FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne egy kérdésem a FIFA 10-hez.
Nem tudtok hozzá olyan programot, ami a játék végén elmenti egy fájlba a statisztikákat?
fifahungary-n nincs és a google ban sem találtam.
\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)
imgur persze eltûntenti a képem
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ezt a csávót ingyen 75-ösként igazoltam le és akkor is 5000E-s fizetési igénye volt😄, még van 3 év, hogy kimaxoljam amúgy már 20000E-t kérne😊
Barcelona vitte volna eddig csakis 33 milkáért, de akár 53,9 millió euróért is ajánlhattam volna
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!
A játékaid között akkor is ott kell lennie, ha újratetted a géped. Bár már nem emlékszem pontosan, milyen opciókat dobott ki az Origin ilyen esetben.
Segítségeteket nagyon meg köszönném
Gigabyte Gaming 5 8Gb Kingston DDR3 1600Mhz Intel I7 4790K Shapphire R9 270X
ain't got no history
ain't got no history
Na gyerünk má

Nagy üzletet kötöttem most. Szabadúszóként leigazoltam egy 18 éves sztárt, akinek 5000E fizetési igénye volt és 75-ös az össz skillje 9 millió euros értékben.😮O Csak néztem mondom ezt le kell igazolni és mindezt úgy, hogy az üzleti nehézségem szigorúra van állítva😄 nem is kapok sok szabadúszó fiatalt, de erre ráharaptam😛
Volt egy francia Maurice nevû játékos (PSG) 26 év körül, leigazoltam 65-ösként, feljavítottam 67-esre fél szezon alatt 250 000 euróért igazoltam le úgy, hogy 700 000-et ért és 1500000-ért sikerült elpasszolni büszke voltam magamra😄
Íme az 1. szezonom:
😄 és ez World Classon van most és csak is a sprint és a gyorsulás van felvéve picit olyan 70-80 között és máris ennyi a különbség. Van azért kihívás, mert az ellenfél nagyon jól teszi-veszi a labdát, ha náluk van.
http://goo.gl/gd6Zi5
Köszi nem is kell segíteni akkor biztosan meg fog maradni, ha ezt kimásolom itt vannak a karrier fájlok (buttonDataSetup.ini, Careeraut.mentés és stb..)
http://goo.gl/gd6Zi5
Meccsek elõtt van ugye pár nap amit alapból szimulálni kell , na most ott történik a kilépés.
Mert letörlõdött ugyebár érdekes mód az a felhasználó fiók amit nyitottam a FIFA-nak ugyanakkor az eredeti fiókon ott maradt a dokumentumokban a mentés (elvileg az), aztán átmásoltam az új fiókra és semmi nem történt ugyanúgy kezdhettem elõlrõl az egészet holott már 5 szezont letoltem a Wimbledonnal.:S:S Na most akkor tulajdonképp melyik a mentési mappa, ha nem az? Régebben, ha bemásoltam a mappát a dokumentumokba, amit eltároltam akkor a mentésem is megmaradt, érzékelte a rendszer...
Szerintem játszd le a meccset nem szimulálással. Úgy csak nem lép ki neked
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Hali!
Aki szeretne játszani ultimate team vagy 2v2 meccseket az vegyen fel Originen Felhasználó: CeKKer21
Lépj be úgy, hogy a rendszer kidobja az embert a másik géprõl, és állíts be egy kicsit bonyolultabb jelszót.
[/img]
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
a lényeg hogy van egy 9,76 gigás FIFA-m ami amazonról van úgyhogy valszeg sok kommentár hangot tartalmaz, és van egy originrõl leszedett fifám ami csak 5,5 giga és csak a magyar kommentárt tartalmazza.
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
lehet nagyon hülyeséget fogok kérdezni bocsánat elõre is 😄
én legutoljára mikor fifával játszottam az a 99 volt 😄 most leszedtem a 10-et és meglepõdtem hogy milyen más a billentyû kiosztás. na mindegy visszaállítottam a régire. a nagyobb problémám az, hogy miért van az, hogy játék közben alig reagálnak a gombok? lehet azért, mert túl sok gombot nyomok egyszerre? dehát muszáj lenne ennyit használni, nem lehet ez ellen valamit tenni?
elõre is köszönöm a hasznos tanácsokat!
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
13-hoz van valami kiegészítõ/progi/patch amivel ki lehet kapcsolni a visszajátszásokat meccs közben? Lesnél, gólnál stb...
Köszi
Válaszaitokat elõre is köszönöm!
egy kis problémám lenne,csak annyi,hogy nem volt vkinek közületek olyan, hogy a játékosnév jelzõ megjelenik játék közben és nem tudjátok kikapcsolni?plusz h pl.szabadrúgásnál sem látom az erõcsíkot! a beállításoknál lehet ezen variálgatni,de az alapértelmezettbe nem áll vissza,mindig mutatja a neveket is néhány mp-ig ,ha vkinek passzolom a labdát,elég zavaró,hogy sokszor villognak a nevek...:S
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
nekem a grafikával van gondom. beállítom a felbontást 1280*1024-re, de nagyon gáz, totál fûrészfogasak (pixelesek) a körvonalak. mit lehetne tenni?
elõre is köszönöm.