36658
-
Szóval a zöld szín nagyobb erőforrást igényel mint a sárga mi, anyám borogass:DDD -
q+d
és nem a textúracseréhez kell a jobb gép, hanem a jobb textúra megjelítéséhez... -
ja ez volt az az okos aki szerint sima texturacseréhez jobb gép kell -
felsem merem vállalni P
nyisd már ki egy kicsit a szemed
de oké zárjuk rövidre
találj nekem egy értelmetlenül hosszú gif-et
3 megást nem fogsz találni
de egy két és fél megást igen amire célozgatsz
csináld meg kisebbre ha ennyire nagy a szád
vagy találd ki mivel lőttem el hamár semmi érdekes nincs benne.
Ha egyik se megy inkább maradj csendben -
teherautót tologattad még a homokozóban mikor már kiegészítőket csinált... ettől eltekintve sincs igazad
ezért nem szoktam én ide járni. -
hagggyad má .... :) egy újabb 12 éves :) manapság nekem is az agyamra megy ez a korosztály... -
szuper
Életkor: ismeretlen
felse mered vállalni...
nem csinálsz értelmetlenül hosszú gifeket (pl.: ebben az átadásban semmi nagy cucc nem volt, tök fölöselges mutogatni, elég lett volna csak a lövés...) és ennyi -
szuper
Életkor: 14-18 között -
te írtál valami értelmeset a szekáláson kívül?
nem hiszem
én speciel nem raktam be b@szottnagy gifeket
még három megásokat sem, deha lett volna 3 mega neked sok?
akkor a 4 giga neked elérhetetlen P
Kikapcsolod az animációkat a fórumban és ennyi
mindenbebelekötökdeértelmesenhozzászolninemtudok barátom
-
kedves "énvagyokatökéletesésmindenténtudokalegjobban" barátom...
esetleg ez azoknak szólt akik berakják a b@szottnagy gifjeiket...
-
sziasztok!Nem tudjátok körülbelül mikor jelenik meg a FIFA 08?
bocs ha már kérdezték csak dolgom van és futtába megkérdezem!Előre is köszönöm!!!
sziasztok -
Elárulnád ezt kinek írtad kötekedős barátom?
Ezt ugyanis elfelejtetted jelezni.
Ha nekem kicsit tévedésben vagy, mi lenne ha békénhagynál és inkább a játékkal foglalkoznál? -
http://img219.imageshack.us/my.php?image=86821190ac1.jpg
http://img219.imageshack.us/my.php?image=13845194hc2.jpg
http://img219.imageshack.us/my.php?image=13940593bk2.jpg
na leszedtem ezt is és ez volt :) -
lécci ne rakjunk már be 3megás gif-eket -.-'...linkeld be és akit érdekel az majd megnyitja külön... -
off
láttátok, hogy ti magyarok hogy szereztétek be a HALO 3 -at???? érdemes megnézzni aki látja magát a felvételen az hozzhatna egy fifát is ...
http://www.gamekapocs.hu/hir/8744/BOTR%C1NY!+Halo+3+beszerzese+kicsit+maskepp! -
ez jó volt :) -
nem én EA sport hibajavító vagyok -
hihi mikor néha benézzek ide mindég csak breki üzeneteitől hemzseg a topik .... te valami programozó vagy a FIFA HUNGARY -től??? :) már bocsika ha nem túl személyes kérdés ... -
zdata.12.rar kockás gyep (nem átlósan)
Link to the file:
http://www.mytempdir.com/2026417 -
ne reménykedj, nem jött még ki elméletileg. Mondjuk azt se értem hogy akkor mit keres a TESCO-s újságba? -
25 perc és infokkal szólgálok ...
remélem most az egyszer jó lesz ...
-
na nem baj most szedek egy másikat egy román helyről ... ott biztos cuccok szoktak lenni :) -
3,7 GB volt amiről beszéltem, leszedtem, daemonba raktam, és nem jött be az autorun ... manuálisan be akartam lépni OPEN -el ... de kiirta a hibaüzenetet, hogy más méretje van eredetileg mint amennyit beraktam, vagy a windows nem tudja beolvassni, tehát valami xar volt :P -
tmisi #16993 A képbeszúró algoritmus is tudta hogy a demóból van. :DDDDDDD -
#16990 :P -
tmisi #16991 Persze nekem meg a PES2008 van meg, eredetibe.
-
LEFUJVA ... beraktam az imaget es error :P -
Dexantreal #16989 Breki hagyd.
Mindig ez van ilyenkor. -
na jön a ködösítés
csak hencegni akarsz vele? -
hat sajnos nem uzletbol mert hat ki add ezert penzt :) -
sztem a többségnek elég ha elárulod honnan van meg P -
Installos kep jou lesz? vagy kell menubol is? -
nem ez LOL ... de semmi gond ... 5 perc es kepekkel szolgalok :) gondoltam h annalkul nem hiszitek el ... -
megvan a game -
Dexantreal #16981 Ja, de úgy lenne jó, ha a többieknek is lenne.
Amúgy hajrá. -
Dexantreal #16980 Az igen korrekt lenne a Fifa 08-tól, ha adnának egy konzolt... cserébe megvennénk a konzol verziót.
Looool. -
magyarul nem ér annyit amennyit kérnek érte
és ezt mindenki aki kicsit nem elfogult látja
Ha ezt kiadták volna 07-ben feljavított textúrákkal azt mondom ez jól sikerült végre.
Így mást mondok mondunk -
és már elkészítették mások helyettük csaak be kéne rakni ne minden évbe ugyanazt a rondaságot -
Jó ez az újságíró. Elmehetne politikusnak. Olvastam a szkennelt cikkeit is, meg ezt is.
"Megjelent a 08, de nagyon rossz. Na mégsem ám olyan rossz, csak rosszabb annál, mint ami jó. Csak ez is szar benne, meg az is, például itt van ez, ez tök jó benne, csak unalmas meg szar. Szóval csalódás, hogy milyen rossz lett, de amúgy tök jó dolgok azért vannak benne."

Annyit elért, hogy mosmá' fogalmam nincs, hogy megvegyem-e, a PES biztos szebb is lesz, jobb is lesz, viszont a gépem kevés ahhoz.
-
Egyébként úgy elbeszélgetnék 1-2 EA-s emberkével, hogy valójában mi is folyik itt. Tényleg ennyire nem veszik észre magukat, vagy az egész csak a marketing? Könnyen lehet persze, hogy az utóbbi, de annyi eszük lehetne, hogy legalább szebb textúrákat raknának be, ahhoz jobb gép se kell - és mennyivel szebb az összkép...