FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

értem, köszi 😊 ha valaki tudja akkor kérem segítsen 😊
Rudee
Nem tudom, csak IRL voltam kapus, FIFA-ban még nem.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Igen, valószínû, hogy az a hiba 😊 de nekem kell irányítani a karral a kapust, vagy van hozzá egy gomb mint pl ahhoz amikor az ellenfél támad és nyomni kell az L1-et, hogy a kapus együtt éljen a játékkal?! 😄 (ps3)
Rudee
Támadáskor állsz egy helyben? Az is lehet hiba, együtt kell élni a játékkal.

Valaki segítene? :$$$
Én most vagyok a spanyol másodban a Racing Santandernél 7 furdulóval a vége elõtt 7 pontom van,én érek egyedül valamit a csapatban ,9 góllal jobbszélsõ létemre,pedig a csatársorban ott van Hugo Almeida is....na ennyit errõl.
Remélem jövõre nem ad kölcsön már az Osasuna.

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Effe88
3 év után(1 év a clermontba francia 2., 2 év a newcastlebe) leigazolt a barca😄😄 29,5 millió euróért😄😄, na de a legcsodásabb, hogy eddigi 6 tétmeccsbõl egyszer játszhattam😄😄😄(lille elleni szuperkupa és a spanyol szuper kupa meg egy pár bajnokin se játszatott a szemét edzõ😄)
busgetsz-fabregas-inieste tengely mellett nehéz bekerülni:S:S:S

Sziasztok! Az lenne a problémám, hogy kapusmódban a meccs alatt percrõl-percre csökken a kapusom értékelése, hazai pályán annyira még nem is vészesen, de idegenben pislogok egyet és máris lement 1-el, az lenne a kérdésem hogyan lehetne ezt elkerülni?! a válaszokat elõre is köszönöm 😊
Ingman12
Maximum ha visszahív a klubod, már ha van ilyen lehetõség a játékban. Ha nincs, akkor csak ha lejár a kölcsönszerzõdés, legalábbis a való életben ez lenne.

hungary27
Hogyan tudnék eligazolni? Kölcsönben vagyok a francia másodosztályban, de már nagyon elegam van belõlük.
Lacoka12
ok köszi

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Effe88
azt nem tudom
én sajátot kreáltam, beraktam magam a marseillbe-aztán elsõ évben kölcsönadtak a clermontnak, utána elvitt a newcastle most ott vagyok még😄

de egyébként folyamatosan fejlõsz, különbözõ teljesítmények után, pl, fejezz be 40 mecset, tb, szerelj 5x, lõj kapásgólt , millió dolog van, most már 81es szinten vagyok
ja illetve az ea fc-ben a katalógusnál tudsz venni extra dolgokat, pl, +1kapus teljesítmény karrier profihoz meg még egy csomó dolgot

egyébként inkább saját profit csinálj é úgy kezd el, nagyobb élmény szerintem

Lacoka12
valaki

DaemoonHunter
Tök hangulatos ahogy barátságos meccsnél kezdett a kommentátor: üdvözlök mindenkit ezen a halloween-i estén, vagy valami ilyesmi persze angolban 😊
Ezek mindig ennyire együtt élnek a dátumokkal? 😄

Breki33
próbáld meg az origint angolra állítani
Most beszélgetek live chaten a supporttal, hátha visszatudják szerezni a friend listemet. Szerintetek kivitelezhetõ? VAgy a "Cloud" rendszer nem menti el ezeket?

Hello. Kerdesem lenne. Tegnap este meg tokeltesen ment a Fifa 13, ma reggel akarom indítani de nagyon lassan indult. Mire elért a nyelv választásig kb másfél óra telt el. Újraraktam többször is de nem orvosolta a problémát. Mi lehet a gond?

Ez a szerencsétlen csak a FIFA miatt törte fel az accomat, a BF3-at meg a többit hideolta, csak a FIFA 12 meg 13 volt látható. ELõször meg is ijedtem, aztán rájöttem hogy lehet unhideolni a játékokat 😊)

Done

Rudee
Ez lehetett a szerencséd.

Valami ultra brutál jelszót állíts be a mailhez és az EA fiókhoz is, mert az ördög nem alszik 😄

Még szép hogy rendesek, kifizettem nem 1 játékért a pénzt, illik visszaállítani ha már a saját fasságuk miatt buktam majdnem az accot. 😄

Effe88
na rendesek akkor<#eljen>

Vissza is állították az accomat, persze az illetõ sikeresen törölte a friends listemet. Aki akar vegyen fel újra: realee_HUN

De amúgy el kell fogadniuk a FIFA 12-t is, hiszen az is ott van a fiókomon.

De az õ faszságuk miatt most ha szopok X ezer forintot... érted, elég a fiók jelszava ahhoz hogy a primary (bejelentkezéshez használt) e-mail címet megváltoztassák, még csak megerõsítõ emailt se kérnek a fõ emailcímrõl...

Effe88
szerintem se

Rudee
Nem fogják. Még ha az e-mailekrõl csinálnál képet és megírnád hogy így vetted, akkor talán, de még úgy se hiszem.

"Természetesen segítünk Önnek. A fiókot egyenlõre letiltottam, így jelenleg nem tudnak hozzáférni. Az azonosításhoz kérem küldjön nekem egy képet, amin a következõk szerepelnek:

- a játék doboza
- a lemez
- a kód
- egy papírlap, rajta az <06228971> ügyszám kézzel írva
- a blokk, számla, amit a vásárláskor kapott."

Ajajj, olyankor mivan ha a BF3 meg a FIFA 13 cdkulcsos oldalról van és képem sincs róla meg semmi? Bár a FIFA 12-rõl küldtem nekik mert hál' istennek az dobozos, remélem elfogadják... Blokk, számla meg nincs meg, hol élnek ezek? Nem vagyok raktár 😄 de remélem visszaállítják még ma...

köszönöm
rooney8
grafikai beállítás. minimumra véve kiveszi a játékból, állítsd jobbra

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Sziasztok . Mi annak az oka hogy a játékban nincsenek nézõk a meccsen ?:\
Rudee

PS3-as fórum nincs?
Roland10
Fent van valakinek a Fifa 12? 😊

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

Lacoka12
valaki pls

Roland10

Roland10

Roland10

Nálatok ez mûködik?

Mikor kiválasztom a loc-ból a nyelvi fájlokat hibával kilép a CM-bõl! :/

Breki33

FIFA 13 ModdingWay Mod V 0.9 Released
POSTED BY Moddingway ON October 28 READ MORE

FIFA 13 ModdingWay Mod Version 0.9 has been released ! Updated Revolution Mod ( No crashes ) Licensed kits : Brescia, Grosseto, Venezuela, Bolivia, Estoril, Crotone. New Adboards. Liga BBVA and others. New Faces Added ( check on players.lua file ) . Boots Player Selector updated with tight kits option. New Ball : Adidas Tango 12 OMB and Europa League Ball.

http://www.moddingway.com/forums/thread-1875.html
hungary27
Nem lesz gond nyugi.
dobozosan egyedül a FIFA 12 van meg, a BF3 és FIFA 13 cdkulcsos oldalról van egy megbízható személytõl. Gondolom ha a cdkulcsot megadom akkor csak elfogadják... holnap megpróbálom felhívni õket, köszi a segítséget

Ingman12
Ha tudod bizonyítani, hogy tiéd a játék, akkor nem lesz gond. Elvileg ez a számuk, de nem vagyok teljesen biztos benne. Azért egy próbát megér, remélem segíteni tudtam.

06/1 505 9550

fingom sincs, most értem haza 20 perce és az az email várt hogy sikeresen megváltoztattam az origin accounthoz használt e-mail címet......

Effe88
azt meg, hogy?S:S:S

Lacoka12
ha valódi játékossal kezdek karriert akkor azt hogyan tudom fejleszteni?

valaki tudna segíteni? ellopták az origin accomat és sehol nem találok egy kurva EA magyarország telefonszámot. elõre is köszi...

Sziasztok! olyan problémám akadt, hogy a szerzõdések és a játékos vásárlása menübõl lép ki.de csak a meglévõ karrier módban.ha újat kezdek akkor nem lép ki. mi a teendõ ilyenkor? eddig jó volt, most jött elõ a probléma. olyan is történt, hogy vettem játékost, játszott 2 meccset és eltûnt a keretbõl..,.
Breki33
És ezért Barca edzésen nemis gyakoroljuk a szögleteket.

hehe minek ez a sok macera? Ha messivel lövi úgy is gól lesz bármelyik pozicióból!
[HUN]FaTaL
Én a B-vel fejelek, mondjuk barcával játszom szóval ha szezononként 3 gólt fejelek lehet, hogy sokat mondok. 😄

http://goo.gl/gd6Zi5