36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• vmvr
    nem ismerünk mb1 és mb2 nevű bajnokságot sajnáljuk...

viszont NB1 és NB2 nevűről már hallotunk, a kiegészítő amit keresel a HSP07, amit a fifahungary.hu-ról le is tudsz tölteni.
  • SrAta
    Válaszolhatnátok...
  • kas123
    1 ft-ot nem érhet, mert azt kivonják a forgalomból
  • Dexantreal
    Pc verzió talán 1ft-t megér lál...
  • SrAta
    Sziasztok
    Az lenne a kérdésem hogy honnan tudok leszedni egy olyan patchot amivel az mb1-es és mb2es csapatokat importálhatom a FIFA 07be ha igen honnan?
    Előre is THX SrAta
  • cucmalajmc
    de ez hogy lehet, hogy 2 nappal korábban, csak a tuskóban?
    Lehet hogy a tuskó csapata fejlesztette a 08 PC-s verzióját.
  • II Rocky II
    okés:D ez nem hiszti kisapám :P csak megjegyzés....
  • vmvr
    hogy valaki hisztizhessen emiatt egy kicsit...-.-

amúgy énis megveszem:)
  • II Rocky II
    hát online fifa csak eredetivel megy...meg hát igy van sztem amugy én is ugy cselekszem ugy néz ki mint a vezérszuszu :D

vmvr.: mért teszed ekkorába mértnem lehetett linkbe????:S
  • vezérszuszu
    ÉN megveszem az tuti!
    Nekem Megéri!
  • Tom Tom
    na az jóhír akkor a torrenten is hamarabb fennt lesz.én biztos nem veszem meg sztem nem éri meg de döntse el mindenki magában.
  • vmvr

jobb alsó sarok
  • dussy
    Sziasztok!

Most találtam rá a HSP 07 csomagra!
    Leszedtem a FIFÁ-t és újra föltettem 'alap' helyre (C:Program Files...),de a hsp07vol2.exe inditására az alábbi üzit kapom:
    'This file contains invalid data.'

Mit csinálok rosszul???
    Segítséget,infót hálásan köszönöm!
  • báttyó02
    O_O
  • Jay15
    Nem konzolos!PC verzión és USB-s a controller
  • mikiking
    Nem konzolos
  • báttyó02
    nem
  • Jay15
    Hellósztok!Van egy König Gaming Controllerem,de nem müxik rajta a cselező dzsoj!A bal dzsoj jó rajta azzal lehet irányítani a játékost de a jobb oldali nem megy valamiért és ezért nemis tudok cselezni:( KInek van ötlete,hogyan lehetne megcsinálni milyen driver kéne hozzá vagy hogy lehet cselezni..Előre is köszike mindenkinek
  • SLICK
    ha azt vesszük, a FIFA is fejlődött, elvégre konzolon sokkal jobb mint PC-n... A kép meg persze PC-s (de ha azt vesszük akkor valóban vergődik a FIFA), pl a bannerben meg konzolos képek vannak. Ez kb a PES is.
  • kas123
    hmm, a Pes 2008as kép az nem konzolos kép?
  • báttyó02
    :D
    hát igen :\
  • II Rocky II
    mi 5 nap??? ha pes akkor demo 2-3 nap ha fifa akkor meg 3 nap :)(ha igazi,ha nem akkor meg már elvileg fenn van :S:)
  • Djemba
    még 5 nap jaj de jó
  • ragobynara
    Csináltam egy képet, csak úgy érdekességként:
  • cucmalajmc
    és ehez nem adnak valamilyen template mezt?
  • hunbasser
    igen,ez tényleg nem spam,ez reklám...legalább ne árultad volna el az aláírásoddal.

én nem törlöm,mert nem off,és tényleg olyan reklám ez,ami kapcsolódik a témához,de az SG.hu jópár céggel áll kapcsolatban,akik szponzorként működnek közre,szóval,ezt jelentenem kell,majd ők eldöntik,hogy reklám-e,vagy sem.
  • GeneralsHungary
    Ez nem spam, hanem lehetőség nektek...

Üdvözletem! Örömmel jelentem be, hogy az Electronic Arts és a GameHunter Team közös FIFA08 pályázatot hirdet. A játék ezúttal is magyar nyelven jelenik meg, Hajdú B. István és Faragó Richérd kommentárjával. Összesen 6 db. játékkal tervezzük jutalmazni a pályázókat. Ha el szeretnétek nyerni az egyiket, mindössze annyi a teendõ, hogy tervezzetek focimezt az Electronic Arts Magyarországnak. Részletek a weboldalon.

A pályázat részletes leírása...
  • hunbasser
    még nem tudom
  • II Rocky II
    igaziba veszed meg?
  • hunbasser
    játszogatok,ha van időm :) de mostanában fifázni sem volt nagyon időm/kedvem,pedig jó ez a demo is.inkább tartalékolok mind a két rész teljes változatára
  • Breki33
    úgy hallom teis lelkesen gyakorolsz :-)
  • hunbasser
    ez általában mindennel így van:ha kijön egy forradalmian új dolog(most mindegy,hogy egy pc játékról,vagy egy autóról van szó),akkor azt általában a többiek másolják.ez régen is így volt,most is így van,de ettől csak jobb lesz a FIFA.persze,nektek PESeseknek ez biztos nem lehet valami jó
  • eZo
    hát igen a 2005 ös "híres" off the ball óta inkább a már máshol* bevállt dolgkokkal próbálják fényezni az újabb és újabb rókabőrt :D

*Pro Evolution Soccer

Ja és még mielött vita lenne a PES sokkal régebbi gyökerekkel rendelkezik mint a fifa, csak más platformon kezdtek...ennyi !
  • Breki33
    és vérpistikék jönnek különböző fórumokon, hogy mekkora újítások vannak, előtte meg szidták a PES-t, hogy milyen szar szerintük arra persze nem jöttek rá, hogy ilyenek vannak benne
  • Breki33
    Na az előbb bőszen átszaladtunk a partjelzőn ismétlésben szolidan eddig van meg

figyelem 16-os karika
  • báttyó02
    off

áá dehogy..csak eztis kb EGY AZ EGYBE átrakták a pesből,de nembaj...lassan átirhatják a nevét pesfifa 200x-re ha igy folytatják

mert az rendben van,hogy egy két dolgot átvisznek a jobb focis gémbtől,de hogy már a 2005óta folyamatosan csak lopkodnak,és semmi egyéni ötletük nincs,azért az nekem már nagyon bassza a csőröm...

on
  • ProGabe #16898
    vagy FM!mármint ez attól függ,melyikre gondolsz elsőként :)
    (azért peszre inkább PES...)

• II Rocky II
    mármint?(csaknem pestől loptak?)
  • Breki33
    lopásról......
  • II Rocky II
    ja jonak néz ki ezek szerint nem muszáj az alap felállással játszani hanem mi is készithetünk egyedi felállást ahogyan a való életben:D jo...