FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

V43 1105
Én az utóbbit venném már csak a két wireless kontroller miatt is ! :-)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

palinho96
Ezt miért a FIFA topcikba írod? 😮<#falbav>

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

Ingman12
Gondolkozom egy PS3 vásárlásán. Akinek van, vagy jobban ért hozzá, ezek mennyire lennének elegek, mennyire éri meg? Ez a 320 giga mennyire lenne elegendõ?

Playstation 3 (PS3 Slim) 320 GB (55. 900 ft)
Playstation 3 (PS3 Slim) 320 GB + Gran Turismo 5 + 2 db DualShock 3 Wireless Controller (62. 900 ft)

Leginkább Fifáznék, maximum pár dolgot kipróbálnék még rajta, de "túlzásba" nem hiszem, hogy vinném. Egyébként attól tartok, ha megjelenik majd a 4-es széria, akkor az elõzõre már magasról tesznek.

1. Allah velünk volt <#eplus2>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Breki33
gólörömöket pedig te állíthatod, korábban ezt is leírtam

pl

Breki33
nem kell külön progi csak playlistet kell készíteni a daloknak és játékon belül beállítani mikor szólaljon meg

korábban részletesen leírtam, hogy állítottam be
Breki33
azért van ez mert betölti az új játékos dolgait ezért nem lehet közben elnyomni ez olyan mint pl 10-ben debütáló mecsbetöltõdéskor a játékos a labdával animáció
Breki van már valami progi amivel szurkolói dalokat lehet beilleszteni a csapatoknak?
kezd idegesíteni hogy a góljaimnál mindig kiszaladnak a zászlóhoz! miért csak ez az 1 gólöröm van?? Miért nem random?
a másik idegesítõ dolog pedig a cserék animációjánál a túl hosszú idõ amíg végre beadja a cserét!
rooney8
legendáson kezdtem, állandóan elpicsázott a gép, lejjebb vettem világklasszisra, itt is szinte mindig megvert, de már csak 1-2 gólokkal, lejjebb vettem profira, elején még "egyszer gyõztem egyszer nem", most meg már 3-4 gólokkal nyerek. érik a világklasszisra visszarakás
ti milyen szinten kezdtetek?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Effe88
félprofin nyomtam
és nyertem 4-6
egyel talán nem nehéz,

szaggatásra van valami megoldás ?
w77d
gyerekek nem semmi feladatokat tud adni a fifa... a német-svéd bundás meccs után itt is álljak föl a svédekkel 30 perc alatt 0-4-rõl... esélytelen még félprofi szinten is :S

rooney8
Allitsd feljebb a grafikai beallitasokat. Minimumon nekem sem voltak.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Nincsennek nézõk a fifámba bármilyen módba játszom , egy üres stadion fogad mindig esetleg valakinek van hasonló baja ?
Breki33
fogalmam sincs mi lehet hacsak nem a V-Synch
Ingman12
Nem rossz. 😛

Ez a kombináció sokszor bejön nekem is, bár látom hogy ez egyszemélyes, úgy nehezebb. Távolról amúgy eddig kevesebb gólt lõttem, bár Younggal durrantottam egyet legutóbb olyan 25-rõl.

Ingman12
Breki, tegnap kirpóbáltam a múltkori két kameraállásodat, de mindkettõnél egy fehér szaggatott vonal fogadott, ami végigfutott a pályán.

Próbáltam a közelítést birizgálni, hátha az a gond, de nem vált be. Nem tudom mi lehet a probléma.

Effe88
gólom az arsenal ellen

jelenleg kölcsönbe vagyok a newcastlenél(marseilltõl)

Effe88
olya van, hogy csereként lépek pályára egy mérkõzen?😄
mert már lejátszottam vagy 60 meccset de vagy kezdek vagy egyel talán nem neveznek a meccsreD😄😄:
de olyan még nem volt, hogy a padozzak és beszáljak csereként a meccsbe...
elég gáz

köszi Breki
contraste
A meccs után 1. lettem amúgy a PL-ben és Magyarország felkínálta a szöv.kapitányi posztot, amit örömmel el is fogadtam, a csapat kint van a VB-n. Csak sajnos nem tudok a 2013-2014 es idénybe lépni...😞 remélem orvosolják a hibát.

ain't got no history

contraste
Sztem megint túl könnyû lett. Míg a védekezést ugyanolyan könnyû lehozni, mint a 12-ben a támadásokban sokkal könnyebb a kombinatív játékot végigvinni a sokkal fejlettebb és okosabb passzolási "motor" vagy mi miatt. Én Legendaryn Swansea-vel 5-0 vertem a MU-t könnyedén, tény,h Dyer gyerekkel minden védõ verhetõ😊

ain't got no history

Breki33
ez azt jelenti, hogy magad beállítgattad vagy azt, hogy beraktad az itt beírtakat?
Breki33
ja és a serie A szurkolói csomaghoz is volt egy settings amit betöltve egy tök jó oldalsó kamera lett
Breki33
pl ez

tv közvetítés 7-9

vagy közelítve és levéve a magasságot 8-8

és persze sajnálom h a challenge módot kivették:S Én azt is bírtam a régiekben

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

szerintem meg jó lett a FIFA. A 2010 óta nem játszottam ilyen fasza és összetett programmal. Nagyon tetszik benne az átigazolási idõszak, a sajtó meg az egész karrier valahogy átlátható.

Irányítás is jó, testreszabtam a csúszkákat és most simán ontom a gólokat profiban idõvel átváltok World Classra is.
Amit hiányolok az megmondom õszintén az, hogy kivették a stadion kapacitása, a kapus edzõ, védõ, középpályás, csatár és a tárgyalás fejlesztést pénzekért ebben nem láttam és a meccsek elõtt sosem tudom mennyi bevételem lesz a hazai meccseimbõl helyette kaptam ilyen fizetési és költségvetési csúszkát, de ez még a legkisebb gond, mindenesetre nekem azok a megoldások jobban bejöttek. Minden más teljesen oké végre egy FIFA hosszú idõ után, ami leköt

hülyegyerek
Nem is vagyok otthon a témában plusz Ultimate módban sorsolva kapod az ellenfeleket kupába és bajnokságba is.
Breki33
ja ez három lett bocsi 😛
Breki33
tegnap írtam egyet ha User and CPU Sliders -re gondolsz

de tessék még kettõ

User/CPU
Sprint: 53/50 (gives you a slight advantage with through balls)
Acceleration: 53/50 (same as above)
Shot Error: 50/50 (default)
Pass Error: 50/56 (CPU will have greater ball possession. This just makes it so cpu makes mistake sometimes. does not really affect scoring)
Shot Speed: 50/50 (default)
Pass Speed: 50/53 (gives cpu little boost in passing for faster play. corrected with pass error)
Injury Frequency: 50/50 (default but this is for you to decide)
Injury Severity: 50/50 (default, also you decide this)
Goalkeeper Ability: 50/45 (cpu cheats lol. You can even try 52/44)
Marking: 50/48 (possible 47 here. Gives you a bit space to play. cpu cheats)
Run Frequency: 50/55 (cpu gets little more in your face)
Line Height: 50/50 (default, this is still under testing but you can lower both by 4-5)
Line Length: 50/50 (default, this is still under testing but you can lower both by 5-10)
Line Width: 50/50 (default, this is still under testing but you can lower both by 4-5)
Fullback Positioning: 50/50 (default)
Power Bar: 50 (default)
First Touch Error: 50/52 (52 for WC, 53 for Leg. Leave yourself with 50 to learn it)

USER GAME CUSTOMIZATION

Sprint Speed - 45
Acceleration - 45
Shot Error - 50
Pass Error - 50
Shot Speed - 45
Pass Speed - 40
Injury Frequency - 40
Injury Severity - 50
Goalkeeper Ability - 50
Positioning: Marking - 80
Positioning: Run Frequency - 45
Positioning: Line Height - 45
Positioning: Line Length - 40
Positioning: Line Width - 40
Positioning: Fullback Positioning - 45
Power Bar - 50
First Touch Control Error - 50

CPU GAME CUSTOMIZATION

Sprint Speed - 40
Acceleration - 45
Shot Error - 50
Pass Error - 55
Shot Speed - 45
Pass Speed - 40
Injury Frequency - 40
Injury Severity - 50
Goalkeeper Ability - 50
Positioning: Marking - 80
Positioning: Run Frequency - 45
Positioning: Line Height - 45
Positioning: Line Length - 40
Positioning: Line Width - 40
Positioning: Fullback Positioning - 45
First Touch Control Error - 50

Legendary, manual, slow:
Player/CPU:
Sprint Speed - 44/44
Acceleration - 47/46
Shot Error - 53/53
Pass Error - 55/57
Shot Speed - 50/50
Pass Speed - 56/56
Injury Frequency - 80/80
Injury Severity - 50/50
Goalkeeper Ability - 50/46
Positioning: Marking - 90/90
Positioning: Run Frequency - 60/60
Positioning: Line Height - 50/50
Positioning: Line Length - 40/40
Positioning: Line Width - 40/40
Positioning: Fullback Positioning - 60/60
Power Bar - 56/-
Breki33
igen pont tegnap is volt írtam rá pár dolgot ami lehet megoldja
hülyegyerek
Amúgy azt nem tudja vki hogy Ultimate Team módba meccs szorzó az mitõl függ ?
Breki33
miért nem mentek fel a mircre és játszotok a magyarokkal?
én komolyan mondom nem mertem leírni, tizenX éve játszom focis játékokkal, de ilyen idegesítõ még egyik se volt. (plusz szvsz a gép "csalása" is most lett a legpofátlanabb). Igaz én 1v1 szoktam haverral, ott nincs jelentõsége, de eddig csak gép ellen tudtam nyomni, egyszerûen simán felbaszott -de fõleg az irányítás-.

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

hülyegyerek
Én most elöbb játszottam 4 meccset 3 an csaltak ellenem szóval ez így elég gáz mondhatni játszhatatlan. Írtam egy E-Mailt az EA nek de csak szokásos PR szöveget dobták vissza meg hogy a héten belül jön egy javítás ami szerintem tuti nem tudja kiszûrni a csalókat. Megoldás talán az volna hogy vadászhatnának a csalókra és kizárhatnák õket. Én szívem szerint még a serialjukat is tiltanám.
Hy
Az lenne a problémám , hogy elkezdtem a második idényt és igazolási idõszakba szimulálásnál kidob a játék 😞
Másnak is van ilyen gondja?
Esetleg van rá valami megoláds?
hi Breki.

Tudnál egy jó beállítást küldeni ahol a user/MI csúszkákat lehet belõni ?
Galy
ilyen volt nálam is: kaptam egy lasztit, azonnal három ellenfél rohant le, néha még passzolni sem volt idõm....
elite
Itt valaki warn-t fog kapni...

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

w77d
nakuss XD

Effe88
Szerintem te hülye vagy Weed.Már megbocsáss😄😄

contraste
Hát sok embernek van ilyen gondja idény végén vagy deadline day végén, és az EA ezerrel dolgozik a patchen, addig szivas..

ain't got no history

contraste
Contractoknál is kilép, lehet, hogy kölcsön vett játékos, kivásárlási opcióval, ezzel lehet a gond?

ain't got no history

w77d
gyerekek ennek az új Fifának az irányítása botrányosan szar lett... sokszor cseszik arra passzolni, amerre a kontrolleren az irányt nyomom. Ugyan ez van a futással is, ha nem nálam van a labda, szalad a hülye mindenfelé. Arról nem is beszélve, hogy míg a Fifa 12-ben simán tudtam érvényesülni, itt ha az ellen közelébe megyek, automatikusan leszerel, néha lehetetlen módon...
Tudom gyakorolni kell, de tegnap már majdnem földhöz basztam a kontrollert miatta...

contraste
Azt hiszem szûkítettem a probléma okát. Ha nem megyek tovább a mentésben (már nincs meccsem az idényben, csak szimulál ugye) akkor csak akkor lép ki, ha bemennék a sell playersbe, és pont most jelentette be egy játékosom, h visszavonul! Lehet ez a gond, régebben voltak már ilyen adatbázis gondja a fifának. Mit tudok tenni?

ain't got no history

contraste
pontosabban, ha felhõbe teszem, onnan hogyan tudom megnyitni? gamefacem meg nincs. Free Agent eket hogyan tudom eltüntetni a career modombol? Tény elég sokat kérdezek..

ain't got no history

contraste
Lehet az pendrive is? csak lényeg, hogy ne érje el a fifa? bocs, de még mindig nem tiszta, hogy mi a lényeg😊

ain't got no history

hubazzmeg! Jó ez az új gameplay mod!!! azonnal ki is kaptam 2-6 ra!! 😄