FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
végre sikerült a beadás

Breki33
Bocsánat cserélni kell benne a fûtextúráját és akkor ilyen lesz
Az elõbbi link még nem teljesen volt jó

mindjárt feltöltöm a jót
Breki33
nekem ez nem tûnt fel inkább az ha az ellenfél megindul akkor hiába loholok a nyomába nem érem utol a gyors csatárait

ha egy védõvel gyömöszölöm hátulról az általában mit sem ér legfeljebb lassítja de kell hogy jöjjön egy védõ szembõl vagy a kapus

régebbi fifákban volt másik védõ hívása ha jól emléxem q-val, de ebben nem tudom melyik gomb az
Breki33
Run Time Error-ra emlékeim szerint

Microsoft® .NET-keretrendszer kell

A 3.0 innen letölthetõ

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=hu&FamilyID=10cc340b-f857-4a14-83f5-25634c3bf043

teendõ a letöltött file-val

1. elmented a mostani data könyvtáradat külön könyvtárba
2. bemásolsz mindent a data könyvtárba felülírva a mostanit (elõtte ugye ezeket mentetted)
3. De figyelem, ha valami kegészítõ van fent azt felülírja tehát pl reklámtáblát, labdát, fejeket egyebet újra be kell rakni
Run-time error '9':
Subscript out of range

most szedem ezt a coll.-t ezzel majd mit is kell tennem?
elõre is kössz
Breki33
De milyen hibát?

na feltöltöttem az egész zdata collections-t tehát a könyvtárból ami kell

http://rapidshare.com/files/54658394/data.rar.html

Ezt más nehogy letöltse !!!
Forrest Gump
Szerelés elég nehézkes számomra 2k7-hez képest.Nem lehet odalépni rendesen még szinte szembõl sem.Mintha területvédekezéssel kéne megoldani a védelmet vagy mittom én.A becsúszás viszont használhatóbb, elég sok szabályosra sikeredik.
Kinek hogy megy, észrevételek esetleg?
hát nekem behalt hiába nyomok a Build-ra kiír valami hibát
és még a demo telepítõt is letöröltem
A BÚS PI...BA
Breki33
Ennek koroábbi változata van meg a tesztelõknek
Breki33
ennek a javítása pedig itt van

zdata_11double.rar

Link to the file:

http://www.mytempdir.com/2017674
Breki33
A program linkje újra

http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=12900

Alap program a data könyvtárba kell másolni és futtatni.
Breki33
Ha ez nekem szól nem szükséges az eredeti file azért lép ki mert nem futattad az új fatbhbuildert.

biztonsági mentést meg minden patch felrakása elõtt kell készíteni a zdatakról.
ok az eredeti file-t is fel tudod rakni mer nekem töltésnél kilép a játékból
(vagy odaírhattad volna hogy elõbb csináljunk biztonsági mentést)
Breki33
zdata_11.rar
Link to the file:

http://www.mytempdir.com/2017626

Lehet tesztelni, cserébe kérnék képet jobb gépen
köszi

A másik fajtából is csinálok egy jobbat és kinek mi tetszik azt használja majd
Breki33
Készítettem a CL Patch Alapján egy teljesen újat

Sajnos ezen a képen a csíkozás nem látszik
examinee
Nem kéne egy fifa garage topic?😄

Breki33
példa egy ilyen locale.ini-re

NEVERENDING_GAME=1
WINDOWED=0
RESOLUTION=1600x1200x32
RENDER_QUALITY=2
NO_SECOND_YELLOW=0
NO_IMMEDIATE_RED_CARD=0

LINESMEN =0
REFEREE =1
OFFSIDES=1
BOOKINGS=1
INJURIES=1
DIFFICULTY_LEVEL=2
GAME_SPEED=1

TIMEDISPLAY=1
VISUALINDICATORS=1
RADAR=1
WIDESCREEN=0
Breki33
neverending game:

na ez úgyis mûködik, hogy egyszer elinditom expanderrel aztán kilépve a raptorral is mûködik, vagy aki nem akar Quick mecseket még egyszereûbb ha ezeket beírja a locale.ini-be és akkor nem kell semelyik program.
Breki33
Igen egyik sem tökéletes.

Korábban írták, hogy az EXpander tulajdonképpen nem állít felbontást.
Ez tényleg így van ha azzal indítom el a régi gyep van a Raptorral pedig az új (Tesztelõk is írták, hogy az új gyep csak nagyobb felbontásban van).

Idõjelzõnél az a helyzet nálam, hogyha 1600-asra rakom akkor nem rakja ki jó helyre a képernyõn se az idõt se a csapatneveket.

Viszont menüben be tudod kapcsolni. Megoldás az volt nálam hogy (1024?) egyel kisebbre állítom a fdelbontást, ekkor a grafika is jó és az eredményjelzõ is ami ugye alapból nincs, de a játék közbeni menüben bekapcsolható.

