FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
-behívnak a válogatottba, nem egyszer nem kétszer, erre minden egyes újabb alkalomnál újoncként, ill bemutatotkozóként harangoz fel, válogatott statjaimat sehol sem találom
-a kameraállás hirtelen nem a labdát hanem only engem követ, ami engem marhára idegesít..a régebbi részekben azt hiszem h ezt lehetett állítani, itt azonban vagy én vagyok a faszláma v egyszerûen nincs..mindenesetre egy savegame és restart után megnormul
-az ellenfél jóformán kapura sem rúg (pedig csak egy Bolognaba játszom, ha oda is kerülnek, addig tilitoliznak tiszta lövõhelyzetben, ameddig a védõ oda nem ér) ez így kicsit idegesítõ, na meg nem túl izgalmas, hiszem ha játszok, akkor a legrosszabb esetben is X-elek, de ez elég ritka
-a bírók vmi elképesztõen engedékenyek, nyílvánvaló szabálytalanságokat nemfúj meg, potya dolgokra (testtel lökés stb) meg büntetõt fúj.
Origin ID: Feco1992-HUN | BF3, FIFA 13
http://goo.gl/gd6Zi5
még azt is amit szinte naponta beírunk
hát egy hozzászólás se kellett hozzá 😛
Az miért van ,hogy amikor betölti a fifa 13-ban a kezdõképernyõt (amelyiken Messi van) utánna nem megy tovább.
FIFA 13 lag fix
FIFA 13 bug fixes
FIFA 13 crash fix
engem viszont kidob a 2. bari meccs elõtt
I met God. She's black
""billentyûzetre oldják meg okosan"
Az nem olyan egyszerû, amikor a billentyûzet digitális bemenet, míg a gamepadon van analóg is. Például az emberek irányítása csak 8 irányba lehetséges billentyûzeten, míg gamepadon, az analóg karnak köszönhetõen 360 fokban lehet irányítani. És ezt egyszerûen nem lehet máshogy megoldani. Max egérrel, ezt próbálták is pl. a Fifában, de az is macerás. Plusz a cselek elõvarázsolása is sokkal egyszerûbb egy analóg bemenettel. "
A gyorsulást és a sprintet csak 5-tel növeltem meg. Még így is beérnek, de van egy pici idõ már a taktikázásra meg kigondolni gyorsan hova passzoljak, adjak be. Eltúlozni nem lenne értelme, mert akkor nem lenne taktikai játék. Passz sebességét megint 5-6 ponttal, picit legyen gyorsabb.
Az emberfogást toltam fel 60-ra. Természetesen ha ultra offenzív kitámadó taktika van, akkor ne lepõdjünk meg, ha így is keresztül gyalogolnak a védelmen. Az erõsávra is 5 pontot adtam, kicsit gyorsabban töltõdjön. De ez elég szubjektív így kényelmesebb nekem.
Mondjuk ez eltérõ lehet mindenkinél, a játékstílusa, hozzáállása, az irányítás fajtája (bill, gamepad) autó irányítás, rásegítés, manuális st, hogy számára mi lehet az ideális.
Arra figyelj, hogy a többinél nem minden növelés jelent javulást. Van, ami a hibaszázalékot növeli, vagyis több lesz a rontás pl: passzból stb.
a Moddingway-es patch biztosan
A játék beállítások hogy vannak nálad?
Vsync, max framerate, AA, stb?
Milyen géped van?
Milyen oprendszer?
Friss driverek?
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
kb az 5 percben elpasszoltam a labdát , de azért még puyol rámcsúszott, semmi gond ronaldo bokatörés 😄
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
Eddig 8000 Ft volt a legolcsóbb, amit találtam
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Tény, hogy a nehezebb fokozaton a gép elvileg lajhár védõi, simán utolérik a leggyorsabb csatárainkat is. Én itt pár százalékot mindig adok sprintbe és gyorsulásba a játékosaimnak (sokat nem, mert akkor nincs értelme a nehezítésnek) meg az emberfogást szoktam szorosabbra húzni, mert alapon még az emberfogásra kijelölt védõ is akkora teret ad hátul, hogy gyakorlatilag védelem nem létezik, ha gyors elõreívelést csinál a gép. Legtöbbször úgy, hogy random felbikázta a labdát gyorsan, és mit ad isten, mindig az õ játékosához pattan.
Az ellen már sokat nem lehet tenni, hogy direkt rosszul helyezkedik, pont az átadás pillanatába áll be a védõ mögé, hogy õ kapja a labdát (nem a védõ megy oda, a csatár húzódik mögé! <#pardon1>#pardon1>). Illetve talán erre a megoldás a kézi vezérlés. Automatán a sok "ragasztott" passzba könnyebben belelép az ellenfél. Kézi az elején ugyan nehéz, de nagyon jól lehet szabályozni (már ha megy), hogy hova érkezzen a labda.
elég sokat szenvedtem vele,
de már eljutottam odáig h világklssszison megyeget a játék, de még kell finomítanom 😊
francért nem tudnak egy normális FIFA-t készíteni a billeseknek úgy ellennék
Korábban creation masterrel pakolgattam az arcokat ,mezeket , csukákat. most egyenlöre sehogyan sem tudom 😄
[size="3"]
01. Download : Revolution Mod13 by Scouser09 at here :
http://www.soccergaming.com/forums/showthread.php?t=175176
and read how to use it.
02. Download datax.bh : http://www.mediafire.com/?xkq5iit41sy6ixe
and copy it overwrite original datax.bh in "...\Game" folder
* Notice : Backup original datax.bh before copy my datax.bh
* I only re-write datax.bh with player.lua & stadium.lua
Put facepack/adboard/tattoo/boots...etc... in "...\Game\data\sceneassets" folder
* Revolution Mod13 can use with Career Mode/Match Day/ Online Match
and Enjoy it ! 😊
(PC, iOS, Xbox 360, PS3)
changelog:
- locked objects FIFA Ultimate Team watchlist reported and pile trade
- match results duplicated in Seasons and friendly (online)
- Members relegated from the first division Seasons with games remaining
de amúgy ezek az oroszok tuti mókolnak vmit a rendszerrel😄😄

pl nekem ezek vannak
adboard\
kit\
pitch\
vagy van a revolution módos az még egyszerûbb
mármint nem a telepítése hanem utána a használata

Na meg nálam az is elég idegesítõ(lehet, hogy bug), hogy amikor a játékos szerkeszétsen belûl be akarom állítani a posztját csak olyan lehetõségeket lehet, hogy Kapus,Védõ,Középpályás,Támadó...ami eddig jó, de azokon belûl, csak annyit, hogy középtámadó, középvédõ, jobb, bal.. mást nem is lehet.. :S
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
Illetve hogy lehet arcokat meg egyéb dolgokat beimportálni a játékba?
Amúgy ha a lövéserõt picit feljebb állítod (csak óvatosan) akkor távolról is lehet próbálkozni és nagyon nagy gólokat lehet rúgni.