FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Brankley
Hali!
Ki hol tart menedzser módban? És melyik csapattal persze... 😊

Légy jó, légy hű Magyar!

nos valami ötlet a kérdésemre?
hunbasser
lehet,h nem támogatja a fifa a gamepadod,sõt biztos.
de erre is van vmi megoldás,sztem keress vissza itt a topikban,mert itt is be volt linkelve ilyesmi,de google-val is kereshetsz

ReaL MaDRid x siempre

DjCooll
elvileg azt nem lehet állítani az egy allap beállitás azt enyi...

▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

Pethy23
Hali gamepadon jobb analóg karral hogy kell cselezni mert semmit nem reagál! 1ébként maxfire g-12u-t vettem
A jelenetek alkalmazását a meccsekre kapcsold ki.
HI!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy hogy lehet a játékosok feje felett található háromszög színét átállítani. Lehet egyáltalán? Piros volt, de mióta újratelepítettem a gémet, azóta takonyzöld. Joystick-al tolom, billentyûzettel sárga azt tudom. Lehet, hogy kis probléma, de engem nagyon zavar. Elõre is kösz a segítséget!
Hali!

Van egy gondom! Nem tudom telepíteni a játékot! A directx-re hivatkozik...term a 9.0c van fenn, és elolvastam a FAQ-t. Kipróbáltam, amit ott írtak, átírtam a kompatibilitást, de az sem segített. Most mit tegyek?
hunbasser
nm 😊

ReaL MaDRid x siempre

fishBNS
Megoldodott! Igazad volt! Az en leirasomban ,amihez volt csomagolva egy TXT, nm irtak,h az audio.big--et is be kll masolni. =] Koszi!

hunbasser
azt a magyarítást szedted le,ami a faqban van?mert abban van egy readme fájl,sõt oda is van írva,h mit h kell csinálni,miket mire kell átnevezni,ha mindent megcsináltál,akkor jónak kellene lennie.
nálam akkor volt ilyen,mikor kifelejtettem az audio.big-et

ReaL MaDRid x siempre

fishBNS
off!

Olvastam a FAQ-t ,de nem talaltam hasonlo problemat; Az a gond,h bemasolok mindent ahogyan kell ,de a kommentator megsem beszel magyarul! A menu jo, es a jatek kozben nagyonritkan megszolal a kommentator,mond 1nevet vagy ilyesmi. De ezen kivul semmi! Mar 2 fifat is letoltottem es mind2x ez volt! Aki tudja a megoldast segitsen please!!!! Koszi!

valaki az ARANYCSAPATOT DOBJA MÁR BE MERT A FIFAHUNGARYN NEM LEHET LESZEDNI

hunbasser
mostmár kezdek ideges lenni...harmadszor szart be a játék,egymás után,ezzel a szöveggel ugye:"fifa07.exe hibát észlelt,ezért leállt"
de könyörgöm,MIÉRT?eddig volt fent vagy 2 patch,vígan ment vele,semmit nem csináltam vele mostanában,és szaraxik...remélem reinstall után megoldódik a gond

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
és kellene még a banner alatt található bajnokságba pár MEGBÍZHATÓ ember,aki tudja garantálni,h heti 2 meccset le tud játszani,annak szíves jelentkezését várjuk.
és úgy érzem,h nem reklám,mert sg-s,és ez nem honlap,hanem topik...

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
a zászló alatt?hát attól még,h magyarítod,ugyanúgy a brit zászló lesz ott,szal ne az zászlót nézd,entert nyomj,ettõl függetlenül még magyar lesz a játék

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
bazz...tényleg :S
pedig jobblábast akartam írni.
SZÓVAL Víctor Marcao a patchben jobblábasnak csinálta meg,de Öcsi bácsi ballábas volt,és ezért sem ajánlom a patchet,mert legalább ezt megcsinálhatta volna jól.

és kösz,h szóltál,és meg voltam róla gyõzõdve,h jól írtam 😊

ReaL MaDRid x siempre

bubu13
Hun basser!
Leszedtem a faq-ból a hogy magyar legyen a feliratok és amiko el akarom inditani a játékot a zászló alatt nincs semmi féle irás.
Pls mi lehet a baj!?

EEE 1899

Kmarha
nem tud irni de ne kötekedj már 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Vazov
Most nem tök mind1 h mit írt az a lényeg h ballábas volt!

Liverpool 4ever! You\'ll Never Walk Alone

Attila8805
És ezt te írtad hunbasser.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Attila8805
Hát én nem akarlak elkeseríteni de:"leszedtem ezt a víctor marcao féle aranycsapatot,senkinek sem ajánlom :\
ugye akkor még csak egy csere volt,az is kapus volt,õ meg egy 22-es keretet csinált...ya,meg Puskást ballábasnak csinálta meg,és az arcok sem jók....."

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Taranov
Nem lehet, hogy a gyakori szurkolói rendbontások miatt zárt kapuk mellett kell játszanod a meccseket? :-)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

hunbasser
bazz,olvasd már el rendesen 😊
ÉN TUDOM,H BALLÁBAS,VÍCTOR MARCAO NEM TUDJA,AKI AZ ARANYCSAPAT PATCHET KÉSZÍTII!! 😊
mert õ jobblábasként csinálta meg a patchben

ReaL MaDRid x siempre

Scátok lenne egy pár problémám.Kb 2 hete lépett fel a legtöbb.
Az egyik hogy játszottam a menedszer módban és minden meccs elõtt lehet látni ahogy a csapat kifut, a csapat elosztást stb.. Na ez most eltûnt és rögtönh ha betölt a game a kezdõrúgásra ugrik. Mit lehetne tenni a régi állapot visszaállítására?
A másik probléma hogy döntõkön egy darab szurkoló nincs a lelátókon.
És van hogy ha nyerek a végén az ellenfél játékosai rohangálnak örömittasan és az újságokban az van hogy vesztettem. Meg persze a sok bug ami még benne van de az ellen nem sokat lehet tenni.
Nem raktam fel semmit a gépre semmi kiegészítõ, patch vagy akármi.

😊) good
vmvr
Tudja õ azt, egy másik topikban jobblábast írt, itt elírta szerintem.

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Bocs, ha tõlünk tudod meg, de Puskás valóban ballábas volt...
Attila8805
OK sry.

vmvr
Az munka😊

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

hunbasser
na,evertonnal már alakulnak a dolgok,már csak -80.000 meccsenként -.-
ha fejleszteném a stadionigazgatót,akkor tuti,h több lenne a bevételem,de fel kéne tornászni 22 milla fölé a költségvetést,azt hiszem feladták nekem a vezetõk a feladatot :S

sztem indíthatnánk ilyen blog szerû dolgot,h ne haljon be a topik

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
csak azért nem törlöm,mert témához kapcsolódik,de egyébként ezt nem nagyon kéne,apróhirdetést fent találod

ReaL MaDRid x siempre

mike0013
nem hiszem, hogy sokaknak kéne...
vagy letöltik vagy letöltik és törlik...

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Attila8805
Hi all eladnám az eredeti fifa 07-es dvd-m alig használt accountommal eggyütt.6000FT-ért érd:[email protected] Nem naon hatott meg a játék.

bigapó
akkor nemértem, mert én is így csinálom. no, majd próbálkozok még😊 kösz egyébként.

The Matrix has you...

hunbasser
játékbeállítások/jutalom,és ott van,h labdák

ReaL MaDRid x siempre

bubu13
ok kössz

EEE 1899

hunbasser
nálam is ez van,meg még pár patchnél.sztem erre nem nagyon van orvosság.van megkérdezheted magát Víctor Marcaot vagy kérdezd meg Breki33-mat

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
van egy állandó kezdõ,és ha lehet,akkor õket játszatom,illetve középpályán gyakran variálok,és ha vki kiesik,és beteszek egy cserét,akkor nem megy vissza a csapatösszhang,és az is fontos,h kik vannak a padon,így sokszor ha sérült is Raúl,betettem a cserék közé,mert nem zuhant vissza ANNYIT a csapatösszhang

ReaL MaDRid x siempre

atee20
<#violent>

a rajongói boltban pontokért vásárolt labdát hogy tudom kiválasztani, hogy azzal játszak a meccsen?

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

bubu13
mi lehet a baj?

EEE 1899

bubu13
mért van az hogy feltettem a 54-es magyar csapat patchet és amiko velük akarok lenni kilép a windowsba.

EEE 1899

volna egy olyan problémám hogy feltettem a 07 match expolert a gamehoz
aztán most má meguntam uninstall
de a játékot mikor elindítom mindig ablakba indul (eddig nem volt semmi baja)
tippek ??

my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM

bigapó
a csapatösszhangot hogy csinálod olyan magasra? nekem jó, ha 50-60 fölé megy. pedig van rotáció nálam is (mint Rijkaard-nál 😊 ), csak hát ezek szerint valamit mégse csinálok jól. az egyik probléma az lehet, hogy van olyan játékosom aki csak 3. számú, azaz csak sérülés vagy végszükség esetén bevetendõ (ebben alacsony összértéke is belejátszik, nem fogok egy 70-es játékost, egy 85-ös helyett játszatni), no és ezeknek azért alacsony a moráljuk, lehúzzák a többit.

a csapatok anyagi menedzselése szerintem nagyon el van cseszve. aránytalan és nem fejlõdõ képes. ha megnyerem az angol bajnokit és a kupát is, aránytalanul kevesebb pénzt kapok havonta a következõ évben is. így nincs értelme kis csapatokat feljutattni az élmezõnybe, pedig az az igazi kihívás.

The Matrix has you...

hunbasser
érdekes 😊

nekem most az van,h 4 évet ültem a Real kispadján,most az Evertonnál vagyok,és az egész csapatnak le akar járni a szerzõdése...nagyon jó.hát elkezdtem volna hosszabbítgatni a szerzõdéseket,mindenkinek vettem volna le kicsit,a 18 emberbõl 1 volt,aki hajlandó volt kisebb összegért is játszani,és így most a hazai meccseken is mínuszban vagyok...Realnál meg felhalmoztam több mint 150 millát,itt meg...
hát,azt hiszem ki fognak rúgni 😊
pedig 7-es szintû manager vagyok,az elõzõ bajnokságot több mint 30 ponttal nyertem világklasszisban(igaz h az utolsó ~20-25 meccset csak végig fm-eztem -.- (volt egy jó taktika,és végigszimuláltam)) és sikerült elérnem,h a munkabiztonság,a csapatösszhang és a szurkolói támogatás is 99 volt.

ReaL MaDRid x siempre

nekem se jönnek be a fifa savepatch al a mentések
mi lehet a gond ??

my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM

bigapó
hali!

több dolog is érdekelne:

1. kezdtem egy új játékot a Barcelonával, mert már untam, hogy semmi lóvém nincsen a crystal Palace-szal (annyira azért nem volt rossz😊
szóval elõször úgy csináltam, hogy 5-ös szintûként át szerettem volna menni a barca-hoz, de nem voltam nekik elég jó. Erre megpróbáltam úgy, hogy újat kezdtem és láss csodát, tárt karokkal fogadtak (az elsõ cikk ugyan az volt, hogy hova tették a fejüket a barca vezetõi, de ez mellékes😊)
minden nagyon szép és jó, volt 75 millió euróm, minden személyzet maxon, de!
mikor kiküldöm a tehetségkutatót, akkor csak ilyen 50-60-as értékû játékosokat talál. ez azért van, mert én még csak 3-as szintû vagyok?
érdekes még az is, hogy viszont 80-as játékost simán át tudok igazolni. na akkor hogy is van ez?

azonfelül a crystal-nál felvittem asszem 8-asra az orvosi személyzetet, így annyira nem voltak fáradtak a játékosaim illetve nem fáradtak olyan gyorsan. na most azt vettem észre, hogy a barca 10-es orvosija, sima 1 hét 1 meccses turnusok alatt sem mívelnek valami ördöngöset. mi lesz itt a BL-es meccseknél? nálatok is így van?

The Matrix has you...

Burdi
szasztok

help me. hogyan kell ezt használni??Fifa savepatch
mikor elindítom nem jönnek be a mentéseim.
elolvastam a readme-t de az azt írja h indítsam el és ott lessznek a mentéseim.
pls <#help>

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

hunbasser
nem.mert nincs warez a topikban.

ReaL MaDRid x siempre