FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gamepaddal sztem egyszerûbb a rabonna:
a freestylera én is kivi lennék...
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
mi lehet annak az oka h' nem mûködik a töbjátékkos mod mert nem találja meg sokszor a másikat?
akinek nem tetszik a FIFA ne játszon vele, ilyen egyszerû, de a PES-es témákat a PES vs. FIFA vagy a PES topikba írja be, és ne ide!
köszönöm
\"A Lyon nem jut el messzire, ha nem figyel Lionel Messi-re\":D
Asus M4A87TD/USB3, AMD Phenom ll X4 4.0ghz, 2x2 Gb ddr3 1600Mz, VTX HD5870 1Gb, LG 22\" Full HD, Seagate Barracuda 1.5Tb sata3, Revoltec Chromus ll 450W
Asus M4A87TD/USB3, AMD Phenom ll X4 4.0ghz, 2x2 Gb ddr3 1600Mz, VTX HD5870 1Gb, LG 22\" Full HD, Seagate Barracuda 1.5Tb sata3, Revoltec Chromus ll 450W
\"Feledd el múltad, égesd el, temesd! Bízz magadban, mert még bármit elérhetsz, képes vagy rá ember! Remélem értesz...\"
\"Feledd el múltad, égesd el, temesd! Bízz magadban, mert még bármit elérhetsz, képes vagy rá ember! Remélem értesz...\"
mi lehet annak az oka h' nem mûködik a töbjátékkos mod mert nem találja meg sokszor a másikat?
thanx!
kezdem mexeretni a 08-at 😄 bmennyire is idegesítõ a kontrollja.... 😄
fél-profin
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
jól átvágott minket,ez egy 2007 2008-as dobozban semmi újítás,ami van az nem viszi el a játékot.Gyakorlatilag semmi nem fogott meg az új fifában.
sz.a.r.<#levele>#levele>
"menj a devdata-ba
megkeresed a default pad-ot, alatta lesz 3uolyan sor tele karakterekkel. Mind3 sor végére írd be a következõt:
,9|15|2 (vesszõt ne felejtsd ki!!!) így ha minden igaz a 10-es gombra lesz téve a shift (cselezés)"
nekem megy logic 3 paddal d emég keresgélek dolgokat.
csak a config.dat nem tetszett neki,de elkértem egy jóbarátomtól,és jó lett.
ReaL MaDRid x siempre
ezekel a fájlokal valami még mindig hiányzik pedig tavaly ugyanigy csináltam és müködött az átnvezõs módszerel.. 😞
dat_eng.big 434 MB
eng_memc.loc 668 bájt
audio.big 3,01 MB
eng.db 843 KB
mert akinek eredeti, annak ezt tök jó(köztük nekem is)
de akinek nem... ehhez gondolom lesz crack.
az a szar, hogy akinek ez fent van, az nem tud nem eredeti fifás emberrel játszani, csak online
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Akinek az FLT verzió van meg, az a NORDIC, akinek pedig a magyar, az az EASTERN patchet szedje le!
1. Letöltöd a patchet, dupla klikk, rendben.
2. Elindítod a játékot. A fõmenüben ki kell írnia, hogy változtattál a csapatfelállásokon. -> Csapat kezelése/Saját csapatok visszaállítása/Online frissített csapatok betöltése (Nem 100%, hogy ez a menük pontos neve). Ok, és kész is van.
U.I.: Részemrõl egyértelmû, de ha valakinek nem, akkor ezt is leírom: a frissítés csak ÚJ játéknál fog jelentkezni, tehát ha valaki egy korábban elmentett játékállást tölt be, az hiába keresi mondjuk Javi Guerrerót a Recrében.
Remélem érthetõ, ha nem szóljatok!
Új banner és új GY.I.K. hamarosan lesz!
NINCS WAREZ,FLAME,OFF ÉS SPAM!
(ha nem tudsz crackelni szerintem ne itt kerdezoskodj.)
http://atwwebmaker.tx.hu/
http://atwwebmaker.tx.hu/
én személyszerint még nem teszteltem le,mert tegnap amikor le akartam tölteni,akkor nem lehetett
ReaL MaDRid x siempre
valaki meg tudná nekem mondani hogy honnan tudnék leszedni szinkront a game-hez nagyon megköszönném mert angol a játékom....
THX Üdv SrAta
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
most pedig szórakozok tovább a 08-cal 😛
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
megsúgom neked,hogy maga a játék kb 1giga össz vissza
a többi az csak a hang meg videó....
egyébként a 07is ezért volt nagyobb,mert abba több videó volt
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
leszedtem a magyart és kapásból az elsõ rar CRC-s leszedtem még1x és akkor is mi a gond?
Megcsináltam mindent átolvastam nemegy fórumot sõt találtam a fh-n olyan padot mint ami nekem van és ott összehozták a dolgot a 07ben.nos azt megcsináltam én is és semmi.megicsináltam a devadata-s cuccot is de akkor csak annyi értem el hogytotál meghülyült a gamepad és a passzolások alkalmával ha a játékosom átvette a labdát olyat csinált mintha shifteltem volna billel.egyszóval még egy hétig ügyeskedek aztá meglepem magamat szülinapomra egy rumblepad 2essel.
Na szal nem tom mi van most...
Profin kikaptam a Mallorcától 3-1-re basszus. szal nem tom.... Barca ellen 3-0-ra vezettem otthon, egészen a 85. percig!!! De 5 perc alatt 2 gólt rúgott a kecsegje. Végül megnyertem 3-2-re.
Most megint a Real jön :SS
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
\"A Lyon nem jut el messzire, ha nem figyel Lionel Messi-re\":D
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.