FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kmarha
de hogy még a managerek arcképei is tök ugyanazok.. azért lol. Ezért nem lenne pofám pénzt elkérni, ez eddig csak egy nagyobb patch-nek tünik nem új játéknak. No mindegy.

Be a pro: dög unalom.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kmarha
No, elsõ prósza alatt nem mentem még a manager módban, az majd most jön. Csak gyakoroltam vagy barátságos meccset játszottam. Aki játszott a demoval, azt sok meglepetés nem érhet. Aki nem, az meg készüljön fel, hogy egy kicsit felpatchelt 07-et kap kézhez. Ugyanaz a grafika, ugyanazon stadionok. Még a bírók is ugyanazok. Mozgás finomodott picit, az átvezetõ animációk ugyanazok. A játékmenet viszont jobb lett. Nehezebb. Sõt, ki lehet kapcsolni az ivelésnél hogy automatikusan játékos felé lõje, igy sokkal élvezetesebb.

Viszont az istenért sem akar müködni a gomb, mellyel a kapusra válthatnék. A 07-hez hasonlóval van kapus kifutás, de teljesen az irányításom alá nem sikerült vonnom, akárhogy is nyomogatom a megfelelõ GK gombot. 😞

Ja, és még idegesit, hgoy külön gombon van a játékosok váltása. De csak meg kell szokni, mert viszont ez egy okos újítás volt.

A zene a szokásos minõség, tökéletesen elfér a játék mellett. Most meg majd jön a Manager és a Be a pro mod tesztelésre.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Duby

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Breki33
Victor Marcao sztem rá gondolsz

victor marco pontos honlap cime érdekelne!köszi elöre is
Taranov
A manager módról mesélhetnétek egy kicsit.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Állítólag a Tescoban holnap már meg lehet venni magyarul!!!
Prince23
A magyar mikor jön? Mert gondolom elõször meg kell jelenjen, aztán töltik fel a warezra a magyart, nem? Vagy fordítva? elõbb lesz magyarul a warezeknél, és aztán boltieredeti? Tavaly h is volt ez?
Vagy egy biztos magyar megjelenésin data kellene nekem.

aha a manager mód sokat változott?

Kicsomagolva 2.7 giga,telepítve 3 giga
Nekem a Demo nagyon nem tetszett,de a teljes felüdülés ahhoz képest.
Lehet külön állítani a kapus nehézségi szintjét,ami nekem tetszik,demo-ban nem sikerült szinte gólt rúgnom,itt már jobban el vannak találva a szintek így 1 meccs alapján.
Semi pro-n nyomtam ugyan,de a gép már itt jobban játszik,mint a 07-ben World Class-on.Egyelõre tetszik...

remélem a magyar az fönt lesz este vagy holnap tavaly is így volt

Kmarha
ugy nézem ez kicsomagolva is 2.6 giga.. mindjárt kiprószáljuk

Prince23
Örülj neki, bár abból lesz vagy 4.2 giga, sztem

Breki33
be van csomagolva
2.56 gb az kevés nem?

JAJ DE JÓ MÁR JÖN <#worship>

danikarate
Ja bocs elfelejtettem ezt a warezos szabályt!

csak torrent van gondolom

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Prince23
A magyart fel fogják tenni? És sztetek mikorra várható, ha igen?

Kmarha
csá, ez nem az.. de sajnos még nem a magyar.. az még kb2-4 nap.

csá ez nem fake?😄

Kmarha
fuuj.. warezolsz.. fuuuj (nyomja és közben lélegzet visszafolytva lesi a utorrentet) <#beka3>

Prince23
HELLLLLLLLLÓÓÓÓÓÓÓÓÓ! Most jött az FLT, már látom töltitek is

Magyar tesznek föl???? sztetek?

danikarate
Ja én is töltöm az FLT-set! Reménykedem, hogy majd megint lesz ilyen fájlcserés izé!

A magyar majd késõbb fog jönni

De az utólag is megoldható, egyszerû fájlcsere nem?

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Atti12
Ahogy a drága miniszterelnökünk mondta: "Ha nem tetszik, ellehet menni!!"

Breki33
van FIFA 08-AiTB is

tudnám mi a különbség
PuMaa
Köszi mûködik ! ja megjelent a FIFA 08 (FIFA 08-FLT , nfo )
A magyar majd késõbb fog jönni

Asus A8N-SLI Premium | Corsair CMX1024-3200C2 2x1GB ram | DualCore AMD Athlon 64 X2 4400+ 2MB Cache | 2db SLI ben Asus Extreme N7800GTX TOP | Maxtor 160 GB SATA2 | Samsung 215TW 21\"

HAHAO!!MEgjelent!Az egyik torrent oldalról le lehet szedni!!CSak állítólag az angol verzsön egyenlõre!!!
Kmarha
.. majdnem mondtam valamit...

De akkor kulturáltan: Nézd meg az SG forum szabályzatát! Mert egyértelmûen kimondja, hogy ezen forumon, nincs warez!

Ennyi.

zeus89
bakker mien warezellenesvagyte ... mert te meg is fogod venni ezt a ..art, inkább hírdetnéd az igét honnan szedhetje le más is ezt a rakás xart, min. ennyit😛 ha már így elcseszték ezt a játékot. Ezt a játékot vegyétek unalomüzõnek míg nem jön az új PES

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

hunbasser
azt ne is várd...

ReaL MaDRid x siempre

Már nemazért de mi a reklám? Egy fórumon ahol egésznap errõl eszélnek? A torrent trackerre gondolsz akkor vágom.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

SLICK
amint beteszik ide a linket, azonnal ki is törlik. Mivel warez, meg reklám is :|

Attila8805
na skacok Xbox360-ra már kint van akkor valszeg hamarosan lesz PC-re is😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

aznap amikor kijön a FIFA 08 szept 28-án valaki nyomjon majd ide egy linket köszi😄->(magyar torrent oldal)->magyar kommentár! elõre is

Breki33
mérete bazinagy 722 kbyte
Breki33
Tudom, hogy alapcsel és nincs benne rabona, de nekem tetszik, hogy utánna jön bokából egy löbbölés Messinek aztán már ajtó.........

John Cena
BÚÚÚ meg ilyedtél?😄<#gun><#banplz>

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Van bent valaki?

Count Adyn
Viszont a 11 est már jobb százalékban adja meg a játékosnak😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Sziasztok!

Tegnap érdeklõdtem,hogy mit csinálok rosszul a HSP 07 csomag telepítésekor,de nem kaptam választ.
Leszedtem a FIFÁ-t és újra föltettem 'alap' helyre (C😛rogram Files...),de a hsp07vol2.exe inditására az alábbi üzit kapom:
'This file contains invalid data.'

Mit csinálok rosszul???
Segítséget,infót hálásan köszönöm!
Breki33
hát pl azt sem, hogy ismétlésnél a saját kapusod mutatja a partjelzõ no textures stb....
Fyrex
azért vicc hogy egy ilyen szembetûnõ hibát 1 év alatt nem javítottak...

Avanti Crociati!

Breki33
Azért is jó tudni ilyeneket, hogy kell berakni mert a teljesben nem fogok 2-300 megás zdata-kat feltölteni

Breki33
oldalról ilyen, sajnos a hibás éles elválasztás ittis látszik

hunbasser
értem 😊

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
warezért általában pontokat szoktak osztogatni

ReaL MaDRid x siempre

Aki warezolni vagy torrentezni akar az csinálja maga esetleg majd valaki beírhatja hogy honnan szedte ingyen a jófifáját.de sztem, aki nem akarja megvenni és mégis magáénak akarja tudni a játékot az biztos tudja magától is hogy honnan szerezhetõ be😊Hunbasser sztem majd azokat a hszeket töröld vagy nemtom micsinálj velük amelyek "honnan lehet letölteni" kaliberûek.az a baj hogy külföldi torrenten sok a fake dolog így sztem én magyarról szedem majd le amiben bízok.

Breki33
ez szembõl olyan, ha jól értem amit mondasz

csak ahogy forgatod a kamerát változik

De volt már sima csíkos ís