36657
-
#16850 vegyél visza offolást fejezd be.tényleg unalmas kissé ez aprocifiszif@szi...
hunbasser:grat eltaláltad a 17etde vajon mértnem vállalja a valódi korát -
#16849 17? ahhoz képest elég szarul megy a normális írás :d -
cucmalajmc #16848 van... TE. -
#16846 tehát a válaszom:nem tudom. -
#16845 közben meg jó,ha van 15-16 éves...
egyébként ha valaki tényleg annyira régi FIFA részekről szeretne valamit kérdezni,mint pl a FIFA 96,akkor van még egy Régi focis játékok topik is,ott is fel lehet tenni a kérdést,de ide is nyugodtan elfér. -
cucmalajmc #16844 és egyébként a fifa07-08 gépigénye sokkal kisebb, mint a PES6-é az nekem mégis lazán megy maxon. fifa csak 1024-en. nincs optimalizálva szerintem. -
#16843 az előzőt sem véletlenül zárták... -
cucmalajmc #16842 1 hónapja a 08-ról beszélgetünk. ha valaki régebbi részhez kérdez feltünteti. ezen azért nevettem a fifa08 topic nyitója:
mikiking felhasználói adatlapja
Életkor: 35-40 között
Neme: fiú
-
#16841 "hidd el,ha beirnék valami kérdést mondjuk a fifa2003topikba,kutya se válaszolna"
:D ugyanarra gondoltunk -
#16840 én voltam az a hülye,nekem volt az a gagyi ötletem,hogy legyen egy általános FIFA topik.minden évben kijön egy új FIFA játék,és mindegyik topik jó,ha megéri 10.000 hozzászólást.na most:ha te a FIFA 2004-ről szeretnél valamit kérdezni,próbálj csak meg menni a FIFA 2004 topikjába,már senkinek sincs a kedvencei közt a topik,tehát 99%,hogy nem fognak válaszolni az ott feltett kérdésedre.és ez csak egy példa.
nem értem,mi értelme van minden FIFA-nak topikot nyitni,ha úgyis mindig van egy aktuális rész,100 emberből 95 mindig az aktuális résszel tolja.
és azt sem értem,hogy mi a bajod ezzel...ha feltesznek egy kérdést mondjuk a FIFA 07-ről,akkor beleírja majd a mondandójába,hogy "a FIFA 07-ben etc."
és köszönöm az igazán jól eső szavakat,tényleg,nagyon jól estek... -
#16839 "Hát azoknak hátrány ez az összevonás akik még a régebbi fifákkal nyomják és van kérdésük mert azoknak itt nemsok válasz terem majd a 08 végett."
hidd el,ha beirnék valami kérdést mondjuk a fifa2003topikba,kutya se válaszolna
".nemtom miért kell oltani ő csak elmondta hogy neki mivel megy maxon"
csak enyhén arcol a srác,meg nem ez az első topik ahova benyögdösi hogy ő most vesz ilyen megy ilyen procit,szerintem rohadtul nem érdekel senkit,ez a tipikus keménykedés -
Tom Tom #16838 Hát azoknak hátrány ez az összevonás akik még a régebbi fifákkal nyomják és van kérdésük mert azoknak itt nemsok válasz terem majd a 08 végett.nemtom miért kell oltani ő csak elmondta hogy neki mivel megy maxon aztán meg én erőltettem mert nem tudom mit eszik high grafikán.Ja és hunbasser elképesztő vagy szerinted megkérdezném hogy mit eszik amikor tudom hogy ua mint a 07nél?mondok újat:07el is max mediumon játszottam mert már ott is szaggatott.Ergo már akkor se tudtam mikell neki... -
#16837 :DD!! -
#16836 mikiking már azt nehéz szó nélkül hagyni h 2 oldal óta vagizol a gépeddel, hogy milyen kurva jól megy maxon, pedig pont leszarja mindenki hogy neked mi megy maxon...
az új topikodba meg úgyse fog senki járni, mert ez a FIFA topik
gratz -
#16835 LOL te nagyon okos...
nézzél már szét,pl ezen az oldalon hol tudsz mutatni olyat ami nem a fifa08ról szolt? hát bazz behalok egyeseken
az valószinü hogy ha kijön a 08,akkor nem a 2002es fifávval fognak itt folglalkozni...:\ -
mikiking #16834 Nyitottam egy fifa 08 topicot , lehet jöni,mert ez nem érdekes itt ....
mert nagyon igaza van #16831 :) nem kell fikázni a dolgokat,szoval akinek nem teccik ne jöjöön oda.szvsz -
mikiking #16833 Amugy igazad van de ez a "Call Of Duty,Tomb Raider,Need For Speed topikokat," ez odabasz XD -
#16832 "Ezzel az erővel össze lehetne vonni a Call Of Duty,Tomb Raider,Need For Speed topikokat, s még sorolhatnám..."
idióta:D -
#16831 #16806
Valaki pls segítsen kicsit.
