FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NEm pont ide kéne írni, de mivel csak a fifa miatt vennék gépet ezért ide írom!
Xbox-ot vagy PS3-at
A kettõ között majd 100 000 Ft van szóval xbox-ot vásárolnék!
A sokkal szebb grafika miatt vennék gépet. A kérdésem hogy boxra lehet e egeret és klaviatúrát kötni mert én joyyal nem szeretek, nem tudok annyira jól játszani!
Elõre is köszi!
Amúgy ezen a meccsen lõttem olyat is, hogy az én térfelemrõl elindultam Ronaldo-val és a végén bevágtam! XD
Csak azt nem kaptam ki, mert igen hosszú video lett volna... <#idiota>#idiota>
EA SPORTS\FIFA 08 Demo\data\input\devdata.dat,itt megtalálod,hogy melyek azok a gamepadek,amelyeket támogat a fifa
ReaL MaDRid x siempre
Bye All!
PS3 ID: SDani456
Miért van az, hogy a Fifa 08 demóban nem megy a GamePad-om jobb analóg kara? (Speed Link SL-6534) minden megy csak a jobb analóg nem...
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
Remélem, hogy megjelenik, mert most csinálok ilyet elõször! <#nevetes1>#nevetes1>

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
----------nah nekem is ez a dilemmám..bár nagyot nyomna a latban ha tényleg lehetne a nezen a saját klubbal ( FC.HUNNIA )indulni.Persze saját mez ,zászlók meg minden
MSI P35 NEO-F, Intel® P35 Express/4 GB DDR2 Ram/Intel Core 2 Duo 2.8 GHz/ HD 4870 512 mb....
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

ReaL MaDRid x siempre
helyette linkelem a gólodat (5,6 M😎
ReaL MaDRid x siempre

2 mega alá próbáld meg leszorítani ha már berakod
Avanti Crociati!
Visszajátszások megosztása (PC) – Mostantól megoszthatod legjobb meccseidet vagy pillanataidat és megmutathatod õket másoknak is! Egyszerûen felveheted a játékot vagy annak kulcsfontosságú pillanatait és videófájlként megmutathatod õket barátaidnak és ellenségeidnek is! Kérkedhetsz gyõzelmet hozó góljaiddal vagy éppen felveheted mind a kilencven percet, hogy újra átélhesd kedvenc meccsedet!
a másik meg a kapus irányítás, a gyors emberváltás, és a jobb passzok aszem ennyi 😉
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
Valaki segíthetne egy kicsit mert ettõl teszem függõvé a gamma megvásárlását .
Tehát , a multiplayer részben most lesz egy újítás ?? Arra gondolok hogy majd lehet indulni saját kreált !! csapattal is a neten ?? Sajna nem nagyon vágom az angolt..de ez jött le nekem. Ha így lenne akkor hogy lehet majd kikerülni azt hogy mindenki mondjuk 10 Ronaldihno-t pakoljon be a csapatába ? (vagy olyan tulajdonsággal bíró játékosokkal)
köcce
köszönöm, majd késõbb mutatok gólokat én is.
és észrevettétek hogy a visszajátszásban az egész meccset vissza lehet pörgetni?
ReaL MaDRid x siempre
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Valaki segíthetne egy kicsit mert ettõl teszem függõvé a gamma megvásárlását .
Tehát , a multiplayer részben most lesz egy újítás ?? Arra gondolok hogy majd lehet indulni saját kreált !! csapattal is a neten ?? Sajna nem nagyon vágom az angolt..de ez jött le nekem. Ha így lenne akkor hogy lehet majd kikerülni azt hogy mindenki mondjuk 10 Ronaldihno-t pakoljon be a csapatába ? (vagy olyan tulajdonsággal bíró játékosokkal)
köcce

Avanti Crociati!
nextgen patch + zdatád + real madrid patch
asszem ezek vannak fent ilyen sorrendben
Avanti Crociati!