FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
ReaL MaDRid x siempre
Bár tegnap volt két izgalmas meccsem, a Bayern elvert idegenben 3-2-re, a Herthával meg kupában játszottam büntetõpárbajt 1-1-es döntetlen után.
Sajnos ezt a két meccset leszámítva szinte minden meccset megnyerek, pedig direkt igyekszem nem rálõni rögtön, hanem lepasszolni stb., hogy azért ne 10-0 legyen.
A World Cup jóval nehezebb volt legendás szinten.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
elsõ gólt bekaptam,észbekaptam és rúgtam 2-t,kiegyenlítettek,aztán 83. percben sikerült megmentenem a meccset McCarthyval
tehát akkor álmosan kell játszanom,h nehéz legyen a game -.-
vagy pedig gyengébb csapathoz kell mennem.egyébként nem olyan rég,még 4. voltam a tabellán,és nem kis emglepetésre most elsõ vagyok,pedig az év elején az uefa kupás helyezést tûztem ki célul
ReaL MaDRid x siempre
velem is most ez van,mostmár váltanom kell 3 csillagosra,mert a 4 csillagos evertonnal(teli vagyok 50-60-as emberkékkel,de azért 4 csillag) szarrá verem bármikor a mu-t vagy a chelseat,szal...
kicsit könnyû lett a játék :c
annyi a lényeg,h ha már megvan az elsõ gól,onnantól kezedben a meccs,csak el kell kapni a fonalat,és akkor már 7-0 is lehet az eredmény
ReaL MaDRid x siempre
Messi olyan volt mint a raketa. A lábai olyan gyorsan mozognak hogy láttni sem látom. Mikor Ronaldinohoz került a labda, 40szer körbefutott és cselezett mire én megmozdulni tudtam volna. A kapusa mindent kivédett, még a 11-esemet is röhögve kitolta. Ahogy vártam, ki is kaptam hazai pályán 2-0-ra.
Aztán visszavágo. Mondom, lesz ami lesz, itt már csak nyerni lehet. Max szépen távozok. És hihetetlen módon, 2-0-ra sikerült hoznom a meccset rendes játékidõben. Igaz, sikerült belekényszerítenem õket egy szabadrúgásba. Azt hittem teljesen letörnek, de nem. Jött a kétszer 15 perces hosszabítás.. és valami csoda folytán az utolsó percekben, begyötörtem egy gólt. Hihetetlen. Most bontanék egy doboz sört és ünnepelnék! 😄 Elvertem a Barcát! 😄
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Légy jó, légy hű Magyar!
ja megkérdeztem tõle és no coment
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Az a "nyesett lövés" lenne? Az valami Q+D nem?
Légy jó, légy hű Magyar!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Ha már nem tudom felvinni a szar játékosaim miatt legalább egál így😄
The Matrix has you...
ReaL MaDRid x siempre
azt szeretném megkérdezni, hogy a turf importer 2.0 mennyivel tud többet, mint az 1.0? azért kérdem, mert meguntam a csúnya füvet és be akarok rakni újat, de a 2.0-át melóba nem tudom leszedni, az 1.0 meg most jött le és ha nincs nagy különbség, akkor nem kérek segítséget valamelyikõtöktõl😊
ezenkívül az importerben vannak füvek vagy azt külön kell valahonnan beszerezni?
ui: nem látom a kurzort az új háttér miatt😞(
The Matrix has you...
Liverpool 4ever! You\'ll Never Walk Alone
Légy jó, légy hű Magyar!
EEE 1899
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Légy jó, légy hű Magyar!
A javító patch-et hogy kell felrakni?
Légy jó, légy hű Magyar!
ReaL MaDRid x siempre
Ez jól muködik? Nem rontja el a játékot? (Patch-ekkel néha ez a helyzet)
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
azt csak sima barátságos meccsel lehet megcsinálni,pedig az már kihívás lenne.minden meccsen meg kellene szenvedni a 3 gólért,nem úgy,mint most is,h kaptam 2 gólt,mert ellazáskodtam,azt a 2. félidõben meg hintettem egy 4-est LAZÁN,és végigtámadtam az egész 2. félidõt,és ne felejtsük el,ez világklasszis fokozat
ReaL MaDRid x siempre
Csatáredzõt pedig iroda/személyzet fejelsztése, ott tudsz fejleszteni.
Meg nézd meg az ifi játékos fejlõdését, hogy hogyan tud fejlõdni, ha rosszul, akkor add el szerintem!
Légy jó, légy hű Magyar!
Dühítõ, hogy ilyen szinten idényenként talán egy meccset bukok el.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
ReaL MaDRid x siempre
Meg hát soxor muszáj betenni mert az embereim hullák, meg ilyenek...
én ezt egyszer megspékeltem még két köténnyel is,és akkor saját kapumtól indultam 😛
hát,sztem még 1 hónapig tudom majd élvezni a játékot(fõleg,h gyengébb csapatokkal még nehezebb lesz),és utána már csak azért fogok játszani,h elüssem vmivel az idõt,és h végignyomjam a manager módot,utána meg a próbákat fogom megcsinálni
ReaL MaDRid x siempre