FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gera995

Alaplap:Gigabyte B75M-D3V Processzor:Intel Corei i3 2120 3,3GHZ Videókártya:Nvidia GTS 450 1GB DDR5 Ram:Kingmax 4GB DDR3 1333MHZ

Ingman12
Végül sikerült megcsinálni, az Origin vacakolt. Hiába szedtem le elvileg a legújabbat az EA honlapjáról, nem frissítette magát, de egy másik oldalról próbálva már jó lett.

Kicsit szenvedtem miatta, de legalább jó lett.

Ingman12
Most pedig szépen elrejtettem a játékot az Originben. Ezt hogy lehet visszahozni (hogy látható legyen)?

Ingman12
A végzet utolért engem is...

Kezdõdött azzal, hogy nem indult el az Origin, így újra kellett tennem. A játékot ezután már elindította, de meccsnél bármilyen gomb megnyomása után kidobott a fenébe.

Gondoltam letörlöm a játékot, és újrarakom, de nem egyszerûen nem lehet. Hiába van bent a dvd, az Origin letöltést ír a játék mellé, de még azt is hiába nyomom meg, mert arra hivatkozva, hogy a Windows megakadályozta, hogy letöltési könyvtárat hozzon létre, semmit sem csinál.

Próbáltam az uac beállításait bütykölni, már teljesen levettem a rákérdezést, és az összes fokozaton kipróbáltam, de semmit sem ér. Szép este elé nézek azt hiszem.

Breki33
Köszönöm az elöbbi kérdésemre a választ!
Volna még 1 gondom...miután betettem a magyar kommentárt kidobott a játékból és most újra telepítettem az egészet de meccs közbe nincs semmi hang semmi kommentár.. még angol se, és be se lehet állítani, mert játékbeállításoknál ott van hogy angol és hogy alapértelmezett, de nem lehet átváltani õket. Valamit lehet ilyenkor csinálni? És ha igen akkor mit? Elég lenne csak 1 angol Mike Tyler vagy ki 😄
Ingman12
Igen, sejtettem. Ilyesmi lenne a megoldás. De az új mappának olyan néven kell futnia majd, mint amit jelenleg használsz a játékban.

Viszont ha ennyire nem akarsz tökölni, mondom, csinálj egy új rendszerfiókot ékezet nélküli névvel, rendszergazdai jogosultsággal és biztosan jó lesz (én is így csináltam még a legelején és semmi gondom azóta). Rengeteg kínlódást megspórolnál.

Ékezetes név alatt... Csakhogy ezt nem lehet átnevezni.Esetleg a teljes tartalmát átmásolni egy új nevû mappába, az eredetit törölni? csak ki ne nyírja a Windowst...
Ingman12
A dokumentumok mappában milyen felhasználói névvel van mappa? Mert lehet valamit kifelejtettél az átíráskor, és a fifa még mindig azt veszi alapul.

A portos dolog router beállításokra vonatkozik (kaptam egy-két levelet, hogy kidobálja õket a játék, vagy nagyon akadnak).

Egész pontosan:,,Profil beállítások mentése sikertelen. Választható: Újra, Mégse,Folytatás mentés nélkül. Utóbbi esetben sem történik semmi.
Megjegyzem, elõtte ellenõrzi a beállításokat, és tovább léptet...
Rosszul írtam, természetesen mindent ékezet nélkülivé alakítottam, az Origin fiókom is ékezet nélküli. A beállítások mentésekor jelzi, hogy nem sikerült menteni.
És elhiszem, hogy egyeseknek jól mûködik, de nem hinném, hogy az én hibám lenne, hogy az enyém nem. Eddig nem kellett rendszergazdának lenni ahhoz, hogy egy FIFA-t futtasson az ember.
Ezeket a portokat hol kell megcsinálni, korábban még soha nem kellett ilyet csinálnom, miért is értenék hozzá? Win 7- em, hálózati internetem van.
Ingman12
Korábban említettem a portok megnyitását, akkor berakom ide is részletesen, ezeket ajánlatos az online játék élvezhetõsége miatt megcsinálni (akiknek esetleg vacakolna, vagy kidobálja õket).

FIFA 13 PC players should also open these ports:

UDP: 9565; 9570; 9000 - 9999; 3659
TCP: 9946; 9988; 42124; 10000 - 20000; 3569

Ingman12
Mi a gond pontosan? Meddig jön be a játék? Mikor lép ki pontosan? Szóval bejön az intro, de tovább nem megy, vagy már azzal is gond van? Videókártya driver frissítve van a legújabbra? A géped biztosan bírná a játékot?

"A gép már hosszú ékezetes nevû"
Ékezet nélküli kell egyébként. Ha mindent megcsináltál (a fentieket is átnézve), és még így sem jó, csinálj egy ÚJ, külön fiókot, ékezet nélküli névvel. Így nem kellene babrálni/átírogatni minden vacak fájlt vagy mappát.

De ismétlem, nálam és még megannyi embernél jó a játék (és eredeti is), tehát valami gondnak ott kell lennie.

Érdekesen alakul a viszonyom a megvásárolt FIFA 13-mal. Egy másik fórumról kapott segítséggel ( írásvédetté kellett tenni a Dokumentumok/ Fifa 13 / Instance / replay fájlt) már látok intrót, és alapbeállításokat is lehet (ne ) tenni, csak éppen elmenteni sem lehet sehogy. Nem is találok sehol Save mappát, de ,,felhõbe " se ment a jelek szerint. A gép már hosszú ékezetes nevû, minden vacak fel van telepítve, csak a játék nem indul el. Már azt is tudom, hogy nem vagyok a gonddal egyedül...( Harver: Intel Core Duo E8400, 4 GB RAM, N VIDIA Geforce GTX 470
Breki33
joy
Ingman12
Nulla az érdeklõdés. Érdemes játékba dobni õket néha, hogy kicsit "szem elõtt legyenek". Nyilván attól is függ milyen játékost teszel ki a piacra.

Nem olyan népszerû/gyakori azért a kölcsönajánlat, mint egy sima eladási érdeklõdés, de azért szoktak dobálni kölcsönzési ajánlatokat is bõven.

manuszka
nekem olyan jellegû kérdésem lenne hogy miért nem tudom a fiatal tehetséges játékosaimat kölcsönadni?! Tök mind1 hogy rövid vagy hosszú távra adnám kölcsön õket, egy árva csapat sem keres meg. Most ez a rész tök használhatatlan vagy csak szimplán az érdeklõdés nulla?!

Ingman12
Valószínûleg hivatalosan nem támogatott a gamepad. Itt vannak a támogatottak listája: http://forum.ea.com/uk/posts/list/988524.page

Az EA fórumán találtam egy esetleges megoldást, dbzbux barátunknak legalábbis bejött. Egy próbát megér.

http://forum.ea.com/uk/posts/list/1432414.page

Egyébként Génius...nemtudom milyen típusu de Génius van rajta.. azon belül meg Generic USB....itt 1 link a képhez
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_12_27_8txowe8j8h.jpg
Generic USB Joystick 😄
Ingman12
Biztos gamepadra gondolt szerintem, csak õ így nevezi (sok ismerõsöm mondja még így). A típusát írd le, ScAtletico.

Breki33
joystickkal nemis lehet, gamepad kell hozzá

annál pedig ha nem támogatott trükközni kell
de a típusát célszerû leírni
Sziasztok! Az a gondom hogy Fifa 13-on gépen joystickkal nem tudok cselezni a jobb analog karral, mert ha fel vagy le,jobbra,balra nyomom elpaszolja a labdát vagy elrúgja. És így nem is tudok vetõdni pl.😞tizenegyesnél).
Ezt hol lehet beállítani?
No ez szép! Úgy akarnak a warezelõk ellen fellépni, hogy azokat is büntetik, akik megveszik? Akkor ez a Fogyasztóvédelmi Hatóság hatáskörébe tartozik! Már megint szemétlerakónak néznek bennünket!
Unbaised
Sziasztok! Találkoztam egy számomra érthetetlen problémával, karrier módban, és remélem ti tudtok ötletet adni!
A helyzet az, hogy amikor lépek tovább az "idõben", szimplán kidob a játék, semmi hibaüzenet, csak kidob, éppen a VB elõdöntõje elõtt vagyok, közben a klubcsapatom 1-2 játékosát eladom, illetve vennék újat is. Bármit csinálok, mintha elromlott volna az egész, régebbi mentéssel(szerencsére van) megy tovább korábbi idõpontokban, de itt valamiért mintha eljönne a világvége. Valami ötletet tudtok esetleg adni? :R
Esetleg valakinek odaadom a mentést, és megnézné, hogy nála jó e? 😊

Ingman12
90%, hogy az EA szervereivel vannak gondok. Valamikor 1-2 óra alatt rendbe jön, máskor napokig off. December elején pl. be is jelentették, hogy "néhány napra" nem lesz elérhetõ az UT, szóval ilyenkor a legjobb "gyógyír" a várás. De azért körbenéztem mik lehetnének még megoldások.

A routerrel minden rendben van? Az összes port megvan nyitva? (A readme fájlban benne vannak a dolgok).

---------------------------------------------------------------

Akkor olvastam még egy ilyeneket, nem tudom mennyire mûködik vagy mennyire van értelme.

"Just Empty Your Trade Pile to 0........ using the Web App

then Fill your Active Squad

(If you have a stuck cards in the Trade Pile give it Couple of Hours them the Cards will be available)"

--------

Empty your trade pile, put in a manager or reserve players to your squad.

Those two work for me

--------

You need to fill your manager slot and your reserves.

-----------------------------------------------------------------

Illetve végezetül állítólag egy új account megoldja a gondot. Ha már hosszú idõ óta, akár hónapok, akár hosszú hetek óta fennáll a gond, akkor próbáljátok meg felkeresni az EA supportját, hátha tudnak mondani valamit.

Ugyanez történik velem is, már vagy négyszer telepítettem, Origin fiók megvan, be sem töltõdik a játék, offline sem használható.Korábbi verziókkal soha nem volt bajom. A hajam tépem, hogy megvettem, soha többet nem fog elõfordulni. Nem értem, egy ilyen neves cég hogy tehet ilyet azokkal, akik megvették a terméküket. Na, utoljára!!!!
Sajnáljuk , de hiba történt a FIFA 13 ULTIMATE TEAMHEZ való kapcsolódáskor . MOst vissza kerülsz a menübe. Esetleg erre valami ötletek a laptopomon tökéletesen megy a fifa csak az asztalin írja ezt ki .
„Ha lenne kedved egy online FIFA 13 xbox bajnoksághoz akkor küld el emailbe a NEVED, XBOXLIVE PROFILOD NEVÉT, és a CSAPATOT amivel neveznél az [email protected] -ra ! Ha megvan a megfelelõ létszám akkor küldök emailbe egy weboldalt ahol minden le van irva!
Firerock
Azóta mûködik simán,ékezet volt a felhasználónévben

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

[HUN]FaTaL
Dehogy. Gólörömökbõl van összevágva.

http://goo.gl/gd6Zi5

webibebi
ilyet télleg lehet csinálni? 😄

msn:[email protected] bárki felvehet

Breki33
Ingman12
A géped felhasználói fiókjában van ékezet? Ha van, csinálj újat anélkül. Nézd meg a videókártyád drivere frissítve van-e, mert ha el is indul majd a játék, valószínûleg ezzel is vacakolni kell késõbb.

hello,nekem egy olyan problémám lenne,hogy leszedtem a fifa 13-at,a crack meg a rldea.dll fálj átmásolása is megtörtént és miután elindítom a játékot,kidobja a logót majd egy nagy feketeség(mintha kezdõdne a betöltése) és utána visszadob az asztalra. Valami ötlet hogy ez miért van? Légyszíves segítsetek,köszi!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

2012-12-20 21:52:04 GAMES FIFA.13.Update.v1.6-RELOADED 439.0MB | 33F
elite
Ezer köszönet! 😊

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

Effe88
windows xp,vista,7

Firerock
Sikerült elindítani,most viszont az a baj hogy miután betöltöttem a mentésemet,nem mûködik sem a gamepad,sem a bill. csak az egész. Viszont,megpróbáltam karrier módot csinálni,és ott a beírós résznél mûködött a bill. de az enterre már nem reagált pl. Mi lehet a megoldás?

Firerock
Próbálta már valaki Windows 8 alatt?
Elindítom a játékot bevillan egy percre a kezdõképernyõ,majd minden hibaüzenet nélkül kilép az asztalra.

Besz
Ugyanaz a problémám. Eredeti Fifa 12, ismerõsöm vette meg a gyerekeinek, de nem indul el. Kilép minden hibaüzenet nélkül.

Több gépen is próbáltam, a gépigénnyel nem lehet gond, a driverek pedig a legfrissebbek. Már kerestem megoldásokat a neten: nevezd át ezt, töröld le azt, írd át ebben ezt és ezt, frissítsd emezt, telepítsd újra amazt, buheráld meg az Origin kliensét, stb. Legviccesebb szerint hozz létre új felhasználói fiókot, amelyben nincs se szóköz, se ékezet. (Mi lenne, ha valódi programozókat alkalmaznának?) De egyik módszer sem mûködik, mert már idejét múltak.

Ezek a balfékek változtatnak valamit az Origin kliensén, persze kötelezõvé teszik a frissítését és az online kapcsolatot, és máris nem indulnak a korábbi játékaik. Ó, hogy én mennyire utálom az összes másolásvédelmi sz@rságot! Kapd be, EA!

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

JocoHun
Sziasztok. Kellene egy kis segítség. Felraktam a fifa 12 és mikor indítom a játékot elindul majd elkezd tölteni akkor kidob a játék. Próbáltam az origin ben is és ugyan az a baj. Nem tudjátok mi lehet a gond? Nvidia 310.61 drive van fen de nem hiszem hogy az nem jó volna hozzá. Nem tudom itt tud valaki segíteni? Köszönöm a választ.
Breki33
elite
Valaki lenne olyan jó és adna egy élõ linket ahonnan le tudom tölteni az olasz kommentár fájlokat? Amit googlival találtam egyik sem élõ sajnos...

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

WuFraZselic
nem eredeti

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Effe88
a-a
az mi?

sziasztok!

én megvettem, felraktam, gond nélkül fut. azután eljött a karrier módban 2020 és annyi. egyszerûen nem lép tovább. jön a scout jelentése, abba belemegyek és kilép desktopra. aztán nem tölti vissza a játékállást. ez így ennyi végigjátszott szezon után enyhén szólva is bosszantó. most nagyon visszafogom magam, hogy ne egy káromkodás legyen az egész... 200 játékórám van benne <#falbav>

és elmondanám, hogy a 12 ugyanezt csinálta nálam, ugyanúgy a 2019-20-as szezonban fagyott, akárhányszor akármelyik csapattal újrakezdtem...

úgyhogy EA <#mf1>
WuFraZselic
a-a

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio