FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen ezekre a cselekre kivi vagyok én is.
Gamepaddal sztem egyszerûbb a rabonna:

a freestylera én is kivi lennék...

Nem ír ki valamit?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

elekati
csõsztök
mi lehet annak az oka h' nem mûködik a töbjátékkos mod mert nem találja meg sokszor a másikat?

akkor játsz a PES-sel, de jegyezze már meg mindenki: EZ NEM PES TOPIK!
akinek nem tetszik a FIFA ne játszon vele, ilyen egyszerû, de a PES-es témákat a PES vs. FIFA vagy a PES topikba írja be, és ne ide!
köszönöm

\"A Lyon nem jut el messzire, ha nem figyel Lionel Messi-re\":D

07nek szebb a grafikája nálam

Asus M4A87TD/USB3, AMD Phenom ll X4 4.0ghz, 2x2 Gb ddr3 1600Mz, VTX HD5870 1Gb, LG 22\" Full HD, Seagate Barracuda 1.5Tb sata3, Revoltec Chromus ll 450W

1024/768 + magas felbontás, meg windowsba is 16x ,8x és akkor is szar kockás

Asus M4A87TD/USB3, AMD Phenom ll X4 4.0ghz, 2x2 Gb ddr3 1600Mz, VTX HD5870 1Gb, LG 22\" Full HD, Seagate Barracuda 1.5Tb sata3, Revoltec Chromus ll 450W

emeld a felbontást és a Qualitást és jó lesz!

másnál is szar a grafika vagy csak nálam?

dudu92
http://www.youtube.com/watch?v=quU1IMLXtDQ

\"Feledd el múltad, égesd el, temesd! Bízz magadban, mert még bármit elérhetsz, képes vagy rá ember! Remélem értesz...\"

dudu92
SEGÍTSÉG!!!! A neten láttam h van a fifa 08-ban freestyle mód...valaki írja meg h hol lécci mert nem találom http://www.youtube.com/watch?v=quU1IMLXtDQ <----------mint ez

\"Feledd el múltad, égesd el, temesd! Bízz magadban, mert még bármit elérhetsz, képes vagy rá ember! Remélem értesz...\"

elekati
csõ
mi lehet annak az oka h' nem mûködik a töbjátékkos mod mert nem találja meg sokszor a másikat?

Eddig is jobb volt a pes, de aki már játszott mindkét játék demójával az tudja, hogy a fifa romlott, a pes viszont hihetetlenül sokat fejlõdött! Ha így fojtatják a japánok, 2 év múlva már lesz olyan szemüveges pes rajongó, aki a pápaszeme nélkül nem fogja látni a különbséget egy tv-s mecss és a játék között<#wow1>

thanx! a menüs rész maradt ki! 😄 /szenyor guerrero már a recre-ben vágja a gólokat!/

thanx!

kezdem mexeretni a 08-at 😄 bmennyire is idegesítõ a kontrollja.... 😄
fél-profin

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

Hát gyerekek,én fifa fan vagyok ,de ez baromi nagy átverés az Ea sports
jól átvágott minket,ez egy 2007 2008-as dobozban semmi újítás,ami van az nem viszi el a játékot.Gyakorlatilag semmi nem fogott meg az új fifában.
sz.a.r.<#levele>

na srácok megy a noname gamepadon a cselezés!!!igaz nemn a jobb analóggal de így is könyebb a cselezés.

"menj a devdata-ba
megkeresed a default pad-ot, alatta lesz 3uolyan sor tele karakterekkel. Mind3 sor végére írd be a következõt:

,9|15|2 (vesszõt ne felejtsd ki!!!) így ha minden igaz a 10-es gombra lesz téve a shift (cselezés)"

nekem megy logic 3 paddal d emég keresgélek dolgokat.

Ja és még annyi, hogy Mutu ugyanúgy Murgu maradt, õt tetszés szerint át lehet nevezni.
hunbasser
jó lett! 😊

csak a config.dat nem tetszett neki,de elkértem egy jóbarátomtól,és jó lett.

ReaL MaDRid x siempre

Nem rosszat töltöttél le?
hunbasser
el sem indul a telepítõ... 😞 gyíkja van a fifa08.exével.

ReaL MaDRid x siempre

Thiago Motta már Nem a Barcában van a Gameben még mindig tt van! át kell tenni az Atleticoba!

ha majd nem lessz tûlárazva egy gém ami semmi újat nem ad akkor nem lessz warez%
Carlos HUN
Hmm nekem se sikerült hiába csináltam
ezekel a fájlokal valami még mindig hiányzik pedig tavaly ugyanigy csináltam és müködött az átnvezõs módszerel.. 😞
dat_eng.big 434 MB
eng_memc.loc 668 bájt
audio.big 3,01 MB
eng.db 843 KB

Ja és "természetesen" nekem sem eredeti. 😊
Nem kell crack, az exe fájllal nem foglalkozik. Nyugodtan tedd fel, még az eredeti exét sem kell visszamásolni.
hunbasser
köszönjük,benne lesz a FAQ-ban!

ReaL MaDRid x siempre

vmvr
neked eredeti a játékod?

mert akinek eredeti, annak ezt tök jó(köztük nekem is)

de akinek nem... ehhez gondolom lesz crack.

az a szar, hogy akinek ez fent van, az nem tud nem eredeti fifás emberrel játszani, csak online

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Ja és a roster patch még egyszer: Roster Patch

Akinek az FLT verzió van meg, az a NORDIC, akinek pedig a magyar, az az EASTERN patchet szedje le!
Na akkor leírom a roster-frissítés menetét, akár a faq-ba is mehet.

1. Letöltöd a patchet, dupla klikk, rendben.
2. Elindítod a játékot. A fõmenüben ki kell írnia, hogy változtattál a csapatfelállásokon. -> Csapat kezelése/Saját csapatok visszaállítása/Online frissített csapatok betöltése (Nem 100%, hogy ez a menük pontos neve). Ok, és kész is van.

U.I.: Részemrõl egyértelmû, de ha valakinek nem, akkor ezt is leírom: a frissítés csak ÚJ játéknál fog jelentkezni, tehát ha valaki egy korábban elmentett játékállást tölt be, az hiába keresi mondjuk Javi Guerrerót a Recrében.

Remélem érthetõ, ha nem szóljatok!
dotkom
FIFA topic

Új banner és új GY.I.K. hamarosan lesz!

NINCS WAREZ,FLAME,OFF ÉS SPAM!

(ha nem tudsz crackelni szerintem ne itt kerdezoskodj.)

http://atwwebmaker.tx.hu/

tcs007
én próbálom leszedni csak minden rész után kajak sokat kell várni mire tölhetem a következõt :S

dotkom
na latom mar vagy 50-en leszedtek a szinkront. vki nem jelezne vissza hogy mukodik-e neki?D

dotkom
az hogy nem probaltad meg 3x-ra is....

hunbasser
ha visszalapozol egyet,akkor fogsz látni 5 linket.azokat szedd le.linkelõje dotkom.

én személyszerint még nem teszteltem le,mert tegnap amikor le akartam tölteni,akkor nem lehetett

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
te is sokáig bírtad...

ReaL MaDRid x siempre

SrAta
Sziasztok
valaki meg tudná nekem mondani hogy honnan tudnék leszedni szinkront a game-hez nagyon megköszönném mert angol a játékom....
THX Üdv SrAta

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

ha a meglepetés Logi cuccnál megfejted, h hogy kell a vibrát aktiválni vendégem vagy egy sörre! 😄

most pedig szórakozok tovább a 08-cal 😛

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

báttyó02
"Nekem több mont 3 gigát foglal a progik törlésénél. De egyébként, hh ez a rész kevesett tartalamz mint a 07?! Utóbbi több mint 4 gigát. Arról volt szó, g duplarétegûre jön ki a 08. nemde?"

megsúgom neked,hogy maga a játék kb 1giga össz vissza
a többi az csak a hang meg videó....

egyébként a 07is ezért volt nagyobb,mert abba több videó volt

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

RemX
A64 3700+, 2 giga ram, Radeon X1950GT

persze, nagyon egyszerû... csak nyomogatni kell a billentyûket...<#idiota>
Csá. Tudja valaki hogy a fifa 08-ba hogyan lehet cselezni?
vágjatok ki asse érdekel de én nem fogom keresni hogy hol lett leírva a warez topic

leszedtem a magyart és kapásból az elsõ rar CRC-s leszedtem még1x és akkor is mi a gond?
Nos gamepad:
Megcsináltam mindent átolvastam nemegy fórumot sõt találtam a fh-n olyan padot mint ami nekem van és ott összehozták a dolgot a 07ben.nos azt megcsináltam én is és semmi.megicsináltam a devadata-s cuccot is de akkor csak annyi értem el hogytotál meghülyült a gamepad és a passzolások alkalmával ha a játékosom átvette a labdát olyat csinált mintha shifteltem volna billel.egyszóval még egy hétig ügyeskedek aztá meglepem magamat szülinapomra egy rumblepad 2essel.

John Cena
Haverok mondták nehéz bennne gólt lõni kell a taktika!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Prince23
Nekem több mont 3 gigát foglal a progik törlésénél. De egyébként, hh ez a rész kevesett tartalamz mint a 07?! Utóbbi több mint 4 gigát. Arról volt szó, g duplarétegûre jön ki a 08. nemde?

Na szal nem tom mi van most...
Profin kikaptam a Mallorcától 3-1-re basszus. szal nem tom.... Barca ellen 3-0-ra vezettem otthon, egészen a 85. percig!!! De 5 perc alatt 2 gólt rúgott a kecsegje. Végül megnyertem 3-2-re.
Most megint a Real jön :SS

rooney8
Akkor mégis csak uninstall, letölten másik fifa 08-at és install :/

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rvn
Üdv! A coop modot nem lehet elmenteni?? PLS HELP

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

vmvr
akkor az már más tészta, valami gáz van nálad, de ehhez már nem értek😊

Akkor menj szépen PES-ezni és jegyezd meg, hogy ez FIFA topik! Nah pápá <#wave>

\"A Lyon nem jut el messzire, ha nem figyel Lionel Messi-re\":D

rooney8
De amikor el akarom indítani akkor azt írja h a vindóz hibát észlelt ezért....

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

vmvr
nekem is ezt írja, szerintem mindenkinek. ne töröld le, így van ez jól.