FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
másnak is szokott olyan jellegû problémája akadni a játékkal, hogy a háttér tiszta fekete és nem látni a játékosokat lasztit stb-t, de a játék meg megy csak tök feketeség minden?!
Valami ötlet hogy miért lehet?
Köszönöm a segítséget.
pitch_color textures.rar (723.9 K😎
http://adf.ly/Dx2PB
képek
http://www.soccergaming.com/forums/showthread.php?t=176042&page=3
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Volna csak az angol kommentárhoz linked? Hotfile pl?
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
felváltva nyomom mindkét focit mindig át kell állni
általában ezüst szinten vagyok azt hiszem
amúgy képességjátékokkal, hogy álass?
mert te elég pro vagy, csak azért kérdem,
én eddig csak egyet tudtam megcsinálni legendásra, a labdavezetést 25 ezer pont kell ugye és ott 25 002õt gyûjtöttem
a többi piszok nehéz, legendáson:S:S
ez jó gyors lövés kapásból ami pont a vonal elõtt ér földet
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
amikor kapod a passzt elindulsz a labda irányába, majd ha már szinte hozzáérsz a labdához, akkor folyamatosan nyomod az LT-t és az ellenkezõ (kapu) irányába eltolod az analóg kart
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
0:02-nél van egy labdaátvétel Rooney-tól. Lehetséges hasonló a Fifában? Tehát hogy háttal van valaki a kapunak, majd labdával ráfordulva egybõl megindulni.
Németország,Csehország,Svédország,Ausztria,oroszország,Finnországy,MagyarországXDXD hát nagyon reális😄
egy san marinot, vagy moldovát, észak írosrszágot, litvániát stb. tehettek volna bele
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
észak-írország meg felkért szövetségi kapitánynak
Most meghoztad a kedvem. Lehet én is kezdek majd egyet egy gyengébbel.
fõleg a kijelölt játékos mellett lévõk
A színt javítja illetve ezt a csíkozást
Included 3 different BUMP
first post pictures - realistic BUMP
second post - realistic BUMP
and this post - third BUMP - corrected neongreen
pitchpatch.rar (995.34 K😎
http://adf.ly/DqmwU
további képek
http://www.soccergaming.com/forums/showthread.php?t=176042&page=2
van már csúnya verzió, ami mûködik is? 😊
találtam egyet ez az Internal reloaded, de nem akar mûködni sehogy
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Eléggé idegesítõ gondom akadt. Megvettem a keresztgyereknek ezt a játékot. feltelepítettem neki, 2 napig semmi baja nem volt, majd azóta, mind a mai napig nem indul a játék. Nincs ékezetes betû a profilban, mp kipipálva, replay file írásvédett. Ötlet? Addig jutunk el, hogy Origin-bõl elindítjuk, feljön az ablak a beállításokkal, játék gombra katt, majd beugrig az EA logó, azután meg eltûnik azt kész....