36657
-
#25982 sziasztok! mahináltam egy kicsit a szurkolói hangokat, de elszúrtam vele a kommentárt...és én marha nem csináltam biztonságit...lenne szíves valaki az audio.big file-t feltenni valahová (kb 4 mega az egész file) Köszönöm előre is!!! -
#25981 nem, hát igen, sztem is fura. nemtom mi lehet a probléma. -
Rudee #25980 Hidden Stadiums Patch
Bernabeu, Mestalla és Millenium.
Az új adatbázist elég felülírni és elvileg már megy is. Én még nem próbáltam. -
#25979 Nem lehet h vmit elszúrtál? Mert ez nagyon fura lenne... -
#25978 mert átigazolásnál ott volt sztárjátékosként. gondoltam megveszem. meg a gignac csávó v ki.
de végül is, ha nem is veszem, az egésszel csak az a baj, hogy az összes ilyen sztárjátékos, akit meg kée szereznie, vagy feltüntetnek, nem elérhető se akkor se később menedzser módban és nem is lehet rájuk keresni, mert nem létező adat.
vagy mi. -
#25977 Minek neked Ibra? Az egy ! -
#25976 akkor kerestem, mikor megjelent a hír. -
#25975 jó, de egyszerűen nem találja a lista Ibrahimovicot a menedzser módban.
Reallal kezdtem egyet, ott egy másik sztájátékos volt, ráakartam keresni, őt se találja.
ááááááá!
:S :(. -
#25974 akkor a fizuját kell emelni, ha ő mondja,h nem veszed komolyan, vagy a rep. ami a representative, azaz képviselője. de van olyan,"h nincs elég ember a szkvadban" szöveg akkor a fejedre is állhatsz sajna nem lehet:S
ez akkora faszság, vagy legalabb legyen ugyh tényleg igaz és ahol nincs elég ember onnan ne adjanak el senkit csak ha már van elég. meg a másik...rivális csapattól miért ne lehetne igazolni??? max kérjenek érte dupla árat. vagy csak nagyon nehezen tudd v néha egyaltalan ne megvenni, de h tényleg szabotálva legyen.. ez vicc -
Rudee #25973 Lehet, hogy eladták már. -
Rudee #25972 Van, amit (akit) nem lehet pénzért megvenni. Minden másra ott a MasterCard -
Rudee #25971 Az adatbázis szinte a legfrissebb.
Ha kész lesz a Creation Master, akkor valószinű lesz vmi javítás (már ha kell). AHogy elnéztem, nem sok új igazolás történt azóta. -
Rudee #25970 PESbe javítanák a kapust (ami még rosszabb, mint tavaly volt) akkor lehet, hogy jó lenne. De ez nem ide tartozik. -
Rudee #25969 Készül már a Creation Master 10 is. -
#25968 lol -
#25967 Eddig én is ezt mondtam volna, de most már egyáltalán nem vagyok benne biztos, sőt... -
#25966 pes 2010 pc-n ütni fogja a fifa 10-et -
#25965 Sziasztok! Csak nekem nincs bent a statisztikában a gól lövök meg a sárga laposok meg a stb..??:O -
Attlen2 #25964 Hello az lenne, a kérdésem, hogy a fifa 10-hez van már roster patch ha nincs lesz-e vagy én cseréljem át a nagyobb játékosokat ha igen valaki tudna adni egy listátt aki más klubnál van most jelenleg és a fifa még az előzö klubjánál irja?? -
#25963 erre majd pls választ, mert nem találom menedzser módban. -
#25962 köszi az infót
-
#25961 valamint nekem 07óta fifában az átigazolás SUCKS! Benzema madridnál 37millió dollárnál van, aztán 60t adok neki és azt se fogadja el. bármit adok, nem jó, nem veszem komolyan, hát LOL. -
#25960 imageshack ről ide nem lehet feltölteni -
#25959 és sima kezdő rugásnál ott van Barcában, de menedzser módban nem találom, többször néztem.
bug. -
#25958 néztem én is és nem mutatta. első év menedzser módban, téli átigazolás és nincs.
hm.
:S.
de kösz a választ. -
Curesz #25957 barca -
#25956 fifában melyik csapatban van Ibrahimovic? menedzser módban átigazolsánál akárhogy keresek rá, nem találom és rohadt idegesítő. csomó csapatban néztem. -
Dean Winchester #25955 én nyomtam azt is mégse lett jó!
de valahol olvastam vmi trükköt erre ,hogyan lehet megnézni a képet (asszem vmit kikell törölni :S -
Rudee #25954 Biztos lesz.
Mircet javaslom, ott biztos hamar kapsz infókat. -
#25953 Várható esetleg vmi Fifa 2010 bajnokság?:) -
#25952 Elég frissítést nyomni (Ctrl+R) -
Rudee #25951 Az imént láttam egy screen-t, amin már működik a Bernabeu. Hamarosan elérhető lesz szerintem. -
Rudee #25950 Duong nem akármilyen grafikai javításon dolgozik.
Egy kép a gyepekről.
És egy másik a javított fényekről.
[i]Ha nem jön be a kép, akkor az url másolásával is meg lehet nézni őket. -
Dean Winchester #25949 "kommentátorokat, ahogy elbaszták 09ben"
ez alatt mit értesz ?
egyébként egy kérdés.
09ben magyar fifám volt,de ha angolra váltottam akkor volt,hogy az angolok nem szólaltak meg játék közben.. ez most javult vagy sem? -
#25948 sajna?
-
#25947 Egyetértek. Így, h már van rendes fű, egész élvezhető. Elég jó lett a játékosok mozgása, a magyar kommentár sztem továbbra is sokat dob rajta. Csak hát semmi igazán nagy extra nincs benne... Ezt egy 200 megás patch-csel meg lehetett volna oldani. Tényleg halál felesleges évente új részt kiadni, 2-3 évente kéne, de akkor az szóljon. -
#25946 szerintem jobb lett a játék, mint amit a demo alapján vártunk volna, a kommentátorokat, ahogy elbaszták 09ben, most annyira jól kijavították a 10ben, összességében pozitív csalódás, a több féle kapu és a szurkolók változása, nekem nagyon tetszik, a pes2010 sajna még mindig jobb, de eddig is fifás voltam, szall... -
#25945 Ennyi! -
#25944 Azért ezek elég szubjektiv dolgok , kinek mi tetszik !
FORZA ITALIA ! Hajrá JUVE !!!!!!!! -
Dean Winchester #25943 ha neked elég évente 2-6 szép meccset látni akkor nézd a spanyolt,viszont ha hétről hétre szépet akarsz akkor nézed az angolt azon belül az arsenal meccseit :D
na off vége télleg :P