FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
X lenne a normál fejes vagy melyik?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Szabadrúgások azért ennyire ne legyenek reálisak <#idiota>#idiota>
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
http://goo.gl/gd6Zi5
a szabadrúgások nagyon nem mennek. Utoljára kb a FIFA 07-ben lõttem halomra a szabad gólokat, a legjobb szabadrúgás módszer a FIFA 05-ben volt amikor a cél keresztet beállíthattad a kapu bármely pontjára és úgy simán eltaláltad az erõsséget mindent😊 Lényegesen jobb volt, mint ez
Errõl jut eszembe, kicsit majd gyúrnom kell a szabadokra és a büntetõkre. Fõleg a tizenegyeseimre, valahogy nagyon idegennek érzem még az egészet.
4x játszottam le a karrier módba a Tottenham-Chelsea meccset.Mind a 4x 3-1 lett a vége és szinte ugyan azok a játékosok rúgták a gólokat.2x profi szinten és 2x világklasszis szinten.Melyiken csal jobban a gép?Ki milyen beállításokkal játszik?
Fifa 13-ban az irányítást alternatívra tettem és ott megvannak adva a nyilak, de a játékban nem érzékeli õket így nem mozognak a játékosok..mi lehet a gond?
nem egy nagy szám de, én csak ilyen cseleket tudok sajnos(ütem cselekD😊,😄D😄+lövõcselt néha😄😄
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
ezek a file-k kellenek az angol mellé
hun_hu.bh
hun_hu.big
hungarian_hu.bh
hungarian_hu.big
azután ajánlott egy regenerátort futtatni
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
A horvát válogatott pedig azért nincs benne, mert nincs licenc rá 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
leszedtem innen a magyar kommentár rarokat és van egy hun_hu.big fájlom
ezzel mit kéne kezdenem, hogy be tudjam heggeszteni a játékba? 😊
Bazinga!
pont egy visszahúzós félét csináltam a védõ meg a labda mellé rúgott, fel is vettem xD
Csak engem irritálnak ezek a cselezgetések? A legtöbbje nem élethû, mármint hogy 20 embert átver vele az ember, a való életben nem menne így, és persze utána már könnyû a dolga 4-5 méterrõl. Nyilván szépek, de egyszerûen utálom a nagy részét.
Nem mintha bármelyiket is megtudnám csinálni. 😄
hálistennek nyert a Dortmund
„Fantasztikus érzés, hogy a Real Madrid ellen léphetünk pályára Dortmundban. Végre nem a FIFA13-mal kell játszanom ellenük.”
Sven Bendert, a Borussia Dortmund labdarúgóját nem kell nagyon motiválni a Real elleni BL-csatára.
de nem amiatt csal
nehezebb fokozaton így nehezít nem az ellenfél lesz ügyesebb hanem
a játékosaid gyengébbek és nagyobb a csalás benne
szerintem gép ellen érdemes nem a legnehezebb fokozaton játszani de manuálissal irányítással gameplayal és a csúszkákkal nehezíteni
legkönnyebb és legnehezebb fokozaton még nem próbáltam
Mivel nem találok off vagy egyéb ilyen Fifa topikot, ezért ide írom.
Ha van olyan köztetek aki a bizonyos "aszfalt" nevû site-ról gonosz módon töltötte le a játékot mégpedig azt a bizonyos FIFA 13 Internal Reloaded verziót, az kérem írjon rám privátban, mert nekem életemben nem volt gondom egy játék feltelepítésében sem, most is biztos valami egyszerû dolgot nem vettem észre, de már agyhugykövet kaptam h el sem tudom kezdeni a telepítést...!!!
Nagyon szépen köszönöm!
összeütközik az egyik védõ az egyik newcastle játékossal azért nyílik meg ott a terület
a másik billentyûzettel nyomod, más lenne a véleményed ha kontrollerrel tolnád
ég és föld😊
de már tovább nem magyarázok, ha elhiszed el ha nem nem
nekem nyolc😄😄
ha hiszed ha nem
nehézség világklasszis, kapusok 55re vannak húzva mind a két oldalon
nem mindig nyerek én se(karreirbe nyomom de csak a profimmal csak azt irányítom)+kontrollerrel
elég ügyi vagyok már, õ fifás😊
de nyomhatunk egy játékot bármikor😊bár ahhoz meg kéne venned a játékot😊
ellenem ilyet tuti nem lõnél