FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ugyanez a probléma...
GyaxyBoy
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem a FIFA 10-hez.
Nem tudtok hozzá olyan programot, ami a játék végén elmenti egy fájlba a statisztikákat?
fifahungary-n nincs és a google ban sem találtam.
Scania Dáci
udv mki!vki tud nekem abban segiteni,hogy a fifa13 telepitese kozben miert jon ki ez a hibauzenet: precomp038.exe...eddig semmi baja nem volt,nemreg ujra raktam a gepet es nem tudom ujratelepiteni a jatekot.

\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)

Ingman12
Ügyes vétel.

[/url][/img]

imgur persze eltûntenti a képem

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ezt a csávót ingyen 75-ösként igazoltam le és akkor is 5000E-s fizetési igénye volt😄, még van 3 év, hogy kimaxoljam amúgy már 20000E-t kérne😊

Barcelona vitte volna eddig csakis 33 milkáért, de akár 53,9 millió euróért is ajánlhattam volna

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

contraste
Két kérdésre valaki? köszi

ain't got no history

[HUN]FaTaL
Párhuzamosan megy mind a kettõ.

http://goo.gl/gd6Zi5

Robertoo21
Hali! Ha elfogadom egy nemzeti csapat felkérését, mint kapitány, akkor le kell mondanom a klubcsapatnál, vagy egyszerre lehet párhuzamosan mind a kettõ? köszi a válaszokat, elõre is!

-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!

Ingman12
Nem kell újra aktiválni (ugye nem is lehet), csak kattints a Fifa "borítóra" és elkezdi letölteni a játékot, majd telepíti.

A játékaid között akkor is ott kell lennie, ha újratetted a géped. Bár már nem emlékszem pontosan, milyen opciókat dobott ki az Origin ilyen esetben.

Sziasztok.Egy olyan problémám lenne hogy mi nap letöröltem a gépemet mert állandóan fagyott és sajnos vele a fifát is.A problémám az lenne hogy mikor újra akarom telepíteni a FIFA 13-at azt írja ki az origin a kód aktiválásánál hogy ezt a kódot már fel használták.Mit kell ilyenkor csinálni?
Segítségeteket nagyon meg köszönném

Gigabyte Gaming 5 8Gb Kingston DDR3 1600Mhz Intel I7 4790K Shapphire R9 270X

contraste
Fifa 13 FHL Transfer Manager. Ez mûködik Manager Mode közben is? Vagy esetleg van olyan program ami régen volt a Manager Master, hogy a Career file-odat lehet módosítgatni? Tök jó lenne helyretenni a kusza transferokat, na meg most vettem észre, hogy egy-két játkosnak rosszul van megadva a "bal vagy jobb lábasságuk"...

ain't got no history

contraste
A szélen néha az ellen hosszan meg tudja tolni a labdát. Ezt billentyûzeten, hogyan lehet kivitelezni? Köszi!

ain't got no history

Nos valaki tudna segíteni ,hogy oldjam meg ezt a problémát(lentébb írtam)?
Nem megy máshogy

Töröljétek a sok szerencsétlenkedést!...

[/url][/img]

Na gyerünk má

1 GB volt, h rohadjon le😄

Nagy üzletet kötöttem most. Szabadúszóként leigazoltam egy 18 éves sztárt, akinek 5000E fizetési igénye volt és 75-ös az össz skillje 9 millió euros értékben.😮O Csak néztem mondom ezt le kell igazolni és mindezt úgy, hogy az üzleti nehézségem szigorúra van állítva😄 nem is kapok sok szabadúszó fiatalt, de erre ráharaptam😛

Volt egy francia Maurice nevû játékos (PSG) 26 év körül, leigazoltam 65-ösként, feljavítottam 67-esre fél szezon alatt 250 000 euróért igazoltam le úgy, hogy 700 000-et ért és 1500000-ért sikerült elpasszolni büszke voltam magamra😄

Íme az 1. szezonom:

😄 és ez World Classon van most és csak is a sprint és a gyorsulás van felvéve picit olyan 70-80 között és máris ennyi a különbség. Van azért kihívás, mert az ellenfél nagyon jól teszi-veszi a labdát, ha náluk van.

[HUN]FaTaL
Ha csak a replay.bin van meg, akkor a mentés hiányzik, ezt a bin fájlt mindig lérehozza (gõzöm sincs mi az istent tárol benne kilépés után).

Igen közben rájöttem az volt a hiba, hogy egyszerûen a régi profilomon lévõ 1 GB-os fájl vagy mentés nem tartalmazta a karrier mentéseket...Érdekes, hogy memorizálta ezeket holott azon a csinált profilon játszottam a FIFA-t, amin elveszett a mentés. Innentõl kezdve ki fogom másolni az újról, amit alkottam.

Köszi nem is kell segíteni akkor biztosan meg fog maradni, ha ezt kimásolom itt vannak a karrier fájlok (buttonDataSetup.ini, Careeraut.mentés és stb..)

Mindig kiszoktam az összes FIFA játék mappáját másolni egy PEN-drájvra😄 bocs, de így kényelmesebb leírni, szóval most is így tettem csak most az eredeti felhasználói profilomról (ugye sajnos az ékezet miatt nekem csinálni kellett másik WIN7 profilt, rendszergazdát) és elveszett a csinált profilom értelemszerûen a FIFA is, viszont érdekes mód a saját profilon, ami állandó azon ott volt vagy 1 GB-os mentés a dokumentumokban. Nem hagyományos állomány, mert itt csak valami replay.bin fájl van a mappák között...szóval ezért is kérdeztem biztos ez-e. Megpróbáltam mondom erre az új profilra bemásolni a dokumentumokban a mentést, de semmi sem hatott. Kezdhettem elõlrõl...

úú igen a naptárban ja...az gáz... próbáld meg valami patchel hátha segít

[HUN]FaTaL
Most is ugyanott van, nekem megélt a profilom már 1 winreinstallt, semmi gond nem volt (kivéve, hogy a tavalyi fifához hasonlóan kétszer látszik a profilom, más más dátummal, de letörölve a régi fájlt ugyanúgy jó lett). Mindent átmásoltál a dokumentumokból?

IXEMGabeo
Meccsek elõtt van ugye pár nap amit alapból szimulálni kell , na most ott történik a kilépés.
Azt szeretném kérdezni, hogy a mentéseim merre vannak? Ugyanúgy, mint a többi FIFA-nál itt is a dokumentumokban?

Mert letörlõdött ugyebár érdekes mód az a felhasználó fiók amit nyitottam a FIFA-nak ugyanakkor az eredeti fiókon ott maradt a dokumentumokban a mentés (elvileg az), aztán átmásoltam az új fiókra és semmi nem történt ugyanúgy kezdhettem elõlrõl az egészet holott már 5 szezont letoltem a Wimbledonnal.:S:S Na most akkor tulajdonképp melyik a mentési mappa, ha nem az? Régebben, ha bemásoltam a mappát a dokumentumokba, amit eltároltam akkor a mentésem is megmaradt, érzékelte a rendszer...

Kilép a játék és elveszik a mentésed? vagy csak az az 1 meccs?

Szerintem játszd le a meccset nem szimulálással. Úgy csak nem lép ki neked

Sziasztok!Remélem tudtok segíteni.Pc-s Fifa13-ról lenne szó, nos az a bajom hogy már 2. idényemet játszom menedzser módban és az egyik meccs elõtti szimulációnál csak úgy kilép a játék . Nos eléggé dühítõ mert már ez miatt kb 3.-jára kezdem újra , most éppenséggel az idény vége felé történt meg ez a dolog. Valahogy lehet ezen segíteni hogy újra tudja játszani ezzel az elkezdett idénnyel v ennek annyi? Elõre is köszönöm. ui:eredeti a Fifám
penge96
Srácok, miért van az, hogy FIFA 13-ban nem látom az egyik ismerõsöm adatait online? Tehát mindenkit kijelez, hogy éppen meccset nyer, vagy vesz valamit, kivéve konkrétan az egyik barátomat. Játékon belül be van állítva az a 2 online részes opció. Ötlet?

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Hali!
Aki szeretne játszani ultimate team vagy 2v2 meccseket az vegyen fel Originen Felhasználó: CeKKer21
az vajon mitõl van, hogy a legújabb keretfrissítést letöltve csomó játékosnak alap fekete-fehér cipõje lesz?

csak egy példa, hogy mennyire nincs elcseszve a fifa 13. 2024-ben járok, és a játékosmegfigyelõim mostanában olyan fiatalokat találnak, akik -63511 évesek, a magasságuk meg pl -575312cm... nem merem leigazolni egyiket sem, bár irtó kíváncsi lennék, hogy néznek ki, csak attól félek, hogy kinyírná az amúgy is baromi instabil játékot. ja, és ez nem warez, én megvettem. voltam olyan marha. az persze már nem is kérdés, hogy nagyon sokszor nem tudom visszatölteni a mentett játékállásaimat... úgyhogy az AE tehet egy szívességet...
Ingman12
Hogy érted? Valaki más is be van/volt jelentkezve a felhasználóddal. Barát, haver, ismerõs nem tudja a jelszavad?

Lépj be úgy, hogy a rendszer kidobja az embert a másik géprõl, és állíts be egy kicsit bonyolultabb jelszót.

Sziasztok ilyenkor most mi van ?

[/img]

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Breki33
BBeno2
a fifa hol tárolja a kommentárokat? milyen kiterjesztések és hova másoljam?

a lényeg hogy van egy 9,76 gigás FIFA-m ami amazonról van úgyhogy valszeg sok kommentár hangot tartalmaz, és van egy originrõl leszedett fifám ami csak 5,5 giga és csak a magyar kommentárt tartalmazza.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Effe88
10 borzasztó szar
szedd le a 13-at

acsati
sziasztok!
lehet nagyon hülyeséget fogok kérdezni bocsánat elõre is 😄
én legutoljára mikor fifával játszottam az a 99 volt 😄 most leszedtem a 10-et és meglepõdtem hogy milyen más a billentyû kiosztás. na mindegy visszaállítottam a régire. a nagyobb problémám az, hogy miért van az, hogy játék közben alig reagálnak a gombok? lehet azért, mert túl sok gombot nyomok egyszerre? dehát muszáj lenne ennyit használni, nem lehet ez ellen valamit tenni?
elõre is köszönöm a hasznos tanácsokat!
Ingman12
Állítólag törölni kell a játékot teljesen (a Dokumentumok mappából is mindent) és utána újratenni, majd rá a HSP patch.

Lacoka12
ha a creator centerbe csinálok játékost azt hogy tudom csapathoz rakni?

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Humesz
Hali!

13-hoz van valami kiegészítõ/progi/patch amivel ki lehet kapcsolni a visszajátszásokat meccs közben? Lesnél, gólnál stb...

Köszi
Sziasztok Nekem olyan gondom lenne hogy felteszem a Fifa 12-be a Magyar bajnokságot és miután belépek a játékba az az OTP LIGA alatt LENGYEL CSAPATOK VANNAK nem pedig magyarok.Mi lehet ennek az oka? Vagy mit kéne tennem,hogy jó legyen?

Válaszaitokat elõre is köszönöm!

Breki33
gameplay

nem találtam kaptam facebook-on
Breki ezt a videót hol találtad?ez mod vagy gameplay?
Breki33
sziasztok!
egy kis problémám lenne,csak annyi,hogy nem volt vkinek közületek olyan, hogy a játékosnév jelzõ megjelenik játék közben és nem tudjátok kikapcsolni?plusz h pl.szabadrúgásnál sem látom az erõcsíkot! a beállításoknál lehet ezen variálgatni,de az alapértelmezettbe nem áll vissza,mindig mutatja a neveket is néhány mp-ig ,ha vkinek passzolom a labdát,elég zavaró,hogy sokszor villognak a nevek...:S
Ingman12
Nagyon szépen köszönöm, és természetesen viszont kívánom. 😉 Bármilyen gondod akadna késõbb, nyugodtan kérdezz.

Roland10
Sziasztok! Bocsi az offért, de nem tudjátok mikor jelenik meg a 13 Androidra? 😊

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

Nagyon szépen köszönöm neked a türelmed és a segítséged, az új felhasználói fiók életet lehelt a játékba, végre használható! Boldog új évet kívánok neked és a családodnak!
sziasztok!

nekem a grafikával van gondom. beállítom a felbontást 1280*1024-re, de nagyon gáz, totál fûrészfogasak (pixelesek) a körvonalak. mit lehetne tenni?

elõre is köszönöm.