FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
24 - Exile -Nov.23
aki tudja mirõl beszélek az ugyis vágja :p
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
német a cikk, de a képekbõl rájössz, hogy mit akar.
Ui: Szerintem is jobb lenne ha lenne egy sima 08 as topik mert itt aztán összkeveredik minden!
Ez kb olyan mintha csinálnék egy olyan topikot h Autós játék és akkor a NFS-tõl a F1-ig írna mindenki mindent és találja meg a "parasz" h mit akar.
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Jujj én most lõttem egy akkora keresztlécet ronaldinhova csak nem tudtam felvenni mert a fraps nem megy valamiért.35 rõl poénból rászírttam d+q val és olyan kiflitt tett bele kb 3 méteres antitúdóval kár hogy nem ment be.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
semi pro-n van. majd megpróbálom world classon is, hogy mûködik-e.
egyébként ha kiscsapatok ellen játszok például: Marseill, América, Red Bull, azok ellen nem mûködik, mert a védõi nem jönnek följebb. A felezõvonal magassága közelébe se.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
nem rossz a két gól,fõleg azért,hogy indításból van vagy beadásból...grat komolyan ....mien nehézségen van ?
örülök neki ügyes vagy -.-
csak azért raktam be mert tetszik ez az új passzolási rendszer és minden meccsen lehet alkalmazni ezt az indítási módot.
2- fifa 07be kb 200 ilyen gólt rúgtam + 08ba se vmi nagy cucc
de te is például vitatkozás helyett véleményezhetnéd a góljaimat.#16868
ahogyan szolt az elõtem szolo.tûzfal kikapcs.hamachi fenn van akkor mindketten zöldek legyetek😊Aztán...:
Csatlakozás: Akár sima IP-vel akár hamachival ennyi a teendõ. A hamachinál annyi a különbság hogy a hamiban is rácsatlakoztok egymásra. Egyik fél megadja a másiknak a nevét és jelszavát. Ekkor a másik fél rácsatlakozik és látni fogjátok egymást zölden világítva. Ajánlatos, hogy a host az legyen kinek a nete jobb. Akkor a fifába a game így történik. Fifát inditod -> többszemélyes -> direkt ip -> ott ha gazda vagy akkor a gazdára, ha nem vagy gazda vagyis más IP-jét használod akkor új majd egy nevet adsz majd az IP-jét beírod és csatlakozás. Másik módszer hogy hálózatban csatlakoztok itt a aki a gazda az ezt teszi: fifa indit->többszemélyes->hálózat->nevet ad->inditás a másik fél meg látni fogja az ellenfelét baloldali részben és rámegy a csatlakozásra.
24 - Exile -Nov.23
Nem mindig jön össze a kapcsolat, még akkor sem, ha mindketten helyesen jártok el. Én sem tudok mai napig egyes emberekkel játszani.
1. Tûzfalat kapcsoljátok ki
2. Egymás után próbáljátok sokszor, egyszer csak összejön. (vagy nem)
3. itt részletesen le van írva mit, hogy kellitt
DE:
régen sokat Fifa07eztem,s kérdeztem vmit,válaszotlak a saját topikjába.
Most megint van idõm,feltettem a játékot,s Itt meg akármit kérdezek már napok óta,egy értelmes válasz sincs,mert mindenki már a 08-al törõdik.
És nem is akar senki se válaszolni,mert már a 08-al van elfoglalva.
Szal teljesen felesleges volt az összevonás,LEHET hogy a külön topikba se válaszoltak volna,ahogy írtad,de legalább volt külön topikjuk az egyes részeknek. S több esély lett volna,hogy választ kapok v. a választ megtaláljam.
Akit érdekel,az néha nézegette a topikot,most egy olyan ember,akit csak a 07 érdekel,nem fog egy "gyûjtõtopikba" bejönni.Mivel már szóba se kerül ez a játék.
Mert pl. biztos még levagyok maradva,de még mindig a 07 érdekel.
Napi érkezik ide ~40 hozzászólás,s mind másról szól. Ezért nem is olvasom el ezeket,mert nem érdekel hogy pl. Fifa08ban milyen a fû szine,stb 😄
Szóval legalább régen votl 07es topik,s csak arról szólt. Akit az érdekelt,s tudott másiknak is segíteni,ott volt.
Ez hosszú,amit gondolok,s meg is vagyok fázva,szarul vok,ezért a hülye megfogalmazásért sry,de azért remélem érthetõ a lényeg...
Tudom,már nem lesz külön-külön topik,de a véleményemet leírhatom.
Összevonni még mindig könyebb,mint elkülöníteni a topikokat...
Glory, Glory Man. United!
azt hiszem ez már a 06-ban is így volt 😄
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
2. vettem fel 2 gif-et. mindkettõ nagyonnagy indítás, majd berakom
ReaL MaDRid x siempre
hunbasser:grat eltaláltad a 17et<#nevetes1>#nevetes1>de vajon mértnem vállalja a valódi korát <#fejvakaras>#fejvakaras>
24 - Exile -Nov.23
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
egyébként ha valaki tényleg annyira régi FIFA részekrõl szeretne valamit kérdezni,mint pl a FIFA 96,akkor van még egy Régi focis játékok topik is,ott is fel lehet tenni a kérdést,de ide is nyugodtan elfér.
ReaL MaDRid x siempre
mikiking felhasználói adatlapja
Életkor: 35-40 között
Neme: fiú