Más:
Kinek volt az a hihetetlen gagyi ötlete,hogy össze kell vonni az egész FIFA-t? Metrt csak gratulálni tudok,h ennyire hülye.
Régen egy értelmes topik volt a Fifa07,de most meg aki akar vmit,alig találja meg a választ,mert mindenről szó van.
Ezzel az erővel össze lehetne vonni a Call Of Duty,Tomb Raider,Need For Speed topikokat, s még sorolhatnám...
Ekkora baromságot. -
mikiking #16830 És ki beszél itt Amd sempronról ? msot az van benne még pár napig,de athlont x2-őt rendelek,ha nem vetted volna észre -
hutkai #16829 Hi. Mi a baj ha felakarok menni onlinera és bejelentkezek de kiír vmi update csatlakozok erre mindig azt írja ki h kapcsolat siekrtelen ? tudna vki segíteni ? Mondjuk kb. fél éve nem játszottam. -
BIZ0906 #16828 Árban talán egy kissebb különbség van de minek veszel szart ha kicsit többet vársz és van egy sokkal jobb? Tapasztalat én már megjártam ezt az utat és most már elégedett vagyok(kb3-éve volt ez a szívás). -
BIZ0906 #16827 Intel Celeron és AMD Sempron procikat felejtsétek el! Nem mindíg az számít, hogy a elöbb említett procik olcsobbak és nagyobb az orajelük a fas*t. A minőség is számít és többet is tud egy Intel Pentium vagy egy AMD Athlon. -
mikiking #16826 nekem megy a 07 maxon . de sztem ha next gen lenne,akkor is menne maxon..... szoval ebben nem tudok segiteni,hogy mi kell minimum a max beállitásokhoz -
#16825 nyilván akkor maxon is ugyanannyi kell neki,mint a fifa 07-nek...a fifa 07-el meg ugye te is játszottál. -
#16824 nemtom két embert is ismerek aki szedi 2.59 giga és tötikmeg ők is kérdeztek mást és azok is szedik.hát nemtm majd kiderül hogy fake vagy nme fake.de fész az lehet hogy lessz:D -
#16823 Stílus: Sport
Fejlesztő: EA SPORTS™
Platform/Megjeleik:
Nintendo DS - Hamarosan
Nintendo Wii - Hamarosan
PC CD - Hamarosan
PlayStation®2 - 2007. 09. 28.
PlayStation®3 - 2007. 09. 28.
PSP - 2007. 09. 28.
Xbox 360™ - 2007. 09. 28.
Gyerekek ezt most én látom rosszúl vagy tényleg nincs konkrét időpont a megjelenésről (PC) -
#16822 Nekem ugyanez a konfigom csak nem celeron a proci,hanem 3ghz es intel, ezzel jól megy maxon. -
Djemba #16821 1 hét és fifa 08 magyar kommentáral -
Tom Tom #16820 nem azt kérdeztem hogy min indul még el hanem hogy maxon mi kell neki.gépigénye tudomisén 1.8as proci de maxon megeszik 4 g-t...szal aki maxon játszk és pengén megy neki annak a gépére lennék kíváncsi. -
mikiking #16819 Hát mndjuk sztem az enyém....nézd meg....azon tuti fog fullon egy jo ideig még a fifa :D és még msot rendelek egy amd x2 ,kétmagos 2 x 2,1 ghz-es , 4000+os procit :D -
#16818 ugyanaz a rendszerkövetelménye,mint a fifa 07-nek -
Tom Tom #16817 Egy kérdéesm lenni azokhoz akik képben vannak:
Kb mien "erőmű" kell ahoz hogy maxon menjen a játék?mondjuk 1280*1024 és high level és bíró meg minden és nem szaggat.nekem most van kemény 3gb-s caleron 256 ati 9600 1 giga ram.és nekem már mediumon szaggat... -
mikiking #16816 Legyün optimisták ... 10000 % hogy fake -
#16815 vagy fake,vagy mégis van akkora szerencséd,hogy a gyárból valahogy kikerült,és te azt szereszted meg :) -
tonnni #16814 Hello
Egy kérdés, megjelent már a fifa 2008?? Mert kaptam egy verziot valami upa kiterjesztés, valakinek sikerült elinditania ezt a verziot vagy ez csak egy nagy szivatás volt??? -
mikiking #16813 ok ok sorry..... -
#16812 mondtam már párszor,hogy nem pes topik... -
mikiking #16811 Az enyém 10000 % h vinni fogja,sztem maxon is, most fog jönni az uj proci is :D -
#16810 mikiking és attila: szerintetek ki a francot érdekli a pes egy fifa topikban?