FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy a verekedésérõl/kakaskodásáról nem tudtam Beckhamnél, ettõl függetlenül lehetne a csapat a demoban 😛.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Go to your FIFA 08 Demo folder then create a new text file (name it whatever for now)
Open that text file and copy/paste this:
Quote:
[]
RESOLUTION=1280x1024x32
QUALITY=2
save
then rename it to 'locale.ini'
run the game
(If there's already a locale.ini file in there, just edit it that one)
http://www.youtube.com/watch?v=W8_ZweDsCLA
http://www.youtube.com/watch?v=4GrxhJtGzDk
mondjuk itt nem fightingol mint a korábbi videokban
nade ez off
ha arra gondolsz amire én,köze nem volt verekedéshez bekemnek
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Yo, Bitch!
2. FIFA
3. BioShock
4. Battlefield 2
5. Partyarcok
6. XBOX360
7. Falcon 4.0 - Generation
8. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
9. SilkRoad Online
Lassan legelsõ topick lessz mert mindenki a DEMO-ra rágja a fogát😄
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Idén nemtom, hogy van :S.
Yo, Bitch!
VMVR : A demoba be lehet állítani h magyar legyen a kommentár v csak angol van?? mert ha csak angol akkor ne hamarkodjuk el elõre h mondják a kapusok neveit mert a magyarba lehet nemfogják de remélem ennek az ellenkezõje lesz szóval mondják h kivédd egy nagyot . . .<#wow2>#wow2><#wow2>#wow2><#wow2>#wow2>
Halla Madrid!!!! Jövőre Bl-t is megnyerhetjük!!! Eddig Metzelder és Pepe jó igazolás de még hol van a vége!? Saviola,Drenthe,Robben Fabregas,és talán Kaká,ha sikerül nagyon jó csapatunk lesz!!!
Grafika: kb. maradt a 07 szintjén...
Játékmenet: szerintem javult, élvezetesebb lett az egész, nem olyan könnyû gólt lõni, a kapusok jól védenek, és a lövések sem csúnyák. jókis támadásokat lehet építeni
a kommentátorok pedig, végre kimondják a kapusok neveit is😊
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Második szezonom a MU-nél, bezsebeltem eddig velük mindent, megvettem Navast, vágott húsz gólt és haladunk az újabb sikerek felé, jó a csapat nagyon!<#eljen>#eljen><#hawaii>#hawaii>
Eladtam elsõ szezonban Sahat 😛, a szezon végén a stadiont felnyomtam 8-ról 9-re és második szezon elején Kusczakot vagy kit eladtam 2 900 000 dolláért a Wattfordnak, vagy Leedsnek, nemtom.
Most azon kell dolgozni, hogy 48 milla alá ne menjen a bankszámla.
Most 47.
Demot meg leszedem majd talán egy hét múlva, ha érdekel, akkor már lefog jönni simán 1-2 perc alatt 😛, aztán majd nem sokára jöhet az egész, a teljes játék.
Tehát felesleges most mindenkinek ráhajtani a linkre, naná, hogy lassú.