36657
-
#35449 A 11-ben is csak moddal volt 3d fű. -
#35448 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bocsi az offért, de a tört verzsönről nem tudtok valamit?
Nekem a '11 volt meg utoljára eredetiben.. abban volt 3D fű.. a '12 ill a '13az csak törtverzióban volt meg, és az nem tartlamazta..
Annyit kérdeznék, hogy akinek megvolt eredetibe a 12 és a 13 az mondja már el nekem hogy a visszajátszásokon kívül látható volt a 3D grass?!
Illetve a 14-ben van? a demóban szintén csak a visszajátszásokban találkoztam vele!
Előre is köszi! -
IXEMGabeo #35447 ezt hívják öngólnak:DDD -
Zenszkij #35446 Nem rossz a játék azt elismerem, de idén a PES-re ruházok be. Ettől függetlenül a FIFA még mindig etalon. -
#35445 LB+RB >> skippeli a gólörömöt... (kb azóta van amióta gólöröm van a játékban...) //online nem működik... csak ha mind a 2 fél "elnyomja" -
Dean Winchester #35444 am 13 hoz képest van változás a gólöröm kikapcsolását illetően vagy itt is kötelező végig nézni a gólörömöt ? :D -
wednes #35443 Pont te magad cáfolod, hogy nem a tavalyi kiadás.
Ugyanis a 13-ba nem volt ilyen védekezés és labdatartás. Emberfogás nem létezett, csak az védekezett akit irányítottál (1+1fő) a gépi társ b@szott mindenre. Ha nem sikerült jól a váltás simán elvitte mellette a támadó a labdát azt csak bambult. Nem létezett középpályás játék, a védők sem védekeztek.
Ez pont, hogy nem tavalyi. A 12-13 volt tök egyforma, ez meg változott. -
#35442 Nekem is megjott ma a jatek! Sztem is nagyon jo lett. Csak az nem veszi eszre a kulonbsegek aki nem akarja.. Jobb lett mint a tavalyi es nehezebb is:) -
#35441 Cselezni jóval könnyebb.
Bevezették a Pure shot - kapura rúgó technológiát
Labda fizikája sokat javult
Nagyobb erőskálán érzékeli a passzolást/rúgást
3d közönség
Más az egész játékélmény
És akkor nem beszéltem az új online coop idényről stbstb.
Egyedül gép ellen FIFÁzni...az nem pálya. -
Zenszkij #35440 a védekezés automatice a gép csinálja, ergo nehéz gólt kapni, ugyanakkor nehéz gólt lőni is, a kiugratások már nem igazán mennek
grafikailag nem lépett előre a játék, impact engine köszöni szépen jól van, de ennyi
talán az pozitívum, hogy könnyebb cselezni, nameg hangosabb a gólöröm, de ez a játék egy az egyben a tavalyi -
#35439 Felületes vélemény. -
Zenszkij #35438 hát játszottam a demoval, ez a játék ugyanaz, mint tavaly, volt pofájuk így kiadni -
#35437 Csak konzolra. Ez pedig itt a pc-s topic, nincs warez. -
#35436 Már van magyar kommentes warez, iletve holnaptol már hivatalosan is kapható midnenhol! -
#35435 Én meg most vettem át a dobozos verziót a konzolvilágban. :)
Azt mondták bereggelni valószínűleg csak holnap fogom tudni Originen.
+Stresszlabda
+Poszter -
#35434 Generált commentek. Én is csinálok neked ilyen oldalt.
USA-ban megjelent, warez release nincs. -
#35433 Akkor most úgy őszintén, mik ezek? Mert mindenki jókat ír alattuk kommentbe "great work" "big thanks" Jó mind1, nem csak ennél van így, más dolgoknál is ilyen fizetős ablak jön be. Mármint nem is mondja hogy fizess, csak amikor rámész, akkor ki kell töltened a felkínáltak dolgok közül 1et, pl: nyerj iphone-t és a vége mindig az hogy add meg a telószámod. Én elhiszem, amit írsz, de akkor ezek mind fake kommentelők vagy mi?
Eu-ban nem jelent meg, de USA-ban már igen. -
IXEMGabeo #35432 figyelgettem videókat kissé más lett a karrier mód elrendezés...13-ban tök jól megvolt oldva most ilyen emilaes felület lett az egész:S -
#35431 Persze, álmodban. :)
Fizess csak a sok fake fosért.
Ismét leírom: NINCS RELEASE -
#35430 Fene vigye el ezeket a hackereket, fizetős oldalra persze feltöltik a crack-et, meg a key generator-t, már napok óta fent van... -
#35429 "Érdekes, hogy amerikába magyar felirattal adták ki európában meg minden jön csak magyar nem" Ez most komoly? :DDDD Mert eléggé vicces :DDD -
Balázs 17 #35428 kinguin.net ha már nem dobozost veszek... originen csak az vesz aki hülye:D -
#35427 Azért az Originen nem semmi árak vannak. A FIFA 14 itthon a boltban 8990Ft náluk 50 Euro. Ráadásul nincs anyagköltség meg szállítási díj. Valaki vesz onnan egyáltalán valamit? Mondjuk kényelmesebb letölteni, mint elsétálni a boltba, de ez már lassan dupla ár. Szerintem olcsóbbnak kéne lennie nem drágábbnak. -
#35426 Reméljük:D -
#35425 Viszont ugyanaz a védelem. Véleményem szerint órákba fog kerülni csak... -
#35424 Tavaly 1 hónap kellett, hogy feltörjék. Ez alapján ma este még nem valószínű, hogy játszol. :) -
#35423 Ma jelenik meg elvileg Amerikában. Remélem este tudok már játszani... :) -
#35422 Nem lehet. -
#35421 Hali! Olyan kérdésem lenne hogy a Fifa13-at meglehet e oldani a játékot úgy hogy WLAN-on játszunk egymás ellen ? lehet hülye kérdés de egyik ismerősöm azt mondta hogy így is működik a játék , és ha így megoldható akkor mit kell beállítani hozzá ? válaszokat előre is köszönöm :) -
#35420 Nagy a csend. De eddig nem lettünk ilyen módon átverve, nem hiszem hogy most így lesz. Xboxon még azt is el tudom képzelni, hogy kihozták a régi motorral és az első online patch kupálja ki, hogy kiszúrjanak a warezolókkal. -
#35419 Gyerekek, aki már tolta a konzolossal, mondja már meg tényleg rosszabb mint a demo? Mert ha így van akkor már mondom is le a rendelésem. Én nem adok ki pénzt egy felturbózott tavalyiért! -
#35418 Most mi van itt??
Azt láttam hogy xboxra már le lehet tölteni. Valaki azon próbálta és vacak? Nem olyan a játékmenet mint a demoban? -
SergioAmigo #35417 ezeket a kínai vackokat nem érdemes leszedni me mindig csak baj van velük!
Várni kell scenere -
#35416 El nem tudom képzelni ki játszik magyar kommentátorral, borzalmas az egész :D -
#35415 Az pont jó is:) A magyar kommentár úgyis egy fos, angol sokkal több nevet mond:P -
A pc-s még semmit nem ér, használhatatlan, a két konzolra pedig még nincs olyan, ami magyar kommentet is tartalmaz, csak magyar feliratot!
-
kjhun #35413 Hát, úgy néz ki, már kiszivárgott.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
FIFA.14.PC.Multi14.Ultimate.Edition-ALI213
Már, csak crack kell.
És, a másik konzolra is.
2013-09-21 00:06:56 PS3 FIFA.14.PS3-iMARS
-
#35412 Rilód = Rilódid -
kjhun #35411 Ha, már ennyire várjátok a PC-s tört verziót.
-
wednes #35410 Mondjuk azt én is nehezen tudom elképzelni, hogy megvariálják pl: védekezést, aztán végül utolsó pillanatba meggondolják magukat, hogy mégis csak jó lesz az átcímkézett FIFA13.