FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vezérszuszu
Sziasztok!
NEm pont ide kéne írni, de mivel csak a fifa miatt vennék gépet ezért ide írom!
Xbox-ot vagy PS3-at
A kettõ között majd 100 000 Ft van szóval xbox-ot vásárolnék!
A sokkal szebb grafika miatt vennék gépet. A kérdésem hogy boxra lehet e egeret és klaviatúrát kötni mert én joyyal nem szeretek, nem tudok annyira jól játszani!
Elõre is köszi!

Köszi, pedig onnan én is nehezen lövök gólt, mondjuk abból a szögbõl még nem nagyon próbálkoztam, de most bejött!
Amúgy ezen a meccsen lõttem olyat is, hogy az én térfelemrõl elindultam Ronaldo-val és a végén bevágtam! XD
Csak azt nem kaptam ki, mert igen hosszú video lett volna... <#idiota>

hunbasser
amely gamepadeket nem támogatja a fifa,ott csak a jobb analóg nem mûködik

EA SPORTS\FIFA 08 Demo\data\input\devdata.dat,itt megtalálod,hogy melyek azok a gamepadek,amelyeket támogat a fifa

ReaL MaDRid x siempre

SD456
De akkor minek megy a többi cucc?<#smile> Na mindegy akkor nyomom tovább bill-el.

Bye All!

PS3 ID: SDani456

hunbasser
nem támogatja a gamepadedet a játék

ReaL MaDRid x siempre

SD456
Hy all!

Miért van az, hogy a Fifa 08 demóban nem megy a GamePad-om jobb analóg kara? (Speed Link SL-6534) minden megy csak a jobb analóg nem...

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

Fyrex
hm szép, nekem onnan nehezen megy be finessel

Avanti Crociati!

Gondoltam én is teszek már be egy gólt! Lehet, hogy nem a legszebb, de azért nekem tetszik!
Remélem, hogy megjelenik, mert most csinálok ilyet elõször! <#nevetes1>

Attila8805
Jaj simán lehet fifázni multiba csak gold kell hozzá.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

báttyó02
bokszon lehet onlájnozni

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

pc re sokkal ratyibb grafikája lesz mint mondjuk egy xboxra szal sztem nem érdemes pcre megvenni ha nem vet fel a pénz és gyûjtögetned kell hozzá xboxon meg kurvajól néz ki/ ha lenne és lehetne azzal multizni én megvenném biztosan mert már lassan 10 éve fifázok és bírom a játékot a hülyeségei ellenére is

ragobynara
Valószínûleg vmikor a jövõ hét utáni héten.

Üdv mindenkinek! Nos, hamarosan érkezik az új Fifa, dilemma hogy megvegyem-e. Nem az anyagiak miatt, hanem csak úgy önmagában:-) A 06-ot, 07-et toltam/tolom, várom a folytatást, gondolkodom hogy célba vegyek-e 28.-án egy MediaMarkt-ot:-D "

----------nah nekem is ez a dilemmám..bár nagyot nyomna a latban ha tényleg lehetne a nezen a saját klubbal ( FC.HUNNIA )indulni.Persze saját mez ,zászlók meg minden
SLICK
figyelj.. ez a te döntésed, az tény, hogy grafikaialg ugyanaz mint a 07. Irányításban egy kicsit változott, meg a menedzser módot javították benne. Úgy összegezném, hogy ez egy javított 07..

Üdv mindenkinek! Nos, hamarosan érkezik az új Fifa, dilemma hogy megvegyem-e. Nem az anyagiak miatt, hanem csak úgy önmagában:-) A 06-ot, 07-et toltam/tolom, várom a folytatást, gondolkodom hogy célba vegyek-e 28.-án egy MediaMarkt-ot:-D

képfeltöltõ

ez olyan ronie-s mozdulat bár nem így terveztem.

MSI P35 NEO-F, Intel&#174; P35 Express/4 GB DDR2 Ram/Intel Core 2 Duo 2.8 GHz/ HD 4870 512 mb....

Az miért lehet, hogy fenn van a Next-Gen patch és néhány csapatnak a meze tiszta fehér, mert valami hiba van?! Azért ezt ne úgy vegyétek le, hogy a Next-Gen patch miatt lehet ez, csak írtam, hogy az van fenn, más MÁR nincs! 😊

k O T T A
fifa 08 végsõ boltos/letölthetõ verzió mikor lesz?

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

hunbasser
ilyet még én is csináltam a fifa 07-ben a Corinthiansos idõszakomban,tök jó móka 😊

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
cucmalajmc:ha nem bánod,törlöm a gifedet,mert így elég sokáig tölt...

helyette linkelem a gólodat (5,6 M😎

ReaL MaDRid x siempre

na sorry nemnagyon vágom még:

Poén😊Tök más most a finesse lövés és mennyit szenvedtem vele az elején mire rájöttem hogy a q+d lett a finesse...de azért a cselek maradtak
itt messi osztja a népet:

Fyrex
én nem röhögtem annyira 😄😄

Avanti Crociati!

