36657
-
wednes #35409 Hát ELVILEG a 360/PS3/PC-s közös port és a játékmenetbe kb hasonlítaniuk is kell, a PS4/One lesz majd új motoros. -
#35408 Mintha nem lenne ugyanaz a kettő... -
#35407 Gondolom a konzolos verziót próbáltad. Itt meg mindenki a PC-sre gondol:) -
#35406 ja akkor visszaszívtam, nekem az ott nincs bejelölve, mert nincs konzolom. Azt hittem a PC-sről van szó. -
#35405 Boxra kint van már. -
#35404 nCore fennt van... -
#35403 a két játék és a fejlesztőgárda is más...
A FIFA-nál ilyen nem volt, hogy rontottak volna a teljes játékon a demohoz képest. Sőt olykor még egy apróbb javítás is érezhető volt... -
#35402 Sajnos van... -
#35401 olyan nincs, hogy egyszer csak mindent kiszednek a demóból.
Teljes játékot meg nem tölthettél le mert sehol nincs feltörve... -
wednes #35400 Hát akkor erre rá kell majd néznem.
De jó, hogy nemrég írtam a PES fórumba is (ahol azt írták szokásosan 0 változás Fifába ismét...), hogy azért változtak a dolgok, és még ott részleteztem is, hogy mik. XD
Na hát ha ebből nem lesz semmi akkor hülyét kapok. Azt tudom, hogy sokan panaszkodtak a Demora (biztos azért mert nem lehet percenként gólt lőni). -
#35399 Háát számomra teljesen eltűnt belőle minden,ami a demoban volt,de várok még pár véleményt,hogy más is így látja e vagy cask velem van a baj -
wednes #35398 Nekem úgy tetszett a Demo, ahogy volt. :( -
wednes #35397 Micsoda??
Valami nem ugyan olyan? Remélem nem a védekezés és a labdatartás...
De már van "próbaverzió" is? Nem 27.-én jön a játék? -
#35396 Mi az ami változott? -
#35395 Most komolyan ez az új fifa?????? hol van az a fifa ami a demoban volt ??? megse közelíti tejóisten -
#35394 Fél óra és kipróbálom! -
#35393 Jobb analógom nem működik a demóban, van valami fix rá mint a 2013nál volt? -
#35392 Passz, mivel még nincs mod, nem tudom. Mondjuk ilyen görög, ukrán, lengyel meg mittudomén milyen bajnokságok engem hidegen hagynak, felőlem a Fifából is kidobhatnák a háromnegyedét :D -
IXEMGabeo #35391 ebben igazad van, hogy gyorsan romlik az értékük, de a játéktudásuk ugyanúgy megvan
és azt vettem észre, hogy az értéke tökmind1 bizonyos képességei nem fejlődik vissza egy 38 éves csatár lehet, hogy már gyengébb fizikai kondival rendelkezik, de lehet, hogy a helyezkedése a lövés és egyéb tulajdonságai megmaradnak azon a szinten, mint fénykorában... -
#35390 Még mindig ugyanúgy, hogy valamelyik bajnokság helyére tudják csak betenni a másikat?
Amúgy azt olvastam, hogy a Fifa-ban benne lesz az Ukrán bajnokság:) -
#35389 Liszenszgondokat majd megoldják a modok. -
#35388 Jól hangzik, akkor kipróbálom én is:) Szegény PES-nek a legnagyobb gondja a liszensz volt, illetve még mindig az. Fifa ezért is jobb nála + egy állati jó menedzser mód. Bár a PES-nél azt tetszett, hogy mindig figyeltek az apró dolgokra is. -
#35387 Az új PES kurva jó lett így pár meccs után, a Fifa mehet a kukába. -
#35386 Akkor örülök hogy téged nem zavar, engem rohadtul idegesít:/ A világ legjobb csatárja(meg úgy az összes játékos), ha öregszik 1 évet és már túl van a 30 éven, akkor ne fejlődjön már nb1 szintűre... Robben-nel labdával nem lehet lefutni egy lomha szar védőt, miközben a valóságban a világ egyik leggyorsabbja stb... Az egész játék olyan lineáris, hogy az nem igaz. Ezektől függetlenül mindig játszom a Fifa-val, mert imádom a focit és talán ez áll a legközelebb a valódi focihoz.
Az új PES nem tudom milyen lesz, de nekem a mozgásoktól(lehet annak nevezni?) hányingerem van, a labda nyíl egyenesen megy, képtelenek beletenni normális labdacsavarodást. Lehet hogy az új részben megoldották a dolgokat, majd meglesem. -
Dean Winchester #35385 ez így van :D -
#35384 én olyat nem láttam... csak a pénzt lehet állítani... de az a baj alig van jelentkező és nem az adott klubnak akarom eladni hanem másnak... -
#35383 Amikor ajánlanak valami összeget a játékosért, akkor ellenajánlatnál lehet játékost ajánlani. Legalábbis, ha jól emlékszem. -
#35382 HOL????? :D
azt tudom hogy játékos vételnél lehet játékost is adni cserébe pénz fejében, de nekem nem ilyen lehetőség kell. Hanem vigye az a csapat akinek felajánlom, nem kell más játékos érte... Az se baj ha áron alul megy... -
#35381 Jó lenne, a ha válogatott állások sem random módra működnének. -
Dean Winchester #35380 man. módban meg igazolhass már abba a klubba amelyikbe szeretnél :D ne az legyen,hogy x klubnál van állás aztán a kedvenced lehet egyszer se lesz benne a listába
no meg én még azt mondom,hogy a teremfocit bedobhatnák mint anno a 98'ba xD -
#35379 Fel lehet ajánlani már a 13-ban. -
#35378 ja meg az eligazolásnál jó lenne felajánlani játékosokat, vagy legalább több kérője legyen egy játékosnak, mert idegesít, hogy csomóan a nyakamon maradnak... Szerződést bontani meg nem akarok mert bukom a pénzt... -
#35377 +1 -
#35376 Feltörik ezt is. :)
Nem a warez verzió volt bugos, hanem ma a fifa. Bár nekem nem lépkedett ki sosem. -
#35375 Na én húztam egy váratlant,és megrendeltem a játékot :D a 13 tetszett,amikor épp nem baszakodott a wrz verzió,az ideire nem sajnálom ezt a 9k-t. PES-t úgyis feltörik,arra nem adnék ki :DD Na várjuk a jövőhét csütörtököt :) -
#35374 Engem sokkal jobban idegesít, hogy évek óta nem tudják megcsinálni, hogy:
- A fiókcsapatok ne jussanak fel az első osztályba, karrier módban (Barca B meg Real Madrid Castilla a La Ligaban vicces)
- A fiókcsapat legyen az ifi csapat, ne kelljen már 5 millióért igazolni onnan :D -
#35373 Pontosan! Azonban ha két profi játszik egymás ellen, és az egyik egy 94-essel támad, a másik meg 65-össel védekezik vagy fordítva, akkor kisebb értékű nem fog "csuda dolgokat" művelni. -
unrealnoise #35372 mármint a TV előtt ülő játékoson áll vagy bukik. :) -
unrealnoise #35371 így van. ha profi vagy akkor egy 65-össel is csuda dolgokat lehet művelni. persze értem én, hogy bosszantja, ha az értékek nem "megfelelőek", de a FIFA-ban az eredmény elsősorban a játékos tudásán áll vagy bukik, a nehézségi szint és irányításbeli segítségek mellett.
-
#35370 nem értem a gondodat,úgyis te irányítod a játékost,ez nem manager játék,ahol annyira nagyon számítanának az egyéni értékek,ha egy Ibra 72-es ugyanúgy kitudod vele szúrni a pipát,ha jól játszol,mintha 89-es lenne