FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jo játékot😊
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
mert ezt nem tom megszokni
augsburgal kezdem el,de cask azért mert két magyar jatekos is jelen van a csapatban 😄
24 - Exile -Nov.23
Sok láma letölti az angolt. Azt a 3 napot nem lehetett volna kíbírni.
ha van akor köldjétek el a linket hogy honnan lehet le tölteni.
elöre is kösz
(fontos)
akkor fiacskám te vak vagy.
és ez a vicc ^^
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
sorry <#awink>#awink>
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
Egyébként nekem tetszik eddig, kb olyan lett amit vártam😊 Csak néhány fej elég béna. Nedvedtõl pl megijedtem és meg se ismertem😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
24 - Exile -Nov.23
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
xboxon mintha nem is a fifa lenne akkora királyság az egész. ittmeg.. áhh.. hagyjuk. kiprónálád képpen olyan 10 percig volt feltelepítve.
de ezek után már csak az szomorít el jobban hogy még ígyis meg fogják venni sokan a játékot, aztán természetes jön a "folytatás" a fifa 10... megint új menü meg új zene meg 2 új háttér. megéri a pénzét nemmondom.
egyszóval aki ezért a szemétért pénzt ad (pc-s verzióról van szó), az szégyelje össze magát de gyorsan <#taps>#taps>
nem tudom igazán miért ps3 lett belõle. játszottam én mind a kettõvel már egy keveset, nagy különbség nincs köztük, szerintem... talán több kapacitást érzek ebben mint a 360-ban, komolyabbnak tûnik. a 360-at már lassan adják egy tál leveshez a menzán. <#nyes>#nyes>
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
24 - Exile -Nov.23
<#worship>#worship> ea
szal gyik-ot frissiteni kéne 😊
24 - Exile -Nov.23
olyan kérdésem van hogy a gamepad beállitásokat hogy lehet átállitani mert nekem nem engedi becsúszni meg ilyesmi nem is tudok és olyan hülye a kiosztása!
speedlink gamepadom van-!
Sziasztok!
1-2 új szófordulat, de mintha a 08-at hallgatnám kb...
Ellenben sztm jobb mint a 08 bár néha el lehet felejteni hogy ez már a 09 és nem a 08-al játszol <#smile>#smile>
Tegnap játszottam egy bulgár sráccal, kapott egy négyest 😊
Elõtte pedig egy német vert le engem 3-1re.
Nekem nagyon bejön ez a gyors rangsorolt meccs, 2-3 gombnyomát és máris lehet nyomni.
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
MonkeyDragon;2577422]============
Hi all ! FIFA 09 is very close, and I have plan to release some tools. However, I'd like to make sure everything will be OK when release (no corrupt, no stupid bugs, clear documents, instruction, etc) So, I made this thread to call all of you, please, together we test the beta, give your opinion, suggestion, everything... I want to serve the maximum for community !
Please, give me your email here and nickname ! Before sending the beta file link to you, I'll post the tool to test on page 1, and you have 1 or 2 days to test and report the result at this thread ! I'll post my progress, too ! I'll also have final word to confirm it's ready to release !
Yup, that's all !
Please, support me, support community, LET'SFIFA09 !
============
There are some problem with Yahoo mail, so I post direct link here, test and tell me the result ! Remember, these tools are BETA !
***** ON TESTING
09 Boot Tool
09 Cinematics Patch
09 ADBoard Tool
09 Graphic Enhancer
09 FATBH BUILDER
09 Lighting Patch
09 Multi FIFA
09 SoundTrax Tool
Thanks
de meglepõdnék ha lenne vmi ujdonság .D
de az hogy lehet miszerint a magyar verzio kisebb méretû mint az angol ?
24 - Exile -Nov.23
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
olyan kérdésem van hogy a gamepad beállitásokat hogy lehet átállitani mert nekem nem engedi becsúszni meg ilyesmi nem is tudok és olyan hülye a kiosztása!
speedlink gamepadom van-!
Valaki valami ötlet?és másnak van e ilyen baja?
Sziasztok!
de már sokszor le volt itt írva részletesen
keres rá a fraps-ra
Amúgy egérrel nekem bejövõs, nagyon... Izgalmasabb számomra, meg érdekesebb. Amolyan "rejtésebbé teszi a játékot".
Szóval akkor a kérdésem <visszatérve>: Hogyan lehet olyan mozgóképeket kiragadni a játékból?
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
na mitõl ennyire fényes??? vmi borzasztó szar volt :S
24 - Exile -Nov.23
jah és a PES 2008at a FIFA 2008al hasonlítsd össze...ne a mostani fifával
a kapusok tényleg szarok voltak a 08ban...ezért nekem a 6 a kedvencem.
de ne vitázzunk me' még offolás miatt...xD
Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain
Hanem úgy ha visszanézed a mai napi írást minden második hsz az volt h.: A pes jobb úgyis beee <#duhos2>#duhos2>
No mind1 felõlem téma lezárva,félreértés volt nem neked szántam,bocs 😊
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
amugy nemtudom,pes demót még csak most fogom kiprobálni
egyébként megint nem én hozom fel a pest,de nembaj 😄
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
A lényeg: Nem báttyónak írtam.
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
meg ne küldözgessél sehova
leírtam a véleményem,ezzel mi a baj? pontosan TE kezded itt felbaszni az agyamat,azzal hogy a 14alatti fejeddel ugy csinálsz mintha most járnék sg-n elõször
részermrõl lezárva,én leírtam a véleményem a játékról,ha valakinek gondja van vele akkor megbeszélhetjük,de senki ne küldözgessen sehova..köszi
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -