FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Másik gépre biztos hogy átvihetõ.
http://goo.gl/gd6Zi5
Akkor ezt igennek vehetem?😄 fog mûködni bármikor és bármennyiszer letölthetem ?😄
Ha originre veszek egy serialt (FIFA 13), akkor azt bármennyiszer le tudom tölteni vagy csak korlátozott számmal ?
- Illetve ha idõközben veszek egy új gépet és új alaplap(új MAC-adress), akkor arra a gépre már nem fogom tudni letölteni és használni, magyarán úszott vagy nem ???
Plss segítsetek, sürgõs 😊
Köszi!<#worship>#worship><#worship>#worship>
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
szóval az online részében van olyan lehetõség h CSAK EREDETI csapatokkal lehessen játszani ? ha igen ezt h hívják ?
illetve azt is szeretném megkérdezni h hol a legkedvezményesebb jelenleg megvenni ?😄
köszönöm <#worship>#worship><#worship>#worship>
ain't got no history
Konzolt meg rühellem, soha az életben nem vennék. Úgyhogy csak only PC gamer vagyok. Egyedül az új Mortal Kombat miatt gondolkodtam el azon hogy beszerezzek egy konzolt, de szerencsére nem kell, mert hamarosan jön a PC port.
Amúgy az EA köztudottan a legganébb cég ebbe na tekintetben, a sok apuci kedvence Vér Pistike meg hát meg is érdemli hogy lehúzzák, õket nem sajnálom.
A másik érv amellett, hogy magas az ár, hogy max egy évig játszol vele, akkor is sokszor szünetet hagysz, mert lényegesen több újdonsággal nem szolgál neked, hogy folyamatosan told. Következõ évben pedig jön az új rész, ami megint csak egy marhaság, mert 3 évente van valami komolyabb fejlesztés, addig meg nyugodtan lehetne valami letölthetõ frissítés (új igazolások, mezek átdolgozása, stb...), mert ugye a játék motorjában semmi fejlesztés nincs addig, ill. játék menetben sem. De mindegy ez az én véleményem, nem akarok senkit meggyõzni, mindenki azt csinál amit jónak lát.
Tudod, ez nem egy fps meg ilyen lámaságok, amiben ha van 15-20 órád jó esetben, hanem egy sport játék, amit nem dobsz sarokba 2 hét után,hnaem akár egy éven keresztül is tudod tolni!
Igen, nagyon drága lesz, de mivel egy zsír új dologról/generációról beszélünk, annak mindig ára van!
Aki nem engedheti meg magának, nem sírni kell, hanem majd fél/1 év múlva beruházni a cuccosra, és ennyi, nem azt gyökerezni, aki megengedheti magának, hogy megvegye. Tudom, most jön az, hogy "én is megengedhetem magamnak, hogy megvegyem, de ez gusztustalan, szánalmas, blablabla" ..
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Ezek normálisak?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
Tudna nekem valaki tanacsot adni? Nem vagyok nagy Fifa-s, de nem reg kiprobaltam a Fifa 13-at es nagyon megtetszett. A gondom az lenne, hogy ultimate team modban a jatekosaim folyamatosan leserulnek. Minimum 3-an egy meccsen. Ha szerencsem van akkor csak huzodasok, de olyan is van, hogy ketten is komolyabb serulest szenvednek. Na mar most mind ezt ugy, hogy fel sem rugjak oket. Nem tudom mit csinalok rosszul. Valakinek van otlete?
Koszi
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
nekem ez volt kedvenc
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
na de én tényleg nem vagyok konzolos, mint mondtam nem is nagyon játszom, csak szerintem ilyen szempontból tényleg hasznos a konzol.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
egyébként én sem vagyok nagy konzol párti (nem is vagyok valami nagy gamer), de fifában nagyon odavert a pc-s verziónak. (jó tudom, most már ugyanaz a kettõ, de már nekem sincs boxom 😄)
csirke vagy😄😄
n64-psx-xbox-igaz most pc-n már a 12-13-at
mondjuk már egyeltalán nem játszom
várom a 14-et
addigXD
tényleg régen milyen jó kis zenék voltak benne, manapság meg... 😞
A 11 szerintem jó volt, a 12 annyira nem tetszett, viszont a mostani baromi jó szvsz.
PC-s verziókról beszélek, nincs konzolom.
Ezeken kívül az Euro 2004-et toltam xboxon még régen, a 2006-os World cupot pedig rongyosra játszottam szintúgy mivel nagyon jó játék lett.
2001 szerintem hihetetlen gagyi volt a sok ollózós góllal 😄 De a zenéi egész jók voltak 😊
n64-en
isteni volt😄
komolyan mondom azzal jobban szórakoztam mint a mostani fifávalXD
lehet azért mert akkor még kölyök voltam
ez a másik nagy kedvenc volt, de ez már psx-en😄, emlékszem milyen afsza vlt már ennek a grafikája , a mezeken rajta voltak a szponzorok márkák stb...D😄:
Most már nem nagyon van olyan, hogy a játékban lévõ zenéknek utána keresnék. Háttérzenének, amolyan "jobb a semminél" dolognak megfelel, amúgy semmi extra (számomra). Talán a 08 volt az utolsó, ahol néhány számot megkerestem, mert nagyon passzolt a játékhoz, emelte a hangulatát. E tekintetben nálam a 07 az egyik legjobb, nagyszerû menü kiváló, dinamikus, hangulatos zenékkel, fantasztikus volt.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?