FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudja valaki, hogy micsoda ez a Fifa08 turnészerûség?
Itt Kecskeméten a Malomban ki van plakátolva, hogy holnap Fifa08, de seemi egyéb, és láttam hogy más városokban már volt ez, tudja esetleg valaki, hogy mit takar?
Itt Kecskeméten a Malomban ki van plakátolva, hogy holnap Fifa08, de seemi egyéb, és láttam hogy más városokban már volt ez, tudja esetleg valaki, hogy mit takar?
http://flickr.com/photos/zolika90/
Gémpélj sokat javult, al sokat javult, hangulatban sokat javult, élvezetesek a meccsek. Al valamit már sejt mert nem kiszámítható, apró dolgokat már megtud csinálni ( persze a celles ps3 mesterséges inteligenciához semmikép sem mérhetõ ).
Bejátszások akadnak meg máshol is, a kép villódzik itt ott, és mivel a THE MOST recefice gamr I'VE EVER SEEN!!! igy a grafika is lótrágya, valamit újítottak, beleraktak, de az AA-t mínuszba adták meg, igy ronda.
Bejátszások akadnak meg máshol is, a kép villódzik itt ott, és mivel a THE MOST recefice gamr I'VE EVER SEEN!!! igy a grafika is lótrágya, valamit újítottak, beleraktak, de az AA-t mínuszba adták meg, igy ronda.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Na, leszedtem x360-ra is a demot.
Mikor kijött pc-re akkor is leszedtem pc-re.
És lám, aki nem akarta elhinni az elhiheti-> x360-ra nextgen.
Gameplay nagyon brutál jó lett. Nagyon élvezhetõ, élethí mozgásokkkal teli.
Egyetlen hibája talán a grafika, na azon még van mit csisszantani😄
De sokat változott ismét a fifa és jó irányba.
És aki most azt mondja majd hogy PES-es lett, kérdem én nem azt kérdeztétek évekig, mikor lesz olyan mint a PES?😄
Jó van különbség persze, de jó lett nagyon.
Egyenlöre 10 meccs után ez a véleményem.
Pc-s demoval 5 percet játszottam.
Mikor kijött pc-re akkor is leszedtem pc-re.
És lám, aki nem akarta elhinni az elhiheti-> x360-ra nextgen.
Gameplay nagyon brutál jó lett. Nagyon élvezhetõ, élethí mozgásokkkal teli.
Egyetlen hibája talán a grafika, na azon még van mit csisszantani😄
De sokat változott ismét a fifa és jó irányba.
És aki most azt mondja majd hogy PES-es lett, kérdem én nem azt kérdeztétek évekig, mikor lesz olyan mint a PES?😄
Jó van különbség persze, de jó lett nagyon.
Egyenlöre 10 meccs után ez a véleményem.
Pc-s demoval 5 percet játszottam.
anno a PES4ben nézett ekkorákat a kapus, szerintem ezt is onnan vették... kár volt.
Avanti Crociati!
Barca-Mu meccset lehet tolni az Allianz Arenában. 4 perc félprofiban. Kamerák állíthatóak, sõt választható a profi kamera is és lehet cserélni is.
Kicsit lassúnak túnik a játékmenet, de lehet, hogy a fullban lehet ezen állítani.
Kicsit lassúnak túnik a játékmenet, de lehet, hogy a fullban lehet ezen állítani.
Azt nem tudom, de ezzel a variációval amit írtam, még ma lehet tolni a demót.
Megvan! Az LB-t nyomva a jobb analóg karral lehet a cseleket elõhozni!!!
Letöltöttem a FIFA 08 demot xbox 360-ra! Nehéz játszani és a cseleket elõhozni, de lehet magyar nyelvet választani.
A grafika csodálatos. A lényeg, hogy új regisztráció kell és Ausztráliát, vagy az usa-t kell megadni+odaillõ címeket, aztán feljelentkezni a xbox live-ra és lehet tölteni a demót!!!
A grafika csodálatos. A lényeg, hogy új regisztráció kell és Ausztráliát, vagy az usa-t kell megadni+odaillõ címeket, aztán feljelentkezni a xbox live-ra és lehet tölteni a demót!!!
Az usábi elvileg kijött igen. De mi még nem látunk semmit illetve europaiaknak várni kell.
Legalábbis ezt irták. És nem látom Liveon se. szval még nem lehet tölteni.
Legalábbis ezt irták. És nem látom Liveon se. szval még nem lehet tölteni.
nem arról van szó csak odaírhatnák, hogy nem hozzáadja a csapatokat hanem átírja
hiába rakom fel ujra a Juve-t csak a demo ujrarakása után lesz benne
úgy lenne értelme, ha mindig új csapatok kerülnének be
hiába rakom fel ujra a Juve-t csak a demo ujrarakása után lesz benne
úgy lenne értelme, ha mindig új csapatok kerülnének be
azt sosem értettem én sem,hogy egy patchet hogy lehet így kiadni.nincsenek teszterek?!
ReaL MaDRid x siempre
aki ezen megsértõdik............
nemis ez a lényeg, hanem hogy hogy lehet wgy patchet így kiadni
nemis ez a lényeg, hanem hogy hogy lehet wgy patchet így kiadni
tényleg nem kéne...minden csapatot nevezzünk már a rendes nevén,és akkor nem lesz megsértõdve senki sem
ReaL MaDRid x siempre
simán Breki
letöltöd amelyik tetszik
a régi zdatadat (elõtte mentve) felülirod vele.
Aztán futtatod a korábban kilinkelt fatbhbuildert a data könyvtárban
letöltöd amelyik tetszik
a régi zdatadat (elõtte mentve) felülirod vele.
Aztán futtatod a korábban kilinkelt fatbhbuildert a data könyvtárban
breki33! nagyon szépek a füveid. hogy tudnám én a játékba varázsolni?
Kb annyi, hogy a Microsoft tudja, hogy mindenki várja a hétvégére esedékes FIFA08 demót és a Spiderman demót. Az európai játékosknak kicsit többet kell várniuk a demó megjelenésére, mert az utolsó pillanatban vettek észre egy hibát.
XBOX360-ra és PS3-ra nextgen demo lesz <#nezze>#nezze>
én nem lesz nextgen a FIFA 08!!!! demo sem az csak 09-ben lesz PES 2008 LESZ!!!
készítõket kérdezd!
Pokember szedhetõ.. fifárol mit is ir mert kicsit bonyolult a mondatösszetétel számomra. vagyis nagyjábol kenem de arra céloz hogy nem ma jön vagy hogy ma jön de várni kell vele?
x360.
Microsoft is making sure you are all set for the coming weekend as not only has it released EA's much anticipated FIFA 08 demo (730mb), but also a playable version of Activision's Spider-Man: Friend or Foe (430mb). Gamers in Europe will have to wait a little longer for the FIFA 08 demo, as there has been an unresolved issue that was discovered last minute.
Microsoft is making sure you are all set for the coming weekend as not only has it released EA's much anticipated FIFA 08 demo (730mb), but also a playable version of Activision's Spider-Man: Friend or Foe (430mb). Gamers in Europe will have to wait a little longer for the FIFA 08 demo, as there has been an unresolved issue that was discovered last minute.
Na akkor a kétfajta változat a linkekkel
IMG]http://s4.directupload.net/images/070912/CI5jVPqP.jpg[/img]
http://www.speedyshare.com/736409148.html
http://www.speedyshare.com/421711461.html
IMG]http://s4.directupload.net/images/070912/CI5jVPqP.jpg[/img]
http://www.speedyshare.com/736409148.html
http://www.speedyshare.com/421711461.html
EGy kicsit odd, de aki regisztrálva van a Soccergamingra írjon már ide
a tegnapi mecs kapcsán
A meccs fóruma
a tegnapi mecs kapcsán
A meccs fóruma
Légyszi, nem kell ez az óvoda...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
mind2 helyes...ezt olvasd el
mit akarx ezen kultúrálni ?????
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Helló!
Feltettem én is a Next-Gen patch-et, és nekem tetszik! Igaz lehetne jobb is, de ez is megfelelõ! 😊 A Real Madrid-os patch-et is felnyomtam és hát az is nagyon bejött. Elõször játszottam a Real-lal (mert nem igazán szeretem õket) és az Arsenal ellen 5:1-re nyertem! Hozzáteszem perfect szinten! 😛 3 gólt lõttem Robinho-val, egyet RVN-nel, és egyet Robben-nel!
Szóval összességében tetszik a Next-Gen, hangulatosabb a játék, számomra! XD
Feltettem én is a Next-Gen patch-et, és nekem tetszik! Igaz lehetne jobb is, de ez is megfelelõ! 😊 A Real Madrid-os patch-et is felnyomtam és hát az is nagyon bejött. Elõször játszottam a Real-lal (mert nem igazán szeretem õket) és az Arsenal ellen 5:1-re nyertem! Hozzáteszem perfect szinten! 😛 3 gólt lõttem Robinho-val, egyet RVN-nel, és egyet Robben-nel!
Szóval összességében tetszik a Next-Gen, hangulatosabb a játék, számomra! XD
Sziasztok!
Valki légyszíves küldje már el az e-mailomra a fifa07-hez a mozdulatokat cseleket.Csak a gombkombinációt kéne leírni.Az e-mailom:[email protected] vagy
[email protected]õre is köszi.<#vigyor4>#vigyor4>
Valki légyszíves küldje már el az e-mailomra a fifa07-hez a mozdulatokat cseleket.Csak a gombkombinációt kéne leírni.Az e-mailom:[email protected] vagy
[email protected]õre is köszi.<#vigyor4>#vigyor4>
Visca el Barca! Visca Catalunya!