Én nem vettem észre nehézségi szint állítódást.
Duby
Én feltettem a Raptort és az Expandert is a demóhoz. Elvileg nehézségi szintet mindkettõben lehet állítani, de úgy vettem észre, hogy a Raptorban az automatice induló következõ félidõben már semi-pro-n van újra, és nekem Raptorban, hiába állítom be, nem rak ki idõkijelzõt és radart. Az Expander kicsivel jobb, ott neverending game van, s a nehézségi szint is faint, ám ottmeg nekem a graf nemjó. ATI kártyával az ellenfélnek rikítósárga-zöld-kék mezeket hoz be, meg egy nagy piros-narancs-sárga semmi közepén áll a pálya, köröskörül a stadion, a népek sehol. <#nemtudom>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Breki33
kicsomagolva egy exe-t kapunk amit lehet fuuttatni
Ja, oké, köszi!

Le kell tölteni a Raptort,és abban tudsz nehézségi szintet állítani.
Üdv!
Na most lehet, hogy én vagyok a vak, de hol lehet állítani a nehézséget a 08demóban? Sehol nem találom a beállításokat...<#help>

Breki33
Megvan, ilyet használ

Breki33
Lehet, de a minta jól illeszkedik és kiváncs vagyok, hogy csinálták meg
hunbasser
mijó lenne,ha ilyen gameplay lenne pc-re is,azt hiszem be is sz@rnék 😄DDDdddddd

ReaL MaDRid x siempre

rooney8
A hivatkozások kimaradtak:

Vedd meg eredetiben,úgy jobban jársz.De ha mégsincs rá pénzed,akkor letöltöd azt amit itt találsz.

Ezután leszeded még az audio.big fájlt.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
F.A.Q.

De lásd hogy milyen rendes vagyok itt van:

-A magyar kommentárt honnan tudom letölteni,és hogyan tudom betenni? - Vedd meg eredetiben,úgy jobban jársz.De ha mégsincs rá pénzed,akkor letöltöd azt amit itt találsz. Alul a Free gombra rámész,aztán visszaszámol,ezt megvárod,és beírod a kért karaktereket és Download. Célszerû a Letöltéskezelõ programokat kilõni,mert azzal valahogy nem megy a letöltés ez esetben.(sokaknál nem ment,nálam sem)Szóval letöltöd és az alábbi dolgokat kell csinálni.:

Ide kell a fájlokat bemásolni:

dat_hun.big EA SPORTS\FIFA07\DATA\AUDIO\DAT_HUN.BIG
hun.db EA SPORTS\FIFA07\DATA\CMN\FE\HUN.DB
hun_memc.loc EA SPORTS\FIFA07\DATA\MEMCARD\HUN_MEMC.LOC

Ezek angol vezióiról(dat_eng.big,eng.db,eng_memc.loc)elõtte csinálj biztonsági másolatot,például:dat_eng.big.bak(ez esetleges hiba esetén jó,mert akkor csak visszanevezed simán eng-re az eredetit,és akkor jó lesz a játék.Nem lesz magyar,de legalább jó lesz.)
Természetesen ezután a bemásolt magyar fájlokat át kell nevezni hun-ról eng-re.

A hun_memc.loc fájl létezik is,amit csak át kell nevezni eng_mem.loc-ra,persze elõtte nevezd át az angolt vmi másra.

(by The Hedgehog,javította:HunBasser)

Ezután leszeded még az audio.big fájlt. Az eredetit elõtte ugyanúgy nevezd át másra,mint a többit,és utána bemásolhatod a data\audio mappába.

A szöveg magyarítás is benne van,de akinek csak a szöveg kell,az tekintse meg a következõ pontot.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Pls. help!!!!!

Nekem a FIFA 07 angolul letötött és valaki nem tudja honnan lehet honosítást szerezni?????
gabi89
Hát ez elég mû 😞

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Ez azért gáz egy kicsit

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

És ezt hogy kell feltenni?Kicsomagolom a játék könyvtárába és kész?
Breki33
Ez a patch megvan valakinek?

UEFA CL Patch 2006-os

Na akkor ezt hagyom inkább 😊

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Breki33
Breki33
ezt csak ezért raktam be

"Originally Posted by fifaCCitiu.com
are you sure you haven't copied from my turf patch (2006 and 2007) that texture? is the same!!!!"

Breki33

Breki33
csak a felbontást és a minõséget állítani

kellett hozzá egy next gem patch illetve saját grafikai javítások és a profile beállítás
A raptorral lehet ilyen grafot csinálni?

Forrest Gump
gamepad
Breki33
bill-el?
Forrest Gump
Látszik.
Én worldclasson nyomom, hát elég nehéz távolról jól lõni, nem is erõltetem.
Beadásokra szeretnék rájöni, de nem naon megy😊
Breki33
Most ha jól látom pro-n van a demo raptor, csak elindítottam tesztelni

Különben változó attól függ hogy mivel indítom.

Amúgy nem tudom látszik-e, hogy a kapus beleér
Forrest Gump
Jó a távoli lövés, milyen szinten tolod?
Breki33
Elsõ Juve gól a demóban

báttyó02
probálják bemutatni hogy a nextgen mennyire szaggatna a gépeden :>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

rooney8
mármint a videot töltöttem le

rooney8
Nekem a gametrailers-es videok mindig akadoznak, mintha egy kurva szar gépen akarnék játszani valami kurva jó játékkal. Letöltöttem, de úgyse jó. Nektek nincs ilyen problémátok?

John Cena
nem to mnekem teccik de a Manchesternek se iylen a meze azaz a szám meg a név a hátulján az tuti!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul