FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Be a pro: dög unalom.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Viszont az istenért sem akar müködni a gomb, mellyel a kapusra válthatnék. A 07-hez hasonlóval van kapus kifutás, de teljesen az irányításom alá nem sikerült vonnom, akárhogy is nyomogatom a megfelelõ GK gombot. 😞
Ja, és még idegesit, hgoy külön gombon van a játékosok váltása. De csak meg kell szokni, mert viszont ez egy okos újítás volt.
A zene a szokásos minõség, tökéletesen elfér a játék mellett. Most meg majd jön a Manager és a Be a pro mod tesztelésre.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Vagy egy biztos magyar megjelenésin data kellene nekem.
Nekem a Demo nagyon nem tetszett,de a teljes felüdülés ahhoz képest.
Lehet külön állítani a kapus nehézségi szintjét,ami nekem tetszik,demo-ban nem sikerült szinte gólt rúgnom,itt már jobban el vannak találva a szintek így 1 meccs alapján.
Semi pro-n nyomtam ugyan,de a gép már itt jobban játszik,mint a 07-ben World Class-on.Egyelõre tetszik...
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
De az utólag is megoldható, egyszerû fájlcsere nem?
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Asus A8N-SLI Premium | Corsair CMX1024-3200C2 2x1GB ram | DualCore AMD Athlon 64 X2 4400+ 2MB Cache | 2db SLI ben Asus Extreme N7800GTX TOP | Maxtor 160 GB SATA2 | Samsung 215TW 21\"
De akkor kulturáltan: Nézd meg az SG forum szabályzatát! Mert egyértelmûen kimondja, hogy ezen forumon, nincs warez!
Ennyi.
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Tegnap érdeklõdtem,hogy mit csinálok rosszul a HSP 07 csomag telepítésekor,de nem kaptam választ.
Leszedtem a FIFÁ-t és újra föltettem 'alap' helyre (C😛rogram Files...),de a hsp07vol2.exe inditására az alábbi üzit kapom:
'This file contains invalid data.'
Mit csinálok rosszul???
Segítséget,infót hálásan köszönöm!