FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
és probálj meg ne egymás után 6-8 hozzászólást irni, hanem egy darabb hozzászólásban megfogalmazni azt amit mondani akarsz.
A modik pedig azok akik banolnak ha nem fogadod meg a tanácsunkat 😉
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Liverpool 4ever! You\'ll Never Walk Alone
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
telepítsétek újra sztem a játékot,ha akkor is csinálja,akkor ctrl+alt+del/folyamatok,és nagyítsátok ki az ablakot,h az összes folyamat látszódjon,és nyomjatok egy Print Screen gombot(az insert felett találjátok),és töltsétek fel vhová,majd linkeljétek be
ReaL MaDRid x siempre
Az y+d vel lehet csak csavarni, c+d-vel nem?
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
vagy kibed nem birja ki és virus is akadrajta(ano nekem volt a fifa-ban már virusom)
vagy ecerüblene ujra telepiteni és leszedni néhány hack progit a biztonság gedvért pl hide, gamejack,starkraf(nem a játék ez creack készit az image és az exe fájbol) ezek jutnak eszembe hirtelen ami még legális körökbe tartozik
de
a másolás védelmet a virtuális meghajto nem fogja feltörni 😄
mivel ha image készitesz az másolásnak számit ezen áltam már nem eredeti és hiába van az eredeti.
(már rég megcsináltam és hozá csatoltam a no dvd pach csak ezel a 2 lesz egy a játék)
de nem tudom miért nem frisit
remélem érthetö voltam 😞 kérlek ha nem voltam érthetö szolj hogy máskép magyarázam el amit nem értek
Jocó___Forza Inter
ReaL MaDRid x siempre
tudnák neten játszani mert eredeti csak nem frisitvalamiért
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
másnak úgytom nincs gondja vele. azért kérdem, mert én a rumblepad 2-õt néztem ki, vibrációs. nem túl jó hír, ha nem mükszik rendesen.
The Matrix has you...
ReaL MaDRid x siempre
http://flickr.com/photos/zolika90/