FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DjCooll
hi all hajátok a direct x et hova kel feletelepíteni????

▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

Kmarha
inkább flood. de Vercetti, nézz utána kicsit a szabályoknak meg a netetiketnek.

és probálj meg ne egymás után 6-8 hozzászólást irni, hanem egy darabb hozzászólásban megfogalmazni azt amit mondani akarsz.

A modik pedig azok akik banolnak ha nem fogadod meg a tanácsunkat 😉

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

ezt nem értem h írjam hozzászólásban? és mi az a"modik"?
Zizou5
hát az, h az amit szeretnl mondani azt próbáld 1 hozzászolásba írni mert ezt ha jol tom spamnek hívják ( nem tuti ) és ezt nem szeretik a modik.

miért mi a baj?
Zizou5
ez nem msn!

nem lejetne vhogy el rohadt licitet csinálni, esetleg vmilyen fájlt átszerkeszteni vagy hasonló
a licitek minden évben nullázódnak, nem?
megnéztem visszavontam egy játékos tárgyalását de nem kaptam vissza licitet
Vazov
Én már 10.éve vok a Liverpoolnál és nekem 18 licitem van! ez most h van?

Liverpool 4ever! You\'ll Never Walk Alone

nem kapom vissza már próbáltam
hunbasser
nem.van 6 licited,és oszd be,ha vkit leigazoltál,vagy visszautasította az ajánlatot,akkor a licitet visszakapod

ReaL MaDRid x siempre

köszi elöre is
szasztok hagyan lehetne növelni a licitet manager módban mert elfogyott és van egy játékos akit le kéne igazolnom, lehet ilyen csinálni valahogy? Aki tudja írjon!!!
hunbasser
a c+d az a külsõs lövés,y+d az finesse shot,szögletnél,szabadnál nyilakkal kell csavarni.amint ellövöd,nyomod a nyilakat.és cselekrõl látsz videót youtube-on,ide is be volt linkelve,keress vissza.abban a videóban az összes létezõ csel benne volt billkombinációval együtt

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
megmondom,h miket lõjj ki.lehet,h vmelyik folyamat miatt ütközik mindig a fifa

ReaL MaDRid x siempre

scorpeeon
#11838-erre vki?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Aradebil2
mér mit tucc abból megállapitani?

hunbasser
az a baj mindkettõtöknél,h fifa07.exe hibát észlelt,ezért leállt,nem?
telepítsétek újra sztem a játékot,ha akkor is csinálja,akkor ctrl+alt+del/folyamatok,és nagyítsátok ki az ablakot,h az összes folyamat látszódjon,és nyomjatok egy Print Screen gombot(az insert felett találjátok),és töltsétek fel vhová,majd linkeljétek be

ReaL MaDRid x siempre

hogy tudok beolozni képet meg mutatom mi a baj 😄
Aradebil2
sajna nem oldotta meg😞

aki tudja a megoldást ne titkolja el pls,mer naon idegesítõ😞

Aradebil2
kösz a tippet,persze pont most nem elérhetõ😞

hunbasser
próbáldd meg a javítópatchet.fifahungary.comról le lehet szedni

ReaL MaDRid x siempre

Aradebil2
hi! az lenne a problémám h a menedzsermód betöltésénél kifagy a game.van már rá esetleg valamien megoldás?

ok köszi shrinkel énis csak filmeket probáltam csak ojan érzékeny a másolás védelem a fifánál hu ha
scorpeeon
Csak a FAQ-ban leírt cselek léteznek?
Az y+d vel lehet csak csavarni, c+d-vel nem?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Shep
Melyik cselt érdemes használni, amivel elõrébb is lehet jutni, és nem dög nehéz elõhozni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

peeter22
Unlockoltam ezt a legendás nehézségi szintet, hát ez tényleg legendás😄 legendásan lealáztak két meccsen is. Igaz nem vagyok top player csak profin játszom, de hát ez dúúúúúúrrrva. Na sebaj teszek még egy két próbát.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

hunbasser
jaj,légyszi,indítsd már el a fifát,hagyd ott a menüben,és te is látni fogod,h elindul egy meccs magától,ahol a gép játszik,ez természetes dolog,ennek egyfajta képernyõkímélõként mûködik,csak nem kímél semmit sem 😄 annyi a funkciója,h legyen ott vmi

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
akkor dvd shrinkkel másoldd fel a gépre.még csak másolásvédett filmmel csináltam,de sztem nem csak filmmel mûködik.

ReaL MaDRid x siempre

ez vagy nagyon rosz crack müve vagy rosz helyen vedted (rosz a letöltöt fifa rész hiba ment bele)
vagy kibed nem birja ki és virus is akadrajta(ano nekem volt a fifa-ban már virusom)
vagy ecerüblene ujra telepiteni és leszedni néhány hack progit a biztonság gedvért pl hide, gamejack,starkraf(nem a játék ez creack készit az image és az exe fájbol) ezek jutnak eszembe hirtelen ami még legális körökbe tartozik
ez nagyon ecerüen hangzik
de
a másolás védelmet a virtuális meghajto nem fogja feltörni 😄
mivel ha image készitesz az másolásnak számit ezen áltam már nem eredeti és hiába van az eredeti.
(már rég megcsináltam és hozá csatoltam a no dvd pach csak ezel a 2 lesz egy a játék)
de nem tudom miért nem frisit

remélem érthetö voltam 😞 kérlek ha nem voltam érthetö szolj hogy máskép magyarázam el amit nem értek
bagok<#idiota>asdA_Sd

hunbasser
LOL
nc...

ReaL MaDRid x siempre

Sziasztok futball rajongók. Egy nagy problémám van nekem is és egy haweromnak is a FIFA07-vel kapcsolatban. Nekemis és neki is tökéletesen fut a játék, azonban egy 20 perc után megindul magától a kijelölt menüpont és egér nélkül magától váltogatja a menüket, egérrel is csak nehezen lehet kilépni...Gondoltam már arra is, hogy ez azért van mert nem eredeti CD a játék és akkor bizony hiábás dolgok is kerülhetnek a játékba un. bagok (ha jól írtam...). Tudna nekem valaki segíteni, hogy mi lehet a probléma nálamés haweromnál is? Elõre is köszi!!!

Jocó___Forza Inter
hunbasser
ha jól emlékszem már írt neked vki privit.de erre nem no dvd crack kell,hanem csinálsz a dvd-rõl egy lemezképet,mondjuk neroval vagy alcohol 120%-al.megcsinálja a lemezképet,ez ott lesz a vinyódon,ahová elmentetted.aztán daemont toolst leszeded,telepíted,alapból van egy virtuális meghajtó,és oda bemountolod(betöltöd a lemezképet).ennyi,ha más játékkal is ezt akarod csinálni,akkor ugyanez,csak hozz létre több virtuális meghajtót(megváltoztatod a számot daemon toolsban),és akkor oda is betöltöd õket,utána már benne marad,nem kell betöltögetni mindig.

ReaL MaDRid x siempre

utálom berakni a lemezt 😄
tudnák neten játszani mert eredeti csak nem frisitvalamiért
Milyen konfigod van? (ATI?)

hunbasser
ha eredeti játékod van,akkor minek neked no dvd crack?

ReaL MaDRid x siempre

amita fel tetem a no dvd pachet nem tudom kijavitani a fifa (frisiteni szeretném hogy neten is játszhasak) eredeti a játékom különben
Shep
Hogy kell megoldani, hogy a nem támogatott padon is menjen a jobb analóg?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Attila8805
Nekem is rumblepad 2-õm van is semmi baj nincs vele!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

hunbasser
bigapó,tényleg 3x küldtél el egy hsz-t,csak utána töröltem

ReaL MaDRid x siempre

bigapó
khm, azt mondod, hogy nemjó a rumblepad-od? ez "sima" vagy rezgõ? meg van már 2-es is vagy a tied nem ez?
másnak úgytom nincs gondja vele. azért kérdem, mert én a rumblepad 2-õt néztem ki, vibrációs. nem túl jó hír, ha nem mükszik rendesen.

The Matrix has you...

hunbasser
rumblepaddel mennie kellene mondjuk...más játékban mûködik a jobb analóg kar?

ReaL MaDRid x siempre

zorrobomber
érdekes...a 06 kompatibilis volt a logitech rumblepademmel, ez meg nem?<#wow2> körülnézek azért régebbi hszek között, köszi

zolo
A mamád gépe nem gyengébb, mivel a tiédben egy 2200 mhz-es Celeron van, az övébe meg egy 1800 mhz-s Athlon processzor, ami azért sokszor erõsebb egy Celeronnál.

http://flickr.com/photos/zolika90/

még valami hol lehet frisiteni mert aszt irja adig nem mehetek online modba amig nem frisitek (nem jo amit a gép frisitet amikor a játékban a frisit gombra katintotam)
köszi srácok a no dvd
leho94
Pl.:hamachi

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"