FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rooney8
Asszem akkor lekell töltenem egy másikat, megnéztem a 'programok telepítése és törtlése'-be és azt írja a 08-ra h 23,34 Mb <#wow1><#wow1><#falbav>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rvn
Üdv! A coop modot nem lehet elmenteni???

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

köszönjük...de ez jelenleg nem megoldás a problémánkra

grizzly21
bocs gyerekek de ez a fifa ez szanalmas😞 a beka segge alatt van a peshez kepest

ha tudtatok volna várni+3-4 napot és egybõl a magyar verziót szeditek, most nem lenne gond a szinkron fájlokkal stb.<#beka3>

warass
nektek mûxik a #17921-ben +adott hun szinkron? már átneveztem dat_hun. biget engre is, de semmi<#help>

Hát az angolt töltöttem le...aztán leszedtem a magyar kommentátort meg minden, felraktam és nem csináltam biztonsági másolatot és naná, hogy elszarodott...újratelepíteni meg nem akarom 1fájl miatt:S

Üdv! Ez a Gamevision-os videó melyik platform FIFA 08-áról készült? Merthogy nem a PC az biztos. PS3? Érdemes lenne PS3-at venni ezek szerint?
Breki33
rajta van a DVD-n
no most teszem újra a cumót mert nem volt hajlandó elindulni.bejött egy fekete semmi cillogott párat és megint az asztal.

uninstall aztán telepítsd újra... és akkor nem kell 315MB-t feltölteni.
vagy mi a baj a file-al?

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

Fifa08 Unlock patch
felold mindent a boltban.fifa08 unlock patch

fene.t.reactoros crackbe trójai volt most jelezte nod szal megint kereshetek másikat...valahogy most tök nehéz serialt és cracket találni elbasztam rá már 1 órát

báttyó02
csak nehogy 2meccs után ráunj

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

srácok sztem kurvajó lett ez a be a pro.elsõ kakas gólomnál jobban örültem mint ha az egész milan 6-ot tett volna be.na most megyek és megbuherálom a gamepadom.

gercse
Na adtam neki még egy esélyt 😊, megérte
igaz semi-pro-n nyomom(ps2-n), de kezd tetszeni, Nedveddel végre tudtam messzirõl tipikus "Nedvedes" gólt lõni, meg ha jól csinálja az ember akkor nagy ziccereket lehet összehozni, belõni már nem könnyû, de nem rossz 😊

Count Adyn
Köszi, mondanál egy proci/memória/vidkártya konfigot hogy mirõl tolod?😊
Nekem valszeg valami videókártya bajom lesz, lehet driver:/

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

vki feltenné az eredeti dat_eng.big-et? köszi

nálam 30 percig bírta a fifa 08... Irányítás valami szörnyû, Gólokat iszonyú nehéz vele rúgni, és a Grafika is ugyanaz mint a 07-ben... Ez szerintem egy "felújított" Fifa 07!!! Még maga a játék menü is ugyanaz!!! Szánalmas!!! Na várjuk a PES-t és ennél már csak jobb lehet... :S
vezérszuszu
HA Veszek egy PS3-at, és egy fifa 08-at, akkor hogyan tudok én Be a proba játszani majd?
KEresnem kell embereket vagy idegenek ellen is lehet?
Vki mondjon pár szót errõl please!

Taranov
Nem muszáj world classon játszani.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

RemX
Csá!

Vista alól játszom, de nem tapasztaltam hogy meccsen belül lenne lassulás...

Egyszer volt olyan hogy az elejétõl lassabb lett, de nem szaggatott egyszerûen a meccset lassabbak lettek... érdekes 😊

szeretnék látni gif gólokat.

Palinko
meg managerben már 3 szezont úgy nyertem meg hogy eladtam mindenkit és csak a 80 skill felettieket agytam meg és simán aláznak mindenkit nem is kell játszanom 😄 de elg volt az elején Ronaldinhot megvenni + taktika változtatás és már ment minde simán, a gép nyerte nekem a meccseket. ez a manager dolog kicsit gagyi de ha összetettebb lenne már túl bonyolult lenne. én olyat szeretnék hogy 1 játékost játszunk és akkor ott lehetne sok riport meg minden érdekes dolog. volt ilyen régen 2d ben 😄 nem tudom emlékeztek-e mondjuk ha elmenne ilyen irányba a fifa én örülnék neki és az merõben új lenne
nálam még mindig nincs ott! sõt, a szemem sem rossz!
a Celta-nál hozza! az meg ugye nem a Recreativo de Huelva... pedig pecccssseltem!

a "bizonyíték" 😄 😄

Count Adyn
Az, de ez eddig is igy volt😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Palinko
mondjon ki mit akar azért mégiscsak nevetséges hogy meghatározott zónákból lehet csak gólt rúgni 😄
nos... megvan a 'magyar kiadású'... eddig az UK /3 nyelvûvel/ toltam... de lényegesen jobban tetszett, hogy az angol urak a Recre játékosainak neveit mondják... Pistáék meg nem...
a kommentárban alig vettem észre különbséget... szóval... 😞

na, csak ráállok arra a world class-re! 😄

nekem a szerelés megy inkább a góllövés nehéz!😄 Ronaldinhoval lõttem 2 szép gólt! meg még 2 gólt amúgy semmi😄 Hajrá urak! Practice...

nem könnyû FIFA elég nehéz lesz megszokni elõbb utóbb majd sikerül! World Classon alabdát se lehet elvenni az ellenféltõl!...:S

Prince23
Ez akkor történik velem meg, mikor az ellenfél kapusa kirugná a lasztit, és én elõtte esc-eltem, tehát cseréltem... és jött az ellenfél kapus kirugása, és lám..lám... tiszta ellenfél...11 vs. Palop... bazz jóhogy berúgta. újrajátszottam, és ügyeltem arra, h ez tö9bbé ne sikerüljön et a csere és aztán az ellenkapus kirugása.
Most el isvertem a reált 4-1-re😄DD Összesítésben 6-2-re nyertem a szuperkupát😄DD
És ennek köszönhetõen felvittem a nehézséget profira, de a kapusok aiját hagytam félprofin mert így is elképesztõ, h pl, Iker mennyit védett ... 4-szer egymás után bazz(!!!) mindet kivédte, az elsõ szezonbeli ellenfelem az A. Madrid lesz.

Count Adyn
Jaja én 2 napig karmoltam a falat kínomba, de aztán egész élvezetes lett (volna ha rendesen tudnék játszani, mert igy az elsõ félidõbe kel gólokat lõnöm aztán kivédekezni a szaggatós másodikat😄DD)

Count Adyn
Valaki játszik még Vista alól rajtam kívül?😄
Ha igen, akkor adhatna valami tippet, hogy a második félidõre miért felezõdik meg az fps em:S

Egy havernak ez a baja:
"Ma vettem egy Sky USB Game Pad. Model:MM814
És az a gubanc, hogy a fifa 08ban ha passzolok egy csávónak az nem hogy megtartaná a labdát inkább hosszan felfelé megszögteti mindig. Erre kéne valami gyógyír."

Van valami megoldás?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

SLICK
Hát én akárhányszor cseréltem (elég sûrûn), ilyen hiba nem jött elõ :S
Remélem nem is fog 😛

Prince23
ROHADT CSALÓGÉPJE!!!! már másodjára mikor kérek cserét, akkor eltünnek az embereim, így veszítettem el a szuperkupát, emiatt, és így ember nélkül gólt lõtt Robinhó😛PPPPP
ERRE NEM LESZ PECCS???????????????????????????😛PPPPPPPPPPPPPPPPP

hunbasser
látom megy a sírás,hogy milyen nehéz a game.uraim,GYAKOROLNI kell!nem ez a nehéz,a FIFA 07 volt könnyû.de nem adok neki 1 hónapot,és szerintem itt is verjük majd az ellenfelet simán world classban.

mostmár a manager modeot is a próbák szerint fogom játszani,hogy minél elõbb meglegyen a legend mode

ReaL MaDRid x siempre

dotkom
csak az egyiket kell kicsomagolni, mert az az egy kicsomagolja a tobbit is.

http://atwwebmaker.tx.hu/

Winz
Megvettem a PS3-as fifát is,leszakadt az állam majdnem!
A grafika nagyon ott van,és a pro kamera nézet maga a tökély.
Teljesen más mint a PS2-es változat,igaz gólokat itt se szórom annyira,de iszonyú jó.
Már zsibbad a szemem annyit toltam,hol a visine?

Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

Palinko
van a manager módban olyasmi hogy megadjuk,hogy a gép meddig szimulálja a találkozókat? mert unalmas egyenként sizmuláltatni õket és gondolom ugrok nagyobbakat 😄
SLICK
Hát úgy õszintén nálam is ez van. De az is mekkora szarság már, hogy ha véletlen kicsit meg tudom gátolni, hogy elõrébb haladjon az ellenfél, elpattan a labda mind két játékos áll, de milyen fura az ellenfél játékosa hamarabb reagál és gyorsababn rohan a labda után. És ez eddig sehogy nem volt másképp. Ha be is tudtam csúszni vhogy elkotortam a labdát, hiába botlott meg az ellen, gyorsan visszament a labdáért én meg még hozzá se tudtam érni. Persze ah nekem csúszik be az éán játékosom nem tér magához hamar. Tehát ennyit errõl. Mellesleg félprofi nehézségen tolom, de ezekszeritn nem árt újra megszoknom ezt az új leosztást.

Oziris666
Nem vagy béna!Lenyomtam már vagy 5-6meccset word classon de még nyernem nem sikerült!A szerelés kegyetlen nehéz ha nem passzolja el vagy nem állok elé képtelenség elvenni!A becsuszás meg sokkal szarabb lett mint a 07ben(pedig ott nagy fegyver volt az utsó pillanatban labdakikotrás)!
A gólok nagy részét meg abbol lövi a gép h viszi D-vel elveszem,visszapattan elé(esetleg emberem összeesik) és gól!Kapusa meg véd mint a szar eddig egy gólt sikerült kb 22ról lönöm Tiagoval azt csá!
Néha ugy elkezd passzolgani a gép h azse tom hol a labda!A lefordulás 10böl 10szer bejön neki!És a végére hagytam a számora legrosszabbat ez a kényszerítõ passz dolog,ez többet árt mint használ,sose a jó embernek adja vissza és megakad a támadás😊
Lehet hálóba lesz ez igazán jó,mert a gép ellen eddig halál!

SLICK
hát szinte ugyanezt használom, hát komolyan mondom h nem tom mi van mostmár :S
Sztem inkább újratanulom a játékot, mert ez így nem állapot

Prince23
E+d" gomb alkalmazása, együttlenyomásával tudsz szerelni... vagy pedig, kiszemeled magadnak egy egyik ellent és neki rohansz, már mint a labdának...

Nah mejek lejátszom a Fenerbahce meccsemet.

Hi all,

csak az lenne a nagy kérdésem a gémmel kapcsolatban, hogy pontosan amikor lövök D-vel akkor hogyan célzok? vagy pc-n lehet 1általán rendesen célozni? mert akármelyik íránygombot nyomom, általában csak hentelés van, próbáltam hogy mindig ugyanazt az iránygombot nyomom mikor lövök, de már úgyis körberúgtam a kaput😄, szóval már mennek ilyen olyan trükkök meg egyebek, de a pontos célzott lövés az nekem mumus... néha beakad fickába, néha kivágom a stadionból
SLICK
Vki adjon már tanácsot, hogy ki hoygan tudja leszerelni az ellenfelet, mert nekem az istennek nem akar menni. 10-bõl ha 3szor el tom venni a labdát, de akkor se sokáig tudom megtartani.. Kicsit kezd elegem lenni, a sok hülyeségbõl, pl abból h hiába én vagyok közelebb a labdához, az ellenfél vhogy midnig el tudja passzolni a társának. Enyhén szólva ez kicsit csalás.
Mielõtt vki azt mondaná, hogy béna vagyok az teljességgel ki van csukva. Lehet, hogy 2 hónapig nem FIFA-tam, de ennyit nem felejthettem el.

vezérszuszu
Hát szokni kell a játékot mindenképpen!
Kicsit zavar hogy a lövés nem a legjobb benne, illetve azt a kurva shiftet minek kellett megvarjálni, így nem tok testel leveni bogyót úgy mint a 07 ben!
Mindent összevéve nem rossz!

vmit elronthattam...vki feltenné az eredeti dat_eng.big-et? köszi