FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Keresünk védõket a csapatunkba.
A lényeg,hogy legalább 20 éves védõ beállitottság legyen.
Meg Teamspeak.
A társaság nagyon jó. Idényben most voltunk 2.osztályban. Megint 3.osztályban vagyunk,de persze ez emberszám függõ.
A legfontosabb szabály,hogy TELJES CSAPAT IRÁNYÍTÁS NINCS!!!!!
Aki ezeket elfogadja,és tetszik a dolog ,privátba irjon rám.
FORZA RADIATOR FC 😊
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
Olyat kérdeznék,hogy Fifa 13 most telepítettem újra,és offline carrier módbsn amikor az elején még csak a nemzetet és a csapatot választanám ki,csak a csapat logók vannak ott ahol a csapatok neveinek kéne lennie ott nincs szöveg.
Így elindítva a carriert szintén a hírekben sincsenek kiírva a csapatok nevei az adott ligában csak a logók.
Ötletek?
http://goo.gl/gd6Zi5
Est Sularus Oth Mithas
hébe hóba 1-2 meccset csak legyûrök majd.. .
elõre is köszi a segítséget 😊
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
hogyan kell az arcokat beletenni a játékba amit letöltök?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Est Sularus Oth Mithas
1, Ha valakitõl vennék egy használt fifát, akkor gondolom õ már felhasználta a termék kúdját, én úgy még tudok kezdeni az egésszel valamit?
2, Olvastam valami olyasmit hogy lehet arcokat betenni, és külsõ editorral adatokat szerkeszteni, ezek érvényesek lesznek az online játékrészben is?
(egyébként ez igy lehet hogy furán hangzik, de legutoljára 2005 ben fifáztam, és akkor sem online, peseztem mostanában, de kiábrándultam belöle)
Nem tudom, hogy ha az EA supportnak írsz tudnak-e segíteni
Gigabyte Gaming 5 8Gb Kingston DDR3 1600Mhz Intel I7 4790K Shapphire R9 270X
Miért nem megy a fifa 13 nekem ?? Bejön a Messis kép ott van kb 1percig aztán 3-4 másodperc és kilép az asztalra mi lehet a baja pedig originnel is probáltam inditani nem csinál semmit kérlek segitsetek
Elõzõ szezonban mindent megnyertem a Chelsea-vel világklasszison, most az új frissítés óta örülök ha meccseket nyerek. Az utolsó percben a ziccerben lévõ 2 méter elõnnyel rendelkezõ játékosomat a gép simán beéri és szereli. A helyzetek kialakításánál a gép úgy forgolódik, hogy biztos leveszi az emberemet a pályáról és máris ott az emberelõnyös játék. Elmegy az EA a jó édes qanyjába.
valaki nem tudja nekem megmondani hogy 08-nál haverrral akartunk lanozni de nem engedi hiába irtuk be a dolgokat nem engedte hogy a startra nyomjak.miért?
http://goo.gl/gd6Zi5
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
FIFA2013-mal játszom, és karrier modban 1 év után (Hannover a csapatom) csak úgy kilép, kidob az asztalra a játék (hibaüzenet nélkül) - nem meccs közben, hanem a szezon vége után, a nyári holtszezon közben, a karrier mod menüjébõl... Van erre valami javító patch, vagy csak nálam jelentkezik?? mentést újratöltöttem, de ismét kidobott (pedig nem pont ugyanúgy csináltam a dolgokat)
Egyébként vannak még bugok bõven, pl. a kedvencem a szögletes eset. Köztudottan van egy pont, ahova ha beíveled, 10-bõl 9-szer befejeled a játékosoddal a kapuba, baromi nehéz védekezni ellene.
Magasabb szinteken már vannak, akik direkt erre mennek és hihetetlen idegesítõ. Közük nincs a meccshez erre egy ilyen szemét gólból betalálnak...
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
- Guest Play added as an option in FIFA 13: Ultimate Team
- An error when trying to access Pro Clubs
- An issue to reduce disconnects to the EA Servers and in EA SPORTS Football Club while in menus or gameplay
- An issue in Creation Centre where some licensed kits were displayed incorrectly
- Disconnects while viewing FUT Auction House search results
- Snow will again be a random weather option in Pro Clubs
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PC Game 02/12/13 11:30 PM FIFA.13.Update.v1.7.MULTi5-PROPHET 470 MB
2013-02-11 20:38:31 TV-XVID FIFA.13.MULTI5.Update.v1.7-0x0007 1762.7MB | 37F
2013-02-11 16:28:32 GAMES FIFA.13.Update.v1.7-RELOADED 439MB 33F