FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magic Boy
Srácok lenne itt valaki aki játszana velem egy-két meccset és csiszolná a játéktudásom?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

hunbasser
én is csak akkor kapok ki,ha nem figyelek,egyébként a gólok néha teljesen rutinból jönnek,amikor már elõre tudom,h gól lesz,és ilyenkor akkora hatalmas embernek érzem magam néha -.-

ReaL MaDRid x siempre

Taranov
Igen, sajnos, ez a nagy problémám nekem is, pedig csak a Mönchengladbach-hal vagy.
Bár tegnap volt két izgalmas meccsem, a Bayern elvert idegenben 3-2-re, a Herthával meg kupában játszottam büntetõpárbajt 1-1-es döntetlen után.
Sajnos ezt a két meccset leszámítva szinte minden meccset megnyerek, pedig direkt igyekszem nem rálõni rögtön, hanem lepasszolni stb., hogy azért ne 10-0 legyen.
A World Cup jóval nehezebb volt legendás szinten.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

hunbasser
na,most játszottam egy nyögvenyelõs 3-2-t a blackbourn-el,de ez is csak azért volt,mert álmos voltam,és nem nagyon tudtam figyelni 😊
elsõ gólt bekaptam,észbekaptam és rúgtam 2-t,kiegyenlítettek,aztán 83. percben sikerült megmentenem a meccset McCarthyval
tehát akkor álmosan kell játszanom,h nehéz legyen a game -.-
vagy pedig gyengébb csapathoz kell mennem.egyébként nem olyan rég,még 4. voltam a tabellán,és nem kis emglepetésre most elsõ vagyok,pedig az év elején az uefa kupás helyezést tûztem ki célul

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
figyeld meg,1 hónap múlva már a barcát is 4-5 nullára vered...
velem is most ez van,mostmár váltanom kell 3 csillagosra,mert a 4 csillagos evertonnal(teli vagyok 50-60-as emberkékkel,de azért 4 csillag) szarrá verem bármikor a mu-t vagy a chelseat,szal...
kicsit könnyû lett a játék :c
annyi a lényeg,h ha már megvan az elsõ gól,onnantól kezedben a meccs,csak el kell kapni a fonalat,és akkor már 7-0 is lehet az eredmény

ReaL MaDRid x siempre

Kmarha
tuljutottam az elsõ hatalmas megmérettetésen a Bordeaux csapattal. Elöször továbbjutottam sokáig a BK-ban.. és kit kapok ellenfélnek? Hát persze hogy a Barcát. Még el sem kezdödött a meccs, már izzadt a tenyerem. Mégis mit keresek én itt egy világklasszisokkal jobb csapat ellen?
Messi olyan volt mint a raketa. A lábai olyan gyorsan mozognak hogy láttni sem látom. Mikor Ronaldinohoz került a labda, 40szer körbefutott és cselezett mire én megmozdulni tudtam volna. A kapusa mindent kivédett, még a 11-esemet is röhögve kitolta. Ahogy vártam, ki is kaptam hazai pályán 2-0-ra.

Aztán visszavágo. Mondom, lesz ami lesz, itt már csak nyerni lehet. Max szépen távozok. És hihetetlen módon, 2-0-ra sikerült hoznom a meccset rendes játékidõben. Igaz, sikerült belekényszerítenem õket egy szabadrúgásba. Azt hittem teljesen letörnek, de nem. Jött a kétszer 15 perces hosszabítás.. és valami csoda folytán az utolsó percekben, begyötörtem egy gólt. Hihetetlen. Most bontanék egy doboz sört és ünnepelnék! 😄 Elvertem a Barcát! 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Brankley
az igen! Olvasgass a fifhungaryn cselek és trükköknél, ott vannak iylen lövésekrõl témázások 😊

Légy jó, légy hű Magyar!

jaja azon nyomom. De egy csákó neten a saját kapusával lõtt a saját 16-osán beülrõl egy qurwa erõs laposat és gól let. Na ezt hogy csinálta ?
ja megkérdeztem tõle és no coment

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Brankley
Olyat nemlehet!! Fõleg nem profi/világklasszis szinten. Vagy tévednék?
Az a "nyesett lövés" lenne? Az valami Q+D nem?

Légy jó, légy hű Magyar!

igen de azt milyen kombinációval tudod?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

The Hedgehog
emiatt játszom a PES-el 😊

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Én úgy szoktam gólokat lõdözni😊
Ha már nem tudom felvinni a szar játékosaim miatt legalább egál így😄

hunbasser
ez vmi bug

ReaL MaDRid x siempre

bigapó
be kell regisztrálni, hogy online legyenek a részek vagy még fel sem töltötted?

The Matrix has you...

hogy lehet qurwa erõs rúgást csinálni hogy az egész plyáról ráadásúl laposan bemenjen? vagy ehet valami csalás kell?

fenegyerek1
Hogy müködik a turf importer 2.0-ás?

Brankley
Minek? Az a lényeg, hogy amit írsz, azt lásd, nem? 😊

Légy jó, légy hű Magyar!

hunbasser
nem volt ilyen,tegnap csináltam meg ilyenre,de még világosítok rajta,mert nem lehet látni a kurzort 😊

ReaL MaDRid x siempre

bigapó
hali!

azt szeretném megkérdezni, hogy a turf importer 2.0 mennyivel tud többet, mint az 1.0? azért kérdem, mert meguntam a csúnya füvet és be akarok rakni újat, de a 2.0-át melóba nem tudom leszedni, az 1.0 meg most jött le és ha nincs nagy különbség, akkor nem kérek segítséget valamelyikõtöktõl😊
ezenkívül az importerben vannak füvek vagy azt külön kell valahonnan beszerezni?

ui: nem látom a kurzort az új háttér miatt😞(

The Matrix has you...

Vazov
ok már van!

Liverpool 4ever! You\'ll Never Walk Alone

Brankley
ehh, Te a fifahungary-t ismered? Keresgélj itt a linkeknél! 😊

Légy jó, légy hű Magyar!

Vazov
Tudna vki adni egy jó kis gyepet mert már unom h ilyen ronda a fû!!

Liverpool 4ever! You\'ll Never Walk Alone

Brankley
De nézd meg aztis, hogy a játékos tud-e még fejlõdni!! Amúgy ide, ahova írom az üzenetet, midnig ilyen volt? 😊 Elég jó! 😊

Légy jó, légy hű Magyar!

hunbasser
akkor már csak annyi a dolgod,h játszasd õket,és rúgd a gólokat 😛

ReaL MaDRid x siempre

csatáredzõ ? én a mencseszterrel nyomom és azt hiszem az összes a maxra van áûllitva szinte alapból ? vagy tévedek ? sajna most nemtudom megnézni, de úgy rémlik hoy kivan az maxolva
bubu13
De amiko rendes angol nyelvû kiirja hogy english és amiko magyar akko semmit sem ir ki.

EEE 1899

Brankley
mivan? 😛 😄

Légy jó, légy hű Magyar!

Kmarha
😄DD weehee 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Brankley
hát, cska simán elindítod, és megadod a helyét, de ez a fifahungaryn le van írva, ahonnan letöltöd, nem?

Légy jó, légy hű Magyar!

hy
A javító patch-et hogy kell felrakni?

Brankley
Most már nálam is egyre több az ilyen, hogy nem fújja be, biztos miattad! 😉 😛

Légy jó, légy hű Magyar!

Kmarha
nem az hogy sokszor nem fujják be. Az ilyen eseteknél 16-oson belül egyetlen egyszer sem fújja be. A 16-oson kivül minden esetben, kivétel nélkül befújja a szabadot. (a ruhamegfogás és lerántásról van szó) Ez a furcsa a dologban.

hunbasser
hát,nem próbáltam,de sztem a mentéseidrõl elõtte csinálj biztonsági másolatot

ReaL MaDRid x siempre

Taranov
Köszi!

Ez jól muködik? Nem rontja el a játékot? (Patch-ekkel néha ez a helyzet)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

hunbasser
akinek már kevés a világklasszis szint:legend patch

ReaL MaDRid x siempre

Brankley
Menedzser módban nincs? <#wow1> Miért így csinálták meg??

Légy jó, légy hű Magyar!

hunbasser
a múltkor én is nézegettem a boltot,de én sem láttam legend mode-ot,nem is azt kerestem,de nem emlékszem én sem,h láttam volna.nagy kár 😞

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
legendáson nem lehet nyomulni manager módban 😊
azt csak sima barátságos meccsel lehet megcsinálni,pedig az már kihívás lenne.minden meccsen meg kellene szenvedni a 3 gólért,nem úgy,mint most is,h kaptam 2 gólt,mert ellazáskodtam,azt a 2. félidõben meg hintettem egy 4-est LAZÁN,és végigtámadtam az egész 2. félidõt,és ne felejtsük el,ez világklasszis fokozat

ReaL MaDRid x siempre

Taranov
Nálam nincs legendás. A rajongói boltban sem láttam, hogy meg lehetne venni.

Brankley
Ha könnyû világklasszison, csináljad legendáson! 😊
Csatáredzõt pedig iroda/személyzet fejelsztése, ott tudsz fejleszteni.
Meg nézd meg az ifi játékos fejlõdését, hogy hogyan tud fejlõdni, ha rosszul, akkor add el szerintem!

Légy jó, légy hű Magyar!

Taranov
Nekem meg pont az a gond, hogy túl gyakran fújnak be 11-est a javamra, ezért ha akarnám se nagyon tudnám elveszteni a meccseket. (World classon)
Dühítõ, hogy ilyen szinten idényenként talán egy meccset bukok el.

valóságba se fújnak be ilyenekért büntetõt sokszor, ez így van rendjén, ez nem bug

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

nem csatárt, csatárEDZÕT

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

hogy lehet fejleszteni a csatárt ? Aszittem elég csak jáccatni õket
hunbasser
azért érdemes lenne fejleszteni a csatár,kp,meg védõ edzõt is,mert így nem nagyon fognak fejlõdni

ReaL MaDRid x siempre

én meg várom már a magyar bajnokságot és akkor azzal kezdem az új menedzseri pályafutásomat😄 Addig meg viszem tovább a mencseszter junáted csapatot😄 bár még mindig nem tom hiogy az ifi játékosokat hgoy lehet fejleszteni, me azt nem hiszem hogy emgmaradna 56-s pontnál... Mert tapasztalatot szereznek amikor beteszem õket......
Meg hát soxor muszáj betenni mert az embereim hullák, meg ilyenek...
hunbasser
persze,ez nem bug,de azért idegesítõ amikor a 3. ilyet sem fújnak be(velem már megtörtént),de azért be szokták fújni az esetek 50%ában az ilyesmiket.gondolom ti is azt csináljátok,h szélrõl beviszitek a kapu elé ,és úgy lõttök gólt -.-
én ezt egyszer megspékeltem még két köténnyel is,és akkor saját kapumtól indultam 😛
hát,sztem még 1 hónapig tudom majd élvezni a játékot(fõleg,h gyengébb csapatokkal még nehezebb lesz),és utána már csak azért fogok játszani,h elüssem vmivel az idõt,és h végignyomjam a manager módot,utána meg a próbákat fogom megcsinálni

ReaL MaDRid x siempre

Ja és hogy nem adja meg soxor a 11-st szerintem annyira nem baj... szerintem ez nem bug, hanem direkt ilyen... szerintem nincs is ezzel baj.. Még akkor sem ha pont ilyenekért mennek el a pontok
az ifijátékosoknak vhogy lehet még javitani az összepontjukon ? már felvittem 2-t a nagycsapatba, de hiába jáccatom semmit se fejlõdik😞
okés köszi nekem is átkéne állni a legnehezebb fokra már 4 szezont nyertem meg úgy hogy mindent elvittem.. én vok a legkeresetebb edzõ😊