FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha egy védõvel gyömöszölöm hátulról az általában mit sem ér legfeljebb lassítja de kell hogy jöjjön egy védõ szembõl vagy a kapus
régebbi fifákban volt másik védõ hívása ha jól emléxem q-val, de ebben nem tudom melyik gomb az
Microsoft® .NET-keretrendszer kell
A 3.0 innen letölthetõ
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=hu&FamilyID=10cc340b-f857-4a14-83f5-25634c3bf043
teendõ a letöltött file-val
1. elmented a mostani data könyvtáradat külön könyvtárba
2. bemásolsz mindent a data könyvtárba felülírva a mostanit (elõtte ugye ezeket mentetted)
3. De figyelem, ha valami kegészítõ van fent azt felülírja tehát pl reklámtáblát, labdát, fejeket egyebet újra be kell rakni
Subscript out of range
most szedem ezt a coll.-t ezzel majd mit is kell tennem?
elõre is kössz
na feltöltöttem az egész zdata collections-t tehát a könyvtárból ami kell
http://rapidshare.com/files/54658394/data.rar.html
Ezt más nehogy letöltse !!!
Kinek hogy megy, észrevételek esetleg?
és még a demo telepítõt is letöröltem
A BÚS PI...BA
zdata_11double.rar
Link to the file:
http://www.mytempdir.com/2017674
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=12900
Alap program a data könyvtárba kell másolni és futtatni.
biztonsági mentést meg minden patch felrakása elõtt kell készíteni a zdatakról.
(vagy odaírhattad volna hogy elõbb csináljunk biztonsági mentést)
Link to the file:
http://www.mytempdir.com/2017626
Lehet tesztelni, cserébe kérnék képet jobb gépen
köszi
A másik fajtából is csinálok egy jobbat és kinek mi tetszik azt használja majd
NEVERENDING_GAME=1
WINDOWED=0
RESOLUTION=1600x1200x32
RENDER_QUALITY=2
NO_SECOND_YELLOW=0
NO_IMMEDIATE_RED_CARD=0
LINESMEN =0
REFEREE =1
OFFSIDES=1
BOOKINGS=1
INJURIES=1
DIFFICULTY_LEVEL=2
GAME_SPEED=1
TIMEDISPLAY=1
VISUALINDICATORS=1
RADAR=1
WIDESCREEN=0
na ez úgyis mûködik, hogy egyszer elinditom expanderrel aztán kilépve a raptorral is mûködik, vagy aki nem akar Quick mecseket még egyszereûbb ha ezeket beírja a locale.ini-be és akkor nem kell semelyik program.
Korábban írták, hogy az EXpander tulajdonképpen nem állít felbontást.
Ez tényleg így van ha azzal indítom el a régi gyep van a Raptorral pedig az új (Tesztelõk is írták, hogy az új gyep csak nagyobb felbontásban van).
Idõjelzõnél az a helyzet nálam, hogyha 1600-asra rakom akkor nem rakja ki jó helyre a képernyõn se az idõt se a csapatneveket.
Viszont menüben be tudod kapcsolni. Megoldás az volt nálam hogy (1024?) egyel kisebbre állítom a fdelbontást, ekkor a grafika is jó és az eredményjelzõ is ami ugye alapból nincs, de a játék közbeni menüben bekapcsolható.
Én nem vettem észre nehézségi szint állítódást.
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Na most lehet, hogy én vagyok a vak, de hol lehet állítani a nehézséget a 08demóban? Sehol nem találom a beállításokat...<#help>#help>
ReaL MaDRid x siempre
Vedd meg eredetiben,úgy jobban jársz.De ha mégsincs rá pénzed,akkor letöltöd azt amit itt találsz.
Ezután leszeded még az audio.big fájlt.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
De lásd hogy milyen rendes vagyok itt van:
-A magyar kommentárt honnan tudom letölteni,és hogyan tudom betenni? - Vedd meg eredetiben,úgy jobban jársz.De ha mégsincs rá pénzed,akkor letöltöd azt amit itt találsz. Alul a Free gombra rámész,aztán visszaszámol,ezt megvárod,és beírod a kért karaktereket és Download. Célszerû a Letöltéskezelõ programokat kilõni,mert azzal valahogy nem megy a letöltés ez esetben.(sokaknál nem ment,nálam sem)Szóval letöltöd és az alábbi dolgokat kell csinálni.:
Ide kell a fájlokat bemásolni:
dat_hun.big EA SPORTS\FIFA07\DATA\AUDIO\DAT_HUN.BIG
hun.db EA SPORTS\FIFA07\DATA\CMN\FE\HUN.DB
hun_memc.loc EA SPORTS\FIFA07\DATA\MEMCARD\HUN_MEMC.LOC
Ezek angol vezióiról(dat_eng.big,eng.db,eng_memc.loc)elõtte csinálj biztonsági másolatot,például:dat_eng.big.bak(ez esetleges hiba esetén jó,mert akkor csak visszanevezed simán eng-re az eredetit,és akkor jó lesz a játék.Nem lesz magyar,de legalább jó lesz.)
Természetesen ezután a bemásolt magyar fájlokat át kell nevezni hun-ról eng-re.
A hun_memc.loc fájl létezik is,amit csak át kell nevezni eng_mem.loc-ra,persze elõtte nevezd át az angolt vmi másra.
(by The Hedgehog,javította:HunBasser)
Ezután leszeded még az audio.big fájlt. Az eredetit elõtte ugyanúgy nevezd át másra,mint a többit,és utána bemásolhatod a data\audio mappába.
A szöveg magyarítás is benne van,de akinek csak a szöveg kell,az tekintse meg a következõ pontot.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Nekem a FIFA 07 angolul letötött és valaki nem tudja honnan lehet honosítást szerezni?????
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
"Originally Posted by fifaCCitiu.com
are you sure you haven't copied from my turf patch (2006 and 2007) that texture? is the same!!!!"
kellett hozzá egy next gem patch illetve saját grafikai javítások és a profile beállítás
Én worldclasson nyomom, hát elég nehéz távolról jól lõni, nem is erõltetem.
Beadásokra szeretnék rájöni, de nem naon megy😊
Különben változó attól függ hogy mivel indítom.
Amúgy nem tudom látszik-e, hogy a kapus beleér
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -