FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alaplap:Gigabyte B75M-D3V Processzor:Intel Corei i3 2120 3,3GHZ Videókártya:Nvidia GTS 450 1GB DDR5 Ram:Kingmax 4GB DDR3 1333MHZ
Kicsit szenvedtem miatta, de legalább jó lett.
Kezdõdött azzal, hogy nem indult el az Origin, így újra kellett tennem. A játékot ezután már elindította, de meccsnél bármilyen gomb megnyomása után kidobott a fenébe.
Gondoltam letörlöm a játékot, és újrarakom, de nem egyszerûen nem lehet. Hiába van bent a dvd, az Origin letöltést ír a játék mellé, de még azt is hiába nyomom meg, mert arra hivatkozva, hogy a Windows megakadályozta, hogy letöltési könyvtárat hozzon létre, semmit sem csinál.
Próbáltam az uac beállításait bütykölni, már teljesen levettem a rákérdezést, és az összes fokozaton kipróbáltam, de semmit sem ér. Szép este elé nézek azt hiszem.
Volna még 1 gondom...miután betettem a magyar kommentárt kidobott a játékból és most újra telepítettem az egészet de meccs közbe nincs semmi hang semmi kommentár.. még angol se, és be se lehet állítani, mert játékbeállításoknál ott van hogy angol és hogy alapértelmezett, de nem lehet átváltani õket. Valamit lehet ilyenkor csinálni? És ha igen akkor mit? Elég lenne csak 1 angol Mike Tyler vagy ki 😄
Viszont ha ennyire nem akarsz tökölni, mondom, csinálj egy új rendszerfiókot ékezet nélküli névvel, rendszergazdai jogosultsággal és biztosan jó lesz (én is így csináltam még a legelején és semmi gondom azóta). Rengeteg kínlódást megspórolnál.
A portos dolog router beállításokra vonatkozik (kaptam egy-két levelet, hogy kidobálja õket a játék, vagy nagyon akadnak).
Megjegyzem, elõtte ellenõrzi a beállításokat, és tovább léptet...
És elhiszem, hogy egyeseknek jól mûködik, de nem hinném, hogy az én hibám lenne, hogy az enyém nem. Eddig nem kellett rendszergazdának lenni ahhoz, hogy egy FIFA-t futtasson az ember.
Ezeket a portokat hol kell megcsinálni, korábban még soha nem kellett ilyet csinálnom, miért is értenék hozzá? Win 7- em, hálózati internetem van.
FIFA 13 PC players should also open these ports:
UDP: 9565; 9570; 9000 - 9999; 3659
TCP: 9946; 9988; 42124; 10000 - 20000; 3569
"A gép már hosszú ékezetes nevû"
Ékezet nélküli kell egyébként. Ha mindent megcsináltál (a fentieket is átnézve), és még így sem jó, csinálj egy ÚJ, külön fiókot, ékezet nélküli névvel. Így nem kellene babrálni/átírogatni minden vacak fájlt vagy mappát.
De ismétlem, nálam és még megannyi embernél jó a játék (és eredeti is), tehát valami gondnak ott kell lennie.
Nem olyan népszerû/gyakori azért a kölcsönajánlat, mint egy sima eladási érdeklõdés, de azért szoktak dobálni kölcsönzési ajánlatokat is bõven.
a jostick az másra való
megoldások itt
http://prohardver.hu/tema/fifa_13_warez_nelkul/hsz_698-698.html
http://prohardver.hu/tema/fifa_13_warez_nelkul/hsz_604-604.html
Az EA fórumán találtam egy esetleges megoldást, dbzbux barátunknak legalábbis bejött. Egy próbát megér.
http://forum.ea.com/uk/posts/list/1432414.page
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_12_27_8txowe8j8h.jpg
annál pedig ha nem támogatott trükközni kell
de a típusát célszerû leírni
Ezt hol lehet beállítani?
A helyzet az, hogy amikor lépek tovább az "idõben", szimplán kidob a játék, semmi hibaüzenet, csak kidob, éppen a VB elõdöntõje elõtt vagyok, közben a klubcsapatom 1-2 játékosát eladom, illetve vennék újat is. Bármit csinálok, mintha elromlott volna az egész, régebbi mentéssel(szerencsére van) megy tovább korábbi idõpontokban, de itt valamiért mintha eljönne a világvége. Valami ötletet tudtok esetleg adni? :R
Esetleg valakinek odaadom a mentést, és megnézné, hogy nála jó e? 😊
A routerrel minden rendben van? Az összes port megvan nyitva? (A readme fájlban benne vannak a dolgok).
---------------------------------------------------------------
Akkor olvastam még egy ilyeneket, nem tudom mennyire mûködik vagy mennyire van értelme.
"Just Empty Your Trade Pile to 0........ using the Web App
then Fill your Active Squad
(If you have a stuck cards in the Trade Pile give it Couple of Hours them the Cards will be available)"
--------
Empty your trade pile, put in a manager or reserve players to your squad.
Those two work for me
--------
You need to fill your manager slot and your reserves.
-----------------------------------------------------------------
Illetve végezetül állítólag egy új account megoldja a gondot. Ha már hosszú idõ óta, akár hónapok, akár hosszú hetek óta fennáll a gond, akkor próbáljátok meg felkeresni az EA supportját, hátha tudnak mondani valamit.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
msn:[email protected] bárki felvehet
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2012-12-20 21:52:04 GAMES FIFA.13.Update.v1.6-RELOADED 439.0MB | 33F
Elindítom a játékot bevillan egy percre a kezdõképernyõ,majd minden hibaüzenet nélkül kilép az asztalra.
Több gépen is próbáltam, a gépigénnyel nem lehet gond, a driverek pedig a legfrissebbek. Már kerestem megoldásokat a neten: nevezd át ezt, töröld le azt, írd át ebben ezt és ezt, frissítsd emezt, telepítsd újra amazt, buheráld meg az Origin kliensét, stb. Legviccesebb szerint hozz létre új felhasználói fiókot, amelyben nincs se szóköz, se ékezet. (Mi lenne, ha valódi programozókat alkalmaznának?) De egyik módszer sem mûködik, mert már idejét múltak.
Ezek a balfékek változtatnak valamit az Origin kliensén, persze kötelezõvé teszik a frissítését és az online kapcsolatot, és máris nem indulnak a korábbi játékaik. Ó, hogy én mennyire utálom az összes másolásvédelmi sz@rságot! Kapd be, EA!
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
én megvettem, felraktam, gond nélkül fut. azután eljött a karrier módban 2020 és annyi. egyszerûen nem lép tovább. jön a scout jelentése, abba belemegyek és kilép desktopra. aztán nem tölti vissza a játékállást. ez így ennyi végigjátszott szezon után enyhén szólva is bosszantó. most nagyon visszafogom magam, hogy ne egy káromkodás legyen az egész... 200 játékórám van benne <#falbav>#falbav>
és elmondanám, hogy a 12 ugyanezt csinálta nálam, ugyanúgy a 2019-20-as szezonban fagyott, akárhányszor akármelyik csapattal újrakezdtem...
úgyhogy EA <#mf1>#mf1>