36657
-
ptom77 #35489 Az online bajnokságok módban bizonyos csapatoknál (pl. olasz, angol csapatok) kilép. Illetve néha olyat üzenetet ír, hogy "nem kompatibilis" a keretem, vagy valami hasonló. Ekkor nem lép ki csak új csapatot kell választani. Van rá megoldás?
-
#35488 Nem saját :)
-
#35487 XD -
kjhun #35486 1. Sz@r a Win 8-ad.
2. Rendszergazdaként futtattad a telepítőt? Lehetőleg, ne a Program Files-ba tedd fel, talán akkor nem problémázik.
3. Feketedoboz kiadás? -
domez128 #35485 Nem mondod ! Pedig ez volt a legjobb benne . Kár volt megvennem !!! -
#35484 Igen!
És ez már a sokadik bug amivel találkozom... -
vizoo #35483 Sziasztok!
Találkozott már valaki olyannal, hogy egyszer csak elfelejt a bíró sárga lapokat osztogatni? Mindenféle ütközésért, becsúszásért, ami lapot érne egyből pirosat mutat fel. Játékos karriert játszom, és 2-3 meccse folyamatosan van 2-3 piros meccsenként, és 0 sárga lap... -
#35482 Azért nem találod, mert fogták magukat és kivették ezt a lehetőséget! -
#35481 Hali
Windows 8-ra szeretném feltelepíteni a fifa13-at és Precomp038.exe hibával kilép telepítés közbe olyan 15% nál ezt a problémát hogy tudnám kiiktatni? hogy végig menjen a telepítés ?
Válaszotok előre is köszönöm
Üdv: Wolf Magic -
domez128 #35480 Sziasztok a 14-ben nem találom az online többszemélyes csapatjáték lehetőségét . -
#35479 Köszi:)
Ncore-n néztem, az első tört Xbox-os Fifa után majdnem 3 héttel jött az első működő PC-s Fifa. Szerintem kb most is Október 7-10 körül jön. -
kjhun #35478 Már telóra is kint van. A PC-s meg sehol.
Zego Norbi HUN: Elvileg benne van a szinkron is, nem csak a felirat. Kíváncsi leszek, melyik scene team dobja ki a játékot. Rilód-ék, netán a Próféta? Tavaly mikor jött ki hivatalosan a FIFA 13-hoz az Update 1.7? A tört verzió, az február 11.-én. -
-
#35476 Van, csak még crack nincsen.
Ebben az Ultimate Edition Multi14 verzióban van magyar nyelv? -
wednes #35475 Hello.
Mi a cselezés precíz menete?
Mikor a jobb analóggal csinálunk valamit, akkor addig a bal analógot (az irányt) nem használjuk, hanem elengedjük? (kivéve persze, ahol a csel leírása ezt kérni).
És ugye irányfüggő a cselezés? Tehát ha balra fut, akkor pl jobb oldalon fél fordulat, ha jobbra fut ugyanaz bal oldalon fél fordulat... -
cvetok #35474 pc-re van már "virágboltos" verzió??? -
Laci82 #35473 Sziasztok,na ha már bug.
Minden maxra van állítva grafikailag a játékban,ha barátságos meccset játszok simán röccenés nélkül megy a játék,ha menedzser módban játszok akkor meg akadozás van,de ha alt+tabbal váltogatok vissza a játékba akkor ez is megszűnik.
