36657
-
#20607 Annyit értek, hogy a grafika az jó, de a gameplay az szopás :D -
#20606 Most magyarú lécci :) -
mikiking #20605 "pfffff graphics are good , but gameplay really suck- it's exactly like in 08.EA improve the gameplay or your game will be a ****!" van benne valami -
#20604 óóóóh kösz
nekem nem nagyon teccik ez az egeres szarság:S
amúgy... -
#20603 hjaaa jó lessz :D
de am kurva jól tolod,nem gondoltam volna -.-
majd kiváncsi hogy fog menni a 09 -
#20602 na ne félj, majd holnap kapsz -
#20587 nem.ez multi volt :)
gép ellen nem szoktam tolni :D -
#20586 LOL..fogadjunk ,h ez a meccs single volt és amatőr módban(játékosok+kapus) és te voltál a realal xD:D:D -
#20585 akkor ha megkérhetek mindekit aki fifval jatszik az kérem adja le a voksát eme topicban.
nagyon megköszönöm,és elnézést a zavarásért :) -
mate317 #20576 Az a gameplay amit valaki beszúrt elég kiábrándító...
Pedig az euro 2008 ps3-on nagyon tetszett, ha annál egy kicsit jobb lesz az már szuper lenne. -
#20575 vki nem jön egy meccsre????
[email protected] -
#20574 ja ezzel én is igy vagyok:D
nem akarok a gépre költeni fifa miatt :S nem lenne jó ha tul nagy vasigénye lenne.. :D -
#20573 ennek örülnék én is :D
-
mikiking #20572 aa aazért biztos lesz olyan lehetőség,hogy only gamepad,vagy only keyboard -
#20571 érdekes ez az egeres megoldás. Fasza amúgy, mire végre megtanultam aránylag normálisan cselezni addigra megváltoztatják XD -
mikiking #20570 Nézzetek meg egy next gen videot.figyeljétek meg a hasnolosagokat...és lécci irjatok meg,énaddig megbütykölöm a gépet
fifa 08 -
Gaba94 #20569 jaja, a lényeg, hogy fusson a gépemen -
mikiking #20568 Szerintem ez a mozgás még nem teljesen next gen...nekem vannak dolgok,amik nem jönnek be...ha egy játkos a labdához ér..olyan semmien, mintha még nem is érne hozzá.... de fejlődés az van,fasza lesz reméljük...a háló mozgása total xboxos.... csak sajna sok mindent még nem next geneltek :D de majd jövőre teljesen az lesz.addig jo lesz ez is ... -
#20567 tuti :D
am tetszik h kapussal is lehet majd szivatos kidobást csinálni :D
a mozgás is jó szvsz ez már nem igéret hanem láthatjuk is h next gen lessz..
várom már :) -
#20566 vajon lesz magyar kommentár? -
#20565 ez már tetszik, egy új érdekes fifa :) nem csak egy clone :D -
#20558 de ha egérrel irányitasz akkor hogyan sprintelsz? nyomsz különféle kombináciokat?:S fura :(
mind1..majd kiderül de igy elsőre egyálltalán nem örülök neki :Sirányitás maradhatott volna a régi
törödnének mással ,kár h erre pazarolták az idejüket
a lényeg,h kurva jo game-t kapunk amikor kiadják -
#20556 brutál jó,bár az egeres irányitást nme komázom igy elsőre de majd kiderül amikor alkalmazzuk :D
-
#20555 EZ az egérrel való célzás elég érdekes lesz, kicsit OTB feeling.
Viszont akkor érdekes lesz, hogy bill+egér irányítás ami különbözik a konzolostól és mi lesz a gamepaddal?
Ha kiveszik és teljesen más irányítás az bukó, mondjuk valószinűleg jobb analóggal is lehet célzási funkciót végrehajtani. Legalábbis ellenkező esetben elég baromság gamepad meg egér együtt.
-
Martins15 #20550 Hát képet nem hoztam helyette hoztam videot remélem elég lesz
Fifa 09 PC gameplay -
#20546 Sose adtak ki Fifa demo-t nyáron, sőt általában késésben voltak és szivatták a népet
Persze kivételek a VB-s és EB-s játékok
jobb ha minél többet dolgoznak rajta. -
#20543 jó,hát tavaly sokan csodálkoztunk is,hogy milyen későn adták ki a demot,de ez nem azt jelenti,hogy ebből rendszert is akarnak csinálni.nekik az a jó,ha a demo és a teljes játék között úgy 1-2 hónap van minimum,mert akkor még a megjelenés előtt sokan ki tudják próbálni. -
#20542 persze már a Fifa augusztusi pontosan érkező demóiról híres
nézz már utána pl 2007-ben mikor jött ki a demo...... -
#20541 szeptemberben már szerintem a játék fog kijönni :)
augusztus végén szerintem már várható a demo -
#20540 szeptember ha jól tudom. -
mikiking #20539 Demo mikor várhato ? augusztus vége ? -
#20538 de kép az is :D
meg én " a megjelenés előtt pár héttel " mondatommal arra gondoltam h akár holnap is lehet mert az is pár (igaz több pár):D de jó pár héttel előtte van :D azaz semmit sem mondtam ezzel XD
ja a demobol kép ha lesz az is kép..de akkor inkább már játszanak vele..szal a demo előtt már kéne h legyenek képek :D -
#20537 a demóból -
#20536 kábé :D -
mikiking #20535 pedig eddig szépen jöttek a képek.... most leállt -
#20534 megjelenés előtt pár héttel -
Martins15 #20533 Én sem votlam itt még .Ez az első évem -
mikiking #20532 Én eddig egyszer sem voltam itt megjelenés előtt.... ti itt voltatok mindig.... kb mikor szoktak jönni képek ? -
#20531 Ne aggodj beindul ez, lesznek itt képek :D -
mikiking #20530 Semmi új kép nincs ???? hát ez szomorúúú