FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
kac kac
Breki33
nálad lehet hogy nem
szoktál hülyeségeket irogatni róla........
blackfire001
Váó, jó lett. Nagyon köszönöm mindenkinek! Most már végre saját szerkesztésû reklámtábláim lehetnek... 😄 Lesz mszp-s is... VÁÓ. xD
Atti12
jajj ezt nem kellett volna mert jönnek Breki vezetésével a PES õrültek és szétszednek xD

Istencsászár
Szuper, kár hogy az a játék a FIFA mellett nem rúg labdába...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Legend Killer
Bocs, rosszra kattintottam, de a videóra gondoltam.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
Nagyon kemény konzolon.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Breki33
és ezek benne vannak a pc Pes-ben P

.................
és az egész xbox,meg ps3

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Istencsászár
Ezek zseniális dolgok, ahogy mutatják a lest ( amikor nincs de nagyon határ akkor is néha😊 persze nem fújja be ), meg hát kérik a labdát stb... a reakciók látványosak, ünneplések hangulatosak, az egész szuper!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

csocso14
ezt a videót látva kicsit kiborultam, ég és föld a pc-s és a konzolos fifa, hihetetlen :@

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Legend Killer
np 😄.

Breki33
Innen szed le

http://beta.fifa-evolution.com/?cat=25

És pl Netransportal
blackfire001
Kipróbáltam a Flashget-et, és a Dowload managert is. Ugyan azt töltötték le, és ugyan azt is írta ki... :S Nem tudod valahova feltölteni a tiéd? Nagyon kéne a reklámtábla szerkesztõ.
Atti12
bocsesz, csak meglepõdtem 😊

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Legend Killer
nem kell1bõl leizélni, na. nem figyelem én az ilyet, de kösz az infót... így már meglesz a játékos.

Atti12
úristen -.-' JK vagy JOK.. de ez ez már a 06 ban is így volt :S

Legend Killer
magyarosítva van 😄, nemtom, de azért kösz, megnézem... ha más tudja, lécci írja le.

Breki33
nem RW (right winger)?

fejbõl írom így csak tipp
Legend Killer
Kell vennem menedzser módban jobb szélsõt. Mi a rövidítése? Mert nem találom átigazolási piacon...

Mayorpapa
Gondok vannak a letöltéssel, töltsd le valamilyen letöltõ managerrel. Ezt írja a készítõ az oldalán: I recommend you to download using Internet Download Manager, Flashget... to download these files ! Any "invalid data" proves that you haven't completed the download yet !
Én is így jártam mint te, aztán letöltöttem újra, és ment.

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

gabber_saviola
na én már le is töröltem a fityfát.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

blackfire001
Helló!
Van ez az adboard tool a fifa09-hez, amivel a táblákat lehet kicserélni. Ez egy exe fájl. Amikor el akarom indítani, akkor mindíg azt írja ki, hogy "This file contains invaild data."
Valami hibás adat? Vagy mirõl van szó? Már a fifa mappájába is beleraktam, hátha úgy, de semmi.

A választ elõre is köszi. Fontos lenne.
errõl beszélek....

én is így vagyok vele...még ha konzolon is ilyen lenne a fifa akkor jóval...de mérfõldekkel elõrébb jár... a pc 1 szart kapott megint : új modellek meg szép fû , közönség továbbra is papír a stadion kocka , a fizika meg 1 nagy kalap abból a bizonyos anyagból
nah mind1 ez az én véleményem , nem akarok semmi nemû vitát ha vki azt akar e hsz után 😄

Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain

lol ja persze nem bir... GTA4nél sokkal szebb grafot kapnak a PC-sek mint a BOXosok, Hell's Highway-ben is sokkal jobb a graf pc-n. ennyit a "NEXTGEN" konzolokról

elsõ játék amit megakartam venni.de Az EA megcsinalta azt,hogy sok mindent nem lehet pc-n amit boxon.... nagyon sokkal rosszabb pc-n,ezért baszok rá..azt mondták hogy x boxos verziot nem birnak a gépek.. NBa 2K9 kijön pc-re... meglátjuk,hogy birjak e a gépek,mert nagyon nagy game + grafika,de ez off...van olyan siznten mint a boxos fifa.. kivanics leszek a hazug EA reakciójára

LOL, még csak most jött ki az idei😄

Nincs semmi hir a jövõ évi fifával kapcsolatban ?

daver88
lenne egy kérdésem. valaki (pontosabban 4 ember) benne lenne-e abban, hogy nyomnánk egy 2 v 2 meccset??? azaz 2 ember irányít egy csapatot. nagyon komoly, mi még 08-al jáccottunk így, sokkal jobb, mint egyedül.

A lényeg, hogy kellene a hamachi, meg egy olyan ember, aki tud hama nélkül is gazda lenni, és viszonylag gyors az internete...(igyebár õ hozná létre a hálózatot) A többiek (3-an) pedig hozzá kapcsolódnának.

Annyia különbség, hogy nem a Direct Ip-re kell rámenni, hanema többszemélyes pontra...

ha valakit érdekel a dolog, írjon ide, vagy pm-be, aztán összehozzuk a dolgot

Igen, köszi a kiegészítést, jól mondod full magyarosítás van külön.
az exe nem erdeti de a cd kulcs igen
Nálam is ez van!!! Pls help!!!

Breki33
gondolom nem erdeti az exe
Hello!
Van egy frissítés és csak azzal tudok a neten játszani de amikor telepíteni akarom azt írja ki hogy: Old file not foud. However a file of the same was found. No update done since file contents do not mach.
Ez most mi vagy mit csináljak?????
Nagyon kéne a segítség.
köszi
Breki33
megtudnád mondani hogy a magyarítást honan tom letölteni?

kaposi1
Pü ment.<#wave>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

jugen
Sikerült nekem is kipróbálni az új fifát😊 Igaz kicsit át kellett állítgatni a kezelõszerveket, de a próbaképen Milannal lejátszott meccsen 18-1-re vertem egy olasz másodosztályú csapatot 6 perces félidõkkel. Azt hiszem menni fog a dolog😊))

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

így már korrekt 😊

Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain

van, full magyar

Van magyarosítás
Sati84
Tedd már bele, hogy hová menti el a játék a visszajátszásokat, kupákat, adatokat, stb. :-)

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

Hali, Valaki tudja ,hogy miért nem tudom joyra beállítani a becsúszást, meg a sima szerelést? Mert mindig azt írja hogy üres, így meg nem tudok normálisan játszani...

Count Adyn
Valóban, az EA nal 2.0as shaderhez kötik, viszont rengeteg helyen 6600 ast irnak minimumnak, édekes😊 Beleírom😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

kas123
jelentem alássan, az én konfigomon is fut, csak szaggat 😄

<#idiota><#idiota><#idiota>
Az Én kérdésemre is válaszoljon valaki pls.