John Cena
ez jó😛😄😄😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Fyrex

Avanti Crociati!

Fyrex
lol 6 megás gifeket ne tegyünk már be

2 mega alá próbáld meg leszorítani ha már berakod

Avanti Crociati!

zeus89
na kb. megtaláltam mi a különbség a FIFA 07 és 08 között az egyik ez:

Visszajátszások megosztása (PC) – Mostantól megoszthatod legjobb meccseidet vagy pillanataidat és megmutathatod õket másoknak is! Egyszerûen felveheted a játékot vagy annak kulcsfontosságú pillanatait és videófájlként megmutathatod õket barátaidnak és ellenségeidnek is! Kérkedhetsz gyõzelmet hozó góljaiddal vagy éppen felveheted mind a kilencven percet, hogy újra átélhesd kedvenc meccsedet!

a másik meg a kapus irányítás, a gyors emberváltás, és a jobb passzok aszem ennyi 😉

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

Akkor megkérdezem újra:

Valaki segíthetne egy kicsit mert ettõl teszem függõvé a gamma megvásárlását .
Tehát , a multiplayer részben most lesz egy újítás ?? Arra gondolok hogy majd lehet indulni saját kreált !! csapattal is a neten ?? Sajna nem nagyon vágom az angolt..de ez jött le nekem. Ha így lenne akkor hogy lehet majd kikerülni azt hogy mindenki mondjuk 10 Ronaldihno-t pakoljon be a csapatába ? (vagy olyan tulajdonsággal bíró játékosokkal)

köcce
breki, ne haragudj de egy hszbe belinkelnéd mind azt ami kell a szép fû eléréséhez?
köszönöm, majd késõbb mutatok gólokat én is.
és észrevettétek hogy a visszajátszásban az egész meccset vissza lehet pörgetni?

hunbasser
ilyen passzokat alig ha lehetett adni a fifa 07-ben,szerintem ebben sokat változott az idei játék

ReaL MaDRid x siempre

Fyrex
hm asszittem erre több komment lesz, szm elég nagy passz 😄

Avanti Crociati!

hunbasser
nem uncsi,jó nézni ezeket a gólokat/mozdulatokat 😊

ReaL MaDRid x siempre

Fyrex
ááááááááááááááá

Avanti Crociati!

Count Adyn
Legalább van hsz xD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Fyrex
tudom már uncsi 😛

Avanti Crociati!

Fyrex
de idõvel rá lehet 😛

Avanti Crociati!

Fyrex
mindenesetre a mozgások és védések továbbra is szépek 😊

Avanti Crociati!

Fyrex
idén nem olyan könnyû ráérezni a finess-re, mint tavaly

Avanti Crociati!

Hali mindenki !
Valaki segíthetne egy kicsit mert ettõl teszem függõvé a gamma megvásárlását .
Tehát , a multiplayer részben most lesz egy újítás ?? Arra gondolok hogy majd lehet indulni saját kreált !! csapattal is a neten ?? Sajna nem nagyon vágom az angolt..de ez jött le nekem. Ha így lenne akkor hogy lehet majd kikerülni azt hogy mindenki mondjuk 10 Ronaldihno-t pakoljon be a csapatába ? (vagy olyan tulajdonsággal bíró játékosokkal)

köcce
Breki33
07-ben az ini-kben lehetett a blurt beállítani

ha jól emléxem
Breki33
Az nHancer felhasználóbarát módon nyújt lehetõséget az NVIDIA alapú videokártyák nyilvános és rejtett beállításainak módosítására. Az eredeti NVIDIA vezérlõpult lehetõségein túl is hozzáférést nyújt egyes paraméterek beállításához. A szoftver 32 és 64 bites változatban egyaránt letölthetõ.

Fyrex
nemtudom, locale-ba nemtudod belepiszkálni?

mit takar ez az nHancer?

Avanti Crociati!

Breki33
Aki szeretné javítani a grafikát annak ajánlom az nHancer nevü progit
Breki33
igen de a Juvest kiszedi

tényleg ebben a fifában nincs blur effect? P
Fyrex
egyébként a real és arsenal patch kompatibilis, vagy a realosben benne van az arsenal is, mindenesetre mindkettõ benne van

Avanti Crociati!

Fyrex
jó hogy szólsz, egyszerû a válaszom: passz

nextgen patch + zdatád + real madrid patch

asszem ezek vannak fent ilyen sorrendben

Avanti Crociati!

Breki33
ja nem válaszoltál a múltkor, hogy lett neked keresztcsikos a gyep
Breki33
mert ebben az egész akció benne van, ha pedig tovább kicsinyítem semmi se látszik belõle

én mostanában inkább elmegyek két megáig de egész akció