FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
2 dologban kerestelek fel titeket
1. Manager módban ha játszom néha úgy beszaggat a játék hogy jelenetekrõl maradok le, vajon mitõl lehet ?
2. felraktam az unlockert, hogy tudok különbözõ dolgokat feloldani ? Stadionok érdekelnének nagyon
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
gondolom majd vmelyik nem olyan erõs bajnoksággal kicserélik a magyart
ReaL MaDRid x siempre
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Mikor készül el a HSP 07?
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
msn:[email protected]
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
NÉZZÉTEK MEG: WWW.CHELSEAWEB.FW.HU - AZ OLDAL http://www.takeforum.com/cfchungaryforum/ - A FÓRUM
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

CHELSEA, MANCHESTER, LIVERPOOL, ARSENAL, EGYSZÓVAL ANGLIA FOREVER!!!!!!!!
Lol! Eskü!
ReaL MaDRid x siempre
Szevasztok (h) Vegyél fel msnre:D
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
hallottam hogy van hozzá!
(bocsi ha már kérdezte vki!)<#wilting>#wilting>
Leszedtem a FIFA 07 hez a hivatalos PaTch-T (magyarul) De sehogyse megy ezt irj ki :[/img]
Szevasztok (h) Vegyél fel msnre:D
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
ReaL MaDRid x siempre
beregelsz és feljelentkezel a fo 07-re és van ott egy java alapu mic és szóval ott van minden
Hol találok embereket akik ellen neten játszhatok?van vmi chat vagy vmi?vagy h megy ez?😄 avassatok már be pls
elõre is köszi
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
Itt ez a két kép!A játékosomnak egyszer csak haja lett mert elõtte ugyan csak csont kopasz volt!!Most meg már nicsn haja mint azt látjátok!Ez sztetek mért van??