FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DjCooll
és nem lehet vhogy mp3 át alakítani??

▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

DjCooll
oké köszi megvan

▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

Miért a Hajdú foci közvetitéseknél miket szokott?
Beckham felesége éppen szõrtelenítette magát a meccs elött meg ilyenek meg ilyesmik ennek sincs köze a épp menõ focihz nem?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Ja meg még valami nektek is ilyen rossz a magyar kommentár?Nálam mindig nem odaillõt mond.
Sziasztok!Az a bajom, hogy gyakorló játékban nem tudok változtatni a játék stílusán.Ezt írja ki:Ez a lehetõség csak akkor érhetõ el,ha egy csapatot irányítasz a megfelelõ vezérlõvel.A Faq-ban ír valamit errõl,de nem értem, hogy ez mit jelent.Segítségeteket elõre is köszönöm!
hunbasser
az sx-et is be kell másolni az audio mappába,de csak az ex.et kell elindítani...

ReaL MaDRid x siempre

DjCooll

egy ilyennek kel végig futnia igaz??

de ezt írja:A megadott nevet(sx) a rendszer nem ismeri fel belsõ vagy kûlsõ parancsként,futatahtó porgram vagy kötetfájlként..

DjCooll
de klön mappába konvertálja??mert bemegyek elinditom azt gyors lefut de nem változik semmi😞

hunbasser
az audio mappába kell bemásolni,és oda is konvertálja õket...

ReaL MaDRid x siempre

DjCooll
VAn egy olyan problémám hogy az EA Traxx covert ex.bat jét bemásolom elinditom de nem találom hogy hova convertálja tud valkai ebben segíteni??

Káosz99
Passz <#circling>

Szevasztok (h) Vegyél fel msnre:D

LasCar16
reinstall után a köv probláma merült fel....
Lindítom a gamét...minden fel van gyosulva, introtól kezdve a mérkõzések, tuti vmi vga problem...de csak ennél az 1 gamenál van...drivercsere után változatlan a szitu..., várom az ötleteket

#acm

LasCar16
próbáltam de semmi...ua

#acm

hunbasser
file masterrel keresd meg az fsh-t és regenerate

ReaL MaDRid x siempre

mike0013
TÉK<#hawaii>

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Káosz99
jah télleg kösz 😊

Kmarha
töröltél minden eddigi mentést, profilt?

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Káosz99
valaki nem tudja miért ir ki hibát ha az aranycsapat módot használom?
THX elõre is

LasCar16
hbasszi te okos vagy, segíccs...beimportált mezek miatt kidobál a game, mit kéne tenni h. ne lépegessen ki, várom a helpet, thx..

#acm

Valószínü, hogy a játék közbeni szaggatás nem ATI kártya specifikus probléma. Nekem régi via266a chipset-es alaplapom volt, azon ati9800pro vga-val szaggatás mentes volt a játék. Sajna az alaplapi memória vezérlõm elszált ezért alaplapot kellet cserélnem. Az új lap nforce2 ultra400-as lett. Semmi nem változott a konfigomban, csak az alaplap és azóta szaggat a játék. Valakinek van valami megoldási javaslata? Annyit sikerûlt elérni, hogy ha a cfg_pc_h.ini fájlban a RENDER_RATE_MODE értékét 1-esre állítottam, és így nem szaggat, hanem csak a mozgás lassúl be és nem ugrik, így azért jobb.
JohnnyG
Forza Italia
Srácok. Hogyan tudom a játékba betenni a menü arcokat ami BIG fájl. Mert itt nem lehet úgy mint a 06-ba mert ott volt a gui/assets/heats mappa. Asszem igy volt valahogy.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Van a jatekhoz AI patch?
examinee
Az e lényeg hogy rég volt windows telepitve nálad vagyis hogy az egész wincsit formázd meg ne csak mindig azt ahova telepited a winfost.

Nektek is szokot a kommentek kesni az esemeny utan 2-3 mp-el? Talan egyszer fordult elo, hogy az akcioval egyidoben reagaltak a kommentek!😞
hunbasser
van több fajta védekezés,zóna védekezés,vonaldvédekezés stb.a fifában van róla néhány dolog,h mi mire jó

ReaL MaDRid x siempre

Shep
hogyan lehet eredményesen védekezni, mi a trükk?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

rage
"ez nagyon ecerüen hangzik
de a másolás védelmet a virtuális meghajto nem fogja feltörni 😄"

Nos, Alcohollal kell image-et készíteni, s utána Daemon Tools 4.0.6-tal ezt bemountolni, s safedisk hiderrel a játék elõl elrejteni.
Én is így csináltam, hogy ne kelljen mindig betenni a DVD-t.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Aradebil2
bár szerintem maga a file "bugolt be",mivel uj menedzser módot gond nélkül tok kezdeni,illetve multi is megy simán,csak az az egy menedzsermód mentésemtõl fagy ki😞

Aradebil2
vmvr
ezzel szerintem nem zavarom a topikot

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

vmvr
az más kérdés, nem is azt kérdõjeleztem meg

Zizou5
ennyi erõvel, na de most télleg, nem kéne floodolni.

Zizou5
ez a: AS:FA_F:AD?A😄 ez nem értelmes szöveg kérlek ilyenekkel ne zavard már a topicot teljesen összezavarsz!

hunbasser
de igaza van

ReaL MaDRid x siempre

vmvr
pont te beszélsz? AS:FA_F:AD?A😄

oké vágom

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

hunbasser
csinálj mégegyet fifa elõtt.csak kíváncsi vagyok,h milyen progikat hagysz futni fifázás elõtt(mert ahogy látom van itt mirc,msn,paint,firefox,és gondolom ezek nem mennek akkor,amikor fifázni akarsz)

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
nem.ez mind azoknak szólt,akik többször nyomkodták a mehet gombot a kelleténél.volt olyan is,aki 3x nyomta meg a mehet gombot,egyszerûen nem vagytok türelmesek(akinek nem inge...)

ReaL MaDRid x siempre

Káosz99
Jah és van valami uj kiegészités?

Káosz99
Nekem ati 9250 sen simán fut a 07

"A MEHET GOMBOT CSAK EGYSZER NYOMJÁTOK MEG!THX"
Ez nekem szólt mi?

Aradebil2
oh köszönöm😊

ez lenne az

elõre is kösz a helpet<#szomoru1>

hunbasser
katt kettõt az ablak drapp részére

ReaL MaDRid x siempre

Aradebil2
lol

erre voltál kiváncsi?vki tipp h hovatunt a folyamatok fül/honnan lehetne még elérni?

Risu Führer
nekem is 9600-asom van és nem szaggat pedig minden maxon.

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Aradebil2
lol nemtok a folyamatokra vltani,mer felül eltuntek a gombok...

pubiloál
hát igen... az EA mindig is inkább Nvidia párti volt... és marad is

Radeon 9600pro nincs szaggatás maxon van minden, valami optimalizáslási hiba lehet az EA-nak köszönheted, ennyit róluk

hi

Most õszintén, ezt a gémet is nvidiára gyártották? Vagy van vkinek olyan ati kártyája ahol nem szaggat be néha? Faqban olvasott probléma megoldása után is ez a helyzet (x800pro)...

Yrda
ezt nézzétek meg a labda fennragadt a kapufánál 😄D

Kemény😊)

Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1