FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#circling>#circling><#vigyor5>#vigyor5><#vigyor5>#vigyor5>
és gyors üzemmódban vedd fel azután lassítsd
én 30-tól 80 megáig veszek fel egy akciót, abból igyekszem egykét megást készíteni
Egy 10 perces meccsre felesleges akkora méret, még ha utána törlöm is.
bekaphatják pedig tényleg világklasszis,
arra, hogy hogy kérdezték
megnézem kézin is
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
#34635:
Inkább kissebb erõvel lövöm szerintem! Kicsit furcsa a PES-hez képest a lövés, de nagyon jól megcsinálták!!
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
pl
"Üdv mindenki!
Abban segítsetek, hogyan kell úgy gólt lõni, hogy ne laposan menjen a labda?! :F Akármelyik gól amit lövök, mind olyan, és már nagyon idegesít, hogy nem tudok egy labdát úgy ellõni, hogy szépen szálljon, vagy ilyesmi... 😞((
Másnak is van ilyen gondja?"
DE szerintem már ittis írták korábban, még a sliders kapcsán
Igaz néha kirepítem a stadionból. 😄
errõl beszélek, kérdeztem már korábban
http://fifaaddiction.com/tutorials/shooting/#Direction%20and%20aftertouch
voltak mát a rásegítések szinte mind kézin is tudom milyen megszoktam már pes-ben is
itt a magas távoli átlövéseken volt inkább a hangsúly
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Nekem ez és a sliders folyamatosan változik, most gondolom pont a chantes settings miatt van pont így, de örültem, hogy végre Pes-hez hasonló távoli lövéseket tudok lõni, eddig a lövés nem nagyon tetszett nekem is sokszor lapos volt.
De ha ilyen könnyû akkor megválaszolhatnád az aftersoot-os kérdésemet 😛
Igen a grafika közelrõl jó, mondjuk távolról már akadnak hiányosságok, szerencsére javítható

viszont grafikailag szerintem jobb mint a pes..
de ilyen távolságból már elég rutinosan megy azért

átlövés kézi
lövés rásegített
csak az ívelést állítottam be, hogy félig manuális legyen..
Lapos lövések nálam szinte mindig gól
eddig is mentek nem?😄😄😄
egyébként jókat lehet lõni az fix😄😄
lövésed manuálison van?vagy részleges rásegítésen?
nekem elindul a telepítõ megy megy nem ír ki semmit, úgy kell bezárni
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10