36657
-
#25720 Minden játéknál? Te miről beszélsz? :D Ez a végleges. Én még nem láttam olyan játékot itt (vagy csak ritkán) amit felraktak szar grafikával, aztán kijött jobbal. Komolyan... Honnan szeditek ezt a sok hülyeséget?!
VÉGLEGES! -
Rudee #25719 Végleges. -
tobee #25718 Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy ami fent van fifa 2010 az már a végleges verzió? Csak mert hát ugye majdnem minden játéknál úgy van h előbb kiadják elég pocsék minőségben vagy grafikailag nullán. És ahogy látom a hozzászólásokat ez se valami jó grafikájú.
Szval szerintetek esetleg egy reload-s változatra várjak vagy tök mindegy.
Mondjuk Pc esetében elég nagy kérdés hiszen majd 3 nap mulva derül ki h valójában tényleg ilyen e a fifa 2010. -
nagyi87 #25717 és nálad/nálatok megy beveszi a több gombot egyszerre?
nekem ugy nem veszi be a harmadikat ha jobbrafel vagy lejobbra gombokat nyomom! -
Dean Winchester #25716 a tescoba megvolt hírdetve h kapható.elvileg most csütörtökön már lesz is..(az pedig okt. 1 :O)
7990 Ft. -
Rudee #25715 Lapozz vissza pár oldalt, volt már kép. -
cash888 #25714 jah, igen, október 2. reméljük, akkor már magyar lesz a szinkron! ;) -
cash888 #25713 mikorra is van kiírva a hivatalos megjelenés? -
#25712 ja -
cash888 #25711 ez a FIFA 10 is meg fog jelenni magyar szinkronnal, mint a FIFA 09? -
icemankimi #25710 mindenhol ezzel reklámozták!
12-16 éves gyerekek azok meg megvetetik maguknak és nekik nem számít a grafika csak, hogy játszhassanak a kedvenceikkel. -
Rudee #25709 Ha már a gyik szóba került:
"Az akciókról .gif animáció készítése:
Elõször is a FRAPS nevű programmal felveszed a kívánt jelenetet,
majd a JASC Animation Shop-al, amit például innen is beszerezhetsz ,
át tudod alakítani azt .gif formátumúra. Ezek mérete lehetõleg ne haladja meg az 1 MB os méretet, a 2 MB ot pedig semmiképpen se,
mert jelentõsen lassíthatja az oldal betöltését ellenkezõ esetben.
"
Nagyobb méretű gifeket lehetne linkelni. -
Dean Winchester #25708 én áttolom a régi fajtára mint ami a gyikban szerepel :D -
#25707 ugyan azt használom amit már a 98 ban is, WASD :) Persze ezek kiegészültek más gombokkal is az évek során ^^ -
Nagyi2pac #25706 Bár azért pc-snél jobb, viszont a konzolosnál rosszabb olyan mintha ez egy 3. verziójú FIFA lenne!
Különben sok helyen ezzel a képpel reklámozták a PC-s verziót. -
Nagyi2pac #25705 Hát akkor ez elég rendesen le van butítva kb. pc szintre.. -
#25704 Rosszul tudod. Ez egy nagyon korai kép. Látható, hogy még a 3D fű sincs "bekapcsolva". A hajakon és a fényviszonyokon látszik, hogy ez a konzolos FIFA. A játékosmodellek is teljesen más felépítésűek ott. -
Nagyi2pac #25703 Ez a kép tudtommal a PC-s FIFA-ból van nem a konzolosból...nem csoda hogy lebegnek a játékosok! -
#25702 Egyébként egy ilyen föld felett futósba anno is belekötöttél :))) Inkább szakérts a másik topikban és deritsd ki hová tűnt a 3D fű! Ne kekeckedj! -
#25701 #25697 -
#25700 Én már nem is tudom mi számít alapnak :D -
nagyi87 #25699 amugyy, van még valaki aki átalakitja az alap billentyü kiosztást?vagy minenki alapon játszik? -
#25698 Te kötsz bele hülyeségekbe nem én. Én nem egy kép alapján és 10 perc játék után ítélkezem. -
#25697 na te érthetőbben megfoglalmaztad mint én
DE mindegy bánom már hogy szólni mertem, vegyük úgy hogy nem szóltam emiatt. -
icemankimi #25696 2 éve még azt mondták amikor kijött a 08, hogy a fifa10-ben nagyon szép lesz a grafika mindent kicserélnek, de ez csak egy beteljesült álom maradt xboxon játszottam vele hétvégén nagyon sokat ott nagyon élvezetes játszani vele. -
nagyi87 #25695 nemtom de igy nagyon nem lehet fifázni:S -
#25694 most jut eszembe, régebben nekem is asztalin volt olyan hogy nem vette be a 3.gombot amikor még gyagyi billem volt...lehet hogy billentyűzete válogatja?:s -
#25693 a képen 6 játékos van, és mind a 6 a levegőben van, kicsit irreális ez tény..persze ez csak egy kép, futás közben nem tűnik fel annyira -
#25692 A rúgó úgy tűnik, mozgás közben úgy látszik ez megy, de sztem hagyjuk elfogult vagy konzol felé ez pedig pc-s fórum. :P -
nagyi87 #25691 sima aztali gépem van! veezetéknélüli billentyüzettel! -
#25690 tudtam, hogy ezt fogod írni csak megvártam, hogy befuss a csőbe.
Igazából nincs ilyen hogy futás közben egy képen mind az öt játékos összes lába futás közben a levegőben van.
Amúgy láttam nextgen fifa-t sőt játszottam is vele egy fórumtársunknak köszönhetően, de ezt írtam is már korábban.
De igazad van pc-n tényleg nem játszottam next gen fifa-val P -
#25689 Valahol benne van, de tényleg nem a legszebb stadion
A Juve mostanában újra az elit klubbok között szerepel a bajnokság egyik esélyesének tartják. -
#25688 csak nem acer laptopod van? ott szokott ilyen lenni hogy a 3.gombot már nem veszi be..persze lehet más típussal is, nekem (asus) tökéletesen megy -
nagyi87 #25687 kb 6 éve nem fifáztam, meglepödtem mennyire megváltozott:)
eltüntek a jó kis régi wasd gombok, én átálitottam ezekre de van egy érzésem h rosszul tettem!
csak én nem tok ugy paszolni ugy h közben átlósan futok? tehát ha két bill-t nyomok a harmadikat nem veszi be:S
cselezni sem tok:D h kell? nehéz? vagy csak rá kéne érezni? -
#25686 Na ne... Most láttam ezt a képet. Mondom ennyire nem lehet szép a játék. Korong be a gépbe, Barca, napszak dusk, replay... És de... Micsoda mezeket lehetne ilyen grafikára gyártani. Te atyaég! EA légyszi!
-
#25685 Tessék... Itt repülnek? :)
-
#25684 És még Te nem vagy elfogult... :) Futnak baszod... Látszik, hogy sosem láttál nextgen FIFA-t. -
#25683 A Delle Alpit használja. De azt hiszem egy 2011-ben elkészülő stadiont nem várhatunk, hogy benne legyen a játékban. A torinói olimpiai stadion pedig valljuk be, nem a legszebb aréna Olaszországban. Minden stadion pedig nem kerülhet be. Főleg úgy, hogy a Juve mostanság nem az elit klubok között szerepel.
A Delle Alpi számomra amúgy is egy nagyon látványos stadion. Kár lett volna kihagyni a játékból. Ha már az előző részekben mindig benne volt. -
#25682 Amúgy ha akarnék ezen a képen abba is beleköthetnék, hogy repülnek a játékosok, mind a fű felett van pár centivel még a stopli is látszik P
Amúgy más részről egyetértek veled. -
#25681 Ez a kép már szerepelt itt korábban és akkor is ugyanezt mondtam, de most kiváncsivá tettél nézd már meg, hogy mi a Juve stadionja a játékban.