FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
vagy mi a baj a file-al?
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
felold mindent a boltban.fifa08 unlock patch
igaz semi-pro-n nyomom(ps2-n), de kezd tetszeni, Nedveddel végre tudtam messzirõl tipikus "Nedvedes" gólt lõni, meg ha jól csinálja az ember akkor nagy ziccereket lehet összehozni, belõni már nem könnyû, de nem rossz 😊
Nekem valszeg valami videókártya bajom lesz, lehet driver:/
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
KEresnem kell embereket vagy idegenek ellen is lehet?
Vki mondjon pár szót errõl please!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Vista alól játszom, de nem tapasztaltam hogy meccsen belül lenne lassulás...
Egyszer volt olyan hogy az elejétõl lassabb lett, de nem szaggatott egyszerûen a meccset lassabbak lettek... érdekes 😊
a Celta-nál hozza! az meg ugye nem a Recreativo de Huelva... pedig pecccssseltem!
a "bizonyíték" 😄 😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
a kommentárban alig vettem észre különbséget... szóval... 😞
na, csak ráállok arra a world class-re! 😄
Most el isvertem a reált 4-1-re😄DD Összesítésben 6-2-re nyertem a szuperkupát😄DD
És ennek köszönhetõen felvittem a nehézséget profira, de a kapusok aiját hagytam félprofin mert így is elképesztõ, h pl, Iker mennyit védett ... 4-szer egymás után bazz(!!!) mindet kivédte, az elsõ szezonbeli ellenfelem az A. Madrid lesz.
Ha igen, akkor adhatna valami tippet, hogy a második félidõre miért felezõdik meg az fps em:S
"Ma vettem egy Sky USB Game Pad. Model:MM814
És az a gubanc, hogy a fifa 08ban ha passzolok egy csávónak az nem hogy megtartaná a labdát inkább hosszan felfelé megszögteti mindig. Erre kéne valami gyógyír."
Van valami megoldás?
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
ERRE NEM LESZ PECCS???????????????????????????😛PPPPPPPPPPPPPPPPP
mostmár a manager modeot is a próbák szerint fogom játszani,hogy minél elõbb meglegyen a legend mode
ReaL MaDRid x siempre
http://atwwebmaker.tx.hu/
A grafika nagyon ott van,és a pro kamera nézet maga a tökély.
Teljesen más mint a PS2-es változat,igaz gólokat itt se szórom annyira,de iszonyú jó.
Már zsibbad a szemem annyit toltam,hol a visine?
Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
A gólok nagy részét meg abbol lövi a gép h viszi D-vel elveszem,visszapattan elé(esetleg emberem összeesik) és gól!Kapusa meg véd mint a szar eddig egy gólt sikerült kb 22ról lönöm Tiagoval azt csá!
Néha ugy elkezd passzolgani a gép h azse tom hol a labda!A lefordulás 10böl 10szer bejön neki!És a végére hagytam a számora legrosszabbat ez a kényszerítõ passz dolog,ez többet árt mint használ,sose a jó embernek adja vissza és megakad a támadás😊
Lehet hálóba lesz ez igazán jó,mert a gép ellen eddig halál!
Sztem inkább újratanulom a játékot, mert ez így nem állapot
Nah mejek lejátszom a Fenerbahce meccsemet.
csak az lenne a nagy kérdésem a gémmel kapcsolatban, hogy pontosan amikor lövök D-vel akkor hogyan célzok? vagy pc-n lehet 1általán rendesen célozni? mert akármelyik íránygombot nyomom, általában csak hentelés van, próbáltam hogy mindig ugyanazt az iránygombot nyomom mikor lövök, de már úgyis körberúgtam a kaput😄, szóval már mennek ilyen olyan trükkök meg egyebek, de a pontos célzott lövés az nekem mumus... néha beakad fickába, néha kivágom a stadionból
Mielõtt vki azt mondaná, hogy béna vagyok az teljességgel ki van csukva. Lehet, hogy 2 hónapig nem FIFA-tam, de ennyit nem felejthettem el.
Kicsit zavar hogy a lövés nem a legjobb benne, illetve azt a kurva shiftet minek kellett megvarjálni, így nem tok testel leveni bogyót úgy mint a 07 ben!
Mindent összevéve nem rossz!