Na ilyenkor mi van ?:) -
#35472 nekem ez a láthatatlan játékos a FIFA 12-ben volt utóljára. Ha Menedzser módban szerkesztettem a taktikát, meg vele együtt felállást meg minden mást, akkor a sima játéknál hajlamos volt eltűnni egy játékos és egy láthatatlan kapust volt helyette... Szintén kifagyott nekem is akkor. 13-ban már nem volt ilyen szerencsére -
#35471 Ebben a pillanatban simán játék közben fagyott le,miután gólt lőtt az ellenfél... Lehet amiatt volt,mert az egyik cserém láthatatlanul futkározott a pályán
:D Azért valljuk be,hogy várhatóak voltak hasonló dolgok,kevés játékra emlékszem,amihez ne jött volna patch a megjelenés utáni hetekben, a 0 day patchekről nem is beszélve... -
#35470 remélem valami patchet kiadnak hozzá.. -
#35469 Igen,sajnos nekem is lefagy ott... -
dezfafara81 #35468 Sziasztok! Nálatok is jelentkezik a pc-s változatban az a bug, hogy karrier módban ha megnézem a naptárat, és lapoznám a napokat, egyszerűen lefagy a játék? Egyébként nagyon klafa kis game lett, jobb a játékosok mozgása, egy kicsit nehezebb is lett, meg azért mintha 1 csöppet a grafika is javult volna (na nem sokat! :)) -
Dean Winchester #35467 +1 :D -
IXEMGabeo #35466 én is megkaptam ezt az üzit;) -
#35465 Ahelyett, hogy szegényt ide linkeled, inkább tényleg segíthettél volna neki -
#35464 Nem :DDDDDDD -
#35463 Ez csak szerintem vicces??
Feladó: kokusz93
Elküldve:2013. 09. 27. 15:37
Tárgy: fifa14
Csáó. Ne haragudj a zavarásért. olyan ügyeben kereslek h láttam h megvan a fifa 14. és azt szeretném kérdezni hogy tudnál nekem küldeni egy serial kódot mert én úgy töltöttem le és ahoz meg nincs és nem találok sehol. esetleg ha valahogy tudnál segíteni az megköszönném. Előre is köszönöm a válaszodat -
empie #35462 Ennél olcsóbban sehol nem találtam. Elég sokan megvették már itt,és eddig semmi gond nem volt. Sőt,igen lassúak néha,de a fifát még előbb küldték mint ahogy írták,hogy maximum 2 nap. -
#35461 Mondtam én, hogy ezek nem láttak focimeccseket:D De mind1, nem a stat a lényeg. Végül is egy 40es Messi-vel is ugyanúgy lehet játszani, mint egy 94-essel :)
Nagyon jól fejel, ez kétségtelen, de azért nem a világ legjobbja ebben:) -
#35460 http://www.huffingtonpost.co.uk/2013/09/26/fifa-14-by-numbers_n_3998494.html?utm_hp_ref=uk-sport
The best header in the game is Vilmos Vanczák of FC sion in the Swiss Super League. Per Mertesacker is the second highest in the world.
Vanczák mint a világ legjobb fejelő játékosa. Asszem, már most sürgősen frissíteni kéne azt az adatbázist. -
pcgammer #35459 Launch Trailer
-
#35458 Ez összejött! :) -
#35457 ha a fifa managerbe 100+ órát tettél,akkor próbáld ki a football managert is,garantálom neked,hogy abba 5x ennyit fogsz,MINIMUM :) -
pcgammer #35456 Legszebb gólom eddig :D
-
#35455 Én is az első Fifámat vettem meg,de én még csak 2-3 hónapja próbáltam ki először :)
Ráadásul kontroller híján bill+egérrel bohóckodok,de így is teljesen jól szórakozok :)
Fifa Manager 13-at is nem rég újítottam be,pár hét alatt 100+ órát raktam bele.
Nem is értem eddig mért nem próbáltam ki őket,hiszen a focit már gyerekkorom óta szeretem... -
matolcsida #35454 hali elsőm fifamat vettem meg ( de 98 óta játszom már vele)
és nincsenek haverjaim akik megvennék szóval örülnék ha 1-2 ember felvenne és tolhatnánk akkor egymás ellen is meg stb...
matolcsida néven vagy elérhető originen -
TBWarrior #35453 Bár itt "elfogyott" van írva az elérhetőséghez, az ár elég méltányos, ha valaki kicsit olcsóbban szeretne hozzájutni. -
Mestro #35452 A boltban csak pénteken tudom megvenni vagy már ma csütörtökön is a fifa 14-et?:D -
#35451 Origin: proxim86
(aki akar játszani Online vegyen fel...) -
#35450 ahamm. köszi a választ! :D