FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

daver88
Egy meccs után nem sok változást tapasztaltam a tavalyihoz képest, de egy meccsbõl nem is lehet sok mindent levonni...talán a passzolás jobb lett valamivel, a távoli lövések nehezebbek, 4-bõl 4-et kirúgtam a stadionból...

na majd meló után több meccs után meglátjuk...

daver88
Originrõl is tölthetõ már, egész szép sebességgel érkezik:

Meló elõtt még pont lecsúszik talán 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És a crack is hozzá. <#hehe>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mostanában, divat a DEMO-t is crackelni. XD
sziasztok
miért van az, hogy teljes képernyõn szaggat a játék, viszont ha lekicsinyítem akkor akadásmentes?
SLICK
holnap jön a DEMO

bakkerman
Nemszoktam,elég a single

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Breki33
Attól még nem játszol vele online
bakkerman
én is gondolkozom a megvételén,tavalyit 1 hónap után törték fel,de full bugosan,csak a szenvedés volt vele,ezért az ideit megvenném,de a PES tényleg jobbnak tûnik idén,arra mondjuk azért nem költenék,mert azt minden évben szépen feltörik már megjelenés napján...még azon gondolkozom,hogy megveszem a 13-at valami cd kulcsos oldalon pár ezerért,és rárakok egy transfer updatet...szerintetek?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Breki33
ezt akartam 😊

Breki33
nem érdemes megvenni.

Én azt mondom, hogy ha nem vagy divathater, akkor idén a PES köre jön, arra talán érdemes lesz pénzt kiadni, Fifára ott marad a 13 ha online akarod nyomni, aztán talán (talán) jövõre kapunk mi is next-gent.

De a 14-et megvenni most nagyjából olyannak tûnik, mintha belapátolnád a lóvét a vécébe.

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

Sziasztok!

Valaki lenne oylan kedves és leírná, hogy miért lenne érdeems megvenni a Fifa 14-et? Milyen újítások találhatóak benne majd a fifa 13 hoz képest?

Ugyanis azt tudom, hogy az új motort nem kapja meg, amit a ps4 és Xbox One megkap, hanem marad a régi...

Ezért gondoltam hogy nem is veszem meg, mert arra számítok hogy gyakorlatilag csak az igazolások lesznek megcsinálva benne és kb ennyi.
Akkor meg ott a 13....

Természetesen PC verzióról beszélek.

Köszi.

PS3 Slim 250 PC

Csodálkozol??? <#vigyor2>

Elvileg a Win 8-at még nem is támogatja. Nézd, meg a hivatalos weboldalt. Ha, mindenképp FIFA-zni akarsz, akkor tedd vissza a Win 7-et vagy ami elõtte fent volt. A Win 8 az bohóckodásra való semmi másra. <#hehe>
Sziasztok. Ma raktam fel a Windows 8at és nem mûködik az Origin, elinditom de nem csinál semmit. Kompatibilitási módban is próbáltam de úgy se mûködött. :SS Mi a megoldás?
Humesz
Hali,

Lehet saját csapatot csinálni a 13-ban? Úgy értem nem (csak) a meglévõ játékosokkal, hanem saját kitalált nevûekkel is! Ez a creation center mire való pl?

Köszönöm
Felraktam ma a Fifa-t mert nagyon megjött a kedvem egy "MY Player" játékhoz. Mindent levettem minimumra (bár jó hozzá a gépem) és szépen fut egészen a menüig, ahol bejön a bitang lagg ami miatt baromira élvezhetetlen az egész. Próbáltam a D3doverrider-t, de ha azt bekapcsolom, akkor nem indul a játék. Valakinek van valami ötlete? (12-es verzió, Win7-em van). Google-n is keresgéltem, de semmi okosságot nem találtam. Köszönöm elõre is a segítséget!
tobias88
Már megtaláltam, köszi. Nem teszi fel a kérdést, de ott van lehetõségként.
Nekem az rémlik, hogy a játék megkérdezi karrier elõtt, hogy a módosítottal vagy az alappal kezdesz-e. Régebbi FIFAkban is így volt. Anno Morientest a Liverpoolba tettem a 2005-ben és el is tudtam úgy kezdeni a menedzser módot, hogy õ már ott volt...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

tobias88
Sziasztok.
A problémám az lenne, hogy átállítottam pár igazolást a játékban meg pár játékos értékét, viszont ez karrier módban nem változik, ott az alap adatbázist használja. Hogy tudom rá venni a játékot, hogy az általam módosítottal játszhassak ott?
miért lettél ideges?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Sziasztok.
A következõ gondom lenne,akadozik a fifa 13,eddig nem tette,de most valamiért megteszi,viszont ha alt+tabbal átváltok az ablakok közt majd visszaváltok a játéka akkor megszûnik az akadozás.
Valakinek volt már ilyen?
Mi lehet rá a megoldás ?

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Sikerült megcsinálni . A regenerátor nem is kellett csak ezzel a Black Boxxal nem ment a játék .
Ingman12
Te jóságos ég mennyire felhúztam magam megint...

Undorító, mocskos egy játék ez. A jövõben soha nem fogom megvenni egyiket sem és elfelejtem ezt a hulladékot, engem többet nem etetnek new engine-nel meg a többi hülyeséggel.

Elnézést a kirohanásért, de azért már mindennek van határa...

Köszönöm szépen 😊 . Megpróbálom hátha így jó lesz .
Breki33
ezt próbáld ki

Sziasztok . A Fifa 13 tört Black Box verzióhoz fel akartam tenni a FIFA 13 MODDINGWAY MOD V 1.9.6 - ALL IN ONE modot,de egyszerüen flerakom és nem indul a játék pedig videókat elnézve jól csinálom . Mi lehet a baj ?
Sziasztok.
Egy olyan problémám van, hogy hacsak nem csinálok új profilt elveszik minden input (billentyûzet és/vagy controllerirányítás), és csak egérrel tudok tovább menni.
Ötlet valaki erre?

mooo
Sziasztok!
Ha karrier módban játszom,akkor az F betûvel tudom rögzíteni a kamerát,hogy a játékoson legyen és ne a labdát kövesse.
Viszont ha Manager módban egy játékoshoz rögzítve játszom,akkor ez nem mûködik és a csatárom mindig visszarohangál,ha hátul van a labda.
Nem tudjátok erre mi a megoldás? (nem rég kezdtem fifázni)
penge96
Srácok, az mitõl lehet, hogy a játék egy ideje így a 2. félidõ környékén egy nagyon fura framerate dropba kezd? 60 FPS-em van stabilan, mint mindig, de mintha darabosabb lenne az egész, ahogy rúgom elõre a labdát, meg úgy minden. Mi lehet az oka? Régen ilyet nem tapasztaltam.

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

jaaaaaaaaaa

(komolyan mondtam, hogy nem kötekedés, csak nem vágtam) 😄

Nem, olyan tényleg nincs.

[HUN]FaTaL
"mi a tököm az az offline liga? Nem az, hogy fogod, kiválasztod hogy pl. spanyol bajnokság, kiválasztod magadnak a barcát és nyomod vele az éveket, adsz-veszel játékosokat, nyomod a bajnokságot, kupát, bl-t? Mert ez VAN."

Nem, ez a master-league és tiszta bug az egész. Sima liga, ahol nem kell átigazolásokkal baszakodni, menedzserkedni, csak játszani. Ilyen NINCS, csak online módban.

Indítsd el a 2012-es pest és nézd meg. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

thx.

nekem ezeken a videókon elsõre egy egyszínû linóleum padlónak tûnt a gyep, azért voltam kritikus. De HD-ban lesve az új videót már látszik, hogy pöpec, az arcmimika viszont még mindig nagyon mûanyag, de igazándiból azt telibe.

most kemény leszek -és értetlen VAGYOK- tehát rá kell kérdeznem nemes egyszerûséggel:

mi a tököm az az offline liga? Nem az, hogy fogod, kiválasztod hogy pl. spanyol bajnokság, kiválasztod magadnak a barcát és nyomod vele az éveket, adsz-veszel játékosokat, nyomod a bajnokságot, kupát, bl-t? Mert ez VAN.

Ha nem ez, akkor mi? (és persze miért akarnék játszani vele, ha nem ez?)

Nem kötekedek nyilván, csak tényleg nem értem mi az az offline liga akkor.

Breki33
#‎FIFA13‬ ModdingWay Patch. All In One version 1.9.6. All Updates included.

DOWNLOAD IT
http://www.moddingway.com/file/36362.html
Breki33
elhiheted, hogy a gyepet elég kritikus szemmel nézem

ezért fogom a fejem, mikor a fifa gyepet meglátom azzal a csíkozással

licenszekrõl, pedig ez így van kifizetnék, ha lehetne

most 2022. december 31-ig hosszabbított egymással a FIFA és az EA Sports.

Ha kéne mutatni egy olyan Electronic Arts sorozatot, ami biztosan, megbotlások nélkül népszerû, és folyamatosan kiemelkedõ számokat produkál a kasszáknál, akkor a FIFA-szériára esne a választásunk.

Ennek megfelelõen az EA nagyon odafigyel arra, hogy a múlt évtizedben megszerzett exkluzív teljes körû FIFA jogok a jövõben is kizárólagosak maradjanak - és azok is maradnak, mert ismét sikerült megállapodni a FIFA-val.

Ennek megfelelõen az EA 2022-ig gyárthat FIFA játékokat, beleértve a kiemelt eseményekre (EB / V😎 alapozó címeket is. A FIFA Interactive World Cup partnerség is megmarad, az eseménysorozatot továbbra is az EA bonyolítja.

Az Electronic Arts húsz éve (1993 óta) gyárt FIFA játékokat, a jelek szerint még legalább tíz további év kinéz a sorozatnak.

Arsenal és Barcelona is benne van szerintem a Pes-ben

részletesen a 13-as licenszek:

Licenszek:
A Bajnokok Ligája, Európa Liga, illetve Copa Libertadores licenszelve marad. Ugyanúgy a játékba marad, az Uefa Super Cup is. A következõ ligák teljesen licenszeltek: Eredivisie, Ligue 1, Liga BBVA, Bundesliga

A következõ ligák nem teljesen licenszeltek:
- Serie A (minden csapat licenszelt, viszont a bajnokság logója és neve nem)
- Barclays Premier League (6 licenszelt csapat - Arsenal, Manchester United, Manchester City, Chelsea, Tottenham, Liverpool)
- Primera League (Portugál) (4 licenszelt csapat - Porto, Benfica, Braga, Sporting)
- Primera Division Argentina (3 licenszelt csapat - Independiente, Boca Juniors, Racing)
- Super League Greece (4 licenszelt csapat - Olympiakos, PAOK, AEK Athen, Panathinaikos)
- Jupiler Pro League (Belgium) (6 licenszelt csapat - RSC Anderlecht, Club Brugge, AA Gent, KRC Genk Standard Liege és Submundo FC)
- Primera Division de Mexico (6 licenszelt csapat - Chivas de Guadalajara, Cruz Azul, Tigres UANL, Monterrey FC, SantosLaguna és Pumas UNAM)

Pes 2014:

UEFA Champions League, UEFA Europa League and UEFA Super Cup competitions are fully licensed in the game. For the first time, the game will feature an exclusive license for the AFC Champions League<5> and the Argentine Primera División.<6><7>

PES 2014 Grafikai és megjelenési információk

kuzco007

2013-04-22 21:33:27

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzõimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelzõ és megosztás
A KONAMI nyilvánosságra hozta a PES 2014 Demojának és teljes játékának megjelenési idejét, illetve új képek és információk is napvilágot láttak a vadiúj grafikai motorról.
Infinety network
Kiderült, hogy a PES 2014 demója augusztus végén, szeptember elején lát majd napvilágot, de ez még a régi motort használja majd, az új a teljes játékot hajtja majd. Erre szeptember vége, október végéig kell várni, tehát egy hónappal a demó megjelenése után már játszhatunk is a megújított grafikai motorral rendelkezõ PES 2014-el.

A játékban már korábban hírt adtunk róla, a Bajnokok Ligája, Európa Liga és Libertadores Kupa mellett, immáron az Ázsiai Bajnokok Ligája is szerepet kap majd. A játék motorját a Fox Engine fejlesztette ki, melyet nem rég jelentett be az EDGE magazin.

Az alábbi képen látszik, hogy mennyire valósághû kidolgozást tesz lehetõvé, bal oldalt a játékbeli, jobb oldalt a valós arc látható, Te megtudnád mondani melyik az igazi?😊

Az új játék grafikájáról a Metal Gear Solid elõzetese ad bemutatót:

Minden bizonnyal a legszebb PES-nek örülhetünk õsz elején.

A spanyol, francia és holland liga továbbra is teljes licencel rendelkezik majd, az angol ligából a Manchester United rendelkezik majd valós nevekkel, mezekkel, míg a német bajnokságból a Bayern München és a Borussia Dortmund rendelkezik majd valós dolgokkal. A játék latin-amerikában egyre inkább népszerûbbé válik, így valószínûsíthetõen az argentin elsõ osztály is helyet kap a játékban, azonban még nem biztos, hogy idõben megkapja a KONAMI minden csapat engedélyét. Emellett a spanyol 2. vonal szintén valós licencekkel rendelkezik majd, míg a teljes brazil elsõ osztályú csapatok stadionjait tartalmazza majd a játék, illetve tervbe vették, hogy a spanyol, francia vagy holland elsõ osztály stadionjait is megszerezzék, megszerkesszék.

A Liga és Offline közösség módok valószínûleg kikerülnek a játékból, mivel nagyon sok negatív kritikát kaptak a felhasználóktól, azonban a szerkesztõket az EA-vel szemben a KONAMI igyekszik támogatni, korlátlan helyet kapnak a játékban elhelyezhetõ kiegészítõk és belsõ szerkesztõ felületet is tartalmazni fog a játék.
[HUN]FaTaL
Még mindig: Hiába raksz patchet, sem az ML-t nem teszi rendben, sem offline ligát nem helyez a játékban, az csak adatbázist javít, gameplayt és grafikát módosít.

még mindig: PES-t csak patchel. Egyébként szót ejteni se érdemes róla.

a videó amúgy tetszetõs, bár grafikailag (fõleg nézõközönség, de méginkább a gyep még mindig vannak vele problémáim).

A licence kérdéshez megmondom õszintén, hogy nem értek, de laikusként az a sanda gyanúm, hogy ez azért nem ilyen egyszerû, egyszerûen csak nem fizetik ki Konamiék. Mármint a BL-es párhuzamot értem, de annak mi köze a csapatokhoz-játékosokhoz? Barcelona pl. lehet mindkét játékban, Arsenal nem?

Õszintén szólva kétlem, hogy itt kizárólagosságról lenne szó az EA irányába, sokkal inkább lóvékérdés. A BL más, ott simán elhiszem, hogy kizárólagosság van.

[HUN]FaTaL
*13-as PES-ben

[HUN]FaTaL
ML = Master League, játékos visszavonul, következõ szezonban megjelenik ifiként.

A 12-es PES-ben pedig sima liga nincs, csak online meg ML.

persze, gameplay patchrõl beszélek, ahol a játéksebességen át a labdasebesség/lövéserõsség/labdasúly és sorolhatnám min csiszoltak (illetve persze állíthatsz ha akarsz).

@Fatal: Késõ van, nem tudom mi az az ML mód (vagy inkább nem esik le). Újra megjelenõ játékos buggal nem találkoztam. Sõt jobban belegondolva másmilyennel se nagyon, offline liga pedig miért ne lenne? (vagy akkor azt se tudom, hogy mi a liga 😄).

Breki33
nem balfaszkodnak azokat a licenszeket amiket a fifa megszerzett nem rakhatják bele, ugyanezért nincsen a fifaban bl

mondjuk azt énse értem, hogy a patchektõl miért lenne azok grafikai esetleg adatbázis változások

esetleg gameplay patchek javítanak a játékmeneten ebben elég profi-k már a készítõk, gondolom a jenkeys gameplay változását érezhetted
Breki33
a manuális passz lassú? 😛

najó inkább hagyjuk
Breki33
ja igen ez régebbi

de van azóta pl olyan, hogy a készítõk beszélnek és azt hiszem Bayern - Santos mecs megy, de ide nem rakok be pes-es videót a fórumában mindig kirakom az újakat pl a mostani ez itt érdemes megnézni a direct first touch-ot, van egy kis különbség a fifához képest

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1111128097&no=78418
[HUN]FaTaL
A modok nem segítenek, sem a balfasz ML módon (újra megjelenõ játékosok pl.), sem az offline liga hiányán.

Breki33
??

Ezeket nem tudom honnan veszed egyáltalán nem ez lesz az eredménye
erre való a patch, pont az összes hibát helyreteszi azok közül amiket felsoroltál.

Emiatt írtam, hogy a "csupasz" PES egy raklap szart nem ér. De nem véletlen moddolható ilyen könnyen, a Konami ezzel tisztában van, csak balfaszkodnak a licencekkel.

[HUN]FaTaL
"sõt erre van direkt a manuális pasz"

Lassú, és a többi bug, a szar ML mód és az offline liga hiánya miatt nem szenvedtem tovább vele.