FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de erre is van vmi megoldás,sztem keress vissza itt a topikban,mert itt is be volt linkelve ilyesmi,de google-val is kereshetsz
ReaL MaDRid x siempre
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy hogy lehet a játékosok feje felett található háromszög színét átállítani. Lehet egyáltalán? Piros volt, de mióta újratelepítettem a gémet, azóta takonyzöld. Joystick-al tolom, billentyûzettel sárga azt tudom. Lehet, hogy kis probléma, de engem nagyon zavar. Elõre is kösz a segítséget!
Van egy gondom! Nem tudom telepíteni a játékot! A directx-re hivatkozik...term a 9.0c van fenn, és elolvastam a FAQ-t. Kipróbáltam, amit ott írtak, átírtam a kompatibilitást, de az sem segített. Most mit tegyek?
nálam akkor volt ilyen,mikor kifelejtettem az audio.big-et
ReaL MaDRid x siempre
Olvastam a FAQ-t ,de nem talaltam hasonlo problemat; Az a gond,h bemasolok mindent ahogyan kell ,de a kommentator megsem beszel magyarul! A menu jo, es a jatek kozben nagyonritkan megszolal a kommentator,mond 1nevet vagy ilyesmi. De ezen kivul semmi! Mar 2 fifat is letoltottem es mind2x ez volt! Aki tudja a megoldast segitsen please!!!! Koszi!
de könyörgöm,MIÉRT?eddig volt fent vagy 2 patch,vígan ment vele,semmit nem csináltam vele mostanában,és szaraxik...remélem reinstall után megoldódik a gond
ReaL MaDRid x siempre
és úgy érzem,h nem reklám,mert sg-s,és ez nem honlap,hanem topik...
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
pedig jobblábast akartam írni.
SZÓVAL Víctor Marcao a patchben jobblábasnak csinálta meg,de Öcsi bácsi ballábas volt,és ezért sem ajánlom a patchet,mert legalább ezt megcsinálhatta volna jól.
és kösz,h szóltál,és meg voltam róla gyõzõdve,h jól írtam 😊
ReaL MaDRid x siempre
Leszedtem a faq-ból a hogy magyar legyen a feliratok és amiko el akarom inditani a játékot a zászló alatt nincs semmi féle irás.
Pls mi lehet a baj!?
EEE 1899
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Liverpool 4ever! You\'ll Never Walk Alone
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
ugye akkor még csak egy csere volt,az is kapus volt,õ meg egy 22-es keretet csinált...ya,meg Puskást ballábasnak csinálta meg,és az arcok sem jók....."
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
ÉN TUDOM,H BALLÁBAS,VÍCTOR MARCAO NEM TUDJA,AKI AZ ARANYCSAPAT PATCHET KÉSZÍTII!! 😊
mert õ jobblábasként csinálta meg a patchben
ReaL MaDRid x siempre
Az egyik hogy játszottam a menedszer módban és minden meccs elõtt lehet látni ahogy a csapat kifut, a csapat elosztást stb.. Na ez most eltûnt és rögtönh ha betölt a game a kezdõrúgásra ugrik. Mit lehetne tenni a régi állapot visszaállítására?
A másik probléma hogy döntõkön egy darab szurkoló nincs a lelátókon.
És van hogy ha nyerek a végén az ellenfél játékosai rohangálnak örömittasan és az újságokban az van hogy vesztettem. Meg persze a sok bug ami még benne van de az ellen nem sokat lehet tenni.
Nem raktam fel semmit a gépre semmi kiegészítõ, patch vagy akármi.
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
ha fejleszteném a stadionigazgatót,akkor tuti,h több lenne a bevételem,de fel kéne tornászni 22 milla fölé a költségvetést,azt hiszem feladták nekem a vezetõk a feladatot :S
sztem indíthatnánk ilyen blog szerû dolgot,h ne haljon be a topik
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
vagy letöltik vagy letöltik és törlik...
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
The Matrix has you...
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
EEE 1899
aztán most má meguntam uninstall
de a játékot mikor elindítom mindig ablakba indul (eddig nem volt semmi baja)
tippek ??
my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM
a csapatok anyagi menedzselése szerintem nagyon el van cseszve. aránytalan és nem fejlõdõ képes. ha megnyerem az angol bajnokit és a kupát is, aránytalanul kevesebb pénzt kapok havonta a következõ évben is. így nincs értelme kis csapatokat feljutattni az élmezõnybe, pedig az az igazi kihívás.
The Matrix has you...
nekem most az van,h 4 évet ültem a Real kispadján,most az Evertonnál vagyok,és az egész csapatnak le akar járni a szerzõdése...nagyon jó.hát elkezdtem volna hosszabbítgatni a szerzõdéseket,mindenkinek vettem volna le kicsit,a 18 emberbõl 1 volt,aki hajlandó volt kisebb összegért is játszani,és így most a hazai meccseken is mínuszban vagyok...Realnál meg felhalmoztam több mint 150 millát,itt meg...
hát,azt hiszem ki fognak rúgni 😊
pedig 7-es szintû manager vagyok,az elõzõ bajnokságot több mint 30 ponttal nyertem világklasszisban(igaz h az utolsó ~20-25 meccset csak végig fm-eztem -.- (volt egy jó taktika,és végigszimuláltam)) és sikerült elérnem,h a munkabiztonság,a csapatösszhang és a szurkolói támogatás is 99 volt.
ReaL MaDRid x siempre
mi lehet a gond ??
my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM
több dolog is érdekelne:
1. kezdtem egy új játékot a Barcelonával, mert már untam, hogy semmi lóvém nincsen a crystal Palace-szal (annyira azért nem volt rossz😊
szóval elõször úgy csináltam, hogy 5-ös szintûként át szerettem volna menni a barca-hoz, de nem voltam nekik elég jó. Erre megpróbáltam úgy, hogy újat kezdtem és láss csodát, tárt karokkal fogadtak (az elsõ cikk ugyan az volt, hogy hova tették a fejüket a barca vezetõi, de ez mellékes😊)
minden nagyon szép és jó, volt 75 millió euróm, minden személyzet maxon, de!
mikor kiküldöm a tehetségkutatót, akkor csak ilyen 50-60-as értékû játékosokat talál. ez azért van, mert én még csak 3-as szintû vagyok?
érdekes még az is, hogy viszont 80-as játékost simán át tudok igazolni. na akkor hogy is van ez?
azonfelül a crystal-nál felvittem asszem 8-asra az orvosi személyzetet, így annyira nem voltak fáradtak a játékosaim illetve nem fáradtak olyan gyorsan. na most azt vettem észre, hogy a barca 10-es orvosija, sima 1 hét 1 meccses turnusok alatt sem mívelnek valami ördöngöset. mi lesz itt a BL-es meccseknél? nálatok is így van?
The Matrix has you...
help me. hogyan kell ezt használni??Fifa savepatch
mikor elindítom nem jönnek be a mentéseim.
elolvastam a readme-t de az azt írja h indítsam el és ott lessznek a mentéseim.
pls <#help>#help>
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D