FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Nincs benne semmi, gondolom, hogy törölték.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
10 minutes to demo?
Ten minutes to lift off- unless Baker says: "Houston, we have a problem" :/
de ezeknél máshogy nem is szabad felgoni😄
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
ReaL MaDRid x siempre
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Just heard from the guy who will be updating the Largedownloads file and he said it will take two hours to upload to the site due to the size of the demo.
This means 11am UK is now the latest estimate.
http://largedownloads.ea.com/pub/patches/Fifa/
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
EA Admin
Posted: 31 Aug 2007 04:03 Post subject:
--------------------------------------------------------------------------------
The guy will be starting work at 9am and I'll be calling him from Canada at 1am my time to make sure the demo button is pressed.
--------------------------------------------------------------------------------
I think it should hopefully only take about an hour to get the file live if everything goes to plan.
Ezek friss infók és kicsit hamarabb fent vannak az említett oldalaknál :-)
vagy olvassam el amit tegnap írtam ma onnan? P
Ha a hivatalos Vancuver -i EA Admin ír valamit azt nem nevezném találgatásnak.
amit most csinálunk, annak annál inkább😊
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
I'll try to find out the other delivery estimates for the 360/PS3 demo but at this stage I don't want to give any dates in case they turn out to be wrong. There are a couple of people I need to chase up but they're on a plane from London so are a little out of contact.
I'll hopefully have more news tomorrow about the NG demos.
háááááát.........
Rég kész a demo söt már gyártják a full gamet.
Ez mind csak reklám.
Halla Madrid!!!! Jövőre Bl-t is megnyerhetjük!!! Eddig Metzelder és Pepe jó igazolás de még hol van a vége!? Saviola,Drenthe,Robben Fabregas,és talán Kaká,ha sikerül nagyon jó csapatunk lesz!!!