36657
-
IXEMGabeo #35049 viszont idegesítő szerencse, hogy olyan király játékosok vagyunk, hogy még így is nyerünk:D -
#35048 Az gyakori hiba :) -
#35047 Nekem egyszer-kétszer előfordult, hogy eltűnt az eredményjelző, plusz a játékosok felett az a kis nyíl, ami jelzi, mikor kivel vagyok.
Következő meccsen már jó volt. -
#35046 Nálam játékos is tűnt már el, csak a radar mutatta meg persze passzoltam neki :D A következő alkalommal amikor kiment a labda rendbejött. -
IXEMGabeo #35045 olyan nálam is volt ez sztem csak bug, ha kilépsz és vissza akkor vissza fog jönni a labda. Nálam 1 ilyen meccs volt csak , nem tudom, hogy neked állandó probléma-e -
#35044 mit tartalmazott ez mostani patch? -
#35043 válts másik labdára a beállításoknál -
burkos01 #35042 Eltűnt karrier módban a labda. Eddig jó volt. Semmit nem raktam fel. Valaki segítsen. :( -
#35041 Sziasztok, még mindig nincs Career mode-ban használható Transfer progi? Csak, hogy rendbe lehessen tenni pár idény után a hulye igazolásokat. Amúgy mennyire jó volt anno a Manager Master... Rinaldoval mivan? -
burkos01 #35040 Mert mikor kilépsz el kell menteni. Alapból egyéni A-ra menti. És mikor térfelet választol a nyilakkal, akkor ott alul is át kell állítani egyéni A-ra. Pofon egyszerű. -
Pettersson #35039 köszi, megcsináltam ezt, de így sem jó... sajnos egyszerűen nem reagál az átállított dolgokra... :( -
burkos01 #35038 http://www.youtube.com/watch?v=-VLXMx-CDL0 -
Pettersson #35037 Hogyan tudnám azt beállítani, hogy a régebbi verziókból ismert WASD billentyű kombinációra betudjam állítani a játékot? -
burkos01 #35036 Sziasztok az lenne a kérdésem hogy lehetne megoldani azt hogy két billentyűzettel lehessen fifázni?- a gép egynek kezeli a kettőt és nem külön külön. Segítséget előre is köszi! -
domez128 #35035 Köszi , megoldódott , directx, netframe work ,reinstall -
IXEMGabeo #35034 Hamár itt vagyunk az Odd Greenlanddel továbbra is szárnyalok és már több, mint 60 millió eurot összekapartam velük a szigorú üzleti beállítások ellenére, ráadásul orrba szájba nyerem a kupákat, bajnokságban a 3. évben szakadt meg a veretlenségi sorozatom közben pedig ifi bázis alakulóban, és a csapatot felvittem 4 csillagos értékre:D:D
Szóval megy ez és igazából csak a sprint van nálam felvéve 73-asra, a gyorsulás 65-re, a többi normál vagyis 50-es, 51-es értéken van max. Lövések sokat számít, hogy rásegítettek, de mivel nem túl jó az analógom ezért én ezt megengedhetem magamnak, hogy rásegítetté tegyem így látványosabb...Sok gólt is lövök messziről. -
IXEMGabeo #35033 indítsd rendszergazda módban a játékot, rendkívül fontos -
domez128 #35032 nem, nincs szóköz -
IXEMGabeo #35031 akkor szóköz van a felhasználó nevedben. Ékezet, szóköz nem lehet benne -
domez128 #35030 nincs , de van nagy és kisbetű .
-
#35029 Nincs ékezet a felhasználónévben? -
domez128 #35028 Sziasztok.
Újra kellet húzni a win 7-et , letöltöttem újra az origint és a FIFA13-at
de sajna nem indul el , a bejelentkező képnél a Messit betölti aztán semmi.
Már írásvédetté tettem a dokumentum fájlban az iniket és a repley. bint is , de ez sem oldotta meg a problémát.Ha tud valaki kérem segítsen. -
#35027 Hali!
13-hoz van valami replay disabler progi? -
#35026 olyan problémám lenne hogy a játékban bizonyos játékidő után egyszerűen nem tudom mentéseimet használni, kidobál folyamatosan az asztalra ha megpróbálom betölteni a játékállást. Így kb jó esetben 2 szezont tudok lejátszani....mi okozza a problémát v. hogy tudnám orvosolni?!
Köszönöm válaszokat! -
#35025 igen, irányfüggő -
BoxyP #35024 Sziasztok! Olyan gondom lenne, hogy tettem be szurkolói hangokat de játék közben alig lehet hallani..viszont ha gólt rúgok akkor meg rendesen szól! Ugyan úgy csináltam mint a 12ben de valamiért itt nem jó! Valakinek valami ötlete?! A játék természetesen eredeti ps3on! -
SawKing #35023 Sziasztok!
Ha szeretnétek egy szervezett magyar csapatban játszani, vagy bajnokságban részt venni, akkor látogassatok el a honlapunkra: http://www.hunwolves.tk/
Vagy vegyetek fel minket xbox live on.
Gamertag: IceSaw
PMate15 -
wednes #35022 Sziasztok, a cselezésről szeretnék informálódni.
Úgy vettem észre irányfüggő a dolog (tehát, hogy melyik irányba nézünk) de azért erősítsétek meg a dolgot.
Tehát arra gondolok, hogy a gombsúgóba leírt dolgok elhelyezkedése változik az iránytól függően és nem fix helyük van. Például, RS fél kör alul(akkor nem mindig alul kéne húzni a fél kört), vagy 2 rövid RS jobbra, az csak akkor működik ha jobbra nézek, mert különben mást csinál, de ha lefele haladok akkor már 2 RS lefelét kell alkalmazni. Azért kérdezem, mert a cselezés kicsit kaotikus még nekem. -
#35021 modding way-t hogyan lehet törölni? egyesével a fájlokat keressem meg? -
#35020 XD -
IXEMGabeo #35019 micsoda? -
#35018 Hogy lehet megállítani az öregedést/visszafejlődést benne? Eléggé szar így:( -
#35017 Nálam jó. Lehet délelőtt volt valami karbantartás vagy update-szerűség, mert én is hallottam egy-két helyről, hogy vacakolt nekik akkor. -
#35016 nektek bejön az origin? haveromnál is és nálam is hibát ír ki belépésnél. -
#35015 :D
jó én már semmin se lepődök meg
mióta kiderült, hogy világklasszison fél pályáról lövi a gépnek a gólokat az egyik kisgyerek::D -
#35014 és online ugye nem csal a gép...... -
#35013 minden segítséget levéve, csúszkákat rendesen beállítva na azt megnézném -
iownuall #35012 Nem nagyképűségből, de simán verhető a gép a legnehezebb fokozaton is. Online sokkal erősebb játékosokba is belelehet futni, mint az AI ;) -
IXEMGabeo #35011 veled lejjebb a csúszkákat
Játékos és MI testreszabása keresd meg a beállításoknál -
#35010 természetesen cal
mint az összes fifa
ez a sajátosságuk:D