FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még egy kérdés:az EAS-ban visszamenõleg nem lehet megcsinálni ezeket a kihívásokat?Illetve meddig lehet tolni szerintetek?Ha kijön a 14 akkor megszûnnek ezek az online funkciók?

http:www.youtube.com/user/attikaB1979 I5 9400F, Prime H310M-K ,Corsair ddr4 3000Mhz 16GB, GeForce GTX 1060 6GB

Hol lehet megnézni a Fifa13 verziószámot?Tegnap letöltöttem originrõl akkor a legfrissebbet fogja felrakni egybõl?Azért kérdezem ,mert a fifa 11-nél nekem kellett felrakni a javítást.Itt hogy mûködik?
Elõre is köszönöm.

http:www.youtube.com/user/attikaB1979 I5 9400F, Prime H310M-K ,Corsair ddr4 3000Mhz 16GB, GeForce GTX 1060 6GB

dragon11
csak nekem gyenge a kezem hozzá h ennyi gombot nyomogassak a controlleren meg irányítsak közben ?😄

nekem nemmegy, egyszerre 4-5gombot kell lenyomni közben irányítani hihetetlen😄

[HUN]FaTaL
Configban válassz 16:9-es felbontást.

http://goo.gl/gd6Zi5

rooney8
X:\Program Files\EA Sports\FIFA 13\Game\fifasetup\fifaconfig.exe

ebben nem tudod beállítani?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

laptopon csak 4:3ba lehet nyomulni vagy valahol átlehet állítani a 16:9-re is ?
szóval teljes képernyõs full screen módot hogy lehet beállítani, ha van rá lehetõség persze
köszi elõre is
gamepad
volna egy ilyen gamepadom de az istenért se sikerül beállítanom esetleg tudna valaki segíteni ?
[HUN]FaTaL
Én defaulton használom.

dragon11
<#worship><#worship>

dragon11
tudnátok segíteni h állítsam be az xbox 360 controllert pchez?😄
mmint hogy osszam ki a beállításokat, melyikkel lõjek, stb..?
illetve ezekhez a beállításokhoz vlmi skill tutorialt linkelnétek? h ezekhez a beállításokhoz legyen már..
én nem találtam sehol:SS

kösz😊 <##worship>

nekem ilyen 2000 forintos olcsó van , mert úgyis csak fifázok vele , azt hogy lehet megoldani , hogy a jobb analóg mûködjön?

Megy vele felismeri.
Sõt, Fifaconfigba még ki is lehet választani a gombnézetet, ha az embernek (mint nekem) nem pl: F510-ese van hanem Logitech RP2, Dual Shock. stb. Ilyenre gondolok, hogy nem Y, X, A, B, jelenik meg játék közben, hanem 1,2,3,4 ami a kontrolleren is rajta van. Úgyhogy teljesen jól kezeli a Logit is.

[HUN]FaTaL
Szerintem megy az logitech-kel is.

Ja xbox gamepadet vegyél, mert a többivel nem mûködik a jobb analóg.<#felkialtas>
Még mindig várok válaszokat az elõbbi kérdésemre, ha valaki tudna válaszolni.

dragon11
jaok. bocsó😄
sima xbox 360 pc-hez, nem ?😄

[HUN]FaTaL
Mi van vele? Válaszoltam a hozzászólásodra, kontrollerrel játszunk. Legalábbis én biztosan.

dragon11
gamepad, így jobban tetszik ?

[HUN]FaTaL
Kontroller...

dragon11
ja am ti h nyomtok le egyszerre 4 v több gombot ? mert windowson ez lehetelten..

1futás 1szerelés 1 csapatjátékos hívása h fedezzenek és õk is szereljenek, és irányítani ki fog ?

billel a fifa halott? ez csak controllerre lett tervezve?
még trükköket sem lehet csinálni a numpaddal -.-

dragon11
csak azt nem értem h egy santosnak h lehet jobb labdakezelése mint a barcának 😄

dragon11
h állítasz szoros emberfogást meg azt h legalább a belsõ védõk 1 vonalba mozogjanak ha szélsõjátékot is akarom adrianoval meg esetleg jordi albaval játszani ????

fingom sincs, én csak barcával nyomom, belenyomtam a 13 onlineba 330 órát, most már tízbõl kilencszer rage quitre verek mindenkit, szóval tényleg csak egy ötletem maradt, mégpedig hogy

BALFASZ VAGY.

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

dragon11
jó😄 de a milan-real duót simán tudom kezelni, de a barcát képtelen vagyok... mert annyira nem dinamikus az egész passzrendszerük, lassúak, védekezni is képtelenek.. garantált vereség velük..

ez most miért lehet?😄

Ha valaki azért tud, akkor segítsen, mert a jobb analógom még nem mûködik <#falbav>, és nem jöttem rá, hogy lehetne megcsinálni.

Bocs, nem akarok köcsög lenni, de szerintem ez a fórum nem azért van kitalálva, hogy hisztizzenek a fifán. Nekem van egy módszerem ha dühös vagyok. Székeket dobálok és ordítok, utána 2 perc múlva újra játszom és sokkal jobban megy utána. Ha nem, akkor meg lejjebb veszem a nehézséget és le van szarva, ne akarj senkinek bizonyítani.

Ingman12
Abban egyetértek, hogy elég sok idegesítõ hibája van a játéknak, lesz mit finomítani rajta. De itt azért eléggé látszik, hogy valóban csak egy ideges, játszani nem tudó emberke kapta fel a vizet, nem is kicsit.

Tippre olyan 13-14 éves, alacsony IQ-val rendelkezõ fiatal fiú próbált kedvenc csapatával, a barcával játszani. Mivel azt hitte majd szépen szétver és lealáz mindenkit, csalódnia kellett, többször is csúnyán elpáholták. Nagyon szánalmas ez a kirohanás.

rooney8
ha a kacsa nem tud úszni nem a víz a hülye 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

ez velõs volt😄DD<#eljen><#taps>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

[HUN]FaTaL
<#eljen>

[HUN]FaTaL
Csak szerinted. Simán lehet védekezni 😊

A passzrendszer mondjuk tényleg érdekes.

száz százalékosan átérzem a helyzetedet és több hét kínkeserves játék után -melyben végig hasonló gondolatok cikáztak a fejemben, mint most neked-, örömmel közölhetem veled, hogy rájöttem mi volt a probléma.

BALFASZ VAGY.

Na most ha ez tudatosult benned és telesírtad a párnádat, akkor takarodjál játszani, gyakorolj és elõbb-utóbb le fog esni, hogy nem a többi 10 millió hülye, hanem te vagy béna, mint a seggem. De addig is... ne szemeteld tele a topikot, mert hidd el nekem: kurvára leszarja mindenki a sírásodat.

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

dragon11
az egész játék passzrendszere, labdakezelése még a nullával sem lehet egyenlõ. a fifa online 2 hamarabb tükrözi a valóságot, mint ez a sz@r.
komolyan érthetetlen h adhatnak ki ilyen rossz játékot..
itt online az képes nyerni, aki nem passzol hanem 1dül végigviszi cselezve. mert labdakezelés nemlétezik ebben a játékban..

dragon11
haver ellen játszok online 1v1.. de érted csinálok egy db kibszott kényszerítõt 10méteren belül mert ebbe a fosba ennyi hely kell hozzá és mire átveszi pl xavi eltelik 20p és a leglomhább védõ 43éves zanetti is képes befutni ami a valóságba soha nem történhet meg tehát mire átveszem és ellõném ami megint 20perc.. rég beleállnak a lövésembe.
egyszerûen a tiki takát bármelyik csapat képes játszani, de a barca viszont lövésképtelen.

A Fifa 13ban sikerült megölni a barca egyetlen fegyverét, a háromszögelést és a gyors, nagyon kisterületû kényszerítõket.. = barca nulla. GRATULÁLOK EA! SIKERÜLT A BARCÁT ELBSZNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

egy focsomó, 14t meg sem veszem egy kalap szar.

elite
Játsszál csapatjátékot hogy legyen társad. Én zömmel azt játszok. Nekem a Fifa alapvetõen társas játék. Egyedül sokat lehet bosszankodni az tény...

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

dragon11
most szted mennyire valósághû h a belsõ védõk pl mascherano pique elfárad 3p játék után(1fi) ???????
illetve fabregas mint irányító az 50.percbe cserélni kell mert pirosba van és alig futok vele ? ez mi szted ?

akk sima paszt 1méteres körön belül képtelen lekezelni a barca, vicc az egész játék. a barca alpjátékát, a háromszögelést és kényszerítõket is képtelen felismerni.. 3passzal a védelem mögé jutok teljesen és rosszul helyezkedik az összes ember, iniesta messi pedro trióval állok fel, iniesta szélrõl cselez befelé mint valóságban is és messi a lehetõ legrosszabb helyen várja a labdát hogy mögötte fabregassal esélyem nincs bejátszani......... á hihetetlen fos ez a játék, egy ftot nemér bánom megvettem utolsó fifa a 08 volt ami jo volt

elite
Akkor miért nem mész abba a topicba trollkodni? Itt nincs erre szükségünk.

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

dragon11
a fifa online 2 jobb játék, kalap szrt nemér az egész 13

kikapcsolok minden rásegítést és ha gólhelyzet van még akk is átvált az emberre, és nyilván mivel váltogatja rosszul helyezkedik és simán gólt kapok.. vicc ez a játék lol

dragon11
csak sztem lehetetlen normálisan védekezni ebbe a szarba?
egy sima 3-4-3 felállásból nemtudom beállítani h adriano széljátékot játszik és képtelen az egész védelem a flat back v zone defense taktikát használni egyszerûen megbolondulnak és össze vissza futnak...

akk a halálom még a játékba h a !!!!barca!!!! 2méteren belül nemtud rövidpasszokat átvenni, lekezelni.. ez mi? a valóságba 30centin belül kényszerítõket csinálnak

á vicc ez a játék

Breki33
[HUN]FaTaL
Gyorsan nyomsz valami szar gólöröm kombinációt aztán kész.

A büntetõkkel én sem tudom mi a gond, egyszerû rúgni szerintem.

Ingman12
Mi a gond a büntetõkkel?

És nem, a gólörömeket nem lehet "kikapcsolni"/lenyomni.

büntetõrúgással vagyok bajba, illetve nem lehet kikapcsolni a gólörömöt ? most minden gól után meg kell nézni, míg összefutnak a játékosok és örülnek ?😄
nem lehet valahogy ezt a részt kihagyni?
dragon11
Ja, csak idegesít h helyezkedek az emberekkel és simán átvált más emberekre, anélkül h én ezt megengedtem volna.. csak azért, mert közelebb áll az labdához😄

Cselezni PCn billel hogy lehet? ilyen trükköket, azt a szép labdaátvételt..??
vagy ehhez controller kéne ?

Ingman12
Sorra fogod kapni a gólokat, de egy idõ után ráérzel és sokszor már elõre tudni fogod, hogy mit akar az ellenfél csinálni. Ez lehet rövid idõ is, de lehet hónapok kellenek, nem tudom mennyire szoktál fifázni. Tapasztalatról szól az egész, a lejátszott meccsekkel egyre jobb leszel.

Sziasztok, az a bajom , hogy vettem egy TWINSHOCK kontrollert a fifa 13 -hoz , és ha az analóg gomb nincs benyomva akkor a jobb analóggal mindent lehet csinálni , csak cselezni meg vetõdni nem , és ha meg be van akkor semmit nem lehet vele csinálni. Nem értem , hogy mi baja lehet . Pedig minden rendesen mûködik vele.
Kösz elõre a segítséget.

dragon11
az elsõ vidiben azt az átlépõs labdaátvételt h csinálja?😊
PC-re kell😄

dragon11
köszi😄

nem lehet vlhogy a védelemben szoros emberfogást állítani és h egy vonalban mozogjanak ?
sajnos a félidõnél már szinte pirosba vannak a szélsõk, a belsõhátvédek is lihegnek már, a közép közép is :/
ezzel mit lehet csinálni ?😄

jaigen, illetve hogy maguktól is szereljenek azért, mondjuk úgy, hogy fedezik a labdát 2en és kitámadnak, labdabirtoklás taktikával ?😄

Breki33
Breki33

Breki33