FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elõször énis azt hittem hogy pes-es gif. <#vigyor> Szerintem sokat változott, érdemes kipróbálni. 😊

igen láttam ott 1-2 ilyet. Nem is növeltem meg a hibaszázalékokat jó az 50-en. Köszi szépen majd kipróbálom...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

DaemoonHunter
Tisztára mintha egy Pes bõl kiragadott gif lenne, ennyit változott a gameplay vagy csak keveset játszottam az elõzõekkel? 😊

Azért van a játékban egy-két bug, bár én most csak a játékoskarriermódról tudok nyilatkozni, h itt milyen dolgokba futottam már bele:

-behívnak a válogatottba, nem egyszer nem kétszer, erre minden egyes újabb alkalomnál újoncként, ill bemutatotkozóként harangoz fel, válogatott statjaimat sehol sem találom

-a kameraállás hirtelen nem a labdát hanem only engem követ, ami engem marhára idegesít..a régebbi részekben azt hiszem h ezt lehetett állítani, itt azonban vagy én vagyok a faszláma v egyszerûen nincs..mindenesetre egy savegame és restart után megnormul

-az ellenfél jóformán kapura sem rúg (pedig csak egy Bolognaba játszom, ha oda is kerülnek, addig tilitoliznak tiszta lövõhelyzetben, ameddig a védõ oda nem ér) ez így kicsit idegesítõ, na meg nem túl izgalmas, hiszem ha játszok, akkor a legrosszabb esetben is X-elek, de ez elég ritka

-a bírók vmi elképesztõen engedékenyek, nyílvánvaló szabálytalanságokat nemfúj meg, potya dolgokra (testtel lökés stb) meg büntetõt fúj.
Ingman12
Nem tudjátok van-e olyan patch vagy valahogy megoldható-e, hogy bevonuló zenéket rakjunk a játékba? Mármint az eredetieket.

firefree
csak nekem nem mûködik most az Ultimate Team? Rámegyek az online idény meccsre, beállítom a csapatot és csak várok-várok az ellenfélre. Még a csapatválasztó képernyõ se jön be. 😛

Origin ID: Feco1992-HUN | BF3, FIFA 13

[HUN]FaTaL
LB + Y, rengeteg ilyen gólt rúgtam a 11-ben meg a 12-ben. Itt is volt már, de nehezebb, mert, ha kicsit is sok az erõcsík akkor túl lövi a francba 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

SLICK
ilyen hosszú indítást hogy lehet csinálni? Nekem mindig túl hosszúak voltak az elõzõ részekben, vagy épp ellenfélhez kerültek... :|

<#eljen>

Breki33
Na kezd alakulni a szín

csak mert eddig jó volt de most nem jó
Breki33
Breki33
akartam beírni, hogy felesleges úgyis két hozzászólással késõbb megkérdezik
még azt is amit szinte naponta beírunk

hát egy hozzászólás se kellett hozzá 😛
Sziasztok!
Az miért van ,hogy amikor betölti a fifa 13-ban a kezdõképernyõt (amelyiken Messi van) utánna nem megy tovább.
Ha valakinek még lenne valamilyen problémája (lag, bug, crash..) a játékkal az nézegesse meg az alábbi linkeket, hátha talál megoldást a problémájára:

FIFA 13 lag fix
FIFA 13 bug fixes
FIFA 13 crash fix

szabii98
lefele kell menned a nyíllal, a csík alá asszem, enter és aláír..
engem viszont kidob a 2. bari meccs elõtt

I met God. She's black

hungary27
kölcsönbeadást miért nem tudom elfogadni? Rámegyek hogy elfogadom de nem megy tovább.
Breki33
ide illik

""billentyûzetre oldják meg okosan"

Az nem olyan egyszerû, amikor a billentyûzet digitális bemenet, míg a gamepadon van analóg is. Például az emberek irányítása csak 8 irányba lehetséges billentyûzeten, míg gamepadon, az analóg karnak köszönhetõen 360 fokban lehet irányítani. És ezt egyszerûen nem lehet máshogy megoldani. Max egérrel, ezt próbálták is pl. a Fifában, de az is macerás. Plusz a cselek elõvarázsolása is sokkal egyszerûbb egy analóg bemenettel. "
ahol kiválasztod a formációt, megnyomod az egyik gombot, nálam a kék és ott lehet állítani a posztokat stb
Testreszabásnál van a beállítások. Az utolsó 2 menü rész, saját játékosok, MI játékosai.

A gyorsulást és a sprintet csak 5-tel növeltem meg. Még így is beérnek, de van egy pici idõ már a taktikázásra meg kigondolni gyorsan hova passzoljak, adjak be. Eltúlozni nem lenne értelme, mert akkor nem lenne taktikai játék. Passz sebességét megint 5-6 ponttal, picit legyen gyorsabb.

Az emberfogást toltam fel 60-ra. Természetesen ha ultra offenzív kitámadó taktika van, akkor ne lepõdjünk meg, ha így is keresztül gyalogolnak a védelmen. Az erõsávra is 5 pontot adtam, kicsit gyorsabban töltõdjön. De ez elég szubjektív így kényelmesebb nekem.

Mondjuk ez eltérõ lehet mindenkinél, a játékstílusa, hozzáállása, az irányítás fajtája (bill, gamepad) autó irányítás, rásegítés, manuális st, hogy számára mi lehet az ideális.

Arra figyelj, hogy a többinél nem minden növelés jelent javulást. Van, ami a hibaszázalékot növeli, vagyis több lesz a rontás pl: passzból stb.

Breki33
szerintem az említett programok létrehozzák vagy akár manuálisan is létrehozható

a Moddingway-es patch biztosan
ezeket hol állítod ??
[HUN]FaTaL
Klubbal kell kezdened, ahogy haladsz elõre majd kapsz ajánlatot.

http://goo.gl/gd6Zi5

Hali!!Valaki tudja hogyan lehet a Fifa 13-ban országoknak az edzõje lenni?Elõre is köszi!!!
elite
Nem tudom, nálam nagyon fasza lett a sebesség mióta beállítottam.
A játék beállítások hogy vannak nálad?
Vsync, max framerate, AA, stb?

Milyen géped van?
Milyen oprendszer?
Friss driverek?

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

billel nem lenne gondom, de gamepaddal érezhetõen lassú is és körülményes is vagyok. Nem mûködik a régi jól bevált rövid passzos játék sajnos és persze a labdát sem egyszerû elvenni az ellenféltõl. Ezért vicces az, hogy amikor labdát szerzek és elveszítem nagyságrendekkel többet passzol a gép és félidõben kiírja a gép h 49-51% a labdabirtoklás az én javamra😄😄😄 közbe helyzetbe alig lehet kerülni...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ha ez így van akkor diktáld már be nekem a te beállításaid. Most nem fogok itt órákat kísérletezgetni mi az optimális lövés erõsség, meg sprint, amit mondtál...

de milyen pár százalékot? Hol lehet állítgatni ilyet amirõl beszélsz?

Gondoltam játszok 1 barátságos meccset, real-barca 😄
kb az 5 percben elpasszoltam a labdát , de azért még puyol rámcsúszott, semmi gond ronaldo bokatörés 😄
Szia,Billentyûzeten tudsz cslezeni?Mert nekem sehogyan sem sikerül.A balctrl-ol lenyomása után egy kicsit közelebb kerülök a lasztihoz,de semmi több.

Én is billentyûzettel játszom, világklasszison, Milant idegenben 3-0-ra vertem. Egyszerûen hozzá kell szokni, nagyon jól meg van csinálva. Elején én is profin kezdtem, nehezen ment a góllövés, de ráérez az ember, mert más mint az elõzõ fifa. Nagyon el lett találva, jók a mozgások, helyezkedések 8szépen beindulnak, mögé kerülést csinálnak az embernek a játékosok ha vezeti a labdát, stb..)
Effe88
még nem találkoztam ilyennel, pedig már sokat toltam karrierbe
warezoltal nyomod?

Roland10
Nálatik nincs 11-es bug? 😮 Karrierbe játszok, és zsínorba 6 meccset lenyomtam, mindegyiken legalább egyet, de valamikor kettõ büntetõt is kap az ellenfél, de hozzá sem érek, és kéz se volt...nagyon idegesítõ.

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

rage
Digitális letöltéshez kulcsot hol lehet most legjobb áron kapni hozzá?
Eddig 8000 Ft volt a legolcsóbb, amit találtam

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Van finomhangolás is a saját játékosokhoz meg MI-hez. Hagyd meg profin (mert félprofin már gyenge szerintem) és a beállításoknál vannak ezek a csúszkák, ahol a kép, hang stb után.

Tény, hogy a nehezebb fokozaton a gép elvileg lajhár védõi, simán utolérik a leggyorsabb csatárainkat is. Én itt pár százalékot mindig adok sprintbe és gyorsulásba a játékosaimnak (sokat nem, mert akkor nincs értelme a nehezítésnek) meg az emberfogást szoktam szorosabbra húzni, mert alapon még az emberfogásra kijelölt védõ is akkora teret ad hátul, hogy gyakorlatilag védelem nem létezik, ha gyors elõreívelést csinál a gép. Legtöbbször úgy, hogy random felbikázta a labdát gyorsan, és mit ad isten, mindig az õ játékosához pattan.

Az ellen már sokat nem lehet tenni, hogy direkt rosszul helyezkedik, pont az átadás pillanatába áll be a védõ mögé, hogy õ kapja a labdát (nem a védõ megy oda, a csatár húzódik mögé! <#pardon1>). Illetve talán erre a megoldás a kézi vezérlés. Automatán a sok "ragasztott" passzba könnyebben belelép az ellenfél. Kézi az elején ugyan nehéz, de nagyon jól lehet szabályozni (már ha megy), hogy hova érkezzen a labda.

én azt vettem észre, hogy nagyon számít a jó formáció, a játékos mentalítások beállítása, hogy merre mozogjanak stb.
elég sokat szenvedtem vele,
de már eljutottam odáig h világklssszison megyeget a játék, de még kell finomítanom 😊
teljesen mind1, hogy profi, félprofi szint (na jó a félprof az kicsit lassabb) ugyanúgy alig bírok helyzetbe kerülni😞 DOrtmunddal egy lengyel 2 csillagos csapatot sikerült 3-0 ra megverni, de azonos vagy nagyobb ellenfél ellen nem megy. Ez van kontrollerrel béna vagyok...

francért nem tudnak egy normális FIFA-t készíteni a billeseknek úgy ellennék

Neked nincs valami tipped, mert Coentrao arca is pont jól jönne 😄
Nekem érdekes módon már sceneassets mappám sincs 😞
Korábban creation masterrel pakolgattam az arcokat ,mezeket , csukákat. most egyenlöre sehogyan sem tudom 😄
Köszi!<#eljen>

Effe88
már frisíti is az origi
201,29mega

szabii98
mit vársz a ruszkiktól? ahol lehet csalnak

I met God. She's black

Breki33
How to use Revolution Mod 13

[size="3"]
01. Download : Revolution Mod13 by Scouser09 at here :
http://www.soccergaming.com/forums/showthread.php?t=175176
and read how to use it.

02. Download datax.bh : http://www.mediafire.com/?xkq5iit41sy6ixe
and copy it overwrite original datax.bh in "...\Game" folder
* Notice : Backup original datax.bh before copy my datax.bh
* I only re-write datax.bh with player.lua & stadium.lua

Put facepack/adboard/tattoo/boots...etc... in "...\Game\data\sceneassets" folder

* Revolution Mod13 can use with Career Mode/Match Day/ Online Match

and Enjoy it ! 😊
Breki33
FIFA 13 UPDATE - 10/10/2012
(PC, iOS, Xbox 360, PS3)

changelog:

- locked objects FIFA Ultimate Team watchlist reported and pile trade
- match results duplicated in Seasons and friendly (online)
- Members relegated from the first division Seasons with games remaining
Effe88
na sikerült végre egy képesség játékot legendás szinten megcsinálni😄😄 még hátra van 7😄

de amúgy ezek az oroszok tuti mókolnak vmit a rendszerrel😄😄

Breki33
bemásolod a Program Files (x86)\FIFA 13\Game\data\sceneassets\-en belül a megfelelõ könyvtárba és az írt programokat futtatod

pl nekem ezek vannak

adboard\
kit\
pitch\

vagy van a revolution módos az még egyszerûbb
mármint nem a telepítése hanem utána a használata

Roland10
Marceloé is elég fûrcsa, Ramosnak meg meg hagyták a hosszú hajat! 😊 Ezeknek szerkesztésére, ill. csukákéra én is kívácsi vagyok! 😊

Na meg nálam az is elég idegesítõ(lehet, hogy bug), hogy amikor a játékos szerkeszétsen belûl be akarom állítani a posztját csak olyan lehetõségeket lehet, hogy Kapus,Védõ,Középpályás,Támadó...ami eddig jó, de azokon belûl, csak annyit, hogy középtámadó, középvédõ, jobb, bal.. mást nem is lehet.. :S

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

A játékosok arcát játékon belüli editorral nem lehet szerkeszteni? Mert van egypár játékos pl. Giroud, Gervinho, Jenkinson, akiknek látszik hogy nem eredeti az arca, szerintem játékon belül is sokkal jobban meglehetne csinálni mint ahogy kinéz, elég felismerhetetlen 1-2 emberke. De a játékosok szerkesztése menüpontban nem találtam arc szerkesztési lehetõséget..
Illetve hogy lehet arcokat meg egyéb dolgokat beimportálni a játékba?

Nekem meg pont hogy a támadás megy, a védekezés meg kevésbé. Huzamosabb ideig utoljára a FIFA 2007-el játszottam, meg a 11-el kb. egy 20-30 meccset, a többi részt csak kipróbáltam pár meccs erejéig, szóval még picit vissza kell szoknom. 😄 De szerencsére a kapusok nagyon jók, általában õk mentenek meg.
Amúgy ha a lövéserõt picit feljebb állítod (csak óvatosan) akkor távolról is lehet próbálkozni és nagyon nagy gólokat lehet rúgni.

jaja...de mind1 gyakorlom még picit, de egyelõre nem érzem a góllövést. Védekezni viszont könnyebb, mint a korábbi FIFA-kban, amiket toltam.