FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
Bocs 😄
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
nem neked irtam,érted?😄 nem véletlen hagytam a két mondatom/szó között üresen egy enternyi sorközt!
24 - Exile -Nov.23
Nekem csak egy képet tett be ha rámentem 😄
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
24 - Exile -Nov.23
Bocs h. nem olvastam vissza csak nincs sok idõm most. 😊
Elõször kaptam egy szabadot kb. olyan 20méterrõl szembe a kapuval,mázlimra belõttem <#vigyor>#vigyor>
Utánna kaptam még egy szapadot kb. olyan 35-40 méterre a kaputól beakartam ívelni a 16-os környékére,oda is ment de vki kifejelte a labdát majd Van der Vaart fordulásból egy kapufásat lõtt,rég láttam ilyen szép gólt,mázlim volt <#vigyor0>#vigyor0>
A grafika nagyon szép,az ütközések is nagyon élethûek,közel nem vártam ennyit így meglepõttem,jó lett sztem. <#smile>#smile>
Viszont lenne egy kérdésem: Milyen progival csináljátok h. .gif-be le tudjátok menteni a gólokat?? Mutatnák pár szép gólt (az elöbb említetteket) <#smile>#smile>
szívatni,nem ?😄DDD
22148:
jaja eléggé érdekes 😄 kersztléc majd a kapus csak sétál .... 😄 való életben nem így viselkedik az hétszentség 😊
24 - Exile -Nov.23
24 - Exile -Nov.23
Nem vártam sokat így kellemesen csalódtam sztem sokkal jobb mint az elõzõ két évi fifás játékok amik elég szarok voltak.
Kb ennyit kellene minden évben fejlõdnie legalább
És birom a demoban, hogy olyan jól lehet benne szivadni a madridot P

am arra lennék kíváncsi, hogy fiatalok is benne vannak? (Di Santo, Taylor, Sincler)
SWP-t meg majd eladom=)
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
lippet: aug. végi a keret...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Nem tudjátok véletlenül a FIFA 09-ben a Chelsea keretét? Demót még nem tudtam, s szerintem nem is fogom tudni kipróbálni!
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
fifa...
Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain
--------------------------------------------------------------------------------
With this patch you can play with Ajax, Feyenoord and PSV, the top teams of the Dutch Eredivisie.
- Ajax, Feyenoord and PSV
- Home and Away Kits (Feyenoord and PSV got GK too)
- Minikits
- Rosters
- Flags
http://www.fifabenelux.com/nieuws.php?id=2055
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
a FifaMania Regenerator Demo Fifa -t kell futtatni
De igazából nem próbáltam 3 napja léptem csak át a határt P
de igazából sztem ellenfél ellen jó igaz én csak freestyle nyomom
újrarakva a demot ugyanaz
másik gamepaddal jó
ezzel ha átvételkor nyomom az ötös gombot jó
senki se játszik itt még rumblepad2-es gamepaddal?
és már kapuskirúgásnál így van ha saját játékoshoz rúgom
http://www.twitch.tv/hegii
Én majd karácsonyra szerzek egy Logitech Chillstream-ot, de most még nincs 😊
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
az a fura, hogy elsõ meccseken nem tûnt fel
lehet vmelyik patch okozza ezért kéne tudnom másnál ilyen-e
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
és úgy vettem fel
cselezés módosító pedig gamepadon tudtommal nincs
senkise játszik itt gamepaddal?