FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és melyik a normál fejes FATAl? merthogy a B-t nyomva (mondjuk nekem számgombok vannak) az a lövés gomb ugyebár nagyon fölé fejeli alighogy megnyomom...

X lenne a normál fejes vagy melyik?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

hamár itt tartunk szögletbõl marha ritkán jön össze a gól eleddig 2x sikerült fejesgólt fejelni nem is tudom hogyan, amúgy lepattanó gólokat lövök max szögletbõl is...mondjuk az nem is baj, mert az tényleg le volt egyszerûsítve még a FIFA 10-ben is...

Szabadrúgások azért ennyire ne legyenek reálisak <#idiota>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

[HUN]FaTaL
Ez sokkal reálisabb, mármint nehezebb gólt lõni. De a nehéztõl messze van, ugyanúgy kell lõni mint a Fifa 11-ben.😊

http://goo.gl/gd6Zi5

11-esek nagyon jók benne

a szabadrúgások nagyon nem mennek. Utoljára kb a FIFA 07-ben lõttem halomra a szabad gólokat, a legjobb szabadrúgás módszer a FIFA 05-ben volt amikor a cél keresztet beállíthattad a kapu bármely pontjára és úgy simán eltaláltad az erõsséget mindent😊 Lényegesen jobb volt, mint ez

Ingman12
Ügyes. 😄

Errõl jut eszembe, kicsit majd gyúrnom kell a szabadokra és a büntetõkre. Fõleg a tizenegyeseimre, valahogy nagyon idegennek érzem még az egészet.

Breki33
Sziasztok!
4x játszottam le a karrier módba a Tottenham-Chelsea meccset.Mind a 4x 3-1 lett a vége és szinte ugyan azok a játékosok rúgták a gólokat.2x profi szinten és 2x világklasszis szinten.Melyiken csal jobban a gép?Ki milyen beállításokkal játszik?
HAli!

Fifa 13-ban az irányítást alternatívra tettem és ott megvannak adva a nyilak, de a játékban nem érzékeli õket így nem mozognak a játékosok..mi lehet a gond?
Effe88
gólom wigan ellen(profikarrier)

nem egy nagy szám de, én csak ilyen cseleket tudok sajnos(ütem cselekD😊,😄D😄+lövõcselt néha😄😄

penge96
Egyébként ha valaki akar játszani Originen, akkor vegyen fel: Blade468

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Lacoka12
nem tudjátok mért romlik a formám folyamatosan ha kapus vagyok védek de még úgy is csökken még akkor is csökken ha épp egyszer se érek labdához meccs alatt

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

heló, tudnátok valami megoldást arra hogy eltûntek a szurkolóim. légy profi idényben játszok és nincsenek szurkolók a stadionban. elõre is köszönöm
Breki33
az nem elég, párszor már leírtuk

ezek a file-k kellenek az angol mellé

hun_hu.bh
hun_hu.big
hungarian_hu.bh
hungarian_hu.big

azután ajánlott egy regenerátort futtatni
bemásolod fifa 13 'game' mappába
precision
valaki pls help 😊

Bazinga!

A Horváth Gábor is😄😄😄

penge96
Nagyon köszönöm!

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

ezért kell használni TS-t vagy Skypet, mert a fifában mindenki hall mindnekit
amikor elindítod a fifát az originbõl, launcherben játékbeállítások->hang fül->élõ csevegés kikapcs
penge96
Srácok, hogy tudom lenémítani a játékban a SAJÁT és a többi játékos mikrofonját? MErt eléggé irritál, hogy mások fingását, fütyülését stb.-t kell hallgatnom. És mivel én játék közben haverommal dumálok mikrofonon, gondolom ez fordítva is igaz...

Roland10
<#idiota>

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

Effe88
de a németh benne van

Roland10
Hát valóban nincs...😊 nem is tudom, mért "th"-val írtam! <#rolleyes>

[HUN]FaTaL
Mert nincs olyan ország, hogy "Horváthország".

A horvát válogatott pedig azért nincs benne, mert nincs licenc rá 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Roland10
Most nézem..mért nincs benne a játékba a Horváth válogatott? 😊

precision
help! 😊

leszedtem innen a magyar kommentár rarokat és van egy hun_hu.big fájlom

ezzel mit kéne kezdenem, hogy be tudjam heggeszteni a játékba? 😊

Bazinga!

ott melyik gombot kell kétszer nyomni?😄 egyszer véletlenül megcsináltam amúgy pedig tényleg gyakorolni kell a cseleket, ha valaki ilyen szinten el szeretné sajátítani, mint, ahogy a videóban látható:/

pont egy visszahúzós félét csináltam a védõ meg a labda mellé rúgott, fel is vettem xD

ja némely trükk már annyi kombinációból áll hogy lehetetlen a meccs hevében "elõhívni" + aztán volt olyan is hogy csellel akartam a védõt becsapni és elvinni a lasztit az meg a legtermészetesebben belépett és simán elvesztettem ... 😞(
Effe88
elég prok!
én nem tudok cselezni😄.dmax test csel, meg ilyenek
ja meg lövõ csel😄😄

Ingman12
http://www.youtube.com/watch?v=p3erIXFzAFc

Csak engem irritálnak ezek a cselezgetések? A legtöbbje nem élethû, mármint hogy 20 embert átver vele az ember, a való életben nem menne így, és persze utána már könnyû a dolga 4-5 méterrõl. Nyilván szépek, de egyszerûen utálom a nagy részét.

Nem mintha bármelyiket is megtudnám csinálni. 😄

Ingman12
Amennyi esze van biztos billentyûzeten nyomkodja az x-et.

Balotelli meg nem rég azt nyilatkozta, hogy a FIFA 13 annyira élethû, hogyha megnyomja az X-et Robben akkor sem passzol😄DDD

😄😄

hálistennek nyert a Dortmund

Ingman12
Nyertek is. 😊

Effe88
A NAP MONDÁSA
„Fantasztikus érzés, hogy a Real Madrid ellen léphetünk pályára Dortmundban. Végre nem a FIFA13-mal kell játszanom ellenük.”

Sven Bendert, a Borussia Dortmund labdarúgóját nem kell nagyon motiválni a Real elleni BL-csatára.

Breki33
énis azt használom
de nem amiatt csal

nehezebb fokozaton így nehezít nem az ellenfél lesz ügyesebb hanem
a játékosaid gyengébbek és nagyobb a csalás benne

szerintem gép ellen érdemes nem a legnehezebb fokozaton játszani de manuálissal irányítással gameplayal és a csúszkákkal nehezíteni

legkönnyebb és legnehezebb fokozaton még nem próbáltam
Látom itt a vitát hogy milyen szinten toljátok. Én úgy veszem észre hogy rohadtul csal a gép! Azt tapasztalom hogy az ellenfél a fél pályán át viszi a labdát úgy hogy már a VKP is a nyakán, majd a 16-osnál még rámegy egy emberem ÉS NEM LEHET ELVENNI TÕLE a labdát! Addig nyomul, trükköz amíg rámozdul még + védõ, majd 3 emberrel a nyakán simán beteszi az üressé váló(mivel mindenki rámozdul a labdát felhozó játékosra)társának aki mint az ágyú szétlövi a hálót.... 😞((( Igaz hogy azt a gameplay patchot használom amit Breki linkelt, csak anélkül meg 4-5 gólokkal vertem az ellent.
Sziasztok!

Mivel nem találok off vagy egyéb ilyen Fifa topikot, ezért ide írom.

Ha van olyan köztetek aki a bizonyos "aszfalt" nevû site-ról gonosz módon töltötte le a játékot mégpedig azt a bizonyos FIFA 13 Internal Reloaded verziót, az kérem írjon rám privátban, mert nekem életemben nem volt gondom egy játék feltelepítésében sem, most is biztos valami egyszerû dolgot nem vettem észre, de már agyhugykövet kaptam h el sem tudom kezdeni a telepítést...!!!

Nagyon szépen köszönöm!

én most kivettem minden rásegítést...még a védést is...most félprofin szenvedek...de ajánlom mindenkinek, teljesen más így a játék
hungary27
Felvettem de amikor vissza akarom nézni nem tudom kinagyítani.
Effe88
az
nem is szoktam sûrûn ilyeneket lõni
elhihetedD😄:

kontrollerrel tolom mostmár😊 hetek óta begyakoroltam és megszoktam az analog kart is😊😉 És tényleg összeütközik😄 ritka mákos gól

Effe88
nézd meg jobban
összeütközik az egyik védõ az egyik newcastle játékossal azért nyílik meg ott a terület
a másik billentyûzettel nyomod, más lenne a véleményed ha kontrollerrel tolnád
ég és föld😊
de már tovább nem magyarázok, ha elhiszed el ha nem nem
nekem nyolc😄😄

pszichikai ráhatás😄

Amikor minden 50-esen van akkor a legpontosabb rövid passzos játékkal sincs semmi területem szinte...

nem lehet ilyen nyomorék az AI, hogy így elvidd mellettük...

Effe88
nem talált 50esen van az enyém is és a mi is
ha hiszed ha nem
nehézség világklasszis, kapusok 55re vannak húzva mind a két oldalon
nem mindig nyerek én se(karreirbe nyomom de csak a profimmal csak azt irányítom)+kontrollerrel
elég ügyi vagyok már, õ fifás😊
de nyomhatunk egy játékot bármikor😊bár ahhoz meg kéne venned a játékot😊

penge96
"Ellenem ilyet tuti nem lõnél." Ezt a szöveget is de rég hallottam már... 😄DDDDDDDDD

Rudee
Akkor rakd fel a videót youtube-ra, ez így értelmetlen kissé.

Szar Bayern, szar Bayern :)

gólodnál tisztára látszott, hogy a sprint csúszkád a maxon van neked is simán lefutod az ellenfelet gond nélkül, szóval hiába WC ez csalóka😊 nem szégyen bevallani, hogy felvetted a saját beállításaid én is megtettem, mert félprofi szinten se bírtam gólt lõni korábban úgy, h minden 50-esen állt😄

ellenem ilyet tuti nem lõnél