FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://atwwebmaker.tx.hu/
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Coop-módba szeretnék játszani egy haverral, de eddig még nem sikerült megtalálnom hogyan lehetséges :S
Tudnátok segíteni?
Minden 60 és mondta, hogy na most má csak a kezdõbe tedd be magat... bravo, a másik csatár muksó MU-nél így kikerült.
Eddig ne mnyertünk meccset, a MU és én.
Szenvedek ilyen 60-as skillekkel<#shakehead>#shakehead>. Viszont oda teszem magam, csak hát nem egy ász pléjör.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Nekem jó így ahogy nálam van... gõzöm sincs, hogy homályos-e :S.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
http://flickr.com/photos/zolika90/
ReaL MaDRid x siempre
Pl ha gólt rúgsz, akkor átmegy ilyen homályos fosba.
Nekem jó a géjm.
Ja vki mondta, h úgy kapott gólt, h nem volt csapatából senki pályán a csere után... nálam ezzel nincs gond.
Ezt úgy értem, hogy ívelésnél A, passznál S, vagy E.
a-val íveléses paszt kérsz
d-vel lövésre biztatod 😊
w-vel indítást kérsz
+nekem a cselek mindig összejönnek (máramiket tudok 😄) 😊
http://atwwebmaker.tx.hu/
Nem tom mi értelme volt belerakni a játékba.
Erre gondolok:
Arról se itt kell vitázni, beszélni.
Én csak véleményt mondtam a géjmrõl.
Egyébként majd kipróbálom a PESt is, de nekem elsõ a Fifa.
Asus M4A87TD/USB3, AMD Phenom ll X4 4.0ghz, 2x2 Gb ddr3 1600Mz, VTX HD5870 1Gb, LG 22\" Full HD, Seagate Barracuda 1.5Tb sata3, Revoltec Chromus ll 450W
MU - Reading: 0 - 1.
Lál.
Komolyan azt se tudtam, mi van.
Bezavart pl a Q, most se tudom még mivel lehet hívni második védõt, de asszem a C-vel, ami nekem T, mert arra állítottam be.
Reading lesöpört.
Nos igen, szokni kell ezt a Fifát, de határozottan jó.
LA Galaxy - Toronto FC (asszem :S): 2 - 0.
Ez már sokkal szebb eredmény, ugye?
Sztem is.
Lõttem egyet Gordonnal, a végén Beckham szögletébõl oda futott a csávó a labdához és befejelte.
Sztem ezek az apró változtatások is jók, hisz sokkal precízebb lett a Fifa 08 és, ahogy itt többen is mondják: nehezebb.
nem olyan könnyû már átrohanni a védõ falon és bevarrni a kapusnak.
Apropó kapus: igen, az, hogy vele is lehet védeni, remek újítás.
Asszem a shift, ami a kapus váltást illeti :S.
Csak hát messze elmarad a konzol verziótól valszeg, de ezt tudjuk is.
Mindegy, jó a Fifa 08<#eljen>#eljen><#hawaii>#hawaii>
Be a Prot most próbálom ki.
Erre pedig öhm... nem is tom ki, talán Forzainter mondta priviben, mikor beszélgettünk, hogy unalmas, kapott három passzt és ennyi.
Nos, Madden NFL-nél van egy ilyen, hogy: NFL Superstar Hall of Fame, ami a Fifában lévõ Be a Pro megfelelõje és már a 07-ben is volt, meg gondolom korábban is... mármint Maddenben.
Nos, ott se úgy van, hogy a támadó (HB, aki sokat fut, QB, aki a csapat kapitánya) állandóan reflektor fényben van és õ viszi a csapatot a hátán.
Nem.
Az a reális, hogy a Be a Proban se mi egymagunk egy csatár poszton nyerjük meg a meccset, hanem megosztozunk a labdán a csapat többi játékosával.
Ez így helyes.
Szerintem.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Gaba323
ha vki elmondaná h' hogykell pontosan megköszönném mert nekem ugyse találja meg a másikat!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu