már megtud csinálni ( persze a celles ps3 mesterséges inteligenciához semmikép sem mérhető ).
Bejátszások akadnak meg máshol is, a kép villódzik itt ott, és mivel a THE MOST recefice gamr I'VE EVER SEEN!!! igy a grafika is lótrágya, valamit újítottak, beleraktak, de az AA-t mínuszba adták meg, igy ronda. -
#16530 Na, leszedtem x360-ra is a demot.
Mikor kijött pc-re akkor is leszedtem pc-re.
És lám, aki nem akarta elhinni az elhiheti-> x360-ra nextgen.
Gameplay nagyon brutál jó lett. Nagyon élvezhető, élethí mozgásokkkal teli.
Egyetlen hibája talán a grafika, na azon még van mit csisszantani:D
De sokat változott ismét a fifa és jó irányba.
És aki most azt mondja majd hogy PES-es lett, kérdem én nem azt kérdeztétek évekig, mikor lesz olyan mint a PES?:D
Jó van különbség persze, de jó lett nagyon.
Egyenlöre 10 meccs után ez a véleményem.
Pc-s demoval 5 percet játszottam. -
#16529 anno a PES4ben nézett ekkorákat a kapus, szerintem ezt is onnan vették... kár volt. -
#16528 szééégyen szééégyen PERFECT nehézségi szinten... ááhhh
-
dadek #16527 Barca-Mu meccset lehet tolni az Allianz Arenában. 4 perc félprofiban. Kamerák állíthatóak, sőt választható a profi kamera is és lehet cserélni is.
Kicsit lassúnak túnik a játékmenet, de lehet, hogy a fullban lehet ezen állítani. -
dadek #16526 Azt nem tudom, de ezzel a variációval amit írtam, még ma lehet tolni a demót. -
#16525 Ez jó. és eusoknak mikor jön? -
dadek #16524 Megvan! Az LB-t nyomva a jobb analóg karral lehet a cseleket előhozni!!!