FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
24 - Exile -Nov.23
a be pro-rol meg azt hogy kb 5perc után megunta,és semmi élvezet nincs benne...
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
24 - Exile -Nov.23
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Lehet, hogy errol mar volt szo korabban, de valaki meg tudna nekem mondani, hogy a FIFA 08 ki fog jonni magyarul PS3-ra?
Elore is koszike
viszont NB1 és NB2 nevûrõl már hallotunk, a kiegészítõ amit keresel a HSP07, amit a fifahungary.hu-ról le is tudsz tölteni.
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Az lenne a kérdésem hogy honnan tudok leszedni egy olyan patchot amivel az mb1-es és mb2es csapatokat importálhatom a FIFA 07be ha igen honnan?
Elõre is THX SrAta
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Lehet hogy a tuskó csapata fejlesztette a 08 PC-s verzióját.<#idiota>#idiota>
amúgy énis megveszem😊
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
vmvr.: mért teszed ekkorába mértnem lehetett linkbe????:S
24 - Exile -Nov.23
Most találtam rá a HSP 07 csomagra!
Leszedtem a FIFÁ-t és újra föltettem 'alap' helyre (C😛rogram Files...),de a hsp07vol2.exe inditására az alábbi üzit kapom:
'This file contains invalid data.'
Mit csinálok rosszul???
Segítséget,infót hálásan köszönöm!
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
24 - Exile -Nov.23
én nem törlöm,mert nem off,és tényleg olyan reklám ez,ami kapcsolódik a témához,de az SG.hu jópár céggel áll kapcsolatban,akik szponzorként mûködnek közre,szóval,ezt jelentenem kell,majd õk eldöntik,hogy reklám-e,vagy sem.
ReaL MaDRid x siempre
Üdvözletem! Örömmel jelentem be, hogy az Electronic Arts és a GameHunter Team közös FIFA08 pályázatot hirdet. A játék ezúttal is magyar nyelven jelenik meg, Hajdú B. István és Faragó Richérd kommentárjával. Összesen 6 db. játékkal tervezzük jutalmazni a pályázókat. Ha el szeretnétek nyerni az egyiket, mindössze annyi a teendõ, hogy tervezzetek focimezt az Electronic Arts Magyarországnak. Részletek a weboldalon.
A pályázat részletes leírása...
www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
*Pro Evolution Soccer
Ja és még mielött vita lenne a PES sokkal régebbi gyökerekkel rendelkezik mint a fifa, csak más platformon kezdtek...ennyi !
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
figyelem 16-os karika
áá dehogy..csak eztis kb EGY AZ EGYBE átrakták a pesbõl,de nembaj...lassan átirhatják a nevét pesfifa 200x-re ha igy folytatják
mert az rendben van,hogy egy két dolgot átvisznek a jobb focis gémbtõl,de hogy már a 2005óta folyamatosan csak lopkodnak,és semmi egyéni ötletük nincs,azért az nekem már nagyon bassza a csõröm...
on
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
(azért peszre inkább PES...)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.