FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fifa 13 managerrel játszik valaki_Ha igen,kérem írja le hogyan lehet player/manager carriert kezdeni?Tehát arra gondolok amikor manager és játékos is vagyok egyben.
Köszönöm
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
elég érdekes indoklás, hogy azért mert régi fifákban ne volt ne legyen
elárulom pont hogy nagy jelentõsége van, mindenki belõheti magának úgy ahogy szeretné szintek közötti átmenetet segítheti ezzel is nehezíthet csalás helyett
ez az amatõrön dumára pedig bár még nem játszottam azon, de szerintem sok szájban nagyot megfingatna full manuálon csúszkákkal nehezítve
Régebben szoktam felvenni a góljaimat még a PES-ben, mostanában már nem, majd ha megjön a kedvem a játékhoz csinálok egy-két gifet! 😊
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Próbálgasd csak és majd rá jössz, hogy még is lehet, na de ne Amatõrön!
amatõrönXD
világklasszison életbe nem lõsz félpályás gólt a kapusnak😄
én ráadásul fel is turbóztam õket 50-55-re(kapu rátermettség)
félpályáról lõtt gólosat tegyél be😄 nekem már volt tiszta vicces milyen bénák olykor a kapusok.
Amúgy a legszebb támadásaimból csak nagyon ritkán születik gól, pedig legtöbbször 2-3 méterrõl kellene csak a végén befejezni. 😞 😄
G:\Program Files (x86)\FIFA 13\Game\data\ui\artAssets\stadium\stadium_1_1.big
stb......
esetleg texture editorral belenézhetsz
http://goo.gl/gd6Zi5
érdekes nektek nem szokott olyat a game, hogy lejátszok mondjuk 5-6 meccset és utána mikor meccs közben cserélni próbálok vagy alakzatot váltani akkor egyszerûen befagy az egész és semerre se lehet mozdítani a játékot, és ilyen töltési mutató forog körben közbe.
Bosszantó picikét, mert éppen vezettem a félidõben mondjuk egy csapat ellen erre játszhattam újra.
Valaki tapasztalt hasonlót?
Játszik valaki XP operációs rendszerrel szerelt gépen?
Stabilan fut rajta?
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
azt nem tudja véleltenül valaki hogy miért lép ki a mai naptól minden karrier módos meccsem a 90. percben?
Nem ir semmit, csak kilép, pedig már majdnem a fél szezonnál tartok, és eddig nem volt gond.
Amit tegnap megváltoztattam az a cheat engine használata, de még abból a pénzbõl nem is költöttem, illetve elfogadtam a válogatott irányitását, amivel még tegnap játszottam 1 meccset, de azon nem dobott ki.
Nem tudja valaki mi lehet a gond ? 😄
2012-11-06 20:32:30 GAMES FIFA.Manager.13-RELOADED DL 5817.4MB | 61F
[/spoielr]
Azért írok nektek mert november 2-án megvásároltam a Fifa 13-at. Feltelepítettem a játékot, de Messi mosolygós képe után nem akart tovább lépni. Utána olvastam az interneten, hogy mi lehet erre a megoldás, írásvédetté is tettem a replay0.bin fájlt.
Ezek után valóban tovább is lépett a játék, ki tudtam választani a nyelvet, illetve az azt követõ beállításokat is. Láttam az újdonságokról szóló videót is. Azon csodálkoztam, hogy amikor megkérdezi, hogy elmentse e a beállításokat, nem tudja megtenni, pedig Orginen keresztül jelentkeztem be, de végül is mentés nélküli opció is van, így azt választottam. Viszont ez után bejön a fõ képernyõ és nem tudok tovább lépni. Megint utána olvastam az interneten, hogy mi lehet a gond. Van aki azt írta, hogy a Windows Media Player-t használja a játék és azt elérhetõ állapotban kell tartani, de mivel alapból fent van a gépemen és használom is, így azzal nem hiszem, hogy gond lenne. A legfrissebb Driverek vannak fent a gépemen Win7 alatt és megfelel a gépem a játék minimum követelményeinek is, sõt bõven a fölötte van. Azt is megpróbáltam, hogy nem a DVD-rõl telepítem fel a játékot, hanem Originen keresztül letöltöm le, de az eredmény ugyan ez. Más játékkal nincsen gondom.
Mi lehet a gond ?
Köszönöm elõre is a választ!
Internet felé 120 eszköz is lóghat ugyanazon az ip-n.
Milyen megkötések vannak az eredeti játéknál?? Több gép? IP-cím számít-e? (Mivel mindenkinek ugyanaz a környéken <#violent>#violent> ) Egyebek?
Olyan, mint az immxpc, az is mindig lopott rld cracket használt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sõt 0x0007-es relíz is van.
Kérdés, hogy milyen crack van bennük, ugyanaz-e, mint az RLD-s.
2012-11-06 12:18:57 UNKNOWN FIFA.13.MULTi5-PROPHET DL 7617.0MB | 82F
2012-11-05 21:59:48 GAMES FIFA.13-RELOADED DL 6771.1MB | 71F