FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
11-est hogy lehet háritani?
aki azt mondja, hogy ugyanaz mint a 13, az elég hülye 😄 jó igen, nincsenek forradalmi újítások, de sokat csiszoltak a mozgásokon, a fizikán, az ütközéseken, a labdavezetésen, a dinamikán stb. nekem bejött, sok dologban jobb mint a 13. mi-vel nem teljesen vagyok megelégedve, azon még csiszolhattak volna, de összességében egész korrekt lett. pes is felkeltette az érdeklõdésemet, nagy hepaj kíséri a megjelenését, azt is ki fogom próbálni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Mármint a védekezés része! 😊
Amúgy egész szép lett!
Egész jól elfut a régi gépemen!
GGMU
A PES ebben idén katasztrófális. Túl sokat akartam szerintem. Jól néznek ki a játékosok közelrõl, de átestek a ló túloldalára.
Az igazi FIFA rajongók, az igazi játékosok akik több száz vagy akár ezer órát beletoltak ezekbe a játékokba, nah azok szerintem mind érzik a különbséget. A többiek véleménye meg kábé nem is számít, hiszen nincsenek úgy képben, mint az elõbb említett emberek.
Egy kérésem lenne:
Aki PS3-ason játszik, az vegyen már fel haverjának, jó lenne pár statot összevetni, meg multizni is. Gran Turismos "haverokkal" bõven el vagyok látva, a FIFA-ba szoktam még sok idõt befektetni, így jó lenne végre multiban is kiélnem magam. Köszöntem.
PSN ID: unrealnoise
Én nem vagyok se PES, se FIFA párti, mindig az nálam a nyerõ amelyik jobban sikerül, élethûbb, jobb/több élményt nyújt ez szerintem tiszta sor. Az elmúlt években nálam a PES volt a befutó, viszont tavalyi évben jött az "áttörés" a FIFA részérõl, nekem a 13 nagyon bejött, nem tökéletes de egy jól sikerült rész volt. Persze a váltásban része volt a PES lebutításának is, érthetetlen módon szinte évrõl évre vesznek ki belõle olyan alap dolgokat amik eddig benne voltak, jók voltak, ezzel lecsonkítva egy alap felhasználó lehetõségeit, illetve csökkentve a játék élethûségét, ami szerintem egy nagyon fontos tényezõ. Arról nem is beszélve hogy minden évben ugyanazokba a tipikus "PES-es bugokba" lehet belefutni, amiket szintén érthetetlen okokból képtelenek kijavítani. Picit belefáradtam már ezekbe. Na de mindegy, nincs szándékomban belemenni a FIFA-PES vitába, mert mindkét játéknak vannak pozitívumai és negatívumai is, szóval teljesen értelmetlen lenne.
Tény hogy korai lenne leírni az új PES-t, viszont az elõzetesek alapján nem dobtam hátast, szebb lesz, jobb lesz az biztos (a tavalyinál csak jobb lehet) viszont még mindig bennevannak azok a tipikus "PES-es dolgok" amik szurják a szememet már egy ideje.
Visszatérve a FIFA 14-hez. Nem értem mit éreznek azok az emberkék akik azt írják hogy ugyanaz mint a 13. Ha nekiáll játszani vele az ember már az elsõ perctõl fogva érezhetõ a különbség, nem is kicsit. A gameplay sokat javult, ami engem nagyon meglepett, de sokkal jobban tetszik mint a 13-é, pedig az se volt rossz. Korábban már részleteztem nagyjából hogy miben lett jobb a korábbi verziónál. Aki nem hiszi el, az játsszon pár meccset a 13-al, majd rögtön utána nyomjon le pár meccset a 14-el, én is ezt tettem, nehogy az legyen hogy elfogult vagyok valami végett vagy ilyenek. Egy focis játék nem csak a grafikáról szól, nyilván akik nem vesznek észre lényeges különbséget, azok csak azt nézik.. hát igen ez nem next-genes, mint az Xbox One, meg PS4-es verzió az tény, de szerintem mindenki tisztában volt azzal hogy PC-re nem is lesz az, emiatt kár siránkozni.
Összességében az új FIFA nagyon jól összevan rakva, én megvagyok elégedve az újításokkal, sokkal jobb mint amire számítottam.
Ez saját vélemény, ha valakinek nem tetszik az nem az én bajom, lehet fikázni de fölösleges, én csak azt írom amit tapasztalok, ennyi. <#papakacsint>#papakacsint>
Idén a FIFA a befutó nálam, igazából valószínûleg ezt veszem meg az NHL helyett, mert ez sokkal nagyobb fejlõdésen ment keresztül a tavalyi évhez képest.
Nem, nem azért mert a PES rossz, hanem mert neked bõven elég lesz a FIFA 😊
mondom, nézd meg a PES 2014-et, én már a kezdõképernyõnél szarul lettem. ilyen ocsmány felhasználó felületet nem láttam még. a FIFA ehhez képest valami designnyertes mûalkotás. Olyan komolyan, mintha a FIFA 99 menüje lenne elõttem HD (720p-s) felbontásban. Szégyen.
A gameplay a PES 14-ben tetszik, de ez kevés. A Fifa nem annyival gyengébb ilyen téren, hogy a többi elõnyérõl lemondjak.
Hogy tudnám elinditani a fifa 14 demót?Hiába kattintok a játék gombra nem reagál?!Tudna valaki segiteni?Köszönöm
Engem most meglepett a PES 14. Mondom ezt úgy, hogy legutóbb PES-el sokat anno a 06-ossal tolam, és ott van a PS Vita-mon a FIFA 13, meg persze megvolt PS3-ra is.
Tegnap kipróbáltam a FIFA 14-et, alapjaiban véve profi, körítés meglesz megint, az új menü fasza, átlátható, modern, magyar, szép. A játékmenet érdekes, mert nem nyûgözött le annyira két-három játék után.
Ma felraktam a PES-t, mert pár helyen eléggé dícsérték:
Nos, játékmenet szempontjából sokkal jobban bejön elsõ blikkre, mint a FIFA. Ez az amit nem gondoltam volna. Igazából abba sem akartam hagyni a játékot. Egyszerûen üt a fizika, a mozgás, az irányítás, minden nagyon jó. Komolyan. Tavaly próbáltam azért a PES 13 demot, attól nem estem hasra.
Más kérdés, hogy a PES 14-nek a menüje olyan ódivatú, hogy olyat még ember nem látott. Olyan "szar", mint a GT5-nek kábé, csak még annál is sokkal rosszabb. Csúnyák a gombok, a design elemek, egyszerûen vicc, hogy ennyire futja, amikor azért ebbõl is több millát adnak el...
És évrõl évre semmi fejlõdés ilyen téren... Szégyen. A licensz oké, hogy nem "megvehetõ" jelenleg, nincs rá keretük, de egy normális UI nem pénz kérdése, ott már a felsõ vezetésben van a bibi, hogy valaki képes erre a szarra ismét rábólintani.
Ha a játékmenetet nem nézném, csak az UI-t, akkor a FIFA 14 kábé 7-10 évvel megelõzi a PES 14-et...
Most pedig ismét kipróbálom a FIFA 14-et, mert azt rendeltem elõ PS3-ra, és merem remélni, hogy nem annyira gyenge a PES 14-hez képest, mint amennyire most nekem rémlik.
megj.: a játékosok hihetetlen szépek közelrõl, de ennek megvan az ára: az FPS úgy leesik ilyenkor, és úgy szaggat minden jelenet, mint az istennyila. Nem értem erre mi szükség van, de hát mondjuk hálistennek a gameplayt nem befolyásolja, viszont elég idegesítõ... Majd a PS4-esemen talán nem lesz ilyen egy ideig...
Elsõ 2 meccsen egyenesen lehordtam a fenébe, mert a játékosok annyira lomhának tûnnek és a cselezés is nehézkesebbnek tûnt mint a 13-ban.
Olyan érzésem volt egy Messi vagy Neymar esetében mintha 50 kilóval nehezebbek lennének és a valósághoz képest lassabbak.
Aztán játszottam még 2-3 meccset, és fokozatosan kezdtem észrevenni 1-2 új mozdulatot, a labdáért való keményebb harcot, a lövések íve is változott. Közben elkezdtem gólokat is lõni, végre, mert az elsõ két meccsen csak maximum 1 gólt tudtam rúgni.
Összességében azt mondom, hogy akinek megvan a 13 eredetiben, az ezt most nyugodtan hagyja ki, ha szûkében van a pénznek, mert gyakorlatilag ez egy patchnek is elmehetne a 13-ra, nem kéne 14-nek nevezni, fõleg nem kéne érte elkérni közel 10 ezer forintot (PC-re.).
PS3 Slim 250 PC
Mások szerint meg semmi...Muszáj lesz kipróbálni.
El tudom képzelni, hogy azért van fejlõdés, hiszen a legtöbb eladást még a jelenlegi konzolokon kell elérni (és ugye abból jön nekünk a port). Nem lesz annyi next gen gép, hogy csak oda koncentráljanak.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
Jó tizenévvel ezelõtt a fifával kezdõdött a focis pályafutásom, õszintén bevallom, szerettem (99-2000-01). Aztán belefutottam a PES-be (3 volt az elsõ, ha jól emlékszem), haverral nyomtuk egymás ellen, több élményt adott, mint a Fifa, szóval Peseztünk. Mellette, de inkább utána visszatértem a fifához, amíg el nem kezdte az EA azt, hogy x360 kapta az új engine-t, PC pedig rendre -szinte- ugyanazt a játékot évekig, de a gond az volt, hogy akkor a PES sem volt épp túl jónak nevezhetõ.
Most elértünk ugyanide: A Fifa13-at még megvettem, belevágtam 1000 (!) órát az onlineba, elvoltam vele, de haverral a PES-t toljuk, szimuláció-élmény tekintetében ég és föld a különbség, de mindkettõnek megvan a maga pozitívuma.
Viszont újra ugyanott vagyunk: Fifából kapjuk a tavalyit. Én õszintén örülök neki, ha ti látjátok benne a fejlõdést, számomra ez csupán foltozgatás, ennyi az egész. Az, hogy elragadtatom magam ("rakás szar"), azt persze nem szabad komolyan venni, semmivel nem rosszabb, mint a 13. Sokkal persze nem is jobb, megvenni pedig eszembe se jutna (az igazi gond az, hogy ezt az üzletpolitikát az EA épp miattatok teheti meg újra és újra: mert megveszitek, de no offense, félre ne értsd, te pénzed, te döntésed). Meglátjuk a PES milyen lesz, de megint csak a tisztánlátás kedvéért: egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy Konamiék jó útra léptek, lehet, hogy egy bukás lesz, ahogy van. De azt van miért várnom. A Fifát nincs.
Az EA pedig sikeres kiadó, jónak maximum azok nevezik, akiknek fogalmuk nincs a játékvilágról (nehogy megsértõdj, nincs ezzel semmi gond, engem se érdekel pl az autószerelés, nem is mondom, hogy a kilencvenes évek olasz autói márpedig milyen megbízhatóak. Ha esetleg érdekel, olvasgass), meg guglizz, találsz dögivel, különös tekintettel ajánlom a mikrotranzakciós dicséreteit.
De mondom, nincs ezzel gond, kinek-kinek a szája íze szerint (leszámítva, hogy ha a 14-et is viszik mint a cukrot a neve miatt, akkor a 15 is ugyanez a silány koppintás lesz, de még lehet, hogy a 16 is.)
Peace brada.
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
A sikeres, jó kiadókat divat szídni, ez olyan mint a sikeres emberek az életben.
A játék nagyon jó lett, már meg is rendeltem, tud annyival többet nyújtani, hogy újabb 1 évre meglegyen a szuper focis szórakozásom!
Bizotsan nagyon jó játék a pes is, de aki fifával nyomta eddig, az ezután is azzal fogja..minek váltani egy olyanról, ami midenn szempontból szuper? 😊
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Remélem érted. Ez egy rakás szar, nem egy ÚJ játék. Fel lett adva a lecke a PES-nek? Nyilván. Hogyne.
A PC-srõl nem írok semmit inkább. Amíg olyan alapvetõ dolgokat nem tudnak megcsinálni, hogy oda menjen a passz, ahova nyomom, vagy hogy egy világklasszis játékostól ne méterekre pattanjon a labda, addig hagyjanak engem békén.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.