FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
Beckham felesége éppen szõrtelenítette magát a meccs elött meg ilyenek meg ilyesmik ennek sincs köze a épp menõ focihz nem?
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
ReaL MaDRid x siempre
egy ilyennek kel végig futnia igaz??
de ezt írja:A megadott nevet(sx) a rendszer nem ismeri fel belsõ vagy kûlsõ parancsként,futatahtó porgram vagy kötetfájlként..
Lindítom a gamét...minden fel van gyosulva, introtól kezdve a mérkõzések, tuti vmi vga problem...de csak ennél az 1 gamenál van...drivercsere után változatlan a szitu..., várom az ötleteket
#acm
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
THX elõre is
Szevasztok (h) Vegyél fel msnre:D
#acm
JohnnyG
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
ReaL MaDRid x siempre
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
de a másolás védelmet a virtuális meghajto nem fogja feltörni 😄"
Nos, Alcohollal kell image-et készíteni, s utána Daemon Tools 4.0.6-tal ezt bemountolni, s safedisk hiderrel a játék elõl elrejteni.
Én is így csináltam, hogy ne kelljen mindig betenni a DVD-t.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
Ez nekem szólt mi?
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
Most õszintén, ezt a gémet is nvidiára gyártották? Vagy van vkinek olyan ati kártyája ahol nem szaggat be néha? Faqban olvasott probléma megoldása után is ez a helyzet (x800pro)...
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1