FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Én is így jártam mint te, aztán letöltöttem újra, és ment.
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Van ez az adboard tool a fifa09-hez, amivel a táblákat lehet kicserélni. Ez egy exe fájl. Amikor el akarom indítani, akkor mindíg azt írja ki, hogy "This file contains invaild data."
Valami hibás adat? Vagy mirõl van szó? Már a fifa mappájába is beleraktam, hátha úgy, de semmi.
A választ elõre is köszi. Fontos lenne.
nah mind1 ez az én véleményem , nem akarok semmi nemû vitát ha vki azt akar e hsz után 😄
Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain
A lényeg, hogy kellene a hamachi, meg egy olyan ember, aki tud hama nélkül is gazda lenni, és viszonylag gyors az internete...(igyebár õ hozná létre a hálózatot) A többiek (3-an) pedig hozzá kapcsolódnának.
Annyia különbség, hogy nem a Direct Ip-re kell rámenni, hanema többszemélyes pontra...
ha valakit érdekel a dolog, írjon ide, vagy pm-be, aztán összehozzuk a dolgot
http://forums.electronicarts.co.uk/spore-technical-support/341058-patch-error-old-file-not-found-please-help.html
Van egy frissítés és csak azzal tudok a neten játszani de amikor telepíteni akarom azt írja ki hogy: Old file not foud. However a file of the same was found. No update done since file contents do not mach.
Ez most mi vagy mit csináljak?????
Nagyon kéne a segítség.
köszi
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Az Én kérdésemre is válaszoljon valaki pls.