36657
-
NiGhTM4R3 #35209 Helló
Csak azt kérdezném, hogy karrier módban Fifa 13-ban mitől függ az, hogy melyik csapathoz kerülhetek edzőnek?
Már vagy 6 szezont lehúztam, szinte mindig megnyertem bl-t, meg válogatottal vb-t és mégis kiscsapatok felkérését látom ha a 'saját munkák'-ban nézelődöm
Jó lenne irányítani a reált, juvét meg ezeket a nagyobb csapatokat de hogy kerülhetek hozzájuk? -
#35208 Most Fifa 13-ban tényleg nem lehet a játékosok születési évét módosítani, (mint eddig)vagy én bénázok? (XBOX)
Előre is köszi a segítséget! -
#35207 Van kedve valakinek játszani? Egy kisebb bajnokságot terveznénk az egyik ismerősömmel, amit egy délután/este alatt lerendezhetünk. Szóval olyan 4-5 emberrel tervezünk igazából, de ha esetleg többen jönnének, megbeszélhetjük.
Ha valakit érdekel, írjon ide a topikba vagy PM-be, és felvesszük a kapcsolatot egymással. -
#35206 Sziasztok!
Újratelepítettem a gépemet,vele együtt a Fifát is,közben kijött a legújabb moddingway patch amiben már az új mezek is bennevannak. Letöltöttem a legutóbbi All In One-t és arra tettem rá a patcheket,minden jó,viszont a mezek a régiek. Másnak is van ilyen baja vagy ha egyedi akkor mi okozhatja ezt? -
attika1979 #35205 Én is pár napja tolom,azt vettem észre,hogy néha kidob nem elérhető a szerver címmel.A meccseket lenyomom rendesen de ha kártyákat veszek akkor csinálja.Akkor kilépek, aztán ha visszanézek valamikor akkor minden oké szokott lenni. -
#35204 A 360 kontroller nem FFB-s, csak Vibration. Kapufánál rezeg és ennyi. De nem is kell több szerintem. -
biz11 #35203 ja, és windowson XBOX360as kontrollerrel -
biz11 #35202 sziasztok, a FIFA12ben hogyan tudom bekapcsolni a force feedbacket játék közben? semmi beállítást nem találtam ehhez -
diablo0590 #35201 Hello.
Olyan gondom van, hogy amikor az Ultimate-be akarom tolni ezt írja ki: Sajnáljuk, de hiba történt a csatlakozáskor és ezért visszakerülsz a főmenübe. Eddig jó volt. Most vettem 2-3 napja a játékot, lehet valami szerver karbantartás van vagy mi?.
Választ előre is köszönöm. -
attika1979 #35200 Még egy kérdés:az EAS-ban visszamenőleg nem lehet megcsinálni ezeket a kihívásokat?Illetve meddig lehet tolni szerintetek?Ha kijön a 14 akkor megszűnnek ezek az online funkciók? -
attika1979 #35199 Hol lehet megnézni a Fifa13 verziószámot?Tegnap letöltöttem originről akkor a legfrissebbet fogja felrakni egyből?Azért kérdezem ,mert a fifa 11-nél nekem kellett felrakni a javítást.Itt hogy működik?
Előre is köszönöm.
-
#35198 csak nekem gyenge a kezem hozzá h ennyi gombot nyomogassak a controlleren meg irányítsak közben ?:D
nekem nemmegy, egyszerre 4-5gombot kell lenyomni közben irányítani hihetetlen:D -
#35197 Configban válassz 16:9-es felbontást. -
#35196 X:\Program Files\EA Sports\FIFA 13\Game\fifasetup\fifaconfig.exe
ebben nem tudod beállítani? -
Dean Winchester #35195 laptopon csak 4:3ba lehet nyomulni vagy valahol átlehet állítani a 16:9-re is ?
szóval teljes képernyős full screen módot hogy lehet beállítani, ha van rá lehetőség persze
köszi előre is
-
nepszter1 #35194 gamepad
volna egy ilyen gamepadom de az istenért se sikerül beállítanom esetleg tudna valaki segíteni ? -
#35193 Én defaulton használom. -
#35192 -
#35191 tudnátok segíteni h állítsam be az xbox 360 controllert pchez?:D
mmint hogy osszam ki a beállításokat, melyikkel lőjek, stb..?
illetve ezekhez a beállításokhoz vlmi skill tutorialt linkelnétek? h ezekhez a beállításokhoz legyen már..
én nem találtam sehol:SS
kösz:) [##worship] -
kofola xD #35190 nekem ilyen 2000 forintos olcsó van , mert úgyis csak fifázok vele , azt hogy lehet megoldani , hogy a jobb analóg működjön?
-
wednes #35189 Megy vele felismeri.
Sőt, Fifaconfigba még ki is lehet választani a gombnézetet, ha az embernek (mint nekem) nem pl: F510-ese van hanem Logitech RP2, Dual Shock. stb. Ilyenre gondolok, hogy nem Y, X, A, B, jelenik meg játék közben, hanem 1,2,3,4 ami a kontrolleren is rajta van. Úgyhogy teljesen jól kezeli a Logit is. -
#35188 Szerintem megy az logitech-kel is. -
kofola xD #35187 Ja xbox gamepadet vegyél, mert a többivel nem működik a jobb analóg.
Még mindig várok válaszokat az előbbi kérdésemre, ha valaki tudna válaszolni. -
#35186 jaok. bocsó:D
sima xbox 360 pc-hez, nem ?:D -
#35185 Mi van vele? Válaszoltam a hozzászólásodra, kontrollerrel játszunk. Legalábbis én biztosan. -
#35184 gamepad, így jobban tetszik ? -
#35183 Kontroller... -
#35182 ja am ti h nyomtok le egyszerre 4 v több gombot ? mert windowson ez lehetelten..
1futás 1szerelés 1 csapatjátékos hívása h fedezzenek és ők is szereljenek, és irányítani ki fog ?
billel a fifa halott? ez csak controllerre lett tervezve?
még trükköket sem lehet csinálni a numpaddal -.- -
#35181 csak azt nem értem h egy santosnak h lehet jobb labdakezelése mint a barcának :D -
#35180 h állítasz szoros emberfogást meg azt h legalább a belső védők 1 vonalba mozogjanak ha szélsőjátékot is akarom adrianoval meg esetleg jordi albaval játszani ???? -
Matte #35179 fingom sincs, én csak barcával nyomom, belenyomtam a 13 onlineba 330 órát, most már tízből kilencszer rage quitre verek mindenkit, szóval tényleg csak egy ötletem maradt, mégpedig hogy
BALFASZ VAGY. -
#35178 jó:D de a milan-real duót simán tudom kezelni, de a barcát képtelen vagyok... mert annyira nem dinamikus az egész passzrendszerük, lassúak, védekezni is képtelenek.. garantált vereség velük..
ez most miért lehet?:D -
kofola xD #35177 Ha valaki azért tud, akkor segítsen, mert a jobb analógom még nem működik , és nem jöttem rá, hogy lehetne megcsinálni. -
kofola xD #35176 Bocs, nem akarok köcsög lenni, de szerintem ez a fórum nem azért van kitalálva, hogy hisztizzenek a fifán. Nekem van egy módszerem ha dühös vagyok. Székeket dobálok és ordítok, utána 2 perc múlva újra játszom és sokkal jobban megy utána. Ha nem, akkor meg lejjebb veszem a nehézséget és le van szarva, ne akarj senkinek bizonyítani. -
#35175 Abban egyetértek, hogy elég sok idegesítő hibája van a játéknak, lesz mit finomítani rajta. De itt azért eléggé látszik, hogy valóban csak egy ideges, játszani nem tudó emberke kapta fel a vizet, nem is kicsit.
Tippre olyan 13-14 éves, alacsony IQ-val rendelkező fiatal fiú próbált kedvenc csapatával, a barcával játszani. Mivel azt hitte majd szépen szétver és lealáz mindenkit, csalódnia kellett, többször is csúnyán elpáholták. Nagyon szánalmas ez a kirohanás. -
#35174 ha a kacsa nem tud úszni nem a víz a hülye :) -
IXEMGabeo #35173 ez velős volt:DDD -
#35172 -
#35171 Csak szerinted. Simán lehet védekezni :)
A passzrendszer mondjuk tényleg érdekes. -
Matte #35170 száz százalékosan átérzem a helyzetedet és több hét kínkeserves játék után -melyben végig hasonló gondolatok cikáztak a fejemben, mint most neked-, örömmel közölhetem veled, hogy rájöttem mi volt a probléma.
BALFASZ VAGY.
Na most ha ez tudatosult benned és telesírtad a párnádat, akkor takarodjál játszani, gyakorolj és előbb-utóbb le fog esni, hogy nem a többi 10 millió hülye, hanem te vagy béna, mint a seggem. De addig is... ne szemeteld tele a topikot, mert hidd el nekem: kurvára leszarja mindenki a sírásodat.