FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Felraktam a kommentárt: elsõ meccs Juve - Parma, a kommentár elsõ mondata: A szurkolok megnyugodhatnak, mert Oliver Kahn jóformába van, és Van Der Sair sincs másképp...vagy vmi hasonló...elég mókás xD

Prince23
Azt a qrva!!!!
AS Monaco ellen játszottam, és legyûrtem 5-0-ra!!!!!! (mondom formáció váltást csináltam, nem az eredeti formával, bár lehet ügyesség kérdése most már😄D)
Na még van két bari meccsem a Fenerbahce ellen és utána jön a Real madrid, utána pedig a BAYERN MÜNCHEN!!!! Ha legyõzöm õket, akkor + 1 nehézségi szintet váltok😄DDDDDDDD (vigyor) xD

rooney8
Hy all!
Na most kéne egy kis help. Fölraktam a Fifa 08-at (immxpc-fifa08.iso) és amikor fölrakom akkor el akarom indítani és azt írja ki h a vindóz hibát észlelt.... Már újra telepítettem és az se segített <#szomoru1>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

watto
lol!😄😄😄
majd meglátjuk😄

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

ForzaInter
hát nekem még word classon nemjött össze gyõzelem 3 meccs 2 döntetlen 1 vereséf:S

Yo, Bitch!

Prince23
VÉÉÉÉGREEEE! 3-1-re legyûrtem a Newcastle-t😄DDD
Új szezont kezdtem a Sevillával, új formációra váltottam, nem úgy ahogy volt eredetileg. Szal most éppen 4-4-2-es felállásban focizok Kannaturéjékkel😄D
És nagyon jóóóó meccs volt, a végén majdnem 4-1 lett😄D Igaz félprofin vaok mind2-nél, de mióta új szezont kezdtem, megnyertem e meccset...Most sokkal másabb meccset játszottam.
Javaslom nektek, h változtassatok formációt. Mert én eleve a sevillai formációval kezdtem legeleõször a gémet, úgy hagytam, gondolom ti is úgy hagytátok...

Mayorpapa
nem? azt hittem a Creation Masterrel meglehet csinálni, csak nekem nem sikerült 😞 Azért ha tud még valaki megoldást, írjon légyszi.

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

hunbasser
lesz új,az nem volt vmi jó

egyébként ha valakinek van kedve bannert készíteni,csinálhat nyugodtan,vevõ vagyok az igényes munkákra 😊

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
nem 😊

ReaL MaDRid x siempre

II Rocky II
mért lett kitörölve a banner? kicsit kisebb betûvel is kilehetne tenni a szöveget.😊

24 - Exile -Nov.23

hunbasser
lesz majd az is 😊

egyébként mindenkinek lesz külön részlege a honlapon(már aki küldött be gólokat),és majd lehet szavazni,hogy melyik a legszebb gól.

ReaL MaDRid x siempre

Mayorpapa
a FIFA 07-tel kapcsolatban lenne még kérdésem: meg lehet valahogy csinálni, hogy a menedzser módot úgy kezdjem a Napolival, hogy egybõl a Serie A-ban?

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

na akkor nekem vmi nagyon nem stimmel.... lehet, h csak a szemem... na, tesztelem!

és thanxx!

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

Prince23
Részvétem <#eplus2>

watto
de az az új mód a hallottak alapján nagyon tetszik!😄

watto
na nemsoká meg lesz a játék😄
majd írok véleményt😄

"meg remélem a patch-el javi guerrero is bekerül a recre-be!"

Ott van, 72-es!
srácok, nemá' hogy nem csomagoltatok még dolgokat 200 rar file-ból! 😄
én most beszívtam rendesen, mert a rapid hozzáférésemmel 5 nap alatt lejött 25 giga.. és most pihi! :S /úgyhogy hajdú B-éket majd csak FREE-vel, nem premium-mal! :S/

amúgy a játékot egyre jobban díjazom... jók az újítások.

meg remélem a patch-el javi guerrero is bekerül a recre-be!

Prince23
Amúgy hová kellesz bemásolni az audiokommentárt?

ForzaInter
úristen eza be a pro dügunalom mekkora egy szar tejóég:S
marad mendzser mód😄

Yo, Bitch!

Prince23
Jó, de az érdekelne, h külön-külön csomagoljam ki az össz 4 rart? vagy kijelölöm és egybe kicsomizni?

dotkom
siman winrarral megnyitod barmelyik part-ot es o automatikusan osszeilleszti es kicsomagolja. aztan mar csak be kell masolni a megadott mappakba a fajlokat.

http://atwwebmaker.tx.hu/

Prince23
Jah és egybe kell kitömöríteni? vagy külön-külön a rarokat??

Prince23
THX

És müxik amúgy??

dotkom
szivesen mindenkinek 😊 csak aztan mukodjon is nektek xD

köszi!

majd késõbb csinálhatnánk gólszépségversenyt. hunbasser például a topic oldalának megnyitása tiszteletére.

hunbasser
nyomod a lövésgombot,és miközben megy fel a lövéserõ,közben megnyomod a passzolást.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

a topik látogatóinak nevében is 😊

ReaL MaDRid x siempre

Hello a lövöcselt melyik gombal lehet csinálni?

hunbasser
campy:de,ez is a warez kategóriába tartozik még...az ilyenekre ott van az off topik

ReaL MaDRid x siempre

jah, de ha nem tudod kiolvasni, fényképezd le és add ide nekem, hátha én kitudom<#buck>

vmvr
tényleg nem warez...

a doboz hátulján nincs ott?😊

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

senki nem játszik xbox360-on a full fifával?

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

SLICK
Aha, hát nincs nagy szükségem rá de azért kösz 😄

hallod! kb 5 hónapja küzdök hasonló problem-mel! /magyarul, mióta elõször csatlakoztattam/ ha megnyomom a Vibration-t... vibrál... ha kikapcsolom, akkor is /hosszabban ugye/
de játékokban, hiába állítom be... semmi!

a software-ben is minden beállítás frankó /asszem/

na ellátogatok abba a topic-ba, amit Hunbasser írt!

Elvileg benne van minden aug. 25. utáni átigazolás.
dotkom
szivesen 😊

SLICK
de ezek mire jók, mit javítanak? :o

isten vagy! thanx a FIFA 08-at játszók nevében... /mármint azokéban, akik nem adtak érte semmiféle fizetõeszközt! 😄/

Kmarha
gondolom és biztos, senkit nem érdekel, de ennyi volt. Meg is untam a fifát... ha nem játszom a 07-el akkor jó lenne, de igy. Azt már ezerszer kijátszottam, ez meg ugyan az. Elöször más a játékmenet, más az irányítás, 2 nap alatt hozzászokik az ember, és 3. napra már 1 éves 07-es múlt után, ugyanazt nyújta csak, mint az.

Kár. Sajnálom. Jöhet az uninstall 😞

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Ja, angol verziónál a NORDIC, magyarnál az EASTERN kell, mielõtt valaki engem kezd el b****gatni, hogy miért nem jó! 😊
Öhhh, roster frissítés: Roster

Ez most kivételesen egy piros pont az EA-nek!
én játszotttam xbox360-al a jövõ házában pesten. valami szar autós játék volt benne, de a grafika nem nyûgözött le. 5 perc volt asszem

Nem hinném, hogy ez az egy gyökér nyelv van benne 😄 mert ha német, akkor még azt mondom ok. De ugy hallottam, hogy ebben az évben már az xbox-os is magyar lesz.

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

Megtaláltam,bemásoltam 07-be.
Vezeték nélküli billentyûm egybõl megszünt! <#wow3>
hunbasser
segítenék,de az az igazság,hogy xbox360-al még életemben nem játszottam 😄 nem hogy fifa 08-al boxon...de vannak itt páran rajtad kívül,akik még boxon tolják a fifát,majd õk megpróbálnak neked segíteni.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
hát,ha a telepítésnél nem változtattad meg a célmappa helyét,akkor alapesetben C:\Program Files\EA Sports\FIFA 08\data\input és itt lesz a devadata.dat. ha total/windows commanderrel,vagy más fájlkezelõvel(a windows intézõt ne vegyük annak ebben az esetben 😄) szoktál dolgozni,akkor F4(ez total commanderben),ez a szerkesztés gomb.ha sajátgépben,vagy windows intézõben dolgozol,akkor pedig jobb klikk a devdatára,és társítás.itt válaszd ki a jegyzettömböt.

beilleszted ezt,elmented,és utána már csak reménykedni tudsz,hogy mûködjön is 😊

ReaL MaDRid x siempre

azért enynire nem vok hülye 😄 demoban is igy volt (mármint xboxos) és tényleg én is elõször konzolos topioot kerestem, de nincs. Pedig itt aztán van különbség a pc-s és a konzolos fifa között. a pc-s az lehetne vmi Pre alpha cucc... mindenben sajna.... 😞