FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mayorpapa mezeket honnan tudok letolteni a fullhoz?
Breki33
Akkor neked most nem a Fifa4fans-osban lévõ gyep van?

Breki33
DE igen ez amit készítettem a demohoz és ezt rakták most be a full-hoz
lásd #18615

Csak korábban a Fifakorea volt az egyik legjobb Fifa oldal mindig oda jártunk új letöltésekért és soha nem gondoltam volna, hogy egyszer kiraknak oda is. Számomra ez megtisztelõ.
Breki33
nem lehetne nagyobban így nem igazán látszik
Mayorpapa
igen, ezt raktam be én is, jobb híján 😊

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Mayorpapa
ez még a demóhoz készült, nem? a FifaKoreánál legalábbis ahhoz "kínálják"

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Mayorpapa
Old Tarfford:

Breki33
Breki33
Oppá le vagyok maradva most látom, hogy a FIfaKoreára is felkerültem P

klikk

MOndjuk ez a kép speciel egy korábbi volt.......
blackcalibra
Üdv. Megtalálható még esetleg valahol a 08 magyarosítás, mondjuk az ami itt: #18572 van megemlítve? Nálam 5% -nál megáll a letöltés.
Breki33
mivel a patchet nem én készítettem nem tudom, hogy mûködik, elõtte érdemes menteni (felrakás elõtt)
Breki33
közben kijött az én füveimnek egy patche

innen letölthetõ
http://files.filefront.com/FIFA08+Turf+Patchrar/;8750635;/fileinfo.html

képek pedig itt megtekinthetõek
http://www.soccergaming.com/forums/showthread.php?t=147554&page=6
Breki33
Egy játékbeli képet feltennél?

tehát ahogy játszol olyan kamera

szeretném megnézni asztalerítõnek néz-e ki vagy jól megcsinálták.
Breki33
teljesen egyetértek veled

(talán kivéve, hogy a 2006-osban volt a legszebb agyep)

ezért is csináltam meg pl 2004-ben, hogy miztán teljesen átalakítottam patchekkel a grafikát felraktam az összes zdata-t részenként.

Jött a szöveg, hogy azzal nem lehet online, én meg simán játszottam vele és utánna akik felrakták azok is.

Talán idén is ilyen nagy patch kéne, mint a PEs-ben ahol egyben letölthetõ általában minden mi szükséges kiegészítõ a játékhoz.

Most így kis idõ után,hogy elég sok mérkõzést lejátszottam X360-on kipróbáltam Pc-n is.
Tök ratyi a '08 Pc-n.Mondjuk ehez hozzátársul,hogy már hozzászoktam X-hez.Van 1 elég jó kontrollerem pc-hez de ez édes kevés.

Mayorpapa
Én egy valamit nem értek az EA-nél: ha egyszer már valami jó volt, azt miért nem lehet beletenni a köv: FIFÁ-ba is? Kezdve a 2003-asból a füst,a pénztárgépszalag, no meg a címerek meccs elõtt a fûre "festve" (sztem nagyon szép volt), 2006-ban volt szrtem a legszebb a gyep, az UEFACL 06/07 játékban a bíróknak kis mikrofonja volt, ez miért nincs benne a 08-ban is?
Az UEFA CL 05/06-ban pl. tök jó volt a menedzserek reakciója egy egy szitura, ezt is kihagyták...Szóval ha minden évben csak egy kicsit tennének hozzá, és nem folyamatosan lerontanák, egész jó kis Fifánk lenne mostanra...

báttyó02
figy nem kell magyarázni,láttam a fifa07et a "nextgen" peccsel, meg mindennel ami kell,TÉNYleg szebb mint alapból,de ennek köze nem lesz a boksz360as grafikához,engem csak azért basztat ez a "nextgen" megnevezés

de egyébként nagyon nagy tisztelet a peccs készítõknek,elgondolkozhatna rajta az ea,hogy miért csinálnak õk játékot,ha a rajongók sokkal jobbat tudnak...komolyan mondom,inkább ilyen embereket vennének fel az ea-hez,sokkal jobb/szebb játékokat kapnánk PC-re is,nem ugy mint ezektõl az ellustult,pénzéhes f*szoktól

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Mayorpapa
álmodik a nyomor, mi, úgy gondolod....de hát álmodni azt szabad, nem? nekünk PC-seknek már csak ez marad 😞 Aki nem tud venni Xboxot, az játszon sz@r grafikával...
Azért valamennyire széppé lehet varázsolni az új FIFÁt is, csak kell hozzá néhány igazán jó patch, és jó sok idõ meg türelem...

báttyó02
LOL-.-

Mayorpapa
még nics, de majd lesz 😄 (úgy jövõ májusra, mire kijön egy csomó patch, ami "majdnem next-gen" közelibe hozza a pc-s fifát) Talán...mert konzolt juszt se veszek 😊

hunbasser
jó,de attól még közelében sincs az egész a nextgen grafikán 😊

ReaL MaDRid x siempre

Mayorpapa
tudom mi a next gen, de ha egyszer maguk a fû patch készítõi is "Next gen Rasen" névvel illették patchüket...

Mayorpapa
pontosan úgy van 😊

Mayorpapa
A Kit Raptor nevû progit is érdemes használni, kicsit szebbek a mezek 😊

Count Adyn
Egy manapság nagyon divatos marketing-kifejezés😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

báttyó02
azért nem ártana felvilágosodnod,hogy mi az a "nextgen" ...

Mayorpapa
nincs mit, érdemes victor marcao honlapját látogatni, sok érdekesség van ám ott 😊

Mayorpapa
meg egy Next Gen Rasen nevû patch-et is, mert hogy attól lesz "igazán next-gen", nem a kijelzõtõl 😊

hunbasser
köszi 😊

ReaL MaDRid x siempre

daver88
az nem nextgen, csak egy sima Barclay Premier League Popup....

mit tettél föl, hogy nextgen lett?

daver88
miazhogy...kokszot etetek a játékosokkal...

részleteket meg lásd az aláírásomban...😄 😄 😄 😄 😄

Count Adyn
Doppingolsz e vazze😄DDD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Mayorpapa
persze, hogy nincs benne a Bernabeu, de ha ellátogatsz a fifavictormarcao.hu-ra, akkor megtalálod 😊 telepítése egyszerû...

hunbasser
😄ddddddd

ReaL MaDRid x siempre

daver88
bejelenteni valóm van: ma kiderült, hogy túl gyorsan futnak a játékosaim, és megvádoltak, hogy egy patchel csinálom ezt...😄 😄 😄 😄

de nagyon ötletes volt a kitaláló...😄 Patchel gyorsítom a játékosokat...lollolol

hunbasser
kezdjük ott,hogy nincs is benne a Bernabéu.szóval akkor a patch/patchek egyike tartalmazza a Bernabéut is?

ReaL MaDRid x siempre

Mayorpapa
így azért a Bernabeu is más 😊

hunbasser
igen,xbox360-ra és ps3-ra.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
a nextgen rendetlen? 😊

a nextgen grafikás fifában sokkal jobb a grafika(élethû),jobbak a mozgások,a gameplay,és azt is megkockáztatom,hogy nincs annyi bug benne mint a pc-s verzióban 😄

ReaL MaDRid x siempre

akkor az csak konzolokra lett csinalva nem?😞
hunbasser
nem te vagy a béna,ez tényleg ilyen rosszul lett megcsinálva.én is beleestem abba a "hibába",hogy elindítottam a manager mode-ot,és csak utána csináltam új formációt,és persze az már nem volt ott a formációk közt a manager modeos formációválasztónál.

ReaL MaDRid x siempre

kijelzõ csomag nem jön be az oldal nekem, nézzétek már meg pls.

2 különbözõ játék, sajnos.

mi a kulonbség a nextgen es a rendes fifa kozott?
Mayorpapa
két külön patch: egy fû és egy popup

ez milyen patch? pontosan mit cserél?

Mayorpapa
Nézzetek körül egy-két külföldi Fifás oldalon, vannak jó kiegészítõk...

Mayorpapa
Nah, nekem már Next-gen a Fifa 😊

lenne egy-két kérdésem
nyomja valaki xbox360-on az uj fifát?