FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elég szar, hogy játszom a hétvégi bajnokikon, aztán k-szerdán bl meccs egy mu vagy egy juve ellen és nem rak be a csapatba a gép mert nem megfelelõ az erõnlétem, mivel a bajnokikon kifutom magam mert végig fenn hagy a pályán
http://goo.gl/gd6Zi5
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
8600gt
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Fifa 11 volt bugos, HD4830-cal pl. nem voltak nézõk, 4850-nel igen. EA játékok néha furcsa bugokat produkálnak. 😄
http://goo.gl/gd6Zi5
de mindegy is, sehogy sem jó, újrarakom az egészet és marad úgy ahogy van
az idegesítõbb, hogy nincsenek nézõk a stadionban (már a demóban sem volt). na ez mitõl lehet?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
hun_hu.bh (36bájt), hun_hu.big (417M😎, hungarian_hu.bh (36bájt), hungarian_hu.big (101bájt).
így jóhogy nem megy
még megpróbálom ezt a kettõt, ha nem jó, akkor hagyom a fenébe, jó nekem az angol is 😊
esetleg próbáld meg a fideles coccal vagy a moddingaway patch telepítõjével
tényleg a 3d-s még megnézem milyen berakva
csak sok a kép
ha egyet beraksz az is elég szerintem😄
amúgy dicséretes, hogy javítani akarsz rajta, nincs ezzel bajom,
3d-fû kéne viszont😄
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
de bocsi ha elveszi a helyet attól, hogy jobb analóggal 😛
egyébként beis fejeztem csak a soccergamingra akarom kirakni
van még egy gondom mikor ráközelítek elvileg 3d-nek kéne lenni a fûnek, de sokszor lapos a textúra ez másnál is úgy van?
nekem így jobban tetszik, még mindig az alap koszolódással
lehet gyakorolni....
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
egy érintéses jó ütemû átvétellel jobban be lehet csapni a védõt
és elõnyt szerezni mint a cselekkel
abból én fõleg az elhúzást alkalmazom
Nekem sokkal hasznosabbnak tünik olyan csel amivel a betömörült védelem között be tud(nék)törni a játékos.
A FIFA 13 ban, valamiért nem tudom a z irányítást a nyilakra beállítani, valamiért nem engedi vagy lehet csak én vagyok a béna.
Tudna segíteni valaki?
ezenkívül még meg lehet próbálni
FIFA 13 Lod and Crowd Tool 1.0 by Doctor+ Productions
http://doctorfidel.wix.com/fifamods#!screenshots/c60z
és megoldás a profil újrarakása
mondjuk ott meccs közben bizonyos helyzeteknél lépett ki
Játék közben fix fps-sel a játék olyan kicsit akadós, tehát nem síma. De az fps fix 60 at mutat mégis akad, eléggé zavaró..
Erre valami megoldás?
A másik kérdésem pedig, hogy mindig frissülnek a csapatok forma szerint, az aktuális felállások, statok. De csak az eas match dayben ott pedig csak a gép ellen lehet játszani. Online nem lehet játszani frissített csapattal?