FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok,

Fifa 13 managerrel játszik valaki_Ha igen,kérem írja le hogyan lehet player/manager carriert kezdeni?Tehát arra gondolok amikor manager és játékos is vagyok egyben.

Köszönöm

Ingman12
Én csak a sprintelési sebesség beállítását nem szeretem. Amúgy jó, mert a saját stílusodra állíthatod a játékot.

konzervatív vagyok...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Breki33
pont a testreszabás a jó benne

elég érdekes indoklás, hogy azért mert régi fifákban ne volt ne legyen
elárulom pont hogy nagy jelentõsége van, mindenki belõheti magának úgy ahogy szeretné szintek közötti átmenetet segítheti ezzel is nehezíthet csalás helyett

ez az amatõrön dumára pedig bár még nem játszottam azon, de szerintem sok szájban nagyot megfingatna full manuálon csúszkákkal nehezítve
Roland10
Én nem azért mondtam, hogy lehet távolról nagy gólokat rúgni, hogy neki bizonygassam, engem hidegen hagy, hogy elhisz-e vagy nem! 😊

Régebben szoktam felvenni a góljaimat még a PES-ben, mostanában már nem, majd ha megjön a kedvem a játékhoz csinálok egy-két gifet! 😊

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

nem kézi, hanem gépi...semmit nem lehetett állítani régen az volt úgy a jó...ez a csúszka rendszer meg tesreszabás nem jön be. Mindig abból egyen, amit tud

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

én betennék neki videókat bizonyítéknak, márpedig lehet gólt lõni😄 igaz h nálam nem manuális a lövés, de a régi FIFA-kban is kézi volt csak a sprintet vettem feljebb meg a pontosabb passzokat egyébként nincs jelentõsége a többinek...maradnak 50-esen így is mostmár agyalok h feljebb veszem World Classra a szintet azon is fogok félpályás gólt lõni😄

Roland10
hát hagyjuk is! 😊

Effe88
XDXD
jól van
hagyjukXD

Roland10
Nincs róla videóm, de elég jól lehet távolról lõni..fõleg egy Ronaldoval!
Próbálgasd csak és majd rá jössz, hogy még is lehet, na de ne Amatõrön!

kapus is 50-es azokat nem állítottam, hanem alapon hagytam...így is elég sokat kivédenek

profi módban játszom és a lövéserõsség 50-es

Effe88
XD
videót

Roland10
Ezt honnan veszed? 😊 Én már Legendáson játszok, az CPU és az Én kapusom rátermettsége is 65 és löttem már félpályáról gólt! 😊

Effe88
na ja
amatõrönXD

világklasszison életbe nem lõsz félpályás gólt a kapusnak😄
én ráadásul fel is turbóztam õket 50-55-re(kapu rátermettség)

Challenge accepted

félpályáról lõtt gólosat tegyél be😄 nekem már volt tiszta vicces milyen bénák olykor a kapusok.

Ingman12
Szépek. Én most néhány szép támadásomat és egy-két gólomat elmentettem, majd valamelyik nap én is csinálok belõlük gifet, utána berakom.

Amúgy a legszebb támadásaimból csak nagyon ritkán születik gól, pedig legtöbbször 2-3 méterrõl kellene csak a végén befejezni. 😞 😄

Breki33
Most-már részlegesen is kezd bejönni innen általában, de inkább laposabb besurranó lövések

Breki33
itt találod

G:\Program Files (x86)\FIFA 13\Game\data\ui\artAssets\stadium\stadium_1_1.big

stb......
Breki33
megnézed a mwlog.txt-ben miket rakott pontosan be ott megkeresed a stadion elölnézeti képet kiszeded regenerate

esetleg texture editorral belenézhetsz
[HUN]FaTaL
Camp Nou mod van már? Vagy valahogy elõ lehet csalogatni, mint anno a Bernabeut?

http://goo.gl/gd6Zi5

Felraktam a FIFA 13 ModdingWay Mod V 0.9.3-at és lecserélte a stadion elõnézeti képeket, csapat logókat rakott rá meg stb...valaki nem tudja hogy lehet ezeket visszaállítani alapra, mert az alap jobban tetszett?! 😊

Roland10
Nálam még egyszer se fagyott le és egyszer se lépett ki csak úgy...😊 Tökéletesen mûködik! 😄

hamár javítás

érdekes nektek nem szokott olyat a game, hogy lejátszok mondjuk 5-6 meccset és utána mikor meccs közben cserélni próbálok vagy alakzatot váltani akkor egyszerûen befagy az egész és semerre se lehet mozdítani a játékot, és ilyen töltési mutató forog körben közbe.

Bosszantó picikét, mert éppen vezettem a félidõben mondjuk egy csapat ellen erre játszhattam újra.

Roland10
Nincs valami javító patch arra, hogy JÁTÉKOS szerkesztésnél minden poszt között lehessen variálni? Csak Közép, Jobb és Bal-t lehet megadni a posztokon belûl..<#rolleyes>

Az ottani leírás szerint beszerzett kódok, meddig használhatók fel? Van felhasználhatósági ideje, vagy akár 1-2 év múlva is felhasználható a serial??
Közben rájöttem, ha novemberben elvállaltam bármilyen válogatottat, a következõ klub mérkõzésem 90. percében kilép 😄 Ha nem vállalok el 1 válogatottat sem, akkor nem.
Valaki tapasztalt hasonlót?
Effe88
ln azzal nyomom sp3
stabil, egyszer nem fagyott ki

Magic Boy
Sziasztok!

Játszik valaki XP operációs rendszerrel szerelt gépen?

Stabilan fut rajta?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Maak
Ajanlom figyelmedbe : Ingyen Fifa10 kérdés mukodik-e meg, tegnapelott meg jo volt.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Ingman12
Ha jól emlékszem ez az utolsó Fifa ahol még a Direct IP-s módot benne hagyták. Ha erre gondolsz, akkor haverokkal tudsz játszani.

egy kérdés..ha a fifa 10em nem eredeti,attól tudok vele multizni?
Fifa 13 eladó+steelbox. Kinek mit ér meg??? ha lehet privátba írjon akit érdekel köszönöm
Sziasztok! Lenne egy kérdésem! Felszeretném rakni FIFA 13 Expansion Patch v1.0-át felmegy eddig minden ok de amikor a regeneratort elinditani hozzá... Ez mitõl lehet? Win 7-em van. Elõre is köszönöm a segítséget!
Remélem nem a válogatott a baj, hanem a cheat engine, bár a 12 nem bánta
Sziasztok
azt nem tudja véleltenül valaki hogy miért lép ki a mai naptól minden karrier módos meccsem a 90. percben?
Nem ir semmit, csak kilép, pedig már majdnem a fél szezonnál tartok, és eddig nem volt gond.
Amit tegnap megváltoztattam az a cheat engine használata, de még abból a pénzbõl nem is költöttem, illetve elfogadtam a válogatott irányitását, amivel még tegnap játszottam 1 meccset, de azon nem dobott ki.
Nem tudja valaki mi lehet a gond ? 😄
Kifelé igen. Bocsi arra gondoltam. 😊

Na, kikerült a másik FIFA-s játék is.

2012-11-06 20:32:30 GAMES FIFA.Manager.13-RELOADED DL 5817.4MB | 61F
[/spoielr]
Tisztelt Fórumozó csapat!

Azért írok nektek mert november 2-án megvásároltam a Fifa 13-at. Feltelepítettem a játékot, de Messi mosolygós képe után nem akart tovább lépni. Utána olvastam az interneten, hogy mi lehet erre a megoldás, írásvédetté is tettem a replay0.bin fájlt.
Ezek után valóban tovább is lépett a játék, ki tudtam választani a nyelvet, illetve az azt követõ beállításokat is. Láttam az újdonságokról szóló videót is. Azon csodálkoztam, hogy amikor megkérdezi, hogy elmentse e a beállításokat, nem tudja megtenni, pedig Orginen keresztül jelentkeztem be, de végül is mentés nélküli opció is van, így azt választottam. Viszont ez után bejön a fõ képernyõ és nem tudok tovább lépni. Megint utána olvastam az interneten, hogy mi lehet a gond. Van aki azt írta, hogy a Windows Media Player-t használja a játék és azt elérhetõ állapotban kell tartani, de mivel alapból fent van a gépemen és használom is, így azzal nem hiszem, hogy gond lenne. A legfrissebb Driverek vannak fent a gépemen Win7 alatt és megfelel a gépem a játék minimum követelményeinek is, sõt bõven a fölötte van. Azt is megpróbáltam, hogy nem a DVD-rõl telepítem fel a játékot, hanem Originen keresztül letöltöm le, de az eredmény ugyan ez. Más játékkal nincsen gondom.

Mi lehet a gond ?

Köszönöm elõre is a választ!
[HUN]FaTaL
Te mi a francról beszélsz?

Internet felé 120 eszköz is lóghat ugyanazon az ip-n.

Effe88
fifa 10???????

Ugyan az az IP cím nem lehet. Minden eszköznek más-más IP címe van. Olyan nincs, hogy két eszköznek ugyan az a címe.

Na, a szomszédom beizzította az egyik promo-s serialt. 😊

Milyen megkötések vannak az eredeti játéknál?? Több gép? IP-cím számít-e? (Mivel mindenkinek ugyanaz a környéken <#violent> ) Egyebek?
[HUN]FaTaL
Persze, hogy ugyanaz 😊

Olyan, mint az immxpc, az is mindig lopott rld cracket használt.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Sõt 0x0007-es relíz is van.

Kérdés, hogy milyen crack van bennük, ugyanaz-e, mint az RLD-s.
Van már másik. Ebben van magyar nyelv is. <#taps>

2012-11-06 12:18:57 UNKNOWN FIFA.13.MULTi5-PROPHET DL 7617.0MB | 82F
[HUN]FaTaL
Tudom, hogy mit jelent 😊 Már annak az nfojában is írták, hogy fel törték volna, de tovább tart, ezért kiadtak elõbb egy internalt. De amit most felnyomtak az patchelt verzió.

Pont ez a különbség, hogy nem loaderes, amaz korábbi verzió nem felel meg a scene szabályainak, ezért adták ki INTERNAL-ként. Az újabb meg fel van törve, mivel nem kerüli meg, hanem fel van törve a másolásvédelem. És ez nagy különbség.
[HUN]FaTaL
Már rég fel van törve. 😊 Ez újabb verzió és nem loadert használ.

Nocsak, nocsak sikerült nekik feltörni. <#idiota>

2012-11-05 21:59:48 GAMES FIFA.13-RELOADED DL 6771.1MB